mackosajt Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Keresgéltem képeket, és találtam ilyet! Ahol találtam, ott azt írják, hogy 1997-ben, mint "prototípus" léteztek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Keresgéltem képeket, és találtam ilyet! Télleg léteztek, bár én születési évüknek '96-ot ismertem (a '96 áprilisi Torinói autószalonon mutatták be), névszerint ez az Opel Corsa Tonga nevű tanulmányautó, és a GM Brazíliai tervezőirodájának műve (erre utal egyébként az is, hogy Caravan verzióban is megcsinálták, mert azt ugye csak Dél-Amerikában forgalmazták hivatalosan). A futóművét a szériához képest megemelték, hátul nyitott utastérrel és vászontetővel készítették el, és tudomásom szerint a Corsa GSi 1.6-os, 16 szelepes 106lóerős motorját szerelték bele. Egyébként mindvégig prototípus maradt, soha nem készült belőle széria. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 manapság lehet h sikeres is lenne....lsd: panda,c3,sx4 megemelt verziói :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2006 manapság lehet h sikeres is lenne....lsd: panda,c3,sx4 megemelt verziói :) hááát nem tudom azok mennyire sikeresek.... nem sok rohangál belőlük..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Szerintem azért, mert nagyon drágák. Pedig a c3 "műterepjáró" nagyon pofás kis darab. :) Elfogadnám a Tongát is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 És ez nem photoshop... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Van még egy kép a másik oldaláról is,érdekes :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Redi! Ezt arra az esetre ha vennél egy Tigrát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Redi! Ezt arra az esetre ha vennél egy Tigrát... :) http://tuninguj.com.pl/img/wiejski_tuning/..._tuning_090.jpg Felszállási engedély kell neki 80 felett báázzz! :) Istenem mennyire igénytelen emberek vannak! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Bazz... ez a szárny minimum egy hetes BMW-re való. Méretben legalábbis, stílusban roh@dtul nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 De ezen már leglaább a lepedőt is ki lehet vasalni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 De ezen már leglaább a lepedőt is ki lehet vasalni... :) Gondolj bele,ha faca vizszintes mennyi söröt tudnánk rárakni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Tessenek az OFFolást abbafejezni. Aztán bőszen belinkelni a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Tök jól néz ki!!! Kát,hogy itt nem forgalmazzák. Corsa C Pick-up Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 nagyon szép! Engem a Fiat Strada-ra emlékeztet, ami félig Albea félig pickup. Az is pofás. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 a b pick-up is szép vót a strada-n még gondolkoztam is a GP előtt, de nem vagyok hozzá elég elvetemült :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 a b pick-up is szép vót a strada-n még gondolkoztam is a GP előtt, de nem vagyok hozzá elég elvetemült :D :lol: :) :D bár te sokmindenen gondolkoztál :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 :lol: :) :D bár te sokmindenen gondolkoztál :huh: ez valóban így van, volt és lesz is :D de ne offoljunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 ....gondolkoztam.... Túl sokat is, ez okozza a veszted :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 talaltam egy csini autot: :unsure: :) corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 talaltam egy csini autot: :unsure: :D corsa Hááááááááá de érdekes, hogy a motortérről nincsenek képek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Hááááááááá de érdekes, hogy a motortérről nincsenek képek :) http://www.online.rtlklub.hu/kepgaleriak/0...10000/83647.JPG az 1.2-es moci miatt... de állítólag megy bele egy 2.0-ás( a szövegben is említik) mindenesetre én elgondolkoznék a helyében még egy féktuningon is, mert az a hátsó picike dobfék a 2.0-hoz sovány lesz. az a boost feliratú műszer 0-án áll!!! ez mit kapcsolna-állítana? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Chevy Corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ez a piros........... :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ezek tényleg szépek, de miért csinál mindenki 5ajtósat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts