warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Találkoztatok-e már olyan hibajelenséggel futóműnél, hogy kanyarodás közben a lengéscsillapító felüt?Szóval ez úgy néz ki, hogy megyek, kanyarodok, és az éppen aktuális oldalon hangos csattanás hallható hátulról.Megállok, megrángatom a hátulját, lefelé tökéletesen végzi a dolgát a lengéscsillapító, viszont felfelé erőteljesen tolva maga a lengéscsillapítóból jön egy erős csattanás, mikor a felső holtponthoz ér.Na ez mitől lehet :?: Gatya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Talán inkább rugó mint gatya... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Találkoztatok-e már olyan hibajelenséggel futóműnél, hogy kanyarodás közben a lengéscsillapító felüt?Szóval ez úgy néz ki, hogy megyek, kanyarodok, és az éppen aktuális oldalon hangos csattanás hallható hátulról.Megállok, megrángatom a hátulját, lefelé tökéletesen végzi a dolgát a lengéscsillapító, viszont felfelé erőteljesen tolva maga a lengéscsillapítóból jön egy erős csattanás, mikor a felső holtponthoz ér.Na ez mitől lehet :?: Gatya? Gondoltam megkérdem újra! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Gondoltam megkérdem újra! :roll: Tán elmehetnél megméretni a lengéscsillapłtóidat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Szóval a telók novi újak.De a rázópadon azt mutatta ki a műszer, hogy gatya.Viszont ha lenyomod az autó hátulját, tökkéletesen funkcionál, és úgy csillapít, ahogy kell.Ez benne a legszebb.Mondjuk amikor mérték, akkor még nem volt benne 20km sem, és állítólag ezeknek kell egy kis idő, hogy feléledjenek.Bár én ezt erősen kétlem.Mindenesetre olyan, mint ha rövid lenne a teló bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Szóval a telók novi újak.De a rázópadon azt mutatta ki a műszer, hogy gatya.Viszont ha lenyomod az autó hátulját, tökkéletesen funkcionál, és úgy csillapít, ahogy kell.Ez benne a legszebb.Mondjuk amikor mérték, akkor még nem volt benne 20km sem, és állítólag ezeknek kell egy kis idő, hogy feléledjenek.Bár én ezt erősen kétlem.Mindenesetre olyan, mint ha rövid lenne a teló bele. Nyomványolással nem tudod a rázópad "impuzusos" mozgását "lemodellezni" :wink: Milyen márkájú gátlók ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Találkoztatok-e már olyan hibajelenséggel futóműnél, hogy kanyarodás közben a lengéscsillapító felüt?Szóval ez úgy néz ki, hogy megyek, kanyarodok, és az éppen aktuális oldalon hangos csattanás hallható hátulról.Megállok, megrángatom a hátulját, lefelé tökéletesen végzi a dolgát a lengéscsillapító, viszont felfelé erőteljesen tolva maga a lengéscsillapítóból jön egy erős csattanás, mikor a felső holtponthoz ér.Na ez mitől lehet :?: Gatya? Jártunk már így, amikor G Astra kombiba hátulra a limuzin csillapítóit raktuk be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Szóval a telók novi újak.De a rázópadon azt mutatta ki a műszer, hogy gatya.Viszont ha lenyomod az autó hátulját, tökkéletesen funkcionál, és úgy csillapít, ahogy kell.Ez benne a legszebb.Mondjuk amikor mérték, akkor még nem volt benne 20km sem, és állítólag ezeknek kell egy kis idő, hogy feléledjenek.Bár én ezt erősen kétlem.Mindenesetre olyan, mint ha rövid lenne a teló bele. Mennyi egy ilyen mérés? Csak mert cserézni akarom elöl a rugókat, és ha már szét van szedve, akkor a gátlót is, ha kaki. Ez a mérés kimutatja a kaki gátlókat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Mennyi egy ilyen mérés? Csak mert cserézni akarom elöl a rugókat, és ha már szét van szedve, akkor a gátlót is, ha kaki. Ez a mérés kimutatja a kaki gátlókat? Műszaki volt.Meg előtte diagnosztika.Ott derült eme gyalázatos tény az új gátlókról.De sztem lehet, ha flveszed a kapcsot Uhuval, megbótolható.Vagy Gerinek is bizti van kapcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ....megbótolható.... "Megoldható"-t akartál vésni ugye ? Milyen márka milyen márka milyen márka milyen márka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 külön ilyen mérés nincs? (mondjuk nekem is müszakizni kell, de a törött rugót már úgyis ideje kicserélni) és gondoltam ha nem gyalázatos az ára, esetleg megnézetném a gátlókat.. bár nincs "kedvem" cserézni őőket) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 külön ilyen mérés nincs? (mondjuk nekem is müszakizni kell, de a törött rugót már úgyis ideje kicserélni) és gondoltam ha nem gyalázatos az ára, esetleg megnézetném a gátlókat.. bár nincs "kedvem" cserézni őőket) Itt Kecskeméten a Skoda szalon műhelyében is megmérik, szerintem ilyen vonalon is el lehetne indulni. Nekem 4-5 éve, zsebből 500Ft-ért mérték be, gondolom most sem lehet több 1-2000-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Itt Kecskeméten a Skoda szalon műhelyében is megmérik, szerintem ilyen vonalon is el lehetne indulni. Nekem 4-5 éve, zsebből 500Ft-ért mérték be, gondolom most sem lehet több 1-2000-nél. Az frankó.. megkérdem.. ennyit megér.. ez csak lengéscsillapító mérés, vagy futóműt is néznek vagy hogy kell ezt kérni? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ez csak csillapító mérés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Csillapító mérés múltkor itt 3000 volt havernak. Futómű mérés és állítás 4200 volt nekem itt Budaörsön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Tehermentesítő gyűrűt miből érdemes csináltatni? Egy sima esztergályos meg bírja csinálni? Mire kell figyelni? Ha tud valaki egy címet az is jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Tehermentesítő gyűrűt miből érdemes csináltatni? Egy sima esztergályos meg bírja csinálni? Mire kell figyelni? Ha tud valaki egy címet az is jöhet. Aluból szokott lenni, vagy műanyagból. :wink: Lehet hogy venni érdemesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Aluból szokott lenni, vagy műanyagból. :wink: Lehet hogy venni érdemesebb. Igazából a műanyag megfelelőbb, mert az nem korrodálódik rá se a felnire, se az agyra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Attól függ, milyen felnire. Több márkára lehet kapni (illetve az ezekkel azonos belső átmérőjű felnikre) a Fehérvári úton, a művelődési ház után nem sokkal egy nagy gumiszervízben (nemtom konkrétan mi a nevük). Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Asszem, Abroncskerház a nevük, Fehérvári út 71-73. 371-3333 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Köszönöm a segítséget. :wink: Én is inkább műanyagot szeretnék. Amúgy egy használt bmw felnihez kellene. Majd megnézem ezt a helyet, meg viszem a felnit próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Mivel ma ilyen mindent meg akarok csinálni 1Xre kedvem volt, elkezdtem nyomozni, hogy a GSI-ben mi a manó kopog a jobb elejében, főleg rázósabb útszakaszon.Meg olyankor az ABS kontrol is világít. Szóval az a kütyü, ami a stabrudat rögzíti a lengőkarhoz, na nekem az van keresztbe törve, és a gumiszilent meg olykor beleér a féltengelybe. Hogy kell ezt az izét kicserélni birkózás nélkül, és kb. hogyért vesztegetnek ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Stab.bekötőcsukló a hivatalos neve asszem, és a gyáriért kb. 5ezret kérnek. Nem nagy munka a csere, rá lehet jönni 2 perc alatt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Stab.bekötőcsukló a hivatalos neve asszem, és a gyáriért kb. 5ezret kérnek. Nem nagy munka a csere, rá lehet jönni 2 perc alatt. :( Délután majd bírkózok egyet. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2005 Érdekes cikket olvastam a mostani Oldtimer Praxis-ban a szilent öntésről otthon. Alapanyagként ezt a 2 komponensű Polyurethan-t ajánlják, No.-ban 50€-ért. http://weicon.de/ WEICON Urethan (PDF-Dokument 546 KB) Az http://heinrici-klassik.de -> Chemie oldalon található leírás fordítása: Alapanyag futóműszilentekhez és még sok máshoz. Haladóknak. Urethan futóműszilentek gyártásához, lengéscsillapítókhoz és rugalmas tömítésekhez. A massza két komponensből keverhető majd önthető vagy kenhető, kikeményedés után -60°C és +90°C között alkalmazható. Magas ütés és kopásállóság. Keménység: 70 shore A. A csomag része: latexkesztyű és műa. spatli. össz. net. tömeg :795g. --- A cikk szerint, amely egyébként sok részletes fotót és tartalmas leírást is tartalmaz, egy átlagos futóműszilent 15g. szvsz érdemes megvenni a lapot úgyhogy most Ma.o.-i forgalmazó után nyomozok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts