berlina Elküldve Május7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2005 Nosss, hozom a formám. Egy hétig szemeztem kihívóan a gömbcsukló csapszegével, ma de. sikerült nyitvatartási időben eljutnom egy olyan boltba, ahol kapható gömbcsukló kiszedő. Vettem is. A szer hatására azért még nem jött le/ki, ki kellett venni az egész féltengelytartó vmit, aminek nemtudom a magyar nevét. Szóval lepattintottam a felső gömbcsuklót, a kormányösszekötőt, ki az egészet. Ekkor már odafért a gömbcsuklókiszedő, ki is pattant egyből. A sztori most az, h nem tudom visszarácsavarni az önzáróanyát mert a kúpos csapszeg megfordul a házában, mert persze bezsíroztam, h legközelebb könnyebb legyen levenni...... egyébként rozsdabarna volt a felszine, jól összegyógyult. De nem a menetemelkedéssel is van a bibi, mert az új anyát az eredetihez próbáltam, ahogy eléri a menet az anyában a műanyag részt: megszorul. :lol: röhej ami történik... Azért összeraktam, várok reggelig hátha meggondolja magát és együttműködik velem. vagy vmi :D Másnap reggel: nincs változás, szétszereltem, a felületeket zsírtalanítottam Brigeciollal és fültisztítópálcikával: semmi hatás, még mindig együtt fordul az anyával a gömbcsukló. Úgyhogy kerestem egy megfelelő csavarapát rátekertem az anyákat, kifárasztottam a műa. betétjét és: sikerült fölcsavarni az anyákat!!! :lol: Meg is húztam mindkettőt a megfelelő nyomatékkal 95 és 80 Nm. Sikerült!!! :lol: Zsír, ezt az oldalt egy időre elfelejthetem... Köv. a jobb oldal. ---------- vmint elhoztam az alkatrészestől a Kayaba olajos lökiket. A régi Monroe löki, kiszerelt állapotban, mintha keményebben lenne összenyomható, mint az új Kayaba szintén kiszerelve. Csak úgy húzom-nyomkodom és mintha a Kayaba-t könnyebben tudnám összenyomni. Furcsa. És: mentem egy kört: egyik oldalt a Kayaba a másikon még a régi legalább 10 éves Monroe, nem éreztem különösebb változást vagy különbséget, erősebb fékezéskor ugyanakkor mértékben bólint mindkét oldal, de az igaz, h itt 150 Km körzetben nincs egy cm szerpentin se. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Hi! Csak annyi lenne a kérdésem, hogy a gumiknál megadott sebességindexet mennyire kell komolyan venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Hi! Csak annyi lenne a kérdésem, hogy a gumiknál megadott sebességindexet mennyire kell komolyan venni? én úgy tudom h utazósebesség esetén kell komolyan venni...de vannak itt okosabbak is :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 én úgy tudom h utazósebesség esetén kell komolyan venni... :wink: :lol: Jaja. Plusz maximális gumiterhelésnél (mert ugye van egy tömegindex is megadva :wink: ), hosszabb távon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Köfi! Akkor ezekszerint rövid távon lehet fölötte is menni. Viszont már nem is aktuális a kérdés, mert az új gummák sebességindexe csak álom (270 :lol: ), de legalább most már ezt is tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Köfi! Akkor ezekszerint rövid távon lehet fölötte is menni. Viszont már nem is aktuális a kérdés, mert az új gummák sebességindexe csak álom (270 :lol: ), de legalább most már ezt is tudom! 82W? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Aha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Aha :D Szerénységem szemefényén is ilyen Fulda Carat EXTREMO van!A gumis sajnálkozva kijelentette, hogy csak ilyet tudott szerválni!De sajnálom! :lol: Viszont egy 90 fokos utcába balra 80-nal be tudok kanyarodni vele!Király nagyon!Enyhébb kanyarokat meg lazán veszek ott, ahol más már a féket tapossa! :lol: ;) :( :wink: Mi lenne, ha még ültetve is lenne! :shock: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Szerénységem szemefényén is ilyen Fulda Carat EXTREMO van!A gumis sajnálkozva kijelentette, hogy csak ilyet tudott szerválni!De sajnálom! :lol: Viszont egy 90 fokos utcába balra 80-nal be tudok kanyarodni vele!Király nagyon!Enyhébb kanyarokat meg lazán veszek ott, ahol más már a féket tapossa! :lol: ;) :( :wink: Mi lenne, ha még ültetve is lenne! :shock: :wink: 205/40 r17 82W Toyo Proxes s-1 vagy t-1 egész pontosan. És a Tigra még ültetve is van/lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 205/40 r17 82W Toyo Proxes s-1 vagy t-1 egész pontosan. És a Tigra még ültetve is van/lesz :D Akkor majd te is belépsz az Atommanó féle kanyarkirályok táborába! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Előbb újra meg kell tanulnom vezetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Előbb újra meg kell tanulnom vezetni :lol: Na csak figyeld!Lazán fog menni, de ne felejts el előbbmegismerkedni a gépeddel, mert ez már nem az a kislányos 1.4 lesz! :wink: Szóval csak óvatosan! 8) :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Igenis apu! :salute: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Igenis apu! :salute: :lol: :smt014 :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Nem tudja valaki hogy az A vectra hátsóhídja PONTOSAN mennyivel hosszabb, mint az Astráé? Tulajdonképpen elég lenne egy Vectra hátsó nyomtáv adat milire pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Nem tudja valaki hogy az A vectra hátsóhídja PONTOSAN mennyivel hosszabb, mint az Astráé? Tulajdonképpen elég lenne egy Vectra hátsó nyomtáv adat milire pontosan. Hosszabnak nem hosszabb, viszont a negatív?? dőlése nagyobb.Meg a benne lévő stab.rúd miatt merevebb.Asszem ennyi a különbség. Amúgy miért?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Mintha a Futó bácsi mondta volna hogy hosszabb 1-2 centivel. Csak arra lettem volna kíváncsi hogy a 7 col széles ET38as felnik 205ös gumival beférnek-e hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 s ha nem? 1 kis lakat és már be is fér.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 s ha nem? 1 kis lakat és már be is fér.... Na pont ezért! :( :lol: Mert akkor előtte kéne kis lakat, kis pénzből... :? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2005 van egy fél flakon neolux-om még, jó lesz ez a rugófestésre? vagy ne is próbálkozzak vele, mert lepattogzik? Esetleg van rugóhoz spéci rugalmas festék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2005 van egy fél flakon neolux-om még, jó lesz ez rugófestésre? vagy ne is próbálkozzak vele, mert lepattogzik? Esetleg van rugóhoz spéci rugalmas festék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Először homokszórózás, utánna pedig müanyagozás. A festés nem túl tartós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 "Mintha a Futó bácsi mondta volna hogy hosszabb 1-2 centivel. Csak arra lettem volna kíváncsi hogy a 7 col széles ET38as felnik 205ös gumival beférnek-e hátra." Egészen pontosan 9mm-el szélesebb. De a kérdésedre válaszolva, befér az adott kerék, mert a negatívabb dőlés miatt fent kb. ugyanúgy áll a kerék, mint az eredeti híddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 "Mintha a Futó bácsi mondta volna hogy hosszabb 1-2 centivel. Csak arra lettem volna kíváncsi hogy a 7 col széles ET38as felnik 205ös gumival beférnek-e hátra." Egészen pontosan 9mm-el szélesebb. De a kérdésedre válaszolva, befér az adott kerék, mert a negatívabb dőlés miatt fent kb. ugyanúgy áll a kerék, mint az eredeti híddal. Köszi!!! :( Bár kicsit most is beleér hátul a gumi, de majd visszaperemeztetem. Vizsga után valamikor augusztus végefelé belekerül a hátsóhíd és 256os elsőfék is. Remélem jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2005 oké, köszi keresek egy megfelelő szakit erre a rugófestős műveletre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts