Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok!

Nem tudtok esetleg eladó lökhárítót? 92-es a táltos és ködlámpás. Se bontott se újjat nem találtam idáig. A csepeli Opel bontóba nem is bontanak A-s omegát. Ha valaki tud hálás lennék.

Helló!

Holnap megnézem, szerintem nekem van. A ködlámpa is kell ?

Elküldve

Ha van akkor a balos kéne. A jobbos ép maradt. De lehet, hogy vinném mind a kettőt. Ha van akkor megbeszéljük. arvay.laszlo@chello.hu az email címem. Délután fogok gépközelbe kerülni.

Elküldve

Nagyon zárójelben megjegyezném ("önjelölt moderátor"-ként :wink: ), szívből kívánva az Omegás kollégának, hogy találjon lököst és ködlámpát, hogy ez nem az "alkatrész adok-veszek" rovat.

Elküldve

Osztrák ismerősömnek csak most sikerült utolérnie valami vonohorgos táltost. Kint azt mondták nekik, hogy nem éri meg megcsináltatni. A lökös viszont még mindig hiánycikk. Lehet, hogy marad a gyári 120.000-ért. Azért köszi

Elküldve

Nem tudok venni mert nem tudom hol tárolni a roncsot. Csak a lökös kéne. De van egy nagy bontó az M0-nál Csepelen azt még megnézem. Rengeteg lökhárító van. De lehet, hogy megcsináltatom ha lehet.

Elküldve

Szomszédomnak van egy, de ködlámpa nélküli és egy helyen van rajta egy két centis repedés, de sajnos nem tudom felvinni pestre, mert nem fér bele az autóba.

Elküldve

Felháborító, hogy Omegához ilyen horror pénzbe kerül egy darab, lökhárítónak becézett műanyag...! :evil: És ez most nem úgy értendő, hogy a "bevarrtzsebű" Opeles siránkozik, hanem a lökösé valóban nincs arányban az egyéb Omega alkatrészek árával.

Elküldve

Köszönöm az ajánlatot Kori! Ha lehet annak venni. Holnap vagy holnap után egy cég megnézi a lököst és lehet, hohy megcsinálják. Pedig mondtam nekik, hogy 2-3 helyen is szétnyílt és elég komolyan meghajlott. Ha nem javítják akkor ígényt tartanék rá. Van egy combóm azzal letudnék érte menni. Ja és a géptető is lehet, hogy érdekel. Még kiderül.

Elküldve

Helló!

Nem tudja valaki, hogy kell beállítani az órát (igen, az időt mutató órát ) a fed komp-on? :?

Milyen hétvégi találkozó? Hol? Mikor?

Csak egy élmény (argh!):

Ma először mentem emelkedőn felfelé 242 km/h-t az M7-n a C30SE-vel és ez meg nem volt a vége. a gyári adat 240 a vegsebre, nem? :roll:

ez az autó... ember...! a sz.rt kiijesztette belőlem.

:shock:

Elküldve

A két nagy gomb közötti kicsi, süllyesztett gombokkal, amiket leginkább tollheggyel tudsz piszkálni.

Most hétvégén lesz MOTE tali Fóton. Lesz jó pár Omega is. :wink: Gyere!

Elküldve

Egész hétvégén lesz a tali? Olvastam a MOTE honlapon már csak a saját omimmal nem akarok menni mert egyenlőre szégyellem. 2 csavar belevan szakadva a hengerfejbe és olyan hangja van mint egy szakadt trabinak(bocsi a trabisoknak). A másik meg, hogy dolgoznom kéne. De szívesen mennék mert jók a tali képei amik idáig voltak.

Elküldve
A két nagy gomb közötti kicsi, süllyesztett gombokkal, amiket leginkább tollheggyel tudsz piszkálni.

És miután beállítottad, nyomd be a compi sülyesztett (választó) gombját, különben nem "indul" el az óra.

Elküldve

Szia TD.

Már nem dolgozok Lajcsi bácsival de tartom vele a kapcsolatot. Nem tudom, hogy ráér e mert auchanba dolgozik és 4 hónapra megvan a beosztásuk ami szent és sérthetetlen.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.