Lui Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Hát ez jó kérdés, de sztem már nincs jelentősége mert valaki lecsapott rá... amúgy idehaza elég drágák ezek a Webasto fűtések áttam. Márpedig akkkor is szert teszek egyre... Persze vannak égetőbb problémáim is, de most is nyitv tartom a szemem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
v8localhero Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 hi, nem tudja vki, hogy a B corsa kormányfogazása olyan-e mint az A omegáé, magyarul rámegy a B corsa kormánya az A omegára Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 hi, nem tudja vki, hogy a B corsa kormányfogazása olyan-e mint az A omegáé, magyarul rámegy a B corsa kormánya az A omegára Annyit tudok ehhez hozzászólni, hogy amikor sportkormányt (és hozzá való agyat) vettem, akkor a kormányagy dobozára ahová ráírják hogy milyen típusokhoz jó, azt írták hogy Opel/Daewoo. Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy az összes Opel és Daewoo kományrögzítése egyforma. De próba-szerencse, ha van rá lehetőséged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 hi, nem tudja vki, hogy a B corsa kormányfogazása olyan-e mint az A omegáé, magyarul rámegy a B corsa kormánya az A omegára RÁMEGY egy az egybe Link to comment Megosztás: More sharing options...
gold32 Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 [glow=red:d1cad78c73]törölt hozzászólás.... -uhuhu[/glow:d1cad78c73] Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 ez nem a keres kinál.... kicsit figyelmesebben fórumozzál!! áthelyeztem a hozzászólásodat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 A felhasználó több helyre is betette a hozzászóllását, ezért töröltem. Az eredeti a "B Omega"-ban található. Dark Link to comment Megosztás: More sharing options...
marky21@netra.hu Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Sziasztok! C20NE motorszámú A-s Omegahoz honnan lehet segédirányító kart (kormányszerkezet) beszerezni, és milyen árban van kb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Sziasztok! C20NE motorszámú A-s Omegahoz honnan lehet segédirányító kart (kormányszerkezet) beszerezni, és milyen árban van kb.? Opel bontókból illetve Opel alkatrész boltokból. Az árukat a telefonon megszokták kérdésre mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumpa Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 Hali Vettem egy 90es opel omegát és vannak némi müszaki problémái és hiányzik még 1 ajtokárpitom is. Segitséget szertetnék kérni abban hogy kapjak kár bonto cimet vagy valakit aki segiteni tud a dolgok potlásában valamint kellene nekem egy kapcsolási rajz is ehez az autohoz. Köszönettel Bass ÁdámHi!Ha ezt a számot hivod,meghozznak neked bármit..Sok szerencsét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Hi!Ha ezt a számot hivod,meghozznak neked bármit..Sok szerencsét. Azért máskor nézd meg mire válaszolsz... A kérdés 2004. novemberében íródott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Hi!Ha ezt a számot hivod,meghozznak neked bármit..Sok szerencsét. Melyiket? Mármint melyik számot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 ez mán tárgytalan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 ez mán tárgytalan :) Ja látom nem MOTE-s.. Affene.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Ha van valakinek bowdenos tempomat az A omijában, kéne kicsit bízniszelni egy teszt erejéig... :lol: A vezérlőjét szeretném áttenni egy próba erejéig (egy csavar meg egy csati), mert úgy tűnik nálam az a szar. :lol: Vagy ha tud valaki olcsón bontva ilyet, ne tartsa magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 egy kis segítséget kérnék! 2000 16V-re rámegy az omega váltó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 szerintem igen. ugyanis a c20ne re is rámegy, omega a ba volt. c20 ne+xe volt astrába is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 szerintem igen. ugyanis a c20ne re is rámegy, omega a ba volt. c20 ne+xe volt astrába is... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Köszi! jéééé,téged is látni itt..... :lol: szerintem is rámegy,bár attól függ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
janny71 Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Sziasztok!! Érdeklődnék hogy tudtok e segitteni vagy már nem igazán él a fórum!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Sziasztok!! Érdeklődnék hogy tudtok e segitteni vagy már nem igazán él a fórum!? Ha valaki feléleszti, akkor él! Írj nyugodtan. Mi a bibi a kocsival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janny71 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Sziasztok!! Az én autóm egy 92-es kiadású benzin+ gázos szekér.Mióta meg vettem benzinnel csak döcögött,gázzal viszont kitűnően működött.Most valami oknál fogva benzinnel egyáltalán nem akar menni. Akkor gurulgat ha épphogy nyomom a gáz pedált.Ha jobban lépem meg áll !Hűtő csere után ki vágta mindig a biztimet,és az óra mellé kinyomott egy F betűt!Amúgy az autó nagyon sokat eszik! Légyszi írjatok valamit hogy mi lehet a baj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 Sziasztok!! Az én autóm egy 92-es kiadású benzin+ gázos szekér.Mióta meg vettem benzinnel csak döcögött,gázzal viszont kitűnően működött.Most valami oknál fogva benzinnel egyáltalán nem akar menni. Akkor gurulgat ha épphogy nyomom a gáz pedált.Ha jobban lépem meg áll !Hűtő csere után ki vágta mindig a biztimet,és az óra mellé kinyomott egy F betűt!Amúgy az autó nagyon sokat eszik! Légyszi írjatok valamit hogy mi lehet a baj! szia eleve ez egy oszetetteb problema lessz mert a gazrendszer is benne van es a mondott hibak alapjan erre kell elkezdeni keresgelni pl atvaltasz benzinre nemzarodik el teljesen a gaz nincs meg a benzin nyomas ha gazon is sokat fogyaszt bekell allitani egyeltalan milyen motoron van ez a rendszer a gaznak sajat komputere van vagy csak a motoret vezerle felul javasolnam hogy latogass meg egy gaz meg egy elektromos szakembert Link to comment Megosztás: More sharing options...
janny71 Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 szia eleve ez egy oszetetteb problema lessz mert a gazrendszer is benne van es a mondott hibak alapjan erre kell elkezdeni keresgelni pl atvaltasz benzinre nemzarodik el teljesen a gaz nincs meg a benzin nyomas ha gazon is sokat fogyaszt bekell allitani egyeltalan milyen motoron van ez a rendszer a gaznak sajat komputere van vagy csak a motoret vezerle felul javasolnam hogy latogass meg egy gaz meg egy elektromos szakembert Köszi ,az lesz!! Szerintem külön vezérelt a gáz,de jövő héten megyek gáz szervizbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanlacus1 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 sziasztok. nekem van egy opel omega a tipusu gépkocsim a kocsiba gyárilag nem volt fedélzeti kompjuter, de én szereztem bele egyet a problémám az hogy a kompjuter nem 2.0 injektoros hanem 2.6 os kocsiból lett kivéve és nem mutatja a fogyasztást. a többi müködik és nem tudom miért csinálja ezt. hogy lehet mindent jol beállítani. honnan lehet olyan csatlakozót szerezni ami megoldja a problémámat? segitségetekezt előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts