Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 egyedi meg minden de 5 perc után éjn múltkor rohamot kaptam abban a kocsiban. bocs RED de nekem piros nem gyere be (feka, szürke, vaj inkább) Hát a piros flokk nekem sem nyerő, de a kocsimhoz nem is menne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Egy kis styling gyűjtemény Opelhez ! http://www.spriti.com/styling/styling.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adosz Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Gépedről közvetlenül nem tudsz képet feltölteni. Fel kell raknod egy tárhelyre és onnan belinkelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Check this peoples, nem is veszélyes az ár: lambo doorz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Most kaptam, ha valakit érdekel, hogy milyen szinekben tudnak flockkolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Van választék :) Neked melyik szín tetszik a legjobban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Van választék :) Neked melyik szín tetszik a legjobban ? Jobbról az első sor, és felülről a harmadik. A kocsim színe miatt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Jobbról az első sor, és felülről a harmadik. A kocsim színe miatt is. Nem kellet csalatkoznom benned a szín megjelőlése kapcsán :) Akkor már biztos a "beavatkozás" megejtése ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Nem kellet csalatkoznom benned a szín megjelőlése kapcsán :) Akkor már biztos a "beavatkozás" megejtése ? A bevatkozás biztos, de az időpontja határozatlan időre elnapolva felni beszerzés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 lambo doors: úgy néz ki, még az idén elkezdik hivatalosan is forgalmazni magyarországon az ilyen kiteket ha beindul, akkor némi kedvezménnyel tudok majd hozni, egyik ismerősöm fogja importálni a komplett kit ára 500k körül várható, talán szereléssel együtt ebből még 10% kedvezmény is baráti lehet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 de közben arról témáztunk, hogy 150k körül már lehet most is kapni.... a mínőség ami gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 de közben arról témáztunk, hogy 150k körül már lehet most is kapni.... a mínőség ami gáz. hát igen az meg azé nem mindegy szerintem ciki, ha utána beázol, vagy egyszer csak nem nyílik, esetleg a kezedben marad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Olyan kérdesem lenne tudtok olyan oldalakat ahol az auto oldalára motorháztetejáre matricákat csinálnak és vannak képek mert gondolkodok valami ilyesmin de nem találok olyat mi tetszen. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 pl this: http://www.autodekor.hu/start.htm vannak nagyonszép munkák! bazs éjn is ezt furcsállom, hogy mhol a világban 500K körül mozognak a lambo ajtók, most meg nálunk 15értlehet kapni.... azon filózom,h a 350et miből sporolták le :roll: mert sztem mindenki szereti az ossóóó dolgokat, de ez azért már fura. Én pl ha mergszeretnék venni vmi márkás cuccot, akkor körbenézek: ismerősőök, kedvezményke, külföld és megpróbálom megszerezni a legjobb árban/állapotban, ha nem új, de a márkához akkor is ragaszkodom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 bazs éjn is ezt furcsállom, hogy mhol a világban 500K körül mozognak a lambo ajtók, most meg nálunk 15értlehet kapni.... azon filózom,h a 350et miből sporolták le :roll: mert sztem mindenki szereti az ossóóó dolgokat, de ez azért már fura. Én pl ha mergszeretnék venni vmi márkás cuccot, akkor körbenézek: ismerősőök, kedvezményke, külföld és megpróbálom megszerezni a legjobb árban/állapotban, ha nem új, de a márkához akkor is ragaszkodom.... itt mondjuk még nem nagyon vannak márkák viszont a 150 szerintem nagyon kevés... aztán ki tudja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 A német oldalon 1200 Euro egy szett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Udv! Tudja esetleg valaki hogy BUdapest-Zuglón hol van pontsan egy tuning bolt? Állitólag ott lehet kapni f astra aluhálós hűtőmaszkot ami a szemöldökkel egybenvan. Vagy esetleg más ötlet, hogy hol kapnék ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Udv! Tudja esetleg valaki hogy BUdapest-Zuglón hol van pontsan egy tuning bolt? Állitólag ott lehet kapni f astra aluhálós hűtőmaszkot ami a szemöldökkel egybenvan. Vagy esetleg más ötlet, hogy hol kapnék ilyet? Az engem is érdekelne! Mennyiért van ? Carstylingon láttam pár hete ott 13 volt asszem rács nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Egy gyári GSI maszkot fel tudok ajánlani megvételre... :wink: ha az érdekel valakit? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Ha jól emlékszem, ujratöltve v.mi ilyesmit keresett nem is olyan régen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Udv! Tudja esetleg valaki hogy BUdapest-Zuglón hol van pontsan egy tuning bolt? Állitólag ott lehet kapni f astra aluhálós hűtőmaszkot ami a szemöldökkel egybenvan. Vagy esetleg más ötlet, hogy hol kapnék ilyet? És ez le is van festve ennyiért? Szerintem kérdezd, meg a Dugárt! Hátha van neki is, esetleg tud csinálni ha nincs, vagy beszerzi. És a benzin is kevesebbe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 És ez le is van festve ennyiért? Szerintem kérdezd, meg a Dugárt! Hátha van neki is, esetleg tud csinálni ha nincs, vagy beszerzi. És a benzin is kevesebbe kerül. Az E-bayen láttam egyet , de ide magyarországra, ahová még a veréb is háizsákkal jön, nem küldi el. Használt, tehát fel volt szerelve, és az már nagyon jó, mert az egyik ismerősöm vett kintről új spoilereket, de köze nem volt az autójához, egy darab fül sem volt rajta. Szerintem ilyenre gondoltál: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 A német oldalon 1200 Euro egy szett gondolom, azt hozzák be, szerelés, fényezés (ahol kell), garancia nem tudom, mert csak dumálgattunk a sráccal, pontosat még ő sem tud Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Nálam van ilyen!A LUMMA bordás ill. rácsos( a bordák ki lettek véve s be lett rácsozva!Az árát majd holnap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts