fthom Elküldve November22, 2004 Elküldve November22, 2004 Hali mindenkinek! Ha valaki ki tudna segíteni egy omega b caravan felhasználói kézikönyvével, akkor roppant hálás lennék! Van egy 2.5TD B Omega Caravan, amit szeretnék rendbe rakni by myself... Ilyenekre lenne szükségem, mint például: fékfolyadék leengedés - hol a szelep? hogy kell levegőtleníteni a rendszert, stb... So ha valaki tud ilyet, vagy tud praktikus tanáccsal szolgálni, ne adj isten autószerelő és tudna ebben segíteni (átnézni az autót - nem kívánnám ingyen), annak nagyon örülnék! Előre is köszi mindenkinek! Farkas Tamás msn: big_ganja@hotmail.com tel: +36 / 30 - 655 -3968
opel16v Elküldve November22, 2004 Elküldve November22, 2004 A fékfolyadék cseréje nem egyszerű feladat, mindenképpen vidd szerelőhöz!!! Az életed többet ér, mint az a 3000 HUF, amit elkér ezért bármelyik műhely...
fthom Elküldve November22, 2004 Szerző Elküldve November22, 2004 A fékfolyadék cseréje nem egyszerű feladat, mindenképpen vidd szerelőhöz!!! Az életed többet ér, mint az a 3000 HUF, amit elkér ezért bármelyik műhely... Köszi a segítséget, annyira nem vészes a dolog, mert már assziztáltam hozzá, so vágom miről van szó... na mind1, akkor újabb kérdés... xi. ker-ben van az autó, budaörsi úton... tud valaki a közelben egy szerelőműhelyt? vagy hova érdemes vinni? van-e olyan mint a renault-nál, hogy ha a legközelebbi szervízbe viszed az ingyenes? szerinted érdemesebb szervízben megcsináltatni? de van hozzá motor + fék olaj, szűrő meg minden... Köszi!
opel16v Elküldve November22, 2004 Elküldve November22, 2004 A motorolaj cseréjét akár otthon is el tudod végezni, de a fékolaj nem tartozik azon dolgok közé, aminek akár egy szerelő is otthon nekiállna...
kori Elküldve November24, 2004 Elküldve November24, 2004 Én már csináltam otthon fékfolyadékcserét,de elég szöszölős munka.Igaz nekem az ABS-t is ki+szét kellett szednem,mert nem működött.A cserét ugyan úgy csináltam mint egy ABS nélküli autón,de légtelenítés után egy két próbakör nagy fékezéssekkel(dolgozzon az abs- üt a fékpedál)majd ismét légtelenítés.Ezt egy háromszor megcsináltam,és azóta hozzá sem kellett nyúlni,pedig ennek már két éve. :)
Tápiószecső Elküldve November24, 2004 Elküldve November24, 2004 ...ennek már két éve. :) Elvileg a fékfolyadékot kétévente le kell cserélni. Úgyhogy kezdheted megint. :twisted:
Recommended Posts