warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Nem rossz kis masina.Érdekes kasztniforma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Nem rossz kis masina.Érdekes kasztniforma! Ez a Corsa TR. Az első generációból még csináltak ilyet, mer ott volt a konkurrenciánál a VW Derby. Aztán a VW tovább vitte a lépcsőshátú kisautó koncepcióját a következő generációra is (sőt, ott már 4 ajtóval), az Opel meg meghagyta a Dél-Amerikai piacnak a lépcsőshátú Corsa B-t. Az az egyetlen baja van, hogy tudtommal csak kétajtós kasztnival létezik, pedig 4 ajtóval kiccsaládosoknak ;) is jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Az az egyetlen baja van, hogy tudtommal csak kétajtós kasztnival létezik, pedig 4 ajtóval kiccsaládosoknak ;) is jó lenne. Itt a Merkantil telephelyén van egy ilyen, 1.4 mocival, 4 ajtóval, és pofás kis csomitartóval.Jah, már a ráncfelvart verzió.Néztem is nagyot! :shock: Amúgy meg 91', és 3K az ára.Érdekes darab! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Itt a Merkantil telephelyén van egy ilyen, 1.4 mocival, 4 ajtóval, és pofás kis csomitartóval. Akkor ezt benéztem, bár én még nem láttam ilyet 4 ajtóval, pedig még a Google képkeresőjével is körülnéztem. Találtam viszont egy ilyet, ez is elég egyedi darab lesz, ha elkészül: Corsa A Caravan, Corsa TR-ből átépítve Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Ez egy 3 ajtós hátulja lenne?Azt a ráncfelvarrtat pedig holnap lefotózom.Aztán link!:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Vauxhall Convertible -alul vannak a corsák :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Ez egy 3 ajtós hátulja lenne?Azt a ráncfelvarrtat pedig holnap lefotózom.Aztán link!:-)) 3K az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Egész komoly kis autónak látszik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 3K az ára. Az magyarul mennyi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 300 000, gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Az magyarul mennyi ? Pontosan.S, benzin+gáz üzemű is egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ilyen színben még nem is láttam Tigrát. :roll: http://img485.imageshack.us/my.php?image=1...=11631715uf.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ilyen színben még nem is láttam Tigrát. :roll: http://img485.imageshack.us/my.php?image=11631715uf.jpg Azt hiszem ez a "ceramic blue". Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Corsa B Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Atommanó egy korábbi képe az első oldalról.Csak hogy a C Corsások szíve is kicsit megszakadjon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Egész csinos. Igaz nem teljesen Opel Corsa, hanem Holden Barina Cabrio, de attól még jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 ötletes kis verda... az a c corsa kombi meg vetexik randaságban a renyó thaliával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Azt hittem, csak a TR csúnya...de most meggyőztél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 http://www2.uol.com.br/bestcars/carros/com...o-corsa/c-1.jpgSZtem lenne jövője az ilyen katwgóriás gépek terén ennek a gépnek.Aki pl. nem akar Astrát venni, annak kitűnő perspektíva lenne.S, akkor talán a Corsa eladások is kicsit fentebb lendülnének. Dehát az értékesítés nagy úr, minden cégnél.Nem akarnak az Astra Classic II-nek konkurenciát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 ez télleg nem szép szerintemsenem Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 SZtem lenne jövője az ilyen katwgóriás gépek terén ennek a gépnek.Aki pl. nem akar Astrát venni, annak kitűnő perspektíva lenne.S, akkor talán a Corsa eladások is kicsit fentebb lendülnének. Dehát az értékesítés nagy úr, minden cégnél.Nem akarnak az Astra Classic II-nek konkurenciát. :) Igazából szerintem ez elég erősen árfüggő. Szvsz a Thaliát sem a szépségéért veszik annyian, de mint négyajtós kisautó elég népszerű a kategóriájában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Igazából szerintem ez elég erősen árfüggő. Szvsz a Thaliát sem a szépségéért veszik annyian, de mint négyajtós kisautó elég népszerű a kategóriájában. Igen, de ez mégis csak egy OPELl! :) Én pl. hamarabb megvenném, mint egy dáliát, dácsiját, kalózt, avejót, meg a Fiatnak azt a szörnyűségét!Ár ide, v. oda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2006 ez de rosszlány jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 itt nézelődjetek szét, megéri: http://www.corsacabrio.de/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts