fehérgsi Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 üdv. mindekinek. Most van tervben a köszöb borításom. Egy cégnél vagyok mellékállásban ahol graviroznak fémbe , fába.(lézerrel) csodálatos dolgokat tudnak csinálni. És van olyan anyaguk ami hasonló (olyan) mint a króm, és ragasztani és a hátoldalán ragasztófelület.Nem mindennapi spec. cucc. Na én abba gondoltam bele gravírozni , hogy gsi 16v.Vagy valami ilyesmi. Már készülnek a tervek. Vannak még egy pár terveim mint pl.: gsi felirat különböző dísztárgyakba, kúlcstartókba, ..stb. ha valakit érdekel a dolog akkor többett csináltatok. Ui. ha valakinek van különleges elképzelése, gondolata, terve az írjon. Biztos meglehet valósítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=202...88&c=1&s=dd&p=2 http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=202...17&c=1&s=dd&p=2 http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=202...20&c=1&s=dd&p=2 http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=204...5&c=-1&s=dd&p=1 bocsi de ezt látni kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Flockoltatni volt már valaki? Mennyire gáz a komplett műszerfalborítást ( légzsák az anyósülés előtt )kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Flockoltatni volt már valaki? Mennyire gáz a komplett műszerfalborítást ( légzsák az anyósülés előtt )kiszedni? Nem kell kivenni a légzsákot, maradhat alatta, max kicsit nehezebben fog kipattani. Ne feledjük fő a biztonság :wink: :) ui: ha flockoltatod az Astra műszerfalát, esküszöm, hogy veszek neked egy porzsaporszívót 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Morzsaporszívót :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 ui: ha flockoltatod az Astra műszerfalát, esküszöm, hogy veszek neked egy porzsaporszívót Kezdj el gyüjteni rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Morzsaporszívót :) :wink: Valóban :) De az ajánlatom morzsporszívóra is áll :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 És nekem is jár a porzsmorszívó? Csak mer én már árajánlatot is kértem a flokkoltatásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Vazzeg mélykék, ez neked deficites lesz :) :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 És nekem is jár a porzsmorszívó? Csak mer én már árajánlatot is kértem rá flokkoltatásra... Na jóóóóóóóóóóóó azért nincs érdekeltségem a "flockoltatás üzletágában" :) :) De azért mesélhetnél, hogy milyen árajánlatot kaptál :wink: ui: majd azért még meggondolom, "felajánlást" kiterjesztem-e rád is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Ezt a választ kaptam: Tisztelt Uram! Pontosan nem ismerem ezt a tipust,de nálam 15-25e ft között készülnek a muszerfalak,szintol függetlenül,kb 3 nap átfutási idovel. Üdvözlettel : Nagy Mihály flockbársonyozó Nnnnnnaaaaaaa, léccci, léccci, még sosem volt morzsaporszívóm :) Ígérem jóóóó leszek :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Bár, Mélykék ha jobban belegondolok inkább én jövök neked 1-el, amiért annó fölraktad nekem a képeket. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 ....Nnnnnnaaaaaaa, léccci, léccci, még sosem volt morzsaporszívóm :) Ígérem jóóóó leszek :twisted:.... Jól van :) Ha megcsináltatod a Tigra műszerfal flockoltatását + feljössz Budapestre, hogy megmutasd, akkor kapsz ajándékba egy morzsaporszívót :D :D Már csak azért is, mert kiváló alkalom lenne egy Corsa-Tigra szekció tali összehozására is :wink: ui: de aztán nem reklamálni a minőség miatt :!: újnak biztos, hogy új lesz. lehet, hogy olyan amit amikor Kínában terveztek a szagértők, már a rajzasztalon látható volt, hogy soha nem fog rendeltetésszerűen működni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 :) :) :thumbleft: Egyik pénteket megpróbálom majd ellógni melóhelyről, máshogy nem fogok feljutni. Amúgy is már rég ki akartam menni eccer lh-ba este :!: És mindjárt jön 1 modi és jól kivág minket a picsbe az offokért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 :) :) :thumbleft: Egyik pénteket megpróbálom majd ellógni melóhelyről, máshogy nem fogok feljutni. Amúgy is már rég ki akartam menni eccer lh-ba este :!: És mindjárt jön 1 modi és jól kivág minket a picsbe az offokért :D De mp csak akkor lesz, ha megvan a kocsid flockoltatása 8) Miért off ? "Egyedi desing"-ba miért nem fér a flockoltatás ? ui: ha egyik pénteken fel szeretnél nézni, akkor előtte azért jelezd a megfelelő támában :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Nekem pl bejön a flock, de eddig akivel beszéltem mindenki lebeszélt róla... :roll: Meg amúgy is nagyon macerás kiszedni a műszerfalat... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 hogy is nézne ki flockolva a műszerfal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 hogy is nézne ki flockolva a műszerfal? Check WRC cars! :wink: Egyébként pont a múlt héten hallottam (talán az IP-ben :roll: ), hogy van valami "flockolópisztoly", és nem kell kiszedni a műszerfalat. Mondjuk ezt nem nagyon hiszem, mivel a flocklolás technológiája kizárja ezt... :roll: ... szerintem p.s. Kess! http://www.flockolo.hu/galeria/kocsi/pages...i13_jpg_jpg.htm http://www.flockolo.hu/galeria/kocsi/pages...l04_jpg_jpg.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 nekem nagyon tessik. de akikkel eddig beszéztem és láttam sok hátránya van. állítólag tisztitása egyszerű, ezt egy pici fenntartásokkal hiszem csak el. állítólag strapabíró - ja főleg dohányosoknak... meg kifényesedik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 A cs-on Anti kérdésére a flockoló mester 15-20 ezret ígért, gondolom az nem olyan kibírhatatlan. Viszont majd egy hét kocsi nélkül, na ez már húzósabb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Igen mert ugye én megkérdeztem... :) :) +a kiszedés amit ők nem vállalnak... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 sőt, ha cs-en megnézed -Andrew- kocsiját akkor látsz majd nagyot. Kérdezte tőlem mi a floock? mire elküldtem egy emberhez annyira megtetszett neki, hogy potom 100Kért a komplett kocsit flockoltatta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 ...aztán meg lezúzta a kocsiját... :roll: Nekem az egyébként már sok, bár egyedinek egyedi... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 egyedi meg minden de 5 perc után éjn múltkor rohamot kaptam abban a kocsiban. bocs RED de nekem piros nem gyere be (feka, szürke, vaj inkább) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Vérszemet? :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts