J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 720Kg-hoz egy jó tökös moci és máris eco :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 720Kg-hoz egy jó tökös moci és máris eco :lol: megint a tunying :D :devlish: két x10xe össze fordítva :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 :lol: http://noob.hu/2012/01/08/corsa_rally.jpg és a volán mögött Stig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Amire a neve enged következtetni: a cél a 3literes fogyasztás volt 100km-ként, amit főleg súlycsökkentéssel terveztek elérni. Az autónak az ajtói, sárvédői és gépteteje szénszálerősítésű kompozitból készült acéllemez helyett, a lengőkarok alumíniumból, valamint a fenijei is megnéziumból voltak, így sikerült a menetkész tömeget 720kg-ra szorítani, amivel végül 3.4l/100km-es átlagos gázolajfogyasztást lehetett elérni (a '96-os "Eco Tour of Europe"-on 2,69l/100km-es átlagot ért el). Tulajdonképpen azért nem lett belőle szériagyártás, mert a fentebb leírt módosítások annyira megdrágították volna az autót hogy nem érte volna meg gyártani. Sajnos azt nem sikerült kiderítenem hogy milyen dízelmotor volt benne... :lol: ezt a legkevésbé néztem volna ki belőle hogy ő dízel...de még így is tetszik,imádom az ilyen kis b*zi színű corsákat :D az eco 3 akár lehetett volna egy 3literes V6-osra utaló megnevezés is :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 McRae corsája :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Sajnos azt nem sikerült kiderítenem hogy milyen dízelmotor volt benne... :lol: 1,7 TD itt egy link, '95 IAA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Feljebb már linkeltem két képet egy A Corsáról, az a Corsa A Eco3 tanulmýnyautó volt, 1.5 TD motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Igen mert 91-ben létezett egy Astra Eco 2, ami 1,6-os és 68 Le-s volt és 5 L/100km, aztán erre jött gyorsan, hogy akkor már kéne egy jobb autó, amivel akár nyerhetnének is ezen az Ecotour versenyen (meg tervezett modellfrissítés és jól jöne), de végül a corsa B lett az eco 3, mert nyert és azt mutatták be az IAA-n 95-ben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 Kiskunlacháza, ma: (Tudom, jelen állapotukban már nem sok közük van a Corsához, de mégiscsak az volt az alap) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június11, 2012 Megoszt Elküldve Június11, 2012 Vótmá? Irmscher Selectra a becsületes neve, és a Corsa B alapjaira épült. Prototípus, amennyire tudom sose készült belőle megvehető példány. Sztem jó ronda, lehet hogy azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 A Corsa Hintermeier Cabrio http://suchen.mobile...Features=EXPORT Nem túl szép, de ritka. :D Ilyen is létezik még :wub: :rolleyes: http://suchen.mobile...Features=EXPORT A Corsa GSI E16SE, 24e km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Ez nem annyira Corsa, de emlékeztet rá... sajnos: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 jajjderonda szegény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts