Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hölgyek, Urak!

Nincs véletlenül valakinek infója, vagy webcíme, ahol az új Zafiráról lehetne bővebbet megtudni!!
Minden érdekelne! A kereskedések nagyon titokzatosak!
Előre is köszönöm!!

Elküldve
Hölgyek, Urak!

Nincs véletlenül valakinek infója, vagy webcíme, ahol az új Zafiráról lehetne bővebbet megtudni!!

Minden érdekelne! A kereskedések nagyon titokzatosak!

Előre is köszönöm!!

Elvileg valami ilyesmi.

48309.jpg

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Elküldve

Üdvözlet a lista tagjainak!

Most léptem be, még nem ismerem a szokásokat, előre is elnézést, ha valamit nem jól csinálok.

Van egy Zafirám, 4 éves, most fog vizsgázni.

Fel kellene szerelni egy vonóhoroggal.

Mit javasoltok, hol csináltassam meg?

A vizsgát és a szerelést együtt is elvállaló szerviz lenne a jobb, vagy menjek szervizbe, majd vizsgáztassam az Autóklubban?

Mennyibe kerül egy ilyen kaland? Mi a reális ár?

Köszönettel

Elküldve

Hát én ehhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy 1. vizsgás vonóhoroggal KPM vizsga kell....vagy olyan hely ahova a KPM adott ki engedélyt...(asszem hatósági vizsgának hívják)

Amúgy én a gyári vonóhorogra esküszöm, csak az talán nem olcsó!

Nálunk érvényben van már az az unijós sz0bavány, hogy csak levehető horgot lehet feltenni, és csak a vontatásidejére lehet feltenni?? Az újonnan szerelt kocsikra vonatkozik természetesen! :roll: :roll:

Elküldve
Üdvözlet a lista tagjainak!

Most léptem be, még nem ismerem a szokásokat, előre is elnézést, ha valamit nem jól csinálok.

Van egy Zafirám, 4 éves, most fog vizsgázni.

Fel kellene szerelni egy vonóhoroggal.

Mit javasoltok, hol csináltassam meg?

A vizsgát és a szerelést együtt is elvállaló szerviz lenne a jobb, vagy menjek szervizbe, majd vizsgáztassam az Autóklubban?

Mennyibe kerül egy ilyen kaland? Mi a reális ár?

Köszönettel

Üdv IStván!

Érdemes 1 helyen csináltatni, mert nem kell 2 napot elszabni vele.

sajnos ez nem olcso, mert nem a vonohorog drága hanem a felszerelés+bekötés+vizsgáztatás.

kb a márkaszervizben ennyibe kerül:

vonohorog: kb 24.000 Ft

felszerelés 25.000 Ft

bekötés 13.000 Ftz

plusz a müszaki ami kb 17.000 FT

Elküldve
)

Amúgy én a gyári vonóhorogra esküszöm, csak az talán nem olcsó!

sőt. 5x annyi.....

Nálunk érvényben van már az az unijós sz0bavány, hogy csak levehető horgot lehet

még nincs.

• 2 weeks later...
  • 2 years later...
Elküldve

Sziasztok!

Zafira B-hez (1.9 Dizel 120LE) keresek kézikönyvet (nem javításit, hanem amit az autóhoz adtak), pdf, vagy egyéb fájlformátumban.

Köszi előre is!

• 11 months later...
Elküldve
Sziasztok!

Zafira B-hez (1.9 Dizel 120LE) keresek kézikönyvet (nem javításit, hanem amit az autóhoz adtak), pdf, vagy egyéb fájlformátumban.

Köszi előre is!

Szia!

Angol nyelvut tudok kuldeni. Legyszia dd meg az email cimed.

Szia

Elküldve
Sziasztok!

Köszi előre is!

Add meg az emal cimed, kuldok, angol nyelvut.

Szia

Elküldve
Sziasztok!

Köszi előre is!

Add meg az emal cimed, kuldok, angol nyelvut.

Szia

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Elküldve

Sziasztok

Azon zafirásoknak akiket zavar hogy nincs vízhőfok mérő a gépben üzi

Setting gomb sípolásig nyomni és utánna gyorsan BC gomb 4x a sok adat

között ott lessz a vízhőfok érték

szevasztok

• Köszi! 1
  • 2 months later...
Elküldve

www.opel.hu ott megtalaltam en is a Zafira B-hez a magyar kezikonyvet. Kinyomtattam a PDF-et es lefuztem, ennel tobb nem is kell.

• 2 months later...
Elküldve
Sziasztok

Azon zafirásoknak akiket zavar hogy nincs vízhőfok mérő a gépben üzi

Setting gomb sípolásig nyomni és utánna gyorsan BC gomb 4x a sok adat

között ott lessz a vízhőfok érték

szevasztok

Ez nekem sajnos nem mukodik ^_^ Ez csak bizonyos felszereltsegeknel mukodik?

Elküldve
Ez nekem sajnos nem mukodik :D Ez csak bizonyos felszereltsegeknel mukodik?

Kozben sikerult rajonni :D Kozben a radionak mennie kell, kulonben nem lehet elocsalni ezt a "rejtett" menut. ^_^

• Haha 1
  • 5 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Már nem annyira új ez a Zafira...ahogy látom kezd elhalni is a topik! :D

Most vásárolt B Zafirámhoz keresek motorosan behajtható elektromos visszapillantó tükröt,de nem sok sikerrel..valakinek van valami ötlete,ami nem horror áru? <_<

images_4-120x120_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Elküldve
Ez nekem sajnos nem mukodik <_< Ez csak bizonyos felszereltsegeknel mukodik?

Ennyi pénzért egy ilyen biztonsági modult kihagyni!!Több mint vérlázító! :D

Zafira_bel_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• 2 months later...
Elküldve
Na ilyenem van, csak nem ótomata...

gratulálok hozzá!Szerintem szokni kell!(részecske szürő regenerálás...stb)Ez elött egy MB C 220 CDI,majd egy Seat Toledo 2.0 PDTI boldog tulajdonosa voltam....mindegyik automata,nekem valamiért az jött be...Ha nem lett volna fontos,hogy 7 személyes legyen a család egyik autója,maradt volna a Toledo, a jó kis DSG váltójával...A Zafira a 150 LE+SPORT kapcsoló sok,anélkül meg egy kicsit lomhának tűnik ....de összességében nem panaszkodhatok rá,országúton jó a fogyasztása,szép komótosan elballag...Ha valami technikai kérdésed van:Koco sportársat kérdezd,Ő nagy mágus...!:)Nekem nagyon sokat segített....

Pl:Amit az enyémen végig zongoráztam,magyar menű,navi magyarítás,(ezekhez van cím,telefonszám)a rejtett funkciók előcsalogatása..amerikai zárás,komfortzárás,centrálzárás automatikus visszaélesedése..ezeket Laci segítségével oldottuk meg..és még folyamatban van egy pár dolog..

Üdv a fedélzeten!B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.