Vajda Tivadar Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Az ilyen homlokfalak ára Br 25000 Ft körül van,gyártótól függöen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 de van olcsóbban is másolat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Van,biztossan!Söt,egyik-másik másoló nettóban oda adja!De volt dolgom ilyenhez s SOHA TÖBBET nem vagyok hajlandó szenvedni szeméttel s bizonylat nélküli dolgokkal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 LSD - Lambo Style Doors Drága és gondolom, senkit nem érdekel, ha esetleg mégis, akkor az szóljon és intézünk valami kedvezményt. ;-) :arrow: http://www.rrracing.hu/content/lsd.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 kell ilyen vinyl :lol: :lol: ;) 95 font :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Redi! Ne őrjíts már meg állandóan a hülyeségeiddel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 nyugi nem lesz ilyen :lol: vagy fekete lesz vagy kék :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Redi! Ne fokozd... Te leszel a "b" terv... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 http://www.undergroundgraphics.com/shop/up...roducts/612.jpg kell ilyen vinyl :D :D :D 95 font :x Remélem, ez valami limitált darabszámú Medzsó :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 http://www.undergroundgraphics.com/shop/up...roducts/612.jpg kell ilyen vinyl :lol: :lol: ;) 95 font :x autodekor.hu nagyon szépen dolgoznak.. vagy beszélsz fazival és feléből (SE) megcsinájja néked :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 nem 100%ban ide illik, de nem akartam uj topikot csinálni: Nem egészen tiszta ez a sportkormány & kormányagy helyzete. Mert csomo helyen külön kezelik a kettőt. És ha jól tudom az agyat az autotipushoz kell venni. Nekem most van egy Momo fenn de nagyon csunyán pereg róla a borítás. Gondolom van hozá vmi agy is téve, mert máshogy nem nagyon lehet felfogatni. Ha cserélni akarok akkor nekem elég egy másik sportkormányt venni, az aggyal nem kell foglalkozni?? Vagy ehhez csak a Momo-k mennek föl? segitseteeekk...lécccci :puppydogeyes: :puppydogeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Igen ez az agy a MOMO korműányokhoz lesz jó, mert mindegyiknek más a lukosztása...olyan ez mint a felnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Kétféle lyukosztás létezik. Pl. a Sparco és a Momo nem kompatibilis. De mindkét osztáshoz több márka is tartozik... :lol: Meg kell nézni, hogy merre szimmetrikus (felül középen van-e lyuk egyenes állásban). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Pl a Raid is megint más, tehát már 3 van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 A Raid tudtommal a Sparco féle osztást használja, legalábbis amit anno nekem ajánlottak, az olyan volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Futó mester jól mondja, 2 fajta osztás van ha a kormányagyon 12 lyuk van, akkor mindenféle kormányt felrakhatsz ha csak 6 lyuk van, akkor csak olyan osztásút, mint ami most van de figyelj mán, Redi! bőröztesd be azt a kormányt: ütős lesz és tartós! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 de figyelj mán, Redi! bőröztesd be azt a kormányt: ütős lesz és tartós! valszeg ez lesz (bevarrtzseb mostanra nagyon bejáccott) épp erre keresünk embert a gsitomival, mert nála is ez a problem van Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 valszeg ez lesz (bevarrtzseb mostanra nagyon bejáccott) épp erre keresünk embert a gsitomival, mert nála is ez a problem van valahol kecskemét környékén van egy nagyon jó kb egy óra és megvárhatod kérdezz rá a kecskemét topikban Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 valahol kecskemét környékén van egy nagyon jó kb egy óra és megvárhatod kérdezz rá a kecskemét topikban igen a Tomi is vele szeretné csináltatni, meg le is vinné......de ha lehetne itt helyben az is jo lenne (meg olcsobb is amire most nagy szükségem lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 igen a Tomi is vele szeretné csináltatni, meg le is vinné......de ha lehetne itt helyben az is jo lenne (meg olcsobb is amire most nagy szükségem lenne) szerintem akkor várj vele nekem is kopik a kormány tetején a bőr, de mivel nincs rá keret, ezért elviselem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 szerintem akkor várj vele nekem is kopik a kormány tetején a bőr, de mivel nincs rá keret, ezért elviselem :lol: nagyonnagyon csunyá elkezdett peregni róla a borítás :? viszont ha neked is kell akkor már 3 része oszlik az utiköltség ha a Tomi rászánja magát és leutazik Kecskemétre :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 valahol kecskemét környékén van egy nagyon jó kb egy óra és megvárhatod kérdezz rá a kecskemét topikban nekem edzőtársamnak anno off 307esébe 7 vagy 13 ezer hufért kormány és váltóbőrt cserélt full :wink: természetesen 2 színű bőrből :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 szerinted én leveszem a lufis bőrkormányomat? ha bőröztetem, leviszem az autóval és szedjék le ők az ár úgysem más, viszont akkor nem én rontom el :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Nekünk is a cabriónak a kormányát kéne bőrözni, de hasonló a probléma mint a Bazsnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts