uhuhu Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 a részecskeszürő csak akkor villogtatja az izzitás lámpát, ha a motorvezérlőn olyan program van, azaz volt már frissitve... ( igaz, van olyan is amikor nem villogtatja, pedig olyan program van rajta...) A Speed Lock ot hogy lehet aktiválni a Zafirán? 2008 as... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 a részecskeszürő csak akkor villogtatja az izzitás lámpát, ha a motorvezérlőn olyan program van, azaz volt már frissitve... ( igaz, van olyan is amikor nem villogtatja, pedig olyan program van rajta...) A Speed Lock ot hogy lehet aktiválni a Zafirán? 2008 as... Ha a komputerben aktiválva van,akkor elég gyújtás alatt a központi zár kapcsolót folyamatosan nyomni a műszerfalon,és azzal ki-be lehet kapcsolni ezt a funkciót..ha nincs,Kocó "sporttárs "csinálta meg a kis kütyűjével nekem is...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 köszönöm, ma beszélek vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dejan Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Sziasztok! Van egy 2002-es Zafirám, Y20DTH motorral, elegance felszereltséggel. Szereztem hozzá egy b Omega tempomatos index kart, de sajnos nem működik, úgynézki aktiválni kellene, esetleg Pesten tudna valaki segíteni ebben? Időközben megoldódott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 köszönöm, ma beszélek vele.... Sikerült a művelet uram?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 sajnos nem.... ;) Kocó Úr nagyon rendes volt, szétnyomkodtuk az autót, de nem tudtuk beprogramozni, mert nincs REC modulom, és asszem ezt ráadásul nem is engedte mert egy lerögzitett paraméter.... nem engedte se a reteszes zárt, se a Check Controlt, se semmit. Essentia felszereltésü a paripa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 sajnos nem.... ;) Kocó Úr nagyon rendes volt, szétnyomkodtuk az autót, de nem tudtuk beprogramozni, mert nincs REC modulom, és asszem ezt ráadásul nem is engedte mert egy lerögzitett paraméter.... nem engedte se a reteszes zárt, se a Check Controlt, se semmit. Essentia felszereltésü a paripa. REC modul nélkül nem megy..;) Legalább Kocóval konzultáltatok!:)ha már az autót nem sikerült megbuherálni! Nálam ez nem okozott problemát,mert az enyém Cosmo Sport felszereltségű..akkor marad minden úgy,ahogy volt!?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 egyenlőre maradt minden úgy ahogy volt, a hátsó ülés kapott egy CD30 MP3 at, mert azt még fel kell programozni, mert az op commal nem tudtuk.... meg egy fedélzetit az autó, mert arra rájöttünk hogy hogykell ;) a Kocóval konzultáltunk egy másfél-2 órát, meg még egy felet hazafelé :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 egyenlőre maradt minden úgy ahogy volt, a hátsó ülés kapott egy CD30 MP3 at, mert azt még fel kell programozni, mert az op commal nem tudtuk.... meg egy fedélzetit az autó, mert arra rájöttünk hogy hogykell ;) a Kocóval konzultáltunk egy másfél-2 órát, meg még egy felet hazafelé :lol: ;) Szia! Én is ezt szoktam vele a projektek előtt,és utána csinálni!:lol: Most a tolatókamera,DVD,interface beszerelésen agyal a Laci,hogy olcsóbban megússzam a történetet.. Van affinitása,érzéke,türelme a dolgokhoz,és bár nem szakember,de ért ahhoz,amit csinál..erről meggyőződhettem,hiszen nekem mindig van valami nyűgőm-bajom,kívánságom!:lol: Házilag barkácsolni,jó értelemben(nem mekk mesterre gondolok:P)pénztárca kímélőbb,hiszen a szervízben akkor is kell köhögni,ha csak gépre teszik az autót,de nem tudják megoldani a gondodat,kívánságodat..Kocónak meg van ez a Op Com-os programja kábellel,amivel nekem is sokat segített már,hiszen a komputer korszakban már sajnos a szemrevételezéssel való hiba megállapítás nem igazán vezet eredményre..sajnos.. Opelék nagyon ügyelnek arra,hogy a pénzedért csak annyit kapj,amit kifizettél,egy cm kábellel,felesleges csatlakozóval sem többet...így eléggé be van határolva a lehetőség,amikor az ember később bővíteni szeretne..Illetve nagyon sok minden most már nem állítható,szerintük biztonsági okok miatt... Tudnék örülni én is,ha a DVD90-nek lenne USB csatlakozója,mert akkor elég lenne a pendrive-om is,nem kellene állandóan lemezeket írkálni! Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Sziasztok! Nem tudja nekem megmondani ,hogy A Zafirában van-e antenna jel erősítő modul /2002 évjárat/ és ha van merre keressem? kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 ugytudom, hogy az antenna talpban van benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajszipapa Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Szevasztok!Szerintetek van olyan,hogy a másfél éves 1,7cdti-s Zafirámban már a második gyári akku megy tönkre?A töltést többször is ellenőriztettem,ami tökéletes.Az elsőt fél év mulva cserélték garanciában,most a másodiknál is elsötétedik inditáskor a kijelző. A kocsit általában rövid távokon használom,de hosszú uton sem züldül ki a varázsszem az akkun.Az ezelőtti dizel autóimmal nem volt ilyen problémám,pedig azokat is erre használtam.Ha valaki tud segiteni ,köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Szia! Én is ezt szoktam vele a projektek előtt,és utána csinálni!:lol: Most a tolatókamera,DVD,interface beszerelésen agyal a Laci,hogy olcsóbban megússzam a történetet.. Van affinitása,érzéke,türelme a dolgokhoz,és bár nem szakember,de ért ahhoz,amit csinál..erről meggyőződhettem,hiszen nekem mindig van valami nyűgőm-bajom,kívánságom!;) Házilag barkácsolni,jó értelemben(nem mekk mesterre gondolok:P)pénztárca kímélőbb,hiszen a szervízben akkor is kell köhögni,ha csak gépre teszik az autót,de nem tudják megoldani a gondodat,kívánságodat..Kocónak meg van ez a Op Com-os programja kábellel,amivel nekem is sokat segített már,hiszen a komputer korszakban már sajnos a szemrevételezéssel való hiba megállapítás nem igazán vezet eredményre..sajnos.. Opelék nagyon ügyelnek arra,hogy a pénzedért csak annyit kapj,amit kifizettél,egy cm kábellel,felesleges csatlakozóval sem többet...így eléggé be van határolva a lehetőség,amikor az ember később bővíteni szeretne..Illetve nagyon sok minden most már nem állítható,szerintük biztonsági okok miatt... Tudnék örülni én is,ha a DVD90-nek lenne USB csatlakozója,mert akkor elég lenne a pendrive-om is,nem kellene állandóan lemezeket írkálni! Szép napot! a Dension terméke nem lenne megoldás számodra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 a Dension terméke nem lenne megoldás számodra? ;) Nem ismerem,tudsz róla valamit?:)bővebben...rákerestem a Googlén..csak az USB-ért ez nekem elég drága megoldás .. Dension Opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Nem ismerem,tudsz róla valamit?:)bővebben... egy link a (majdnem) legfullosabb termékről. http://www.dension.hu/?subpage=gw500&p=1 az a lényege, hogy egy interface segítségével csatlakoztathatsz eszközöket a gyári fejegységre. (én személyszerint elég érzékeny vagyok az autóhifire,de ez az a cucc amit én is szívesen beraknék) az oldal tetején a "termékek" alatt keresgélj. sok jóság van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 egy link a (majdnem) legfullosabb termékről. http://www.dension.hu/?subpage=gw500&p=1 az a lényege, hogy egy interface segítségével csatlakoztathatsz eszközöket a gyári fejegységre. (én személyszerint elég érzékeny vagyok az autóhifire,de ez az a cucc amit én is szívesen beraknék) az oldal tetején a "termékek" alatt keresgélj. sok jóság van ;) Köszönöm,de ennél remélem sokkal olcsóbban úszom meg ezt a történetet(az interface olyan 200 dollár körül lehet..)..sajnos folyamatosan kell valamire mindig költenem,nem engedhetem meg magamnak,főleg most jön a 120 000-es szervíz is..;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Köszönöm,de ennél remélem sokkal olcsóbban úszom meg ezt a történetet(az interface olyan 200 dollár körül lehet..)..sajnos folyamatosan kell valamire mindig költenem,nem engedhetem meg magamnak,főleg most jön a 120 000-es szervíz is..;) ez ilyen. a jó dolgok mindig drágák. és mivel a CDket olcsón kapni azt se lehet mondani hogy 3írott CDután visszahozza az árát. viszont úgy vettem le a hsz.aidból hogy szereted ha a cucc gyári. (ezzel nem vagy egyedül:)) ebből gondolom hogy transzmitteren nem agyaltál. (ne is, az nem cosmo zafiba való) amúgy egyszer láttam valami cuccot ami USB de CDtárként fogadja a fejes. valami húszezer volt. csak már nem tudom. de ha lehetőséged van túrdd ilyennel a googlet. "cd tár USB" címszóval, hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Én építettem be egy Dension Gateway 300-at az autóba. Mit mondjak? Remek! Mivel nincs i-cuccom (iPhone, iPod) azt a csatlakozót nem használom, csak az USB-t, és nagy ritkán a 3,5 mm-es jack aljzatot (amit az autó eredeti aljzatára kötöttem). Egy 8 Gb-os pendrive van benne, ritkán ismétlődnek a számok. Nem olcsó, de legalább drága. Van egy korábban Densionnál dolgozó barátom, és tudom, hogy nagyon sok mérnökóra van egy ilyen termékben, ez látszik az árán. Beépítésben, tapasztalatok megosztásában szívesen segítek. Zoli! Neked nem ez kell (most még) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Pontosan, ahogy uhuhu mondta, a talpban van. A talp alján van két "sziloplaszttal" takart csavar, azokat kicsavarva lehet hozzáférni az erősítőhöz. Te rádiós emberke vagy? Értesz ezekhez a dolgokhoz? Lenne pár kérdésem. Sziasztok! Nem tudja nekem megmondani ,hogy A Zafirában van-e antenna jel erősítő modul /2002 évjárat/ és ha van merre keressem? kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Szevasztok!Szerintetek van olyan,hogy a másfél éves 1,7cdti-s Zafirámban már a második gyári akku megy tönkre?A töltést többször is ellenőriztettem,ami tökéletes.Az elsőt fél év mulva cserélték garanciában,most a másodiknál is elsötétedik inditáskor a kijelző. A kocsit általában rövid távokon használom,de hosszú uton sem züldül ki a varázsszem az akkun.Az ezelőtti dizel autóimmal nem volt ilyen problémám,pedig azokat is erre használtam.Ha valaki tud segiteni ,köszönöm. ha nem zöldül ki az alul-töltöttséget jelent, ami hosszabb távon tönkreteheti az aksit. ha rákapcsolsz viszonylag nagy fogyasztókat (lámpa venti, ablakfűtések ködlámpák stb) akkor nem kezd forrósodni a főkábel? akkusaruk? motor - kaszni közti testkábel? Az csak egy dolog, hogy van töltés, ha kontakthiba miatt kicsi a felület. Kis érintkezési felületen pedig nem tölt rendesen. Én megszo..tam ezzel. Nekem a főkábel és az akkusaru találkozása volt szar (bepréselés) Forrósodott mint az állat nagyfogyasztók mellett Mondjuk ekkor már 4-5 éves volt az autó, de bármi megeshet nálad is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 ez ilyen. a jó dolgok mindig drágák. és mivel a CDket olcsón kapni azt se lehet mondani hogy 3írott CDután visszahozza az árát. viszont úgy vettem le a hsz.aidból hogy szereted ha a cucc gyári. (ezzel nem vagy egyedül:)) ebből gondolom hogy transzmitteren nem agyaltál. (ne is, az nem cosmo zafiba való) amúgy egyszer láttam valami cuccot ami USB de CDtárként fogadja a fejes. valami húszezer volt. csak már nem tudom. de ha lehetőséged van túrdd ilyennel a googlet. "cd tár USB" címszóval, hátha. Puskin is megmondta:Minden az Anyegin múlík!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Én építettem be egy Dension Gateway 300-at az autóba. Mit mondjak? Remek! Mivel nincs i-cuccom (iPhone, iPod) azt a csatlakozót nem használom, csak az USB-t, és nagy ritkán a 3,5 mm-es jack aljzatot (amit az autó eredeti aljzatára kötöttem). Egy 8 Gb-os pendrive van benne, ritkán ismétlődnek a számok. Nem olcsó, de legalább drága. Van egy korábban Densionnál dolgozó barátom, és tudom, hogy nagyon sok mérnökóra van egy ilyen termékben, ez látszik az árán. Beépítésben, tapasztalatok megosztásában szívesen segítek. Zoli! Neked nem ez kell (most még) :lol: Nagyon Star wars-os voltál!;): Tudom,én nem ezt szeretném! Köszönöm mester,az erő legyen veled!:lol: Azt már csak halkan merem megkérdezni:szerinted a közeli jövőben várható valami változás nálam?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Azt már csak halkan merem megkérdezni:szerinted a közeli jövőben várható valami változás nálam?;) Ahogy cseperedik gyerek úgy leszel egyre boldogabb! Ja és idővel lesz tolatókamerád is... Tisztelt Mindenki! Szeretnék érdeklődni, hogy CID interface témában jártas-e valaki, keresgélt, talált-e bárki bármit? Értelmes (anyagi) keretek közt nem nagyon találok használható megoldást. A gondom pontosan: az autó színes kijelzőjén szeretném megjeleníteni külső forrás képét. Az biztos, hogy a kijelzőt meg kell bontani, de ez nem lesz gond, inkább a lehetőségek tárháza piciny. Nagyon köszi! Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Ahogy cseperedik gyerek úgy leszel egyre boldogabb! Ja és idővel lesz tolatókamerád is... Tisztelt Mindenki! Szeretnék érdeklődni, hogy CID interface témában jártas-e valaki, keresgélt, talált-e bárki bármit? Értelmes (anyagi) keretek közt nem nagyon találok használható megoldást. A gondom pontosan: az autó színes kijelzőjén szeretném megjeleníteni külső forrás képét. Az biztos, hogy a kijelzőt meg kell bontani, de ez nem lesz gond, inkább a lehetőségek tárháza piciny. Nagyon köszi! Üdv: Laci Tudok várni:de nem szeretek!;) Tény,nagyon hiányzik az autóból egy USB csatlakozási lehetőség,de nem ilyen húzós árra gondoltam...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
petersz Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Sziasztok! Tudna valaki tippet adni, merre kereshetek a 2000-es évjáratú Zafirámhoz elektromos ablakemelőhöz alkatrészeket?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts