Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 264
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Anno én is csodálkoztam, hogy létezett 1000ccm-es D Kadett amíg a saját szememel nem láttam ... :?

jaja. meg 1000 cm3-as A corsa is volt. fehér holló!!

• 1 month later...
Elküldve

Mielőtt megvettem a Tigrist, nagyon sok Corsát megnéztem. A legjobb, amit rám akartak sózni: gyöngyházmetál (kék), automata, bőrülés, fabetét!!, klíma, CD, szóval full extra. Csak az volt a kár, hogy két külön darabból volt a kocsi. Egy fényképet megért volna, mert egyébként nagyon szép volt. Alulról már nem annyira.

Elküldve
Ez jóóóóóóóó! Mármint az ötlet, hogy Tigrából lifestyle-pickupot csináljunk. Uhu, elveszed Palik Laci kenyerét? Hoppácska.

mé ezt ő mondta :?: :oops: :shock:

Elküldve

Egész jól néz ki.Bár mostanában mindenbe ezeket a punto lámpákat rakják bele. A multor a vaterán is volt kb 20e/db áron. De majd a tiéd az összeset lealázza :wink:

Elküldve

Hogy őszinte legyek, én is nagyon sokáig gondolkodtam a Punto lámpákon, és ha nem találok rá az rb-tuningra, akkor olyan front lett volna, mint a fönti képeken. Lámpák meg spoiler. Mondjuk szerintem a Punto lámpa jobban illene a hátsó Lexus-lámpákhoz...

Elküldve

Húsvétra itthon lesz minden cucc, utána már csak össze kell rakni + fényezést kell megvárni. Holnap megyek meglátogatom kicsikémet, és talán többet tudok mondani.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.