uhuhu Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 http://www.corsa-convertible.freeserve.co.uk/corsaboot.jpg szerintem király!! kár hogy itthon nem kapható........ http://www.corsa-convertible.freeserve.co.uk/dilly1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 De léteznek ilyenek is: :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Én anno 1X egy kombi Corsát láttam, és nem akartam hinni a szememnek.Van v.mi infótok róla? Másik kérdés:Itthon miért nem forgalmaznak ilyen kis kombit?ha versenyképes árral álnának elő, simán vinné a prímet. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Ha jól emlékszem Brazil piacra gyártották a sedánnal együtt... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Tudsz esetleg képet szerkózni v.honnan? Amúgy megvan a véleményem a markentingeseikről, akik a vásárlói igényt mérik fel, hiszen ilyen, ebben a kategóriában szvsz. csak kettő van, a Skoda, és a Peugeot SW. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Hát pl: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Meg hát itt egy a kombi fajtából: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 itt meg a cikk!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Kétségtelenül családi, és mégse Albea, meg Thalia, meg ilyenek.Ezt hamarabb megvenném, mint az utóbbiakat, és ezt nem részrehajlással mondom. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2004 Corsa A !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2004 Corsa C Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Meg hát itt egy a kombi fajtából: Üdv.: Atommanó S ez már a C.Hát szerintem nagyon császár kis kombi.A marketinges véleményemet tartom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 "rajtuk kivülálló oko miatt" :? Jó szöveg! :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2004 Megoszt Elküldve November21, 2004 http://www.vezess.hu/content/cm/Opel/Corsa...saGamme_big.jpg Persze!Fájdítsd csak a szívemet! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Itt Kaposváron is van egy B Corsa kombi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2004 Itt Kaposváron is van egy B Corsa kombi :) fényképezd le lécccccciiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 fényképezd le lécccccciiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Még anno csináltam a telcsimmel róla képeket elküldöm emailban Neked, bár csak háturól látszódik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2004 Szabika képei: nagyon sirály :))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 :shock: :shock: :shock: :shock: Nekem valaki azt mondta, hogy látott egy A vectra kombit. Szerintem nagyon elnézte, de most már nem merek többé nyilatkozni. Corsa kombi után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2004 :shock: :shock: :shock: :shock: Nekem valaki azt mondta, hogy látott egy A vectra kombit. Szerintem nagyon elnézte, de most már nem merek többé nyilatkozni. Corsa kombi után... ugy tudom, hogy vectra A ból nem volt kombi..... csak a corsából csináltak ennyi variáciot, meg más földrészeken volt astra olyan motorokkal, amit europában nem lehetett kapni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Tegnap este néztem a NG-ot, és éppen a Dél-Afrikai rendőrök is olyan érdekes Astrával mentek a bűnözők után, amiről itt szvsz. korábban már szó volt.Az nagyon király volt, ahogy az autópályán le akarta őket rázni egy 316-os, bömös, de lazán lenyomták, aztán meg elévágtak, és nem voltak túl nőiesek a továbbiakban! :) Lehet, hogy valahol ott leledzik az igazi GSÍ-sek őse? 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts