jfenyvesi Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Hölgyek, Urak! Nincs véletlenül valakinek infója, vagy webcíme, ahol az új Zafiráról lehetne bővebbet megtudni!! Minden érdekelne! A kereskedések nagyon titokzatosak! Előre is köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Hölgyek, Urak! Nincs véletlenül valakinek infója, vagy webcíme, ahol az új Zafiráról lehetne bővebbet megtudni!! Minden érdekelne! A kereskedések nagyon titokzatosak! Előre is köszönöm!! Elvileg valami ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 forrás: ]http://www.gmeurope.com/geneva2005/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Ha zafira, hát legyen OPC :twisted: :twisted: :twisted: http://www.vezess.hu/hir.php?idx=5826 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dohanics István Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Üdvözlet a lista tagjainak! Most léptem be, még nem ismerem a szokásokat, előre is elnézést, ha valamit nem jól csinálok. Van egy Zafirám, 4 éves, most fog vizsgázni. Fel kellene szerelni egy vonóhoroggal. Mit javasoltok, hol csináltassam meg? A vizsgát és a szerelést együtt is elvállaló szerviz lenne a jobb, vagy menjek szervizbe, majd vizsgáztassam az Autóklubban? Mennyibe kerül egy ilyen kaland? Mi a reális ár? Köszönettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hát én ehhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy 1. vizsgás vonóhoroggal KPM vizsga kell....vagy olyan hely ahova a KPM adott ki engedélyt...(asszem hatósági vizsgának hívják) Amúgy én a gyári vonóhorogra esküszöm, csak az talán nem olcsó! Nálunk érvényben van már az az unijós sz0bavány, hogy csak levehető horgot lehet feltenni, és csak a vontatásidejére lehet feltenni?? Az újonnan szerelt kocsikra vonatkozik természetesen! :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Üdvözlet a lista tagjainak! Most léptem be, még nem ismerem a szokásokat, előre is elnézést, ha valamit nem jól csinálok. Van egy Zafirám, 4 éves, most fog vizsgázni. Fel kellene szerelni egy vonóhoroggal. Mit javasoltok, hol csináltassam meg? A vizsgát és a szerelést együtt is elvállaló szerviz lenne a jobb, vagy menjek szervizbe, majd vizsgáztassam az Autóklubban? Mennyibe kerül egy ilyen kaland? Mi a reális ár? Köszönettel Üdv IStván! Érdemes 1 helyen csináltatni, mert nem kell 2 napot elszabni vele. sajnos ez nem olcso, mert nem a vonohorog drága hanem a felszerelés+bekötés+vizsgáztatás. kb a márkaszervizben ennyibe kerül: vonohorog: kb 24.000 Ft felszerelés 25.000 Ft bekötés 13.000 Ftz plusz a müszaki ami kb 17.000 FT Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ) Amúgy én a gyári vonóhorogra esküszöm, csak az talán nem olcsó!sőt. 5x annyi..... Nálunk érvényben van már az az unijós sz0bavány, hogy csak levehető horgot lehet még nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 gyönyörű! akarom! :arrow: ]http://totalcar.hu/tesztek/zafira05bem Link to comment Megosztás: More sharing options...
wf101 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! Zafira B-hez (1.9 Dizel 120LE) keresek kézikönyvet (nem javításit, hanem amit az autóhoz adtak), pdf, vagy egyéb fájlformátumban. Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dobo Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Sziasztok! Zafira B-hez (1.9 Dizel 120LE) keresek kézikönyvet (nem javításit, hanem amit az autóhoz adtak), pdf, vagy egyéb fájlformátumban. Köszi előre is! Szia! Angol nyelvut tudok kuldeni. Legyszia dd meg az email cimed. Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
dobo Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Sziasztok! Zafira B-hez (1.9 Dizel 120LE) keresek kézikönyvet (nem javításit, hanem amit az autóhoz adtak), pdf, vagy egyéb fájlformátumban. Köszi előre is! Add meg az emal cimed, kuldok, angol nyelvut. Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
dobo Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Sziasztok! Zafira B-hez (1.9 Dizel 120LE) keresek kézikönyvet (nem javításit, hanem amit az autóhoz adtak), pdf, vagy egyéb fájlformátumban. Köszi előre is! Add meg az emal cimed, kuldok, angol nyelvut. Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Add meg az emal cimed, kuldok, angol nyelvut. Szia Az nekem is jöhet, mert nekem csak német nyelvű van. Ide: tgabika@calibraklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
dobo Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Az nekem is jöhet, mert nekem csak német nyelvű van. Ide: tgabika@calibraklub.hu Bocs, hogy csak most kuldtem el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsix1 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Sziasztok Azon zafirásoknak akiket zavar hogy nincs vízhőfok mérő a gépben üzi Setting gomb sípolásig nyomni és utánna gyorsan BC gomb 4x a sok adat között ott lessz a vízhőfok érték szevasztok 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomde Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 www.opel.hu ott megtalaltam en is a Zafira B-hez a magyar kezikonyvet. Kinyomtattam a PDF-et es lefuztem, ennel tobb nem is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajszipapa Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Sziasztok Azon zafirásoknak akiket zavar hogy nincs vízhőfok mérő a gépben üzi Setting gomb sípolásig nyomni és utánna gyorsan BC gomb 4x a sok adat között ott lessz a vízhőfok érték szevasztok Ez nekem sajnos nem mukodik ^_^ Ez csak bizonyos felszereltsegeknel mukodik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajszipapa Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Ez nekem sajnos nem mukodik :D Ez csak bizonyos felszereltsegeknel mukodik? Kozben sikerult rajonni :D Kozben a radionak mennie kell, kulonben nem lehet elocsalni ezt a "rejtett" menut. ^_^ 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 www.opel.hu ott megtalaltam en is a Zafira B-hez a magyar kezikonyvet. Kinyomtattam a PDF-et es lefuztem, ennel tobb nem is kell. Opel kézikönyv letőltés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Sziasztok! Már nem annyira új ez a Zafira...ahogy látom kezd elhalni is a topik! :D Most vásárolt B Zafirámhoz keresek motorosan behajtható elektromos visszapillantó tükröt,de nem sok sikerrel..valakinek van valami ötlete,ami nem horror áru? <_< A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ez nekem sajnos nem mukodik <_< Ez csak bizonyos felszereltsegeknel mukodik? Ennyi pénzért egy ilyen biztonsági modult kihagyni!!Több mint vérlázító! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Elirogatok magamnak.. Teszt: Opel Zafira 1.9 CDTI Cosmo aut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitecus Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Ennyi pénzért egy ilyen biztonsági modult kihagyni!!Több mint vérlázító! B) Na ilyenem van, csak nem ótomata... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Na ilyenem van, csak nem ótomata... gratulálok hozzá!Szerintem szokni kell!(részecske szürő regenerálás...stb)Ez elött egy MB C 220 CDI,majd egy Seat Toledo 2.0 PDTI boldog tulajdonosa voltam....mindegyik automata,nekem valamiért az jött be...Ha nem lett volna fontos,hogy 7 személyes legyen a család egyik autója,maradt volna a Toledo, a jó kis DSG váltójával...A Zafira a 150 LE+SPORT kapcsoló sok,anélkül meg egy kicsit lomhának tűnik ....de összességében nem panaszkodhatok rá,országúton jó a fogyasztása,szép komótosan elballag...Ha valami technikai kérdésed van:Koco sportársat kérdezd,Ő nagy mágus...!:)Nekem nagyon sokat segített.... Pl:Amit az enyémen végig zongoráztam,magyar menű,navi magyarítás,(ezekhez van cím,telefonszám)a rejtett funkciók előcsalogatása..amerikai zárás,komfortzárás,centrálzárás automatikus visszaélesedése..ezeket Laci segítségével oldottuk meg..és még folyamatban van egy pár dolog.. Üdv a fedélzeten!B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts