Szabyka Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Anno én is csodálkoztam, hogy létezett 1000ccm-es D Kadett amíg a saját szememel nem láttam ... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2004 Anno én is csodálkoztam, hogy létezett 1000ccm-es D Kadett amíg a saját szememel nem láttam ... :? jaja. meg 1000 cm3-as A corsa is volt. fehér holló!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Mielőtt megvettem a Tigrist, nagyon sok Corsát megnéztem. A legjobb, amit rám akartak sózni: gyöngyházmetál (kék), automata, bőrülés, fabetét!!, klíma, CD, szóval full extra. Csak az volt a kár, hogy két külön darabból volt a kocsi. Egy fényképet megért volna, mert egyébként nagyon szép volt. Alulról már nem annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Ilyet találtam: Nekem nagyon bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 ez nagggyon patent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 hoppácska: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ez jóóóóóóóó! Mármint az ötlet, hogy Tigrából lifestyle-pickupot csináljunk. Uhu, elveszed Palik Laci kenyerét? Hoppácska. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ez jóóóóóóóó! Mármint az ötlet, hogy Tigrából lifestyle-pickupot csináljunk. Uhu, elveszed Palik Laci kenyerét? Hoppácska. mé ezt ő mondta :?: :oops: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ez nagyon komoly! :) Ezzel legalább gyorsan lehet sódert szállítani az építkezésre... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 de mi a f.sz az a kék bármi a tetején? :shock: bukokeret? mert szupercsunyan néz ki :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 És ilyet látott már valaki? Szerintem eléggé izléses. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Ez tényleg konkrét! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Tényleg jól néz ki! Gondolom jó sok készülhetett belőle! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Tényleg jól néz ki! Gondolom jó sok készülhetett belőle! :P Tömegcikk! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Nem csak a Tigrából lehet teherautót faragni: (Bocs ha már volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 lehet, hogy van akinek ismerős... 1video mérés ha az 1-ben valaki ismeri a zene előadóját, kérem ossza meg velem Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Gyerekek!!! Ha valaki valahol lát ilyen első lámpát Tigrához, akkor az azonnal szóljon nekem, lécci :!: :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 :shock: :smt110 :supz: Teccik! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Mindenki nézzen ide: http://www.tuningfever.com/thumbnails.php?...〈=hungarian :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 oooohhh! minden mi szem-szájnak ingere :shock: :) ! Ilyenek biztos csak a mesében vannak...... Mindegyik egy vagyon..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Uffff..... Amúgy ez egy Tigra volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Egész jól néz ki.Bár mostanában mindenbe ezeket a punto lámpákat rakják bele. A multor a vaterán is volt kb 20e/db áron. De majd a tiéd az összeset lealázza :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Hogy őszinte legyek, én is nagyon sokáig gondolkodtam a Punto lámpákon, és ha nem találok rá az rb-tuningra, akkor olyan front lett volna, mint a fönti képeken. Lámpák meg spoiler. Mondjuk szerintem a Punto lámpa jobban illene a hátsó Lexus-lámpákhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Mivel kecsegtetnek? Mikor lesz kész a gép? Azt már meg sem kérdem mennyiben fog megállni. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Húsvétra itthon lesz minden cucc, utána már csak össze kell rakni + fényezést kell megvárni. Holnap megyek meglátogatom kicsikémet, és talán többet tudok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts