Stefan Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Irmscher Tigra koncepcióautója már volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Remélem még nem volt... ilyen is létezik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Remélem még nem volt... ilyen is létezik :wacko: Igen, asszem már egyszer belinkeltem. Ez egy Michalak demóautó, nekem tetszik. De az ö Spiderük is sokkal szebb, mint az Irmscheré. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Igen, asszem már egyszer belinkeltem. Ez egy Michalak demóautó, nekem tetszik. De az ö Spiderük is sokkal szebb, mint az Irmscheré. :unsure: Azért én ezzel az Irmscher-el is kibékülnék :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Azért én ezzel az Irmscher-el is kibékülnék :wacko: ilyet demóék akármikor csinálnak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 ilyet demóék akármikor csinálnak :unsure: Tudom, bármit átalakít... :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vandis Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Haho! Én ilyeneket találtam: Polizei Corsa Opel Corsa Utility a la South Africa és Utility Rouge (1.6-os, 75kw, 139 Nm, 185/65 HR 14 kerék) jah, és ők :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 ....jah, és ők :wacko:.... :lol: Nélkülük nem is létezhet a D Corsa :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Ez Opelnek láccik. De nemistomhirtelen, lehet, hogy valami más GM márka alatt fut igazából. Kínában rengeteget láttam, fotóztam is, ott Buick néven nyomult :unsure: Meg asszem Braziloknál is megy, csak itt, Európában ritka. Itt, Kméten 4db ilyen Caravan Corsa B van.Abból az egyik ami 1.7D, klubközeli, hiszen Morgó cartárs apukájáé.Valamint van egy pontosan ugyanilyen mint a képen van, az utcánk elején.Anno az első volt itt Kméten.1.4 16V.Nekem amúgy tecc, sztem amolyan F Astra méretű a gép.Hátránya, hogy zűr esetén nagyon necc beszerválni hozzá az alkatrészeket ami a hátulját illeti. Amúgy Olaszországból, és Hollandiából kerültek az országba.A Braziloknál pedig Chevrolet márkanév alatt fut a gép.De sztem a C szegmens Caravanja izgalmasabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 http://www.opel.co.za/content_data/LAAM/ZA...allery/bg46.jpg Ebből micsoda nagyfelnis mini pick up-ot lehetne csinázni egy LET mocival és hátsókerékkel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 http://www.opel.co.za/content_data/LAAM/ZA...allery/bg46.jpg Ebből micsoda nagyfelnis mini pick up-ot lehetne csinázni egy LET mocival és hátsókerékkel! :unsure: Dehát van neki hátsókereke! Kettő is! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2008 hopppp..... de bevállalnék egy ilyet... azt írták róla, hogy angliában 100 darabot csináltak belöle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 nagyon jópofa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 és ez miben különbözik a számomra ugyanígy kinéző opel corsától?? vagy itt a két "C oszlop"-nak nevezett dolog a lényeg?? csak mert itt szekszárdon van egy ehhez hasonlo, bár az zöld színű és valamilyen felszereltséghez tartozó matricák vannak rajta, és a kormány is jó helyen van. :rolleyes: majd megpróbálom lekapni egyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Na, ez még elmebeteg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 kíváncsilennék ha beleülnék, hogy mi történne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 kíváncsilennék ha beleülnék, hogy mi történne... :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 kíváncsilennék ha beleülnék, hogy mi történne... :lol: Nézd meg a jobbos ülést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Opel Corsa Allrad, 4X4 Turbo Jürgen feladta....! B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Braziliában meg tovább nyomatják a TR-t, csak mostmár sevrolé :lol: Viszont mostmár tudom miért szoktak jönni a Daewoo-sok is a Lurdyhoz bandázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Eladó Corsa Caravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Eladó Corsa Caravan. Húzós az ára. Nem fogja eladni ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Eladó Corsa Caravan. azon gondolkodom...ha egy ilyennek ripityára törik a seggét akkor mivan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Gáz. Nagy gáz. Még ablaktörlő lapátot is nehéz hozzá szerezni. Vagy mivel is szívott Morgó? Ablaktörlő szárával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 .......azt írták róla, hogy angliában 100 darabot csináltak belöle... mivel a képek már nem látszanak, ehhez hasonlo volt ott Corsa B cabrio.......már teljesen letettem rola, hogy valaha is le tudom fotozni, bár most sem én fotoztam, de itt van erre fele ide ird be a linket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts