Gyugyó26 Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Tisztelt mantec! Köszönöm a segítséget ez lessz az márt találtam is egy oldalt ahol GM alkatrészeket forgalmaznak. Ha minden igaz 3800Ft+postaköltségből megúszom nem olcsó de ez van :) mégegyszer köszönöm
Guest Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Előre is elnézést a kérdésemért: folyamatosan regenerál, vagy csak többszáz km-enként, pár km hosszon? Még szoknom kell az új rendet..:( /A+B Zafira.../ Lehetséges valamilyen módon bekapcsolni a centrál zárást manuálisan,hogy az első ajtó zárásával lezárjon az autó? mert különben gyakorlatilag ,ha nem múködik a távkulcs..:),akkor nem tudom csak az első ajtót bezárni..:(
koco Elküldve Május14, 2013 Elküldve Május14, 2013 Még szoknom kell az új rendet.. :( /A+B Zafira.../ Lehetséges valamilyen módon bekapcsolni a centrál zárást manuálisan,hogy az első ajtó zárásával lezárjon az autó? mert különben gyakorlatilag ,ha nem múködik a távkulcs.. :),akkor nem tudom csak az első ajtót bezárni.. :( Hát nézegettem, de úgy látszik, hogy nem lehet. Az ajtókat még csak-csak, de a csomagtartót meg a tanksapkát nem lehet zárni. Nem egy szerencsés megoldás.
Guest Elküldve Május14, 2013 Elküldve Május14, 2013 Hát nézegettem, de úgy látszik, hogy nem lehet. Az ajtókat még csak-csak, de a csomagtartót meg a tanksapkát nem lehet zárni. Nem egy szerencsés megoldás. és akkor mi lesz,ha elromlik a bicska kulcs,a másikkal csak az első ajtót fogom tudni bezárni?:(
koco Elküldve Május19, 2013 Elküldve Május19, 2013 Az Astra H fórumban leírta egy kolléga a tutit: "Kulcs és távirányító nélküli zárás: Minden ajtó becsuk kivéve a jobb első, innen benyúlva a vészvillogó melletti ajtózáró gombot kell megnyomni, ajtók zárnak csomagtartóval együtt, jobb első ajtó becsukása után az autó zárva lesz. Nyitni a bal elsőt kulccsal, a többit belülről a belső kilincs meghúzásával lehet."
Guest Elküldve Május25, 2013 Elküldve Május25, 2013 Az Astra H fórumban leírta egy kolléga a tutit: "Kulcs és távirányító nélküli zárás: Minden ajtó becsuk kivéve a jobb első, innen benyúlva a vészvillogó melletti ajtózáró gombot kell megnyomni, ajtók zárnak csomagtartóval együtt, jobb első ajtó becsukása után az autó zárva lesz. Nyitni a bal elsőt kulccsal, a többit belülről a belső kilincs meghúzásával lehet." holnap kipróbálom..:)
zolot Elküldve Június4, 2013 Elküldve Június4, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne, 2006-os B Zafira 1.6 benzines, valószínű a CIM modulos problémám van. A duda nem mindig szól, sőt ha megnyomom elkezd hangosodni a rádió, az index balra nem mindig "marad ott", a rádió hangosítás és a BC funkciógombok a kormányon nem működnek ilyenkor. Aztán egyszer csak működiek minden rendesen. Ez a hiba az emlgetett visszahívásos CIM modul csatlakozó hiba vagy valami más?? Kérdeztem szervízben, állítólag már ezt a visszahívást megcsinálták egy az ország másik felében lévő szervízben. Lehet ezt valahogy házilag orvosolni?? ha valaki tudja a megoldást segítsen, mert lassan műszaki vizsag, ott meg a duda hiány gond lesz!! Köszönöm előre is! Üdv Zoli
Somi Elküldve Június11, 2013 Elküldve Június11, 2013 Sziasztok! Akinek Navis fejegysége van, azt lehet ,hogy érdekelné ilyesmi: http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1433
Guest Elküldve Június12, 2013 Elküldve Június12, 2013 Sziasztok! Akinek Navis fejegysége van, azt lehet ,hogy érdekelné ilyesmi: http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1433 Igen,igen,és igen!:) már régóta keresek valakit,aki ért ezekhez a kütyükhöz,és lám még karácsony sincs,mégis ilyen szép ajándékot kaphatok!?:) Írtam privát üzenetet,most már csak hátra kell dölni és várni?!:)
Guest Elküldve Június18, 2013 Elküldve Június18, 2013 Na ma délután kiderül,hogy dikerült-e a műtét? :) a fejegység már tudja,amit kell!!AUX!!!!:) na ha még a DVD lejátszóm is hajlandó lesz,arra,amiért fizetik,akkor minden OK!:) Sikerült,elégedett vagyok..most már kép is,hang is van !!! AUUUX!:)
Guest Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Fejtámla monitort keresek,gyermekeim örömére..persze nem horror áron...ti hogy oldottátok meg?:)
Norb37 Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne, 2006-os B Zafira 1.6 benzines, valószínű a CIM modulos problémám van. A duda nem mindig szól, sőt ha megnyomom elkezd hangosodni a rádió, az index balra nem mindig "marad ott", a rádió hangosítás és a BC funkciógombok a kormányon nem működnek ilyenkor. Aztán egyszer csak működiek minden rendesen. Ez a hiba az emlgetett visszahívásos CIM modul csatlakozó hiba vagy valami más?? Kérdeztem szervízben, állítólag már ezt a visszahívást megcsinálták egy az ország másik felében lévő szervízben. Lehet ezt valahogy házilag orvosolni?? ha valaki tudja a megoldást segítsen, mert lassan műszaki vizsag, ott meg a duda hiány gond lesz!! Köszönöm előre is! Üdv Zoli Üdv! Ha jól emlékszem,erre a problémára gyári visszahívás volt,ami azt jelenti,hogy díjmentesen javították. 2008-as a zafirám,és voltam is a szervízben időszakos átvizsgáláson,ott hívták fel erre a figyelmemet.
Norb37 Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 Üdv mindenkinek! Következő kettő hiba okára keresnék elméleti segítséget: Zafira B-ről beszélünk,a motor 1,9 cdti,100 lóerős. 1.:Télen párás hideg időben, a garázsból elindulva minden rendben.Azonban,amikor a motor elérné az üzemi hőfokot,és saccolom nyílik a termosztát,a gépházból iszonyú hangos elektromos hegesztéshez hasonló zaj hallatszik. Csak akkor,amikor terhelem a motort,tehát gyorsítok.Alapjáraton,félrehúzódva nem jelentkezik a hiba. Márkaszervizben 4 éve van egy lezáratlan szerviz lapom erre a hibára.(otthagytam,hidegen indították,mentek vele,semmi.) 2.:Amikor üzem meleg a motor,pár perc állás után nagyon nehezen,csak másodszori próbálkozásra sikerül beindítani. Teker,be is pöccen,de azonnal meg is áll,mintha lefulladna. A műszerfalon indításnál az izzítás lámpa meleg motornál is világít. A hiba előfordulása esetleges,néha simán indul,ilyenkor azonban az izzítás lámpa nem világít. Tanácsokat,hozzászólásokat köszönöm!
adorjant Elküldve Július12, 2013 Elküldve Július12, 2013 Fejtámla monitort keresek,gyermekeim örömére..persze nem horror áron...ti hogy oldottátok meg? :) Tablet+fejtámla konzol http://www.ebay.com/itm/NEW-Universal-Tablet-PC-Holder-Car-Headrest-backrest-Mount-for-ipad-GPS-/171072906019?pt=US_Tablet_eReader_Mounts_Stands_Holders&hash=item27d4bd6323 Nekem bevált,már lassan két éve használjuk.
Petii Elküldve Július12, 2013 Elküldve Július12, 2013 Sziasztok! Van két eladó új alkatrészem zafira 2.2. höz: Opell Zafira 2.2 levegőszűrő (GM) 2000 Ft Opel Zafira 2.2 hátsó féktárcsa (GM) 7000 Ft Köszi
Guest Elküldve Július12, 2013 Elküldve Július12, 2013 Tablet+fejtámla konzol http://www.ebay.com/itm/NEW-Universal-Tablet-PC-Holder-Car-Headrest-backrest-Mount-for-ipad-GPS-/171072906019?pt=US_Tablet_eReader_Mounts_Stands_Holders&hash=item27d4bd6323 Nekem bevált,már lassan két éve használjuk. Köszönöm..:) fejtámlába építettben gondolkodom.arra javaslat?:)
Gabo Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Szasztok Zafirások Beléptem a "nagypapa" klubba, vettem egy Zafira-t, de lehet még megbánom :P Z16XEP-hez keresnék twinport szelepet - bontottan is érdekelne - ha valamelyikőtök tud ilyet, ne tartsa magában. Köszi
Gabo Elküldve Augusztus3, 2013 Elküldve Augusztus3, 2013 Volt valamelyikőtöknek tartály szellőzéssel problémája?
adikasd Elküldve Augusztus10, 2013 Elküldve Augusztus10, 2013 hello. olyan kérdésem lenne hogy 2006-os zafiránál mikor kell vezérlést cserélni? illetve a fedélzeti nem mutat semmit csak a külső hőmérsékletet és az idő meg a rádió állomások nevét pedig a nagy kijelzős auto mata klímásról van szó és a BC-be csak a timer funkció érhető el
Gabo Elküldve Augusztus11, 2013 Elküldve Augusztus11, 2013 hello. olyan kérdésem lenne hogy 2006-os zafiránál mikor kell vezérlést cserélni? illetve a fedélzeti nem mutat semmit csak a külső hőmérsékletet és az idő meg a rádió állomások nevét pedig a nagy kijelzős auto mata klímásról van szó és a BC-be csak a timer funkció érhető el Mondjuk nem árt ha tudja az ember milyen motorról is van szó... - a vezérléshez... Őőőő a kijelződ érdekes, egy esetről már hallottam, azt hiszem ott vmi ECU csere volt a ludas
Guest Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 Az Astra H fórumban leírta egy kolléga a tutit: "Kulcs és távirányító nélküli zárás: Minden ajtó becsuk kivéve a jobb első, innen benyúlva a vészvillogó melletti ajtózáró gombot kell megnyomni, ajtók zárnak csomagtartóval együtt, jobb első ajtó becsukása után az autó zárva lesz. Nyitni a bal elsőt kulccsal, a többit belülről a belső kilincs meghúzásával lehet."
Guest Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 Működik a történet..:) amikor a gyerek a kocsiban alszik,jobb így ,mint beriasztani..:)
szabog2000 Elküldve Augusztus31, 2013 Elküldve Augusztus31, 2013 Sziasztok, szerintetek van olyn Zafira, amiben nincs BC funkció? Most vettem, és azt írja, hogy no function. A menüben csak system és audio van. Kösz a válaszokat
Tibo1977 Elküldve Szeptember4, 2013 Elküldve Szeptember4, 2013 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni: Zafira B 1.9 (110KW)- os modellhez tudna nekem valaki prezentálni karbantartási/ javítási leírást a következő e- mail címre? kertitorpe76@gmail.com Köszi előre is!
Guest Elküldve Szeptember10, 2013 Elküldve Szeptember10, 2013 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni: Zafira B 1.9 (110KW)- os modellhez tudna nekem valaki prezentálni karbantartási/ javítási leírást a következő e- mail címre? kertitorpe76@gmail.com Köszi előre is! Ennek én is tudnék örülni!:)
Recommended Posts