kojakarettenetes Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Köszi! Szia. Nekem van tükörkapcsolóm. 20 / 215 01 11 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Sziasztok! Mostanában zörgő lemezhang jön a jobb alja felől a kocsinak, de ez akkor jön ki, ha emelkedik a motor fordulatszáma. Mi szokott lelazulni az alján? Lehet, hogy kipufogó? (Úgy hallottam, onnan jön.) Szeretném megtalálni, mielött elhagyok valamit. Sziasztok! Kösz Moti! Szokott lenni a kipuffdob, és a kaszni között egy hővédő lemezt, nézd meg a csavarjait lehet lelazultak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csinibá Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Sziasztok! 92-es c20ne combim, 2000-2500-as fordulatnál beremegnek a pedálok (nem kicsit). Sem a motor nem remeg ha megfogom, és nem is a váltó - gardán rázza. mivel minden bovdenes, azok pedig nem remegnek, fingom sincs róla mi lehet. Esetleg valami ötlet? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Sziasztok! 92-es c20ne combim, 2000-2500-as fordulatnál beremegnek a pedálok (nem kicsit). Sem a motor nem remeg ha megfogom, és nem is a váltó - gardán rázza. mivel minden bovdenes, azok pedig nem remegnek, fingom sincs róla mi lehet. Esetleg valami ötlet? Előre is köszi! Csak álló helyzetben, vagy menet közben is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csinibá Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Csak álló helyzetben, vagy menet közben is? Álló helyzetben is érzem, de úgy tűnik, minél jobban erőlködik a motor, annál erőteljesebb a remegés. Mivel semmi nincs közvetlenül összekötve a motorral, sem az erőátvitellel, (csak bowdenes kapcsolat) a fékrásegítőre gondolok. Az produkálhat ilyen tünetet? A fékerőn nem érzek semmi változást. A remegésben meg már odáig jutottam, hogy néha hangja is van :-( Nem értem mi lehet ez :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Slipi Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sziasztok! Vettem egy jó kis omegát! Sajna azt játsza hogy ingadozik az alapjárat és néha leáll illetve nem indul be utána! Kérem segítsen rajtam valaki mert nekem ez az autó nagyon kell és nem szeretnék megválni tőle! Előre is köszönöm a segítséget! Az adatai: C20NE 2.0i 1989-s évjárat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 C20NE-nél erre egyszerű a gyógymód: alapjárati motort le kell szedni és ki kell tisztítani (de jó alaposan), illetve a fojtószelepházra menő gumicsöveket ellenőrizni mert valószínűleg ki van szakadva valahol és falsot szív. Utána nagy valószínűséggel jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy érezni, a kartergáz, vagy a kipufogó szagát enyhén a kocsiban, ha bekapcsolom a légbefúvót. Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ég az olaj....Gondolom folyik az olaj vagy lukas a kipufogód...Ha valamelyik hiba fenn áll és kijavítod akkor nem lesz büdös.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Ég az olaj....Gondolom folyik az olaj vagy lukas a kipufogód...Ha valamelyik hiba fenn áll és kijavítod akkor nem lesz büdös.... És lehetséges, hogy a rossz kipufogóval megváltozik valamilyen beállítás a motoron? Gondolom az érzékelővel az üzemanyagot szabályozza a computer. Azóta ciripel a motor. Lehetséges, hogy a kipufogónál az érzékelővel van a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 És lehetséges, hogy a rossz kipufogóval megváltozik valamilyen beállítás a motoron? Gondolom az érzékelővel az üzemanyagot szabályozza a computer. Azóta ciripel a motor. Lehetséges, hogy a kipufogónál az érzékelővel van a baj? Most nincs előttem a 18 seh motor.de mivel nem c vel kezdődik nem szabályzott katalizátoros-lamda szondás.De még ha úgy lenne,akkor is csak úgy lenne változás,h a lamda szonda előtt fúj ki...Ezek a régi opelek nem annyira lamda függők...Javitsd meg a kipufogót és jó lesz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.4 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Üdv. mindenkinek, segítséget kérnék automata váltó ügyben. Van egy 1993-as 2.4 omegám ami elkezdett egy olyan hibát produkálni, hogy az indulás után a kocsi elindul majd 2000 fordulattól a váltó nem vált fel a motor felpörög a váltó csúszik. Ezt követően ha mondjuk hirtelen nagy gázt adok akkor a motor szintén nagyon felpörög de van amikor a váltó elkezdi átvinni a nyomatékot, majd újra megcsúszik, a váltó hibát jelző "S" villog a műszerfalon. Amikor a motor leállítás után újra indítok akkor a hibajelzést csak a következő nagyobb megcsúszáskor villogtatja újra. A kocsival leálltam nehogy nagyobb kár keletkezzen, kaphatnék esetleg ötleteket az esetleges hibákra illetve a további tesztelésre amivel a probléma behatárolható lenne? Lenne ezzel kapcsolatban egy másik kérdésem is, ha váltót kellene cserélnem akkor ebbe az 1993-as omiba /a váltó 4 sebességes 1-2-3-D/ beletehetem-e a másik omegám 1988-as 3 sebességes /1-2-D /váltóját? A segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Üdv. mindenkinek, segítséget kérnék automata váltó ügyben. Van egy 1993-as 2.4 omegám ami elkezdett egy olyan hibát produkálni, hogy az indulás után a kocsi elindul majd 2000 fordulattól a váltó nem vált fel a motor felpörög a váltó csúszik. Ezt követően ha mondjuk hirtelen nagy gázt adok akkor a motor szintén nagyon felpörög de van amikor a váltó elkezdi átvinni a nyomatékot, majd újra megcsúszik, a váltó hibát jelző "S" villog a műszerfalon. Amikor a motor leállítás után újra indítok akkor a hibajelzést csak a következő nagyobb megcsúszáskor villogtatja újra. A kocsival leálltam nehogy nagyobb kár keletkezzen, kaphatnék esetleg ötleteket az esetleges hibákra illetve a további tesztelésre amivel a probléma behatárolható lenne? Lenne ezzel kapcsolatban egy másik kérdésem is, ha váltót kellene cserélnem akkor ebbe az 1993-as omiba /a váltó 4 sebességes 1-2-3-D/ beletehetem-e a másik omegám 1988-as 3 sebességes /1-2-D /váltóját? A segítségeteket előre is köszönöm. Szia! Első körben olajszintet nézz...Ha az rendben akkor szopás...A régi váltód nem jó bele....Ar25 vagy35 kell bele!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.4 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Szia! Első körben olajszintet nézz...Ha az rendben akkor szopás...A régi váltód nem jó bele....Ar25 vagy35 kell bele!! Köszi a választ, az olajszint rendben van, de az olaj eléggé barnás színű. A régi váltó semmilyen variációval nem megy bele még akkor sem ha átteszem annak a vezérlését? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Köszi a választ, az olajszint rendben van, de az olaj eléggé barnás színű. A régi váltó semmilyen variációval nem megy bele még akkor sem ha átteszem annak a vezérlését? Alapból piros színű az olaj!!!! Egy próbát megér...Lehet,h működni fog.De ha essetleg kell Ar35 ös váltó az van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.4 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Alapból piros színű az olaj!!!! Egy próbát megér...Lehet,h működni fog.De ha essetleg kell Ar35 ös váltó az van...... A 35-ös váltónak a vezérlését is át kell tenni, illetve a kardán ua. hosszú vagy azt is cserélni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 A 35-ös váltónak a vezérlését is át kell tenni, illetve a kardán ua. hosszú vagy azt is cserélni kell? Enyire azért nem vágom...Én a saját 24 szelepes omegámat alakítottam áát kézi váltósra és onnan van a váltó...De az soros hatos,szal a motor hosszabb.Gondolom a kardán meg rövidebb....Ha vezérlés alatt a váltó vezérlő kompjúterére gondolsz az is van...De kardán az neccesebb.Van itthon csak az nem tudom,h c20 ne hez vagy c30se hez van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.4 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Enyire azért nem vágom...Én a saját 24 szelepes omegámat alakítottam áát kézi váltósra és onnan van a váltó...De az soros hatos,szal a motor hosszabb.Gondolom a kardán meg rövidebb....Ha vezérlés alatt a váltó vezérlő kompjúterére gondolsz az is van...De kardán az neccesebb.Van itthon csak az nem tudom,h c20 ne hez vagy c30se hez van..... Köszi a választ, elmegyek a diagnosztikára hogy beljebb legyek a hiba mibenlétét illetően, és beszélek egy opel-es szakival a váltóról hogy kell-e cserélni és belemegy-e az AR35-ös és akkor kardán egyebek mi kell még. Az jó lenne ha a váltó hosszúságát meg tudnád adni, mert akkor össze tudnám hasonlítani az enyémmel és ez mutatná azt is hogy a kardán jó e. Amennyiben cserés lesz az enyém érdekelne, mennyiért adod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Köszi a választ, elmegyek a diagnosztikára hogy beljebb legyek a hiba mibenlétét illetően, és beszélek egy opel-es szakival a váltóról hogy kell-e cserélni és belemegy-e az AR35-ös és akkor kardán egyebek mi kell még. Az jó lenne ha a váltó hosszúságát meg tudnád adni, mert akkor össze tudnám hasonlítani az enyémmel és ez mutatná azt is hogy a kardán jó e. Amennyiben cserés lesz az enyém érdekelne, mennyiért adod? Holnap lemérem neked....Olcsó...Hívj ha érint:302969044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ma szétszedtem a kipufogót, és mit látok? Aki javította anno, nem volt a csavarhoz anyája, és odahegesztette a menetes végét... Flexelhettem le. Ráadásul két méretet használt az illető. Noooormális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Köszi a választ, elmegyek a diagnosztikára hogy beljebb legyek a hiba mibenlétét illetően, és beszélek egy opel-es szakival a váltóról hogy kell-e cserélni és belemegy-e az AR35-ös és akkor kardán egyebek mi kell még. Az jó lenne ha a váltó hosszúságát meg tudnád adni, mert akkor össze tudnám hasonlítani az enyémmel és ez mutatná azt is hogy a kardán jó e. Amennyiben cserés lesz az enyém érdekelne, mennyiért adod? Tök egyforma a két váltó kivülről,a belükben van különbség.Maximum a harangot kell átcserélni.Az AR35-nek kicsit hosszabbak az áttételei,nem fog úgy gyorsulni.Vezérlőelektronikát ne akarj cserélni,mert teljesen más a két motor karakterisztikája,hülyén fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.4 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Tök egyforma a két váltó kivülről,a belükben van különbség.Maximum a harangot kell átcserélni.Az AR35-nek kicsit hosszabbak az áttételei,nem fog úgy gyorsulni.Vezérlőelektronikát ne akarj cserélni,mert teljesen más a két motor karakterisztikája,hülyén fog menni. Köszi a tanácsot, és a 25-ös váltóvezérlője akkor ezek szerint kezeli a 35-ös váltót is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Köszi a tanácsot, és a 25-ös váltóvezérlője akkor ezek szerint kezeli a 35-ös váltót is? Persze,csak máshova teszi a váltási időpontokat.A két váltó szinte egyforma,csak a 35-ös erősebb felépitésű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.4 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Persze,csak máshova teszi a váltási időpontokat.A két váltó szinte egyforma,csak a 35-ös erősebb felépitésű. Köszi a választ, szeretném kérdezni hogy szerinted sem lehet használni az omegák 1986-88 vagy 89-ig használt AISIN-WARNER 03-71L típusú automata váltót ebbe a típusba? ( mert abból van nekem otthon felesleg egy korábbi autómból ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Köszi a választ, szeretném kérdezni hogy szerinted sem lehet használni az omegák 1986-88 vagy 89-ig használt AISIN-WARNER 03-71L típusú automata váltót ebbe a típusba? ( mert abból van nekem otthon felesleg egy korábbi autómból ) Nem,mert az AW03-71L,hagyományos bolygóműves automata,a Hydraulic Strassbourg AR35 pedig elektronikusan vezérelt.De egy hibakódolvasást megérdemelne az a váltó,lehet,hogy valami piti baja van.Lehet,még korai temetni,az olajszintet,hogyan ellenőrizted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts