tazics Elküldve Február4, 2014 Elküldve Február4, 2014 Sziasztok! Tudtok segíteni? Tempomat és rádió vezérlés a kormányról nem működik, a kürt szól. Hiba kódok:V 2146, U 2140 A kuplung pedál kapcsolót már néztem, az teszi adolgát. Üdv.
Tibo1977 Elküldve Február4, 2014 Elküldve Február4, 2014 Sziasztok! Szerintetek a nem kormányról vezérelhető rádiós zafiba be lehet utólag építeni a kormányról történő rádióvezérlés lehetőségét? Ha igen, akkor elég csak annyit tenni, hogy a kormánykerék két szélén lévő műanyag díszelemet kicserélem a gombsoros változatra és működik is a rádióvezérlés, vagy a rendszert fel kell tanítani hozzá? Persze csak abban az esetben, ha gyárilag megtalálhatóak a kikábelezett gyorscsatlakozók. Azért kérdezem, mert, ha valaki tudja, akkor megoldanám én magam a díszelem és a gombsor cseréjét. De, ha nem biztos a dolog, akkor nem szívesen törném el a díszelemeket a kormány két szélén… :icon1: Köszönöm a válaszokat! Üdv. Tibo
koco Elküldve Február4, 2014 Elküldve Február4, 2014 (edited) "Tempomat és rádió vezérlés a kormányról nem működik, a kürt szól. Hiba kódok:V 2146, U 2140" A kormánykapcsolók hibáját a CIM szokta okozni. Van, hogy a kürtöt nyomva változik a rádió hangereje... Volt rá visszahívás, egy rögzítőkapcsot tesznek fel, és/vagy frissítik a szoftverét. Nem minden esetben javult meg, sőt előfordult, hogy rosszabb lett. Az Astra H fórumban esett róla szó korábban, hogy a végleges megoldást a CIM alkatrészeinek újraforrasztása jelenti. Ehhez van leírás a neten (az orosz Astrás oldalon), kis ügyességgel meg lehet csinálni, a forrasztóanyag összetétele fontos (most nem tudom, hogy milyennek kell lennie). Módosítva Február4, 2014 : koco
koco Elküldve Február4, 2014 Elküldve Február4, 2014 Sziasztok! Szerintetek a nem kormányról vezérelhető rádiós zafiba be lehet utólag építeni a kormányról történő rádióvezérlés lehetőségét? Ha igen, akkor elég csak annyit tenni, hogy a kormánykerék két szélén lévő műanyag díszelemet kicserélem a gombsoros változatra és működik is a rádióvezérlés, vagy a rendszert fel kell tanítani hozzá? Persze csak abban az esetben, ha gyárilag megtalálhatóak a kikábelezett gyorscsatlakozók. Azért kérdezem, mert, ha valaki tudja, akkor megoldanám én magam a díszelem és a gombsor cseréjét. De, ha nem biztos a dolog, akkor nem szívesen törném el a díszelemeket a kormány két szélén… :icon1: Köszönöm a válaszokat! Üdv. Tibo Ha a kormányátvezető szalag kormánykapcsolóhoz való, akkor meg lehet oldani. A kormányvezérlőket nagyon könnyű cserélni, semmi sem fog eltörni. Mindegyiket egy-egy torx csavar tartja, utána finoman ki kell mozgatni a helyéről. Nem elég csak a két távkapcsoló, kell még a hozzájuk tartozó Y vezeték is. A légzsákot is ki kell szedni, mert csak úgy lehet a vezetékeket csatlakoztatni. A távirányító jele a kormányról a CIM-be megy, onnan a canbus rendszeren kapja meg a rádió. Programozás ebben az esetben is szükséges.
Tibo1977 Elküldve Február4, 2014 Elküldve Február4, 2014 Ha a kormányátvezető szalag kormánykapcsolóhoz való, akkor meg lehet oldani. A kormányvezérlőket nagyon könnyű cserélni, semmi sem fog eltörni. Mindegyiket egy-egy torx csavar tartja, utána finoman ki kell mozgatni a helyéről. Nem elég csak a két távkapcsoló, kell még a hozzájuk tartozó Y vezeték is. A légzsákot is ki kell szedni, mert csak úgy lehet a vezetékeket csatlakoztatni. A távirányító jele a kormányról a CIM-be megy, onnan a canbus rendszeren kapja meg a rádió. Programozás ebben az esetben is szükséges. Köszönöm a választ Koco! Tehát mégha a cserét meg is tudnám én magam ügyeskedni, akkor is a programozáshoz szaki segítsége kellene. Szerintem, akkor így nem bajlódom vele, elviszem egy hozzáértő szakemberhez. Üdv. Tibo
Roniati Elküldve Február6, 2014 Elküldve Február6, 2014 (edited) Szia Ati! Tényleg a részecskeszürőre gondoltam.A gyakoriságot sok minden befolyásolja(olajminőség,vezetési stilus,városi/pályahasználat).Ha már a müszerfalon megjelenik az izzitás,akkor eléggé el van tömődve!Bróbáld meg jól meghajtani,hogy kiégjen.Ha regenerál,akkor ne állitsd le.Reméljük helyre jön.üdv:Bajszipapa. Szia Bajszipapa! Tanácsodnak megfelelően (bár az izzítás még nem jelent meg) meghajtottam! 50km 3000-es fordulat felett. Az ezt követő három napon minden tökéletes. Öröm a köbön! De eljött a ma reggel és újra kezdődött a probléma... Esetleg nem lehet valami szenzor meghibásodás? üdv:Ati Módosítva Február6, 2014 : Roniati
Bajszipapa Elküldve Február6, 2014 Elküldve Február6, 2014 Szia Ati!Azért próbáld meg többször a "meghajtást",mert lehet,hogy nagy az eltömődés.Egyébként ki lehet méretni a regeneráló állapotát.Még azt nézd meg,hogy nincs-e valamelyik csővel probléma a regenerálónál.(eltömődés,kilukadás.)Sok sikert;Bajszipapa.
koco Elküldve Február7, 2014 Elküldve Február7, 2014 A részecskeszűrőnél van egy kb.: 10-15 cm-es hajlított "gumicső", az szokott a na hőtől tönkremenni. Opcom-mal a szűrő telítettsége kiolvasható. A regenerálást csak adott feltételek teljesülése után indítja (telítettség, vízhőfok, stb.), illetve ha villog az izzítójel, akkor menni kell vele, mert előzőleg nem volt lehetősége regenerálni. A meghajtás, amit Bajszipapa mondott, arra is jó, hogy ha telített a szűrő, akkor beindítsa a tisztítást. Szerintem mielőbb műszerrel rá kellene nézni. A szűrő hatékony tisztítása már 1500-as fordulat felett működik, 2000 környékén a legjobb. Csak emiatt nem kell 3000-4000-es fordulaton hajtani a motort.
Norb37 Elküldve Február7, 2014 Elküldve Február7, 2014 Üdv mindenkinek! Következő kettő hiba okára keresnék elméleti segítséget: Zafira B-ről beszélünk,a motor 1,9 cdti,100 lóerős. 1.:Télen párás hideg időben, a garázsból elindulva minden rendben.Azonban,amikor a motor elérné az üzemi hőfokot,és saccolom nyílik a termosztát,a gépházból iszonyú hangos elektromos hegesztéshez hasonló zaj hallatszik. Csak akkor,amikor terhelem a motort,tehát gyorsítok.Alapjáraton,félrehúzódva nem jelentkezik a hiba. Márkaszervizben 4 éve van egy lezáratlan szerviz lapom erre a hibára.(otthagytam,hidegen indították,mentek vele,semmi.) 2.:Amikor üzem meleg a motor,pár perc állás után nagyon nehezen,csak másodszori próbálkozásra sikerül beindítani. Teker,be is pöccen,de azonnal meg is áll,mintha lefulladna. A műszerfalon indításnál az izzítás lámpa meleg motornál is világít. A hiba előfordulása esetleges,néha simán indul,ilyenkor azonban az izzítás lámpa nem világít. Tanácsokat,hozzászólásokat köszönöm!
ezüst 11 Elküldve Február12, 2014 Elküldve Február12, 2014 Sziasztok! Zafira B jobb tükör - amióta nálam van - nem hajt be eletromosan. Hogy lehet a legegyszerübben meggyőzödni arról, hogy egyáltalán van-e benne behajtó motor?
Laci01 Elküldve Február15, 2014 Elküldve Február15, 2014 (edited) Sziasztok! Nem rég reggeletem ide az Opel fórumra, december óta vagyok Zafira B 1.9 CDTI 150LE tulaj. Előtte Daewoo Nubirám volt és Daewoo fórum tag voltam. Egy kis segítségre lenne szükségem: B3843-2-es hiba nem tűnik el azt írja a rendszer: levegőminőség ellenőrző alacsony feszültség A biztosítékok jók elől és hátúl a csomagtérben is. Hol van egyáltalán ez a szenzor? Valami klímához kapcsolódó jelenség, viszont a klímám rendessen működik. Válaszokat előre is köszönöm! Módosítva Február15, 2014 : Laci01
koco Elküldve Február16, 2014 Elküldve Február16, 2014 Az érzékelő a motortében, az ablaktörlő mechanika alatt, szemből nézve bal oldalt, a műanyag takaró alatt van. 1
Roniati Elküldve Február17, 2014 Elküldve Február17, 2014 Szia Ati!Azért próbáld meg többször a "meghajtást",mert lehet,hogy nagy az eltömődés.Egyébként ki lehet méretni a regeneráló állapotát.Még azt nézd meg,hogy nincs-e valamelyik csővel probléma a regenerálónál.(eltömődés,kilukadás.)Sok sikert;Bajszipapa. Bajszipapa! A múlt héten elvittem szerelőhöz. A jó hír, hogy semmilyen meglévő, vagy tárolt hibaüzenet nincs és nem is volt, minden megfelelően működik. A részecskeszűrő 55%-os eltömődést mutatott (előtte egy nappal lefutott egy regenerálás). Kb 10-15 percet mentünk a kocsival (folyamatosan néztük a számítógépen az adatokat), 2-3%-ot tömődött a szűrő. Úgy tűnik, hogy nem tud rendesen regenetálni (a szerelő szerint egy sikeres akció után 10%-ra kellene csökkenni az eltömődésnek). Most azt ajánlotta, hogy vegyek üzemanyagba keverhető adalékot, ami javítja a regenerálás hatékonyságát. Ezt ma megveszem, a héten meghajtom, aztán visszamegyek kimérni újra a szűrő állaptát. Remélhetőleg jobb lesz. Mennyire elterjedt, hogy ilyen adalékot rendszeresen kellene használni. (pl. 3-4 tankolásonként)? üdv: ati
gabb Elküldve Február17, 2014 Elküldve Február17, 2014 (edited) Sziasztok! Most ültem át egy H astrából egy 1.7 A17DTR 2011-es Zafirába. A kézifék mellett van aux bemenet, de nem tudom hogy hol kell kiválasztani az auxot hogy az szóljon. Köszi előre is a segítséget! Módosítva Február18, 2014 : gabb
koco Elküldve Február17, 2014 Elküldve Február17, 2014 Sziasztok! Most ültem át egy H astrából egy 1.7 Z17DTR 2011-es Zafirába. A kézifék mellett van aux bemenet, de nem tudom hogy hol kell kiválasztani az auxot hogy az szóljon. Köszi előre is a segítséget! Milyen rádiód van? Cd30: FM/AM gomb harmadik nyomására, cd70: audio menü, return, és a legalsó lesz az aux, kormányról a telefonkagyló gombbal (ha nincs gyári kihangosító benne). 1
gabb Elküldve Február17, 2014 Elküldve Február17, 2014 Milyen rádiód van? Cd30: FM/AM gomb harmadik nyomására, cd70: audio menü, return, és a legalsó lesz az aux, kormányról a telefonkagyló gombbal (ha nincs gyári kihangosító benne). CD30 MP3 rádióm van. Köszi, megvan! Ismerkedek az autóval, egy napja van nálam.
gabb Elküldve Február18, 2014 Elküldve Február18, 2014 Használattól függően kb hány kilóméterenként regenerál a részecskeszűrő? Nekem most vegyes használatnál 300 km volt.
koco Elküldve Február19, 2014 Elküldve Február19, 2014 Használattól függően kb hány kilóméterenként regenerál a részecskeszűrő? Nekem most vegyes használatnál 300 km volt. 1.9CDTI (88kW): télen sok városi közlekedéssel, sok hidegindítással 500-600 km-enként, nyáron főleg autópályás utakkal 1000-1200 km is lehet. Nyáron klímával 5,5-öt szokott fogyasztani, télen közelebb van a 7-hez. Tudtommal az 1.7-es dízeleknél változtattak a szoftveren, mert sok volt a regenerálás/eltömődés miatti panasz, ezért azok gyakrabban regenerálnak. A komfort modullal ezt is nyomon lehet követni.
gabb Elküldve Február19, 2014 Elküldve Február19, 2014 1.9CDTI (88kW): télen sok városi közlekedéssel, sok hidegindítással 500-600 km-enként, nyáron főleg autópályás utakkal 1000-1200 km is lehet. Nyáron klímával 5,5-öt szokott fogyasztani, télen közelebb van a 7-hez. Tudtommal az 1.7-es dízeleknél változtattak a szoftveren, mert sok volt a regenerálás/eltömődés miatti panasz, ezért azok gyakrabban regenerálnak. A komfort modullal ezt is nyomon lehet követni. Diagnosztikai géppel néztem, hogy eddig 225-ször regenerált az autó és 99ezer km. van benne. Ez átlagban 440km-enkénti regeneráció. A BC2-t új kora óta nem nullázta le az előző tulaj, ott ennek a 99ezer km-nek az átlag sebessége 86 km/h. Sokat ment pályán az autó, ott ritkábban regenerált. Nálam a 300 km az országút és város felesben. A regenerációk átlagos ideje 13 perc volt, nekem kb 10 perc alatt végzett, ebből 5 perc alapjárat volt. Ment a hűtőventillátor, megváltozott a motor hangja, az alapjárati fogyasztás 3l/h volt, menet közben 10L/100 km. Mennyibe kerül a komfort modul?
koco Elküldve Február20, 2014 Elküldve Február20, 2014 Diagnosztikai géppel néztem, hogy eddig 225-ször regenerált az autó és 99ezer km. van benne. Ez átlagban 440km-enkénti regeneráció. A BC2-t új kora óta nem nullázta le az előző tulaj, ott ennek a 99ezer km-nek az átlag sebessége 86 km/h. Sokat ment pályán az autó, ott ritkábban regenerált. Nálam a 300 km az országút és város felesben. A regenerációk átlagos ideje 13 perc volt, nekem kb 10 perc alatt végzett, ebből 5 perc alapjárat volt. Ment a hűtőventillátor, megváltozott a motor hangja, az alapjárati fogyasztás 3l/h volt, menet közben 10L/100 km. Mennyibe kerül a komfort modul? Milyen eszközzel, hogyan olvastad ki a regenerációk számát? Egyébként amit írsz, az megegyezik azzal amit a cseh srác is mondott, hogy az 1.7-es motorok gyakrabban regenerálnak (szerintem feleslegesen), a részecskeszűrő élettartamának növelése miatt. Nálam (1.9) 5 l/h az alapjárati fogyasztás, menet közben kb.: másfélszeres. Autópályán 5-8, városban inkább 10-12 perc a regenerálás ideje, autópályán 8%-ra, városban 16%-ra megy le a telítettség (kb.: 8% a minimum). Nekem az elmúlt 63 ekm-en 52 km/h az átlagsebesség. A CU ára 120 euró, utalás+posta még kb.: 10 euró. A saját autómban külön kivezetékeltem, egyébként a diagnosztikai csatlakozóra kell rádugni. Kivezetékeléshez OBD aljzat is kell, 1-2 ezer Ft.
gabb Elküldve Február20, 2014 Elküldve Február20, 2014 Milyen eszközzel, hogyan olvastad ki a regenerációk számát? Egyébként amit írsz, az megegyezik azzal amit a cseh srác is mondott, hogy az 1.7-es motorok gyakrabban regenerálnak (szerintem feleslegesen), a részecskeszűrő élettartamának növelése miatt. Nálam (1.9) 5 l/h az alapjárati fogyasztás, menet közben kb.: másfélszeres. Autópályán 5-8, városban inkább 10-12 perc a regenerálás ideje, autópályán 8%-ra, városban 16%-ra megy le a telítettség (kb.: 8% a minimum). Nekem az elmúlt 63 ekm-en 52 km/h az átlagsebesség. A CU ára 120 euró, utalás+posta még kb.: 10 euró. A saját autómban külön kivezetékeltem, egyébként a diagnosztikai csatlakozóra kell rádugni. Kivezetékeléshez OBD aljzat is kell, 1-2 ezer Ft. Bosch KTS-sel néztem az élő adatok közt a regenerációk számát. A telítettségre kíváncsi vagyok regeneráció után, majd megnézem mennyire takarítja ki.
koco Elküldve Február20, 2014 Elküldve Február20, 2014 (edited) Bosch KTS-sel néztem az élő adatok közt a regenerációk számát. A telítettségre kíváncsi vagyok regeneráció után, majd megnézem mennyire takarítja ki. Neked van ilyen cuccod? Merre laksz? Összefuthatnánk. Látom már, hát nincs közel Pesthez...mondhatni egy regenerálásnyi az út oda-vissza... :D Módosítva Február20, 2014 : koco
gabb Elküldve Február20, 2014 Elküldve Február20, 2014 (edited) Neked van ilyen cuccod? Merre laksz? Összefuthatnánk. Látom már, hát nincs közel Pesthez...mondhatni egy regenerálásnyi az út oda-vissza... :D Nekem nincs, de a szervizben, ahol dolgozok ott van. Ha erre jársz összefuthatunk. CID kijelzőt keresek! Nem tudsz valakinek eladót? Módosítva Február20, 2014 : gabb
koco Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Nekem nincs, de a szervizben, ahol dolgozok ott van. Ha erre jársz összefuthatunk. CID kijelzőt keresek! Nem tudsz valakinek eladót? Racing bazáron szokott lenni 80 körül, kétsoros. Ebay-t érdemes még nézegetni, bár ahhoz még hozzájön kb.: 15-20 euró szállítási költség.
gabb Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Racing bazáron szokott lenni 80 körül, kétsoros. Ebay-t érdemes még nézegetni, bár ahhoz még hozzájön kb.: 15-20 euró szállítási költség. Kétsoros? A CID az a nagy szines kijelző.
Recommended Posts