Blitz Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sziasztok! Nem tudtok esetleg eladó lökhárítót? 92-es a táltos és ködlámpás. Se bontott se újjat nem találtam idáig. A csepeli Opel bontóba nem is bontanak A-s omegát. Ha valaki tud hálás lennék. Helló! Holnap megnézem, szerintem nekem van. A ködlámpa is kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ha van akkor a balos kéne. A jobbos ép maradt. De lehet, hogy vinném mind a kettőt. Ha van akkor megbeszéljük. arvay.laszlo@chello.hu az email címem. Délután fogok gépközelbe kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Nagyon zárójelben megjegyezném ("önjelölt moderátor"-ként :wink: ), szívből kívánva az Omegás kollégának, hogy találjon lököst és ködlámpát, hogy ez nem az "alkatrész adok-veszek" rovat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Igen tudom és nem is akarok rendszert csinálni és teremteni belölle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ha kicsit hamarabb szóltál volna, ingyen tudtam volna adni ködlámpákat. De már elajándékoztam őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Osztrák ismerősömnek csak most sikerült utolérnie valami vonohorgos táltost. Kint azt mondták nekik, hogy nem éri meg megcsináltatni. A lökös viszont még mindig hiánycikk. Lehet, hogy marad a gyári 120.000-ért. Azért köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Sehol nem találsz lököst?! Akkor vegyél 100 körül egy alkatrész-Omegát, mert abból nem csak a lökösöket tudod kimenteni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Nem tudok venni mert nem tudom hol tárolni a roncsot. Csak a lökös kéne. De van egy nagy bontó az M0-nál Csepelen azt még megnézem. Rengeteg lökhárító van. De lehet, hogy megcsináltatom ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Nekem van egy komplett A Omegám bontásra, de azt sem tudom, hogy mikori, meg hogy ködlámpás-e. Szerintem nem. Annó a Tas lement a Balatonhoz, egy ilyen lökösért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Az Omega tankja csöpög az összeeresztésnél. Az csere ugye? Mennyiért lehet kapni? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Szomszédomnak van egy, de ködlámpa nélküli és egy helyen van rajta egy két centis repedés, de sajnos nem tudom felvinni pestre, mert nem fér bele az autóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Felháborító, hogy Omegához ilyen horror pénzbe kerül egy darab, lökhárítónak becézett műanyag...! :evil: És ez most nem úgy értendő, hogy a "bevarrtzsebű" Opeles siránkozik, hanem a lökösé valóban nincs arányban az egyéb Omega alkatrészek árával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Köszönöm az ajánlatot Kori! Ha lehet annak venni. Holnap vagy holnap után egy cég megnézi a lököst és lehet, hohy megcsinálják. Pedig mondtam nekik, hogy 2-3 helyen is szétnyílt és elég komolyan meghajlott. Ha nem javítják akkor ígényt tartanék rá. Van egy combóm azzal letudnék érte menni. Ja és a géptető is lehet, hogy érdekel. Még kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Ha nincs apró darabokra törve, akkor meg tudják javítani. Egy jó műanyagos kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Nem tört csak szétnyílt. Ezt látom kívűlről. Belül nem tudom mi a helyzet. Köszi mindenkinek minden segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nem jössz a hétvégi talira? Lesz vagy egy tucatnyi szép Omi. :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
v8localhero Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Helló! Nem tudja valaki, hogy kell beállítani az órát (igen, az időt mutató órát ) a fed komp-on? :? Milyen hétvégi találkozó? Hol? Mikor? Csak egy élmény (argh!): Ma először mentem emelkedőn felfelé 242 km/h-t az M7-n a C30SE-vel és ez meg nem volt a vége. a gyári adat 240 a vegsebre, nem? :roll: ez az autó... ember...! a sz.rt kiijesztette belőlem. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A két nagy gomb közötti kicsi, süllyesztett gombokkal, amiket leginkább tollheggyel tudsz piszkálni. Most hétvégén lesz MOTE tali Fóton. Lesz jó pár Omega is. :wink: Gyere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Egész hétvégén lesz a tali? Olvastam a MOTE honlapon már csak a saját omimmal nem akarok menni mert egyenlőre szégyellem. 2 csavar belevan szakadva a hengerfejbe és olyan hangja van mint egy szakadt trabinak(bocsi a trabisoknak). A másik meg, hogy dolgoznom kéne. De szívesen mennék mert jók a tali képei amik idáig voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Tudtommal csak szombaton. Lajcsi bácsit is hozod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A két nagy gomb közötti kicsi, süllyesztett gombokkal, amiket leginkább tollheggyel tudsz piszkálni. És miután beállítottad, nyomd be a compi sülyesztett (választó) gombját, különben nem "indul" el az óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Omegatd, ismered pucalacát? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Szia TD. Már nem dolgozok Lajcsi bácsival de tartom vele a kapcsolatot. Nem tudom, hogy ráér e mert auchanba dolgozik és 4 hónapra megvan a beosztásuk ami szent és sérthetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Szóval igen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Voltam egy Omega talin ahol egy nagyszerű csapattal találkozhattam. Azóta se felejtettem el olyan jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts