fakukac Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Sziasztok! Még mindig keresem a megoldási ötleteket a Zafira A 3 funkciós kijelzőjének a hibamegoldására. fakukac Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Sziasztok! Még mindig keresem a megoldási ötleteket a Zafira A 3 funkciós kijelzőjének a hibamegoldására. fakukac most akkor háttérvilágítás nincs? Tehát zseblámpával megvilágítva, vagy rásütő napban...stb ,látod hogy működik, csak nincs háttérvilágítás? Akkor annak bontás lesz a vége. mert vagy kontakt hibás, vagy tényleg mind a négy égő kiégett Link to comment Megosztás: More sharing options...
fakukac Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Hali! Én arról a kijelzőről beszélek,ami az órát, hőmérsékletet , és a rádiót mutatja ( mutatta) sárga kis számokkal.Na , az nem műkszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Sziasztok! Még mindig keresem a megoldási ötleteket a Zafira A 3 funkciós kijelzőjének a hibamegoldására. fakukac Üdv! AtiZafi jól beszél. Ha nincs háttérvilágítás akkor olyan mintha nem működne. Viszont 3 funkciósnál csak 2 db izzó van, tehát van rá esély hogy mindkettő hazament. Nem mindenkinek van ám fed komp.-ja :) Ennek nagyon bontás szaga van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fakukac Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Sziasztok! Én tényleg nem értek hozzá, mert azt hittem, hogy a kijelző számai mind egy-egy kis led, ami önállóan világít. De ezek szerint- ha jól értem- szükség van azoknak a "háttérvilágítására" .Akkor hétvégi program megoldva... Köszi mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Sziasztok! Én tényleg nem értek hozzá, mert azt hittem, hogy a kijelző számai mind egy-egy kis led, ami önállóan világít. De ezek szerint- ha jól értem- szükség van azoknak a "háttérvilágítására" .Akkor hétvégi program megoldva... Köszi mindent! így van........... Hát nem voltál gyerek? :-)))) sosem szedtél szét kijelzőt (autósrádió stb...) persze, van háttérvilágítás. Ilyen a km óra számlálója is. Nem rossz program. Jósolni szabad? a következő kérdésed a világításkapcsoló kiszedése lesz :-D Szerintem TIS nélkül neki se állj, egyszerűen a csavarok megtalálása miatt. Abból lesz bőven Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Sziasztok! Én tényleg nem értek hozzá, mert azt hittem, hogy a kijelző számai mind egy-egy kis led, ami önállóan világít. De ezek szerint- ha jól értem- szükség van azoknak a "háttérvilágítására" .Akkor hétvégi program megoldva... Köszi mindent! Egy kis képes segítség: http://www.bcweb.hu/install_zafiraa.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
fakukac Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Hali! Én még 1200-es Zsigákon nőttem fel, annál a hozzáadott szerszámkészlettel komplett motorcserét lehetett csinálni. Az út szélén!!Aztán volt egy új Ignis-em, 6 év alatt volt egy kerékcserém...Tehát ehhez a technikához nemigazán értek.Kétségbe nem esek, csak nem akarok nekiesni, mint bolondborjú az anyjának. Valóban van köv. kérdés: mi az a "TIS"? Majd utána lesz a vil. kapcs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fakukac Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Még valami: lámpával rávilágítva valóban lehet - nagyon halványan - látni a kiírásokat. Kérdésem: milyen izzókat szerezzek be, hogy ne a szétbontott autóval kelljen kóborogni ? A kijelző alatt közvetlenül van 4 visszajelző. Azok mik?Amióta nálam van a kocsi én még nem láttam azokat világítani.Az is izzóprobléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Még valami: lámpával rávilágítva valóban lehet - nagyon halványan - látni a kiírásokat. Kérdésem: milyen izzókat szerezzek be, hogy ne a szétbontott autóval kelljen kóborogni ? A kijelző alatt közvetlenül van 4 visszajelző. Azok mik?Amióta nálam van a kocsi én még nem láttam azokat világítani.Az is izzóprobléma? Így néz ki: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._186854373.html Csak nem emlékszem hogy 1.5W-os(barna), vagy 2W-os(zöld). Lehet hogy majd jön AtiZafi, és megmondja. Vagy vegyél mindkettőből, és valamelyik jó lesz. Ugyan ilyen kell a km óra megvilágításhoz is. A viszajelzők nem is fognak világítani. Egyik sincs bekötve, izzók sincsenek benne. Nem tudom minek vannak benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fakukac Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sziasztok! Köszönöm nemo003-nak, és AtiZafinak a segítséget! Egy óra alatt megvoltam vele, és a világításkapcsolót nem is kellett kiszedni.Felbontottam a burkolatot, és bent sikerült úgy megfordítani a kijelzőt, hogy az izzókhoz hozzáfértem. 2W-os zöld. Pá-pá! u.i.:majd jövök,ha segítségre lesz szükségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelcharlie Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Üdv mindenkinek! Tudna valaki segíteni, hogy hol találom a 2006-os Zafirában a diagnosztikai OBD csatlakozót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 hamutartó alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Strator Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok, A minap vettem egy 2002-es évjáratú 1.8-as Zafirát. Az lenne a kérdésem, hogy a gyári Car 300-as VDO (Phillips) rádióhoz (kazettás), lehet e valamilyen módon cd tárat kötni, ha nem, akkor lehet e gyáriból olyan CD-s fejegységet kapni hozzá, ami tudja az MP3-at. Nézegettem a VDO CD 500-ast, de az nem tud MP3-at. Mindenképpen gyárit szeretnék, hogy a Multikormánnyal, ill. a kocsi saját kijelzőjével tudjam használni. Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Itt nézelődj, sztem a legtöbb kérdésedre választ kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Strator Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Itt nézelődj, sztem a legtöbb kérdésedre választ kapsz. Köszönöm, megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok, A minap vettem egy 2002-es évjáratú 1.8-as Zafirát. Az lenne a kérdésem, hogy a gyári Car 300-as VDO (Phillips) rádióhoz (kazettás), lehet e valamilyen módon cd tárat kötni, ha nem, akkor lehet e gyáriból olyan CD-s fejegységet kapni hozzá, ami tudja az MP3-at. Nézegettem a VDO CD 500-ast, de az nem tud MP3-at. Mindenképpen gyárit szeretnék, hogy a Multikormánnyal, ill. a kocsi saját kijelzőjével tudjam használni. Előre is köszönöm a segítséget. 1000ft-os megoldás, hogy veszel ilyen adapter kazettát, amit be lehet dugni mp3 lejátszóba. pl http://www.bestdigital.hu/mp3-kazetta-adapter-p-105.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Strator Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 :) 1000ft-os megoldás, hogy veszel ilyen adapter kazettát, amit be lehet dugni mp3 lejátszóba. pl http://www.bestdigital.hu/mp3-kazetta-adapter-p-105.html Köszi, erre már én is gondoltam, de ez nekem nem az igazi, azért köszi a tippet. Max lemondok az mp3 ról, és legy az alap gyári VDO CD-s fejegység... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 a gyári cdr 500 as cdlejátszo egy rettenetes retek... bármilyen 20 filléres cd jobban szól mind ez... nekem 2 autómba volt amikor megvettem, és a második nap eladtam belőle... szerintem nem éri meg pénzt adni érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Strator Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 a gyári cdr 500 as cdlejátszo egy rettenetes retek... bármilyen 20 filléres cd jobban szól mind ez... nekem 2 autómba volt amikor megvettem, és a második nap eladtam belőle... szerintem nem éri meg pénzt adni érte... Köszi, akkor majd körbenézek, egyenlőre úgysem aktuális. Az ablaktörlő lapátok cseréje aktuálisabb. Flat-et szeretnék, de egyenlőre azt akarom kideríteni, hogy pontosan mekkora méret való előre, ill. hátra. Üdv: Strator Link to comment Megosztás: More sharing options...
Strator Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 1 hete van nálam a kocsi, de eddig elégedett vagyok vele. 1 Apró bibi, ha a vízhőfokom kifekszik 0-ra, városban csak 80 fokig megy le, de országúton 0-ra kifekszik. Lehet, hogy a termosztát cserés ? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 1 hete van nálam a kocsi, de eddig elégedett vagyok vele. 1 Apró bibi, ha a vízhőfokom kifekszik 0-ra, városban csak 80 fokig megy le, de országúton 0-ra kifekszik. Lehet, hogy a termosztát cserés ? Üdv. elképzelhető... beindítod hidegen ,és ha 3-4 perc múlva meleg a hűtő akkor sz@r a termosztát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Strator Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 elképzelhető... beindítod hidegen ,és ha 3-4 perc múlva meleg a hűtő akkor sz@r a termosztát a normál hőfok fölé nem megy fel, beáll 90-re, csak olyan, mintha a termosztát folyamatosan nyitva lenne, és ha menetszelet kap az eleje, akkor lefekszik nullára a vízhőfok. Szal én arra gyanakszom, hogy a termosztát kaki. Azt néztem, hogy a szenzorral együtt lehet csak kapni Zafihoz, úgyhogy ha csak a szenzor szar, akkor is termosztát csere. Olyan 14-15 körül megvan az EPS-Facet Termosztát tömítéssel mindennnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 a normál hőfok fölé nem megy fel, beáll 90-re, csak olyan, mintha a termosztát folyamatosan nyitva lenne, és ha menetszelet kap az eleje, akkor lefekszik nullára a vízhőfok. Szal én arra gyanakszom, hogy a termosztát kaki. Azt néztem, hogy a szenzorral együtt lehet csak kapni Zafihoz, úgyhogy ha csak a szenzor szar, akkor is termosztát csere. Olyan 14-15 körül megvan az EPS-Facet Termosztát tömítéssel mindennnel. hát Te tudod én inkább gyárit raknák bele vagy wahler-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
mityaTDI Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni! Zafirám van 2.0DTI.... Hátul ciripelnek a betéteim a tárcsán! Levettem a kereket szétkaptam de a féknyerget alul egy csavar fogja azt kivettem illetve lecsavaroztam a kézifékkötelet is a hídrol hogy többet tudjak a féknyergen felhajtani és kijöjjön a fékbetét is! Egy kérdés a féknyerget nem lehet valami módon egyszerűen lekapni a féknyereg csonkállványrol hogy kényelmesen betudjak csiszolni a fékbetétek alá?????? várom a tapasztalt hátsó fékbetét cserélő fórumozót:D Anno VW m volt a féknyergen 2 csavarral kijött a csúszka és kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts