paja Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Vidd szerelőhöz, akinek van műszere, addig csak találgatni lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoolee10 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok Zafisok! Eddig csak az index forumra irogattam, gondoltam bekapcsolodom ide is! Találkoztatok már olyannal /y20DTH/ hogy hosszabb alapjáraton való járatáskor /kb.10 perc/ kigyullad a szervizlámpa! Elindulás után pedig 1-2-3 km megtétele után kialszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atyesz Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Sziasztok Zafisok! Eddig csak az index forumra irogattam, gondoltam bekapcsolodom ide is! Találkoztatok már olyannal /y20DTH/ hogy hosszabb alapjáraton való járatáskor /kb.10 perc/ kigyullad a szervizlámpa! Elindulás után pedig 1-2-3 km megtétele után kialszik. szukseg lessz egy tesztelesre.eleg sok minden lehet a gond de nem biztos hogy nagy baj van Puskas Attila z22se.qwqw.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
schmeichel Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Sziasztok! Egy 1.9 CDTI Zafira( 2007. körüli, 75.000 km) megvásárlását tervezem. Van esetleg Valakinek jó vagy rossz tapasztalata róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Nagy a csend....de lehet ez így a jó... :) mert mindenkinek szuper a gépe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Hát nem ma írtad a kérdést az biztos, de nem vettem észre. Ha még aktuális, akkor: nekem egy 2008-as CDTI (120LE) Zafirám van, én magam teljesen meg vagyok elégedve. Sajnos jó magyar szokás az óratekergetés, erre kell a leginkább figyelni. Milyen autód volt előtte. Nekem benzines, és bizony szokni kell a dízelt, más vezetési stílust kíván. Eddig szinte csak jó tapasztalatim vannak. Kesztyűtartót, motortakaró gumiágyat magam javítottam, kevés idő, még kevesebb pénz kellett hozzá, kár, hogy a gyárban nem tudták rendesen megcsinálni. Részecskeszűrő odafigyelést kíván, a vélt vagy valós környezetvédelemnek ára van. Ha kérdés van, ide vele! Üdv: Laci Sziasztok! Egy 1.9 CDTI Zafira( 2007. körüli, 75.000 km) megvásárlását tervezem. Van esetleg Valakinek jó vagy rossz tapasztalata róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Sziasztok! Elkészültem a 2-4 ablakos és a tetőablakos verziójú komfort modullal is, Ezentúl PM-ben bárkinek szívesen a rendelkezésére állok. Vannak készreszereltek úgyhogy akár tudom postázni holnaptól is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fealar Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Sziasztok! KB 1 hónapja vettem egy Opel Zafira-t és az a gondom vele, hogy 10km után a benzinszivattyú leáll és se előre se hátra. a Szivattyút most cseréltük le, de azzal is csak 10km-et ment és utána semmi. Ahogy a szerelő megsasolta nekem nem a saját fed. komp.-ja van benne hanem egy G Astráé motorkódban csak apró eltéréssel Z18XE a motor és a komp. Z18XE1. Vkinek vmi tipp, vagy húzhatom a bontóba? Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Sziasztok! KB 1 hónapja vettem egy Opel Zafira-t és az a gondom vele, hogy 10km után a benzinszivattyú leáll és se előre se hátra. a Szivattyút most cseréltük le, de azzal is csak 10km-et ment és utána semmi. Ahogy a szerelő megsasolta nekem nem a saját fed. komp.-ja van benne hanem egy G Astráé motorkódban csak apró eltéréssel Z18XE a motor és a komp. Z18XE1. Vkinek vmi tipp, vagy húzhatom a bontóba? Előre is köszi a segítséget! Nem lehetséges, hogy az immobilizer baxakszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fealar Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Nem tudom. Azt hogy tudom kipróbálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mifi Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Szevasztok skacok! Tud valaki abban segíteni, hogy az 1.6-os Zafira hátul dobfékes lenne? Vagy létezik esetleg tárcsafékes és dobfékes is? Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajszipapa Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Sziasztok! Ket hete lettem egy B Zafira 1.7cdti (125Le) boldog tulajdonosa. Enjoy Plus csomaggal es 3km-rel vettem at ^_^ Egyetlen dolog hianyzik a regi, OFF autombol: a BC. Azt sajnos csak a Cosmo felszereltseghez adjak :D Nem lehetne valahogyan okositani a jelenlegi menun? Elore is koszonom a valaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Szia! Tech2-vel pár perc alatt tudják neked aktiválni. Utánanézek, hogy Op-com-mal be lehet-t kapcsolni. akkor akár én is meg tudom csinálni. Tempomat van a gépben? Ha nincs, akkor csak egy kar kell (itt a fórumon is találsz) és Op-com, és már működik is. Sok örömöt a géphez! Kérdezz bátran. Üdv: Laci Sziasztok! Ket hete lettem egy B Zafira 1.7cdti (125Le) boldog tulajdonosa. Enjoy Plus csomaggal es 3km-rel vettem at ^_^ Egyetlen dolog hianyzik a regi, OFF autombol: a BC. Azt sajnos csak a Cosmo felszereltseghez adjak :D Nem lehetne valahogyan okositani a jelenlegi menun? Elore is koszonom a valaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajszipapa Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Szia! Tech2-vel pár perc alatt tudják neked aktiválni. Utánanézek, hogy Op-com-mal be lehet-t kapcsolni. akkor akár én is meg tudom csinálni. Tempomat van a gépben? Ha nincs, akkor csak egy kar kell (itt a fórumon is találsz) és Op-com, és már működik is. Sok örömöt a géphez! Kérdezz bátran. Üdv: Laci Nagyon koszonom a valaszod. Sajnos en egyik szoftvert (?) sem ismerem, amiket emlitettel ^_^ Nem, nincs benne tempomat, de nagyon jol hangzik ez a lehetoseg :D A forumon egesz pontosan hol talalom azt a reszt, ahol kart lehet talalni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 A forumon egesz pontosan hol talalom azt a reszt, ahol kart lehet talalni? Öt kérdezd meg, korábban többször is árult már ilyen kart: Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én is tőle vettem, rendes gyerek, csak ajánlani tudom. Öt kérdezd meg, korábban többször is árult már ilyen kart: Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Sziasztok! Nem tudjátok honnét lehetne letölteni a régebbi (1999-től gyártott) Zafira katalógusát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
apus Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Segítségeteket szertném kérni,hátha találkoztatok hasonló problémával ! Nekem Y20DTH 2003-as évjáratú aut. Zafirám van. Ma amikor elindultam vele pár méter megtétele után kigyullad a szervízjel, és nem gyorsul az autó. A motor nem forog 3000 fölé és a váltó sem vált,csak ha elveszem a gázt. Mi lehet a probléma. Előre is köszi a segítségeteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
apus Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Segítsetek ha tudtok az előtte való kérésre lehet-e üzemanyag probléma... meg nem tudtok -e valakit aki elad zafirába csomagtér rolót..kérem válaszoljatok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Lehet EGR szelep, de tutit csak akkor tudsz, ha gépre teszi egy szervíz vagy szerelő... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
robyca Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 sziasztok!az alábbi problémával fordulok hozzátok reménykedve abban hogy valaki már találkozott vele esetleg szakértője a témának. 2001-s évjáratú turbódízeles 2000s zafiráról van szó.Néha bevillan a szervízlámpa és olynkor picit mintha erőtlenebbnek érezném.De amint feljebb pörgetem elalszik a lámpa és el kezd rendesen húzni. Tud valaki valamit erről legfőképpen valami biztatót mondani?Előre is köszönöm. mailcímem:robyca@gmail.com R Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 sziasztok!az alábbi problémával fordulok hozzátok reménykedve abban hogy valaki már találkozott vele esetleg szakértője a témának. 2001-s évjáratú turbódízeles 2000s zafiráról van szó.Néha bevillan a szervízlámpa és olynkor picit mintha erőtlenebbnek érezném.De amint feljebb pörgetem elalszik a lámpa és el kezd rendesen húzni. Tud valaki valamit erről legfőképpen valami biztatót mondani?Előre is köszönöm. mailcímem:robyca@gmail.com R Szívó oldal takarítás....koromtalanítás, mielöbb mert behal az EGR szelep is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Sziasztok! Zafira hátsó ablaktörlő kar mennyiért van kb? Megtudná nekem nézni valaki? Előre is köszi! Bence Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Sziasztok! Zafira hátsó ablaktörlő kar mennyiért van kb? Megtudná nekem nézni valaki? Előre is köszi! Bence hivd fel őket, azonnal megmondják gyáriban meg ha van utángyártottban: http://www.csergoe.hu/elerhetoseg/cserg-koezpont Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoolee10 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Sziasztok! Van egy 15 colos 5x110. es lemezfelnire szerelt Debica 195/65 téligumi garnitúrám eladó! Adok hozzá 2 darab gyári disztárcsát! Másik kettőt ellopták! : ( Érd:30 354 4043 Szabó Zoltán Db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts