Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ezeknél még nem is gáz, hogy 5 ajtósak... :unsure: Szépek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Kinek mi... De ezek most a braziliai, mexikói piacra szántak, vagy a kistigris Chevroletek? Amióta minden GM, nehéz dönteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Szép ótók :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Kinek mi... De ezek most a braziliai, mexikói piacra szántak, vagy a kistigris Chevroletek? Amióta minden GM, nehéz dönteni... Brazil. A kistigrisek Daewoo-kat csinálnak Chevrolet emblémával, a brazilok meg Opeleket, szintén Chevrolet logóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Brazil. A kistigrisek Daewoo-kat csinálnak Chevrolet emblémával, a brazilok meg Opeleket, szintén Chevrolet logóval. Milyen motor van bennük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Milyen motor van bennük? Belső égésű robbanomotorok.Elöl. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Belső égésű robbanomotorok.Elöl. :D :unsure: Ki gondolta volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Egy ilyet én is szívesen elfogadnék! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ajjaj.... Emlékeztet egy török megoldásra, mikor a Clio kapott a hátuljára egy csomagtartót.... Bár annál szebb, mégsem jön be. Aztán rájöttem!! Ez egy Liana! :D Jó lenne, csak kéne fóliázni minden üvegét, nehogy vki meglásson benne... Pedig én 4 ajtós sedan fan vagyok. :unsure: (Rally és tuningőrült is... És bennfenntes is mindkét témában...) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Rallysgreg... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Milyen motor van bennük? Szemezgess. Érdeksség viszont, hogy javarészt alkohollal működnek. Emiatt van az is, hogy Corsa 1.0 motorja 79lóerős Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Apám,ha az én ezres Corsám 79 lovas lehetne!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Na ilyet sem kapni itthon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Na ilyet sem kapni itthon! :lol: Mennyi cuccot eltudnál így hozni németbű! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Mennyi cuccot eltudnál így hozni németbű! :) :) :) Látom, Te már megint az üzleti oldalát nézed, nekem ez eszembe sem jutott, de végülis... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Látom, Te már megint az üzleti oldalát nézed, nekem ez eszembe sem jutott, de végülis... :lol: Ércsedaviccetf@szikám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Ércsedaviccetf@szikám! :) Dekomolybólisjólenneilyenótó! :) :) Csak sajna nálunk ezt nem lehet beszerezni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Dekomolybólisjólenneilyenótó! :) :) Csak sajna nálunk ezt nem lehet beszerezni! :lol: Esetleg megrendelésre talán.......... egy megfelelő egzisztenciával rendelkező autóker.en keresztül............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Még szép... Bazze ha eleget fizetsz, hozok neked akár én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Még szép... Bazze ha eleget fizetsz, hozok neked akár én is. Kacsero!!!! Itt az embered! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2007 az ebay.co.uk -n találtam: http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Nova-Saloon...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Összkerekes Cali futómű van alatta, C20XE moci (ugye???) és 20x40-es zártszelvény a váz... Hát én nem mernék vele 20-nál gyorsabban menni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2007 ezt én turbos motornak nézem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 ezt én turbos motornak nézem.... ...bocs. Köszi az infót. :lol: A lényeg a többi. (Tudod, hogy nekem a C20XE csak annyiban különbözik az X20XEV-től, hogy a műanyag gyertyatakaró piros, és derékszögű... :huh: Azt csak pár napja tudom, hogy kemény 14 lóval erősebb a c20xe. Mert nem érdekel.) De nekem a zártszelvény akkor sem tetszik, és ismerem az angolokat, megadják rá a műszakit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Szabadidős Corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts