MaSt-R Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 :D azigen...és itthon van a 100ból 1? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 hát úgy néz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Találkoztam ma megint a Corsa B Cabrio-val. Ott volt a tulaj is, egy kb 30 éves srác. Az autót egy középkoru hölgytől vette, aki németből hozta. Minden papirja megvan, ő a második tulaj. Állitása szerint, még 1 db van Mo-n, Miskolc körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Fellendítem a témát. Ma találtam(lehet,hogy már volt,nem látszanak már a képek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Fellendítem a témát. Ma találtam(lehet,hogy már volt,nem látszanak már a képek) http://www.terrorsheep.com/opelnews/corsa-...rsa_sw50.50.jpg A téma legelső oldalán beszéltünk róla.Még 2004-ben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 A téma legelső oldalán beszéltünk róla.Még 2004-ben. :) Én szerelmes voltam belé,van egy-két darab eladó.... De bennem volt ,hogy belém jönnek hátulról.. Úgyhogy csak egy nyári flört lett a vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Aranyos kis izé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Aranyos kis izé :D NA ez az igazi csajos Corsa! Kiváncsi vagyok hogy néz ki tető nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Kiváncsi vagyok hogy néz ki tető nélkül. Így: Sztem ronda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Így: http://data.motor-talk.de/data/galleries/1...corsa-57416.jpg Sztem ronda. :D B oszloptól hátra szerintem nem gáz, de előre.... nem cabriós az eleje ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Adnék neki nagy flexxel és egyből ok lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Kazincbarcikán láttam.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ebben mi az újdonság? '85-től LS, GL és GLS felszereltségből volt 4 ajtós szedán is, bár nem túl gyakori. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ebben mi az újdonság? '85-től LS, GL és GLS felszereltségből volt 4 ajtós szedán is, bár nem túl gyakori. semmi..... "bár nem túl gyakori" :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Na jó azért annyira nem is ritka minta Dél-Amerikában gyártott Corsa B vagy Corsa C Sedan vagy Caravan... :o Hónapokig figyeltem nap mint nap egy hasonló (csak az TR volt, tehát 2 ajtós) lassú pusztulását egy udvarban, de nemrég elvitték valahova, remélem jó helyre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Na jó azért annyira nem is ritka minta Dél-Amerikában gyártott Corsa B vagy Corsa C Sedan vagy Caravan... :o Hónapokig figyeltem nap mint nap egy hasonló (csak az TR volt, tehát 2 ajtós) lassú pusztulását egy udvarban, de nemrég elvitték valahova, remélem jó helyre került. előbb nézegettem http://www.youtube.com/watch?v=KmEo2m-PcBI, nekem nem tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 A B Corsa még nekem is (kicsit olyan hátulról, mint a B Vectra kicsiben), de a C Corsa lépcsőshátú változata már nem jön be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 A téma legelső oldalán beszéltünk róla.Még 2004-ben. :o Ez olyan hosszú mint egy F/G Astra Caravan, és az elejét végét leszámítva hasonlít is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gezsa Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 fényképezd le lécccccciiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Nekem van egy corsa b caravan 1.4 16V fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szerencse Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Itt, Kméten 4db ilyen Caravan Corsa B van.Abból az egyik ami 1.7D, klubközeli, hiszen Morgó cartárs apukájáé.Valamint van egy pontosan ugyanilyen mint a képen van, az utcánk elején.Anno az első volt itt Kméten.1.4 16V.Nekem amúgy tecc, sztem amolyan F Astra méretű a gép.Hátránya, hogy zűr esetén nagyon necc beszerválni hozzá az alkatrészeket ami a hátulját illeti. Amúgy Olaszországból, és Hollandiából kerültek az országba.A Braziloknál pedig Chevrolet márkanév alatt fut a gép.De sztem a C szegmens Caravanja izgalmasabb. Üdv! Nekem is van egy Corsa B Caravan -om, 1.7 D, és hátsó rugót keresek bele, de egyenlőre nem találok. Elég nehéz ehhez alkatrészt szerezni, ezért keresek egy Caravan tulajt, hátha már van tapasztalata ilyen téren. A post egy kicsit régi, de talán még olvassa valaki. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Üdv! Nekem is van egy Corsa B Caravan -om, 1.7 D, és hátsó rugót keresek bele, de egyenlőre nem találok. Elég nehéz ehhez alkatrészt szerezni, ezért keresek egy Caravan tulajt, hátha már van tapasztalata ilyen téren. A post egy kicsit régi, de talán még olvassa valaki. Köszönöm! http://cgi.ebay.de/1xHAD-Serien-Ersatz-Fed...#ht_2596wt_1017 Csergőben is meg lehet kérdezni. de máshol ez jobb helyen lenne <_< http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=8060 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szerencse Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 http://cgi.ebay.de/1xHAD-Serien-Ersatz-Fed...#ht_2596wt_1017 Csergőben is meg lehet kérdezni. de máshol ez jobb helyen lenne :D http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=8060 Köszönöm! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szerencse Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Sajnos az ebäyről rossz rugót küldtek, most meg nem akarják visszavenni, pedig egyértelműen sima Corsa B rugókat akartak rámsózni. Lefotóztuk a kocsiban lévő "henkelt" rugót, és azt amit küldtek, láthatóan leült vele a kocsi, és több centivel rövidebb mint kellene. De még mindíg hitetlenkednek. Pedig a hirdetés szerint is ez ehhez a típushoz való. Most keresek egy rugógyártót itthon, hátha egy vállalkozik rá. De eredeti rugó hiányában nem sok esélyem van szerintem. Melyik topicban lenne ennek a helye? Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Sajnos az ebäyről rossz rugót küldtek, most meg nem akarják visszavenni, pedig egyértelműen sima Corsa B rugókat akartak rámsózni. Lefotóztuk a kocsiban lévő "henkelt" rugót, és azt amit küldtek, láthatóan leült vele a kocsi, és több centivel rövidebb mint kellene. De még mindíg hitetlenkednek. Pedig a hirdetés szerint is ez ehhez a típushoz való. Most keresek egy rugógyártót itthon, hátha egy vállalkozik rá. De eredeti rugó hiányában nem sok esélyem van szerintem. Melyik topicban lenne ennek a helye? Köszi a segítséget. van B Corsa téma <_< Csergőben nem kérdezted ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 van B Corsa téma <_< Csergőben nem kérdezted ? megyek be mindjárt oda, megkérdezem neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts