fthom Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Hali mindenkinek! Ha valaki ki tudna segíteni egy omega b caravan felhasználói kézikönyvével, akkor roppant hálás lennék! Van egy 2.5TD B Omega Caravan, amit szeretnék rendbe rakni by myself... Ilyenekre lenne szükségem, mint például: fékfolyadék leengedés - hol a szelep? hogy kell levegőtleníteni a rendszert, stb... So ha valaki tud ilyet, vagy tud praktikus tanáccsal szolgálni, ne adj isten autószerelő és tudna ebben segíteni (átnézni az autót - nem kívánnám ingyen), annak nagyon örülnék! Előre is köszi mindenkinek! Farkas Tamás msn: big_ganja@hotmail.com tel: +36 / 30 - 655 -3968 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 A fékfolyadék cseréje nem egyszerű feladat, mindenképpen vidd szerelőhöz!!! Az életed többet ér, mint az a 3000 HUF, amit elkér ezért bármelyik műhely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fthom Elküldve November22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2004 A fékfolyadék cseréje nem egyszerű feladat, mindenképpen vidd szerelőhöz!!! Az életed többet ér, mint az a 3000 HUF, amit elkér ezért bármelyik műhely... Köszi a segítséget, annyira nem vészes a dolog, mert már assziztáltam hozzá, so vágom miről van szó... na mind1, akkor újabb kérdés... xi. ker-ben van az autó, budaörsi úton... tud valaki a közelben egy szerelőműhelyt? vagy hova érdemes vinni? van-e olyan mint a renault-nál, hogy ha a legközelebbi szervízbe viszed az ingyenes? szerinted érdemesebb szervízben megcsináltatni? de van hozzá motor + fék olaj, szűrő meg minden... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 A motorolaj cseréjét akár otthon is el tudod végezni, de a fékolaj nem tartozik azon dolgok közé, aminek akár egy szerelő is otthon nekiállna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Én már csináltam otthon fékfolyadékcserét,de elég szöszölős munka.Igaz nekem az ABS-t is ki+szét kellett szednem,mert nem működött.A cserét ugyan úgy csináltam mint egy ABS nélküli autón,de légtelenítés után egy két próbakör nagy fékezéssekkel(dolgozzon az abs- üt a fékpedál)majd ismét légtelenítés.Ezt egy háromszor megcsináltam,és azóta hozzá sem kellett nyúlni,pedig ennek már két éve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 ...ennek már két éve. :) Elvileg a fékfolyadékot kétévente le kell cserélni. Úgyhogy kezdheted megint. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts