NeedForSpeed Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Hello Redline! Küldtem Pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 tiszta szerencse hogy lehet kapni.... http://carstyling.hu/frim_action_shower.php?id=154 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Keresek világító szelepsapkát, lehetőleg fekete színben... ha láttok ilyet valahol, szóljatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Keresek világító szelepsapkát, lehetőleg fekete színben... ha láttok ilyet valahol, szóljatok... :smt107 :smt101 :smt107 Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ...világító ...fekete. Okvetlen!!! :( :D :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 szelepasapkát lelopják nem?sok kis ingyenélő nekem még a krómot is elvitte...gondolhatod mi lenne egy világítóval!manapság már sajnos ezek mennek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Nekem már csak három kék szelepsapi volt rajta és megálltam öt percre a havannán, itthon vettem észre hogy kettő van csak. ???????? Mia répát kezd valaki 1db kék szelepsapival! :smt067 A múltkor meg csak a bal oldalról lopták le a két kéket. :smt039 :smt102 :smt118 Ennyit a szelepsapka témáról. :smt011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Nekem már csak három kék szelepsapi volt rajta és megálltam öt percre a havannán, itthon vettem észre hogy kettő van csak. ???????? Mia répát kezd valaki 1db kék szelepsapival! :smt067 A múltkor meg csak a bal oldalról lopták le a két kéket. :smt039 :smt102 :smt118 Ennyit a szelepsapka témáról. :smt011 Gondolom neki is ellopták és kiegészítette az övéit!Hát lopd el te is ha látsz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Gondolom neki is ellopták és kiegészítette az övéit!Hát lopd el te is ha látsz :( [-X :-s Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 :smt107 :smt101 :smt107 Okvetlen!!! Miért? .....elveszett.....? 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nem, de sok kocsin látni kéket, meg széép spinneres felniket (dísztárcsákat)... Nekem olyan szelepsapka kell, ami fekete fénnyel világít. :( Gondolj bele, milyen jól nézne ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Oké srácok....akkor nekem meg cicás kipufogóvég kell!!!!:(:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Rókafarok az antennára... olyat úgy sem láttam mostanában :( http://www.rollingstone.hu/index.php?actio...pe=n&page=1#522 Az oldal alján érdemes megnézni a Toby Maci termékeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 :(:D:D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Egyedijek egyeddi, az biztos. Utóbbi nem sikerült v.mi jól, de a lényeg gondolom látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Kigubbad a szemem, de nem tudom mit kell nézni!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Kigubbad a szemem, de nem tudom mit kell nézni!! :lol: Hátulja D kadett, eleje Golf I. , Jetta, mittudomén! :lol: Szóval amolyan öszvér autó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Jetta az eleje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Ki tudja, lehet, hogy én már látáskárosodást szenvedtem, és mindenben Mantát vélek felfedezni, de nem ikerkockás Manta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Ki tudja, lehet, hogy én már látáskárosodást szenvedtem, és mindenben Mantát vélek felfedezni, de nem ikerkockás Manta? :lol: Szerintem is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Szerintem is. :lol: Kísérteties hasonlóság.Lehet hogy rémeket láttam? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Rendben srácok, kösz a megerősítést, akkor még nem megyek az SzTK-ba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Száradt volna le a keze annak aki ezt csinálta :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Ma Esztergomban láttunk egy A Corsát Tomival, aminek II. Golf eleje(lámpa, hűtőrács, lökös) vóót. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Ma Esztergomban láttunk egy A Corsát Tomival, aminek II. Golf eleje(lámpa, hűtőrács, lökös) vóót. :lol: :lol: ;) Akkor nem csak én láttam már nyakatekert megoldást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts