v8localhero Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 arf! nem vettem észre (időben) a figyelmeztetést! :oops:
Flowachild Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Kedves nyolchengeres helyi hős! :wink: A figyelmeztetés nekem szólt, nem neked. :D Ne érts félre, távol álljon tőlem, hogy el akarjam venni bárkinek is a kedvét az illegális autóversenyektől, ugyanakkor az igaz (véleményem szerint), hogy ez a fórum, illetve maga a MOTE jellemzően pont nem az ilyen stretracsingos-matrinyás autósok közössége. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy egy stretracsingosnak semmi keresnivalója nem lenne itt! Én személy szerint örülök annak, hogy egy újabb Omegással bővült a fórumot látogatók köre. Ennél már csak az lenne jobb, ha belépnél a MOTE-ba és/vagy eljönnél majd találkozókra is, hogy meglessük a vasat. :wink: A keresztkérdés oka az volt, hogy a stretracsingosok (elnézést az általánosításért) jellemzően nem érdeklődnek ezután a típus után, így felvetődött bennem a gondolat, hogy rákérdezek, te miért e típus mellett döntöttél. (Amúgy jó döntés volt. :P ) A 2 literest (C20NE) meg nehogy leszóld nekem, mert én vagyok ennek a motortípusnak az egyik legnagyobb rajongója! :twisted: Most nem mennék bele abba, hogy ennek mi az oka, azzal viszont határozottan vitatkoznék, hogy többet eszik, mint a C30SE!!! Abban egyet kell értenem veled, hogy magas fogyasztást lehet kicsikarni belőle, hiszen a 115 lóerőnek küszködnie kell a 13-14 mázsával, de a 6 liter alatti országúti átlagot nem tudod produkálni egy hathengeressel soha! (A negyedik Omegámmal, egy 1993-as 2.0i CD Diamant Caravan-nal csináltam egyszer hosszú távon 5,8-as átlagfogyasztást.) (Az X25XE szedánnal meg 7,2-t... :D )
Dark Angel Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Megkérném a társaságot hogy az OFF-topic társalgást az egyéb csevegés topicban folytassák. Köszönöm. u.i. Flowa! el is felejtettem. A véleménnyilvánítást nem tiltja a fórum, de az OFF-olást igen. Ez pedig az.
rtomi Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Sziasztok! 92-es Omega 2,3 Td Caravan-ba nem pakoltak szintszabályozós hátsó telókat? Az autóba van: 4db.elektr.ablak,közp.zár,elektr.napfénytető,ködlámpák Szóval nem alap felszereltségű. :prayer: OPEL
Flowachild Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Nem feltétlenül. Rendelhető volt. Illetőleg kiszedhették az eredetit...
rtomi Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Nem feltétlenül. Rendelhető volt. Illetőleg kiszedhették az eredetit... Ha van akkor hol kell kapcsolni? :dontknow: :prayer: OPEL
kori Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Egyik haverom omijában is volt gyárilag, de vki már kidobta belőle. Különben, ha jól tudom a csomitartó jobb hátsó részén a padlóban van egy kerékszelephez hasonló, és ott tudod felpumpálni.
rtomi Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Egyik haverom omijában is volt gyárilag, de vki már kidobta belőle. Különben, ha jól tudom a csomitartó jobb hátsó részén a padlóban van egy kerékszelephez hasonló, és ott tudod felpumpálni. Köszi kori! Délután ugyis szögelni fogom a kocsit akkor majd megvizsgálom :shock: :prayer: OPEL
Flowachild Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Ha van akkor hol kell kapcsolni? Kapcsolni sehol. Ez nem kapcsolható kütyü. Egy olyan (hátsó) lengéscsillapítóról beszélünk, aminek a keménységét légnyomással lehet állítani, hasonlóan a keréknyomáshoz. Létezett automata szintszabályzás is A Omegában, ez annyiban különbözött, hogy egy szerkezet figyelte az autó tengelyeit, és ha a hátsó tengely lejjebb volt, akkor egy kompresszor levegőt nyomott a hátsó teleszkópokba. Ha megszűnt a hátsó tengely nagyobb terhelése, akkor pedig kiengedett belőle.
rtomi Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Kapcsolni sehol. Ez nem kapcsolható kütyü. Egy olyan (hátsó) lengéscsillapítóról beszélünk, aminek a keménységét légnyomással lehet állítani, hasonlóan a keréknyomáshoz. Létezett automata szintszabályzás is A Omegában, ez annyiban különbözött, hogy egy szerkezet figyelte az autó tengelyeit, és ha a hátsó tengely lejjebb volt, akkor egy kompresszor levegőt nyomott a hátsó teleszkópokba. Ha megszűnt a hátsó tengely nagyob bterhelése, akkor pedig kiengedett belőle. Köszi az infót. Délután lefotózom a hűtőt hogy ,hogyan lett megcsinálva eldurranás után. Majd elküldöm mail-be. :prayer: OPEL
rtomi Elküldve Március27, 2005 Elküldve Március27, 2005 Érdekes lett a hűtő megoldása. :roll: Eddíg úgy néz ki bírja. :shock: A hőfokmérő mutató nem akar feljebb menni 45 foknál. Tegnap cseréltem jeladót és azzal sem. Lehet,hogy termosztát csere lesz a vége :D :prayer: OPEL
Flowachild Elküldve Március27, 2005 Elküldve Március27, 2005 45 fok?! :shock: Melyik műszeren van 45 fokos jelzés?! A tartósság pedig majd apránként kiderül. Nekünk is javítottak hűtőt, de 1000 km-t bírt csak. :D
rtomi Elküldve Március27, 2005 Elküldve Március27, 2005 45 fok?! :shock: Melyik műszeren van 45 fokos jelzés?! A hőfok műszeren van a 0 és a 90 es ikon között félúton :wink: Mivel középen van ebből gondooltam,hogy az 45 fok :D :P :prayer: OPEL
Flowachild Elküldve Március27, 2005 Elküldve Március27, 2005 Most milyen autóról is beszélünk éppen??? :shock:
rtomi Elküldve Március27, 2005 Elküldve Március27, 2005 Most milyen autóról is beszélünk éppen??? :shock: A OMEGA Caravan 2,3 TD-ről :shock: :wink: :prayer: OPEL
Flowachild Elküldve Március27, 2005 Elküldve Március27, 2005 A hőfokjelző legalsó (kék mezős) beosztása 70 Celsius fok. Semmiképpen nem 45. :wink:
rtomi Elküldve Március27, 2005 Elküldve Március27, 2005 A hőfokjelző legalsó (kék mezős) beosztása 70 Celsius fok. Semmiképpen nem 45. :wink: Dögöjjek meg lefotózom eccer :shock: Olyan van,hogy alul a kék mező felül meg a 90 fok és félúton van köztük egy vonás. Én erre gondoltam,hogy az a 45 c. :dontknow: :prayer: OPEL
Flowachild Elküldve Március28, 2005 Elküldve Március28, 2005 Neeeeeem. 70 - 90 - 110. Van asszem talán 80 - 100 - 120-as is.
greg Elküldve Március28, 2005 Elküldve Március28, 2005 Bezony! A kék nem nulla. A kék teteje lehet akár 70 fok is!!!!
rtomi Elküldve Március28, 2005 Elküldve Március28, 2005 Most belenéztem délután oan van rajta,hogy 120 :oops: :prayer: OPEL
suuhh Elküldve Március28, 2005 Elküldve Március28, 2005 Vennék egy jó 88-as kombit. Csomagtér roló abban még nincs. Mi a jó megoldás? Csaknem egy pokróc? Venni, csinálni? Lehet, hogy már volt szó róla, akkor pardon, de nincs időm most végigolvasni. Segítetek? Kössz.
Flowachild Elküldve Március29, 2005 Elküldve Március29, 2005 Tomi: Most végülis kié ez az Omega? suuhh: Rolót maximum bontottan fogsz találni, amennyiben nem akarsz 60-80 ezret kiadni a gyáriért... Persze nem könnyű ilyet találni, mert hiánycikk, de lehet próbálkozni bontókban. :wink: Az enyém is eladó lesz, mert annyira idegesít a zörgése, hogy csinálok magamnak egy öncsévélőset, amiben nincsenek rudak, de ez csak ősz környékén lesz időszerű. Ha addig nem találsz, csak keress meg és viheted az enyémet. :D kicsit OFF Mennyiért veszed az Omegát? (3 kilónál többet akkor se adj érte, ha hostess-t is adnak mellé!) Milyen motorral? kicsit ON
pucalaca Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Sziasztok! Nem tudtok esetleg eladó lökhárítót? 92-es a táltos és ködlámpás. Se bontott se újjat nem találtam idáig. A csepeli Opel bontóba nem is bontanak A-s omegát. Ha valaki tud hálás lennék.
Recommended Posts