kojakarettenetes Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Sziasztok. A diesel omega difije jó a 20i omegába, házzal, ház nélkül, vagy féltengelyekkel?? Vagy kompletten bölcsővel??? Köszi Kojak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Sziasztok. A diesel omega difije jó a 20i omegába, házzal, ház nélkül, vagy féltengelyekkel?? Vagy kompletten bölcsővel??? Köszi Kojak Elméletileg tök ugyanaz mindegyiké.Kétféle áttétel van 3.70 és 3.90,na meg a C40SE 3.40-ese :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Elméletileg tök ugyanaz mindegyiké.Kétféle áttétel van 3.70 és 3.90,na meg a C40SE 3.40-ese B) Köszi. A 4000-es problémája nem fenyeget túlzottan. :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Köszi. A 4000-es problémája nem fenyeget túlzottan. :huh: :lol: ^_^ 3.90-es csak az 1,8-ban,meg elvétve a C30SE Caravanban van,de ott speerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 3.90-es csak az 1,8-ban,meg elvétve a C30SE Caravanban van,de ott speerrel. és ezt bontás nélkül meg lehet tudni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 és ezt bontás nélkül meg lehet tudni???? Passzolom a kérdést.A speert még talán,ha mindkét féltengely ki van húzva.De ha jól tévedek a speeresnek bordázott alu a hátsó fele.Az áttételt szerintem kivülről nem lehet megállapitani.De szerintem a 3.90-est csak kéziváltósokba rakták.Autópályatempón haladva a fordulatszámból lehet saccolni,hogy melyik van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Passzolom a kérdést.A speert még talán,ha mindkét féltengely ki van húzva.De ha jól tévedek a speeresnek bordázott alu a hátsó fele.Az áttételt szerintem kivülről nem lehet megállapitani.De szerintem a 3.90-est csak kéziváltósokba rakták.Autópályatempón haladva a fordulatszámból lehet saccolni,hogy melyik van benne. ez speer-es,biztosan.megnéztem....... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Passzolom a kérdést.A speert még talán,ha mindkét féltengely ki van húzva.De ha jól tévedek a speeresnek bordázott alu a hátsó fele.Az áttételt szerintem kivülről nem lehet megállapitani.De szerintem a 3.90-est csak kéziváltósokba rakták.Autópályatempón haladva a fordulatszámból lehet saccolni,hogy melyik van benne. Hát addig eljutottam, hogy bordázott alu háza van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Hát addig eljutottam, hogy bordázott alu háza van. :huh: A Wallisban volt egy "szaki", kérdem milyen olaj kéne egy speeres difibe, kérdi milyen motor van benne, mondom C20NE, abban nincs speer, mondom de bordázott a difi, szte az nem jelent semmit, erre én, ok, de kapar mind2 kerék homokon.... erre otthagyott áááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 A Wallisban volt egy "szaki", kérdem miloyen olaj kéne egy speeres difibe, kérdi milyen motor van benne, mondom C20NE, abban nincs speer, mondom de bordázott a difi, szte az nem jelent semmit, erre én, ok, de kapar mind2 kerék homokon.... erre otthagyott áááá Hát az NE kicsit tényleg kevés egy omiba, de homokon nekem is kapart, egy szépen elállt keresztbe. Difit meg megnézem a héten. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Hát az NE kicsit tényleg kevés egy omiba, de homokon nekem is kapart, egy szépen elállt keresztbe. Difit meg megnézem a héten. :huh: Nem homok, C20NE, 3 fő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Nem homok, C20NE, 3 fő... Betonon még nem volt alkalmam kipróbálni. De bíztatóan néz ki... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Betonon még nem volt alkalmam kipróbálni. De bíztatóan néz ki... :huh: :lol: ^_^ téligumi, meg kockakő... + és - ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoca1983 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket,hogy tud-e valaki az A Omega 3.0 24v motorról egy robbantott rajzot valahol a neten? Olvastam,hogy a speerről volt szó. Az az Omega amiből ezt a motort és váltót kivettem, speer difis. Ha valakit érdekel,akkor 50-ért kasznival,és teljes utastérrel viheti,ennyit adtak volna csak a hátsó futóműért,de nem akarok darabokat tárolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TZSOLT Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 valaki tudna nekem segíteni. van egy 1991-es 2,4i opel omegám. valamiért nagyon rendszertelenül jár a motor.megnéztem a gyertyákat mert olyan volt mintha csak 3 henger menne. akármelyik gyertyapipát húzom le, leáll a motor . a 3-4 henger gyertyája nagyon fekete. cseréltem gyertyákat , gyujtókábeleket de nem változott semmi. 1-2 henger tökéletesen működik. elosztofedelet is cseréltem . semmi változás.valaki tudna nekem segíteni hogy mi lehet a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 valaki tudna nekem segíteni. van egy 1991-es 2,4i opel omegám. valamiért nagyon rendszertelenül jár a motor.megnéztem a gyertyákat mert olyan volt mintha csak 3 henger menne. akármelyik gyertyapipát húzom le, leáll a motor . a 3-4 henger gyertyája nagyon fekete. cseréltem gyertyákat , gyujtókábeleket de nem változott semmi. 1-2 henger tökéletesen működik. elosztofedelet is cseréltem . semmi változás.valaki tudna nekem segíteni hogy mi lehet a probléma? És mikor jár egyenetlenül? alapjáraton? fordulaton? mindig? Ha csak alapjáraton akkor esetleg alapjárati motor, de Keresd Nagy Istvánt, itt... neki is 2,4 ese van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
TZSOLT Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 És mikor jár egyenetlenül? alapjáraton? fordulaton? mindig? Ha csak alapjáraton akkor esetleg alapjárati motor, de Keresd Nagy Istvánt, itt... neki is 2,4 ese van... mindig! és hol találom Nagy Istvánt? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
TZSOLT Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 és azt meg tudná nekemmondani valaki hogy honnan számoljuk a hengereket(1-2-3-4)? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 mindig! és hol találom Nagy Istvánt? köszi! Visszanézel pár hozzászólást tuti találsz tőle is kommentet, és püt küldesz neki, azt biztos olvassa.... István profilja Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok! Az a problémám, hogy amikor járdázok, akkor ropogást hallok az elejéből, mi lehet a baja? Lökésgátlók "szólnak"?Egy hónapja javították a szilenteket, kormányösszekötőt. (Most lett leműszakiztatva, de elötte átnézték a szervízben.) Ja, és nyekereg a jobb eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok! Az a problémám, hogy amikor járdázok, akkor ropogást hallok az elejéből, mi lehet a baja? Lökésgátlók "szólnak"?Egy hónapja javították a szilenteket, kormányösszekötőt. (Most lett leműszakiztatva, de elötte átnézték a szervízben.) Ja, és nyekereg a jobb eleje. Kitekert kormánynál is sík úton is hallod? És csak azt? Akkor csak a tervezési hibát hallod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 mindig! és hol találom Nagy Istvánt? köszi! miért is keresel???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok! Az a problémám, hogy amikor járdázok, akkor ropogást hallok az elejéből, mi lehet a baja? Lökésgátlók "szólnak"?Egy hónapja javították a szilenteket, kormányösszekötőt. (Most lett leműszakiztatva, de elötte átnézték a szervízben.) Ja, és nyekereg a jobb eleje. az autó nem járdára való :D :rolleyes: <_< valszeg "jól" csinálták meg az első futóművet.ha nem megfelelően rakják be a silent-eket akkor azok elég hamar kipurcannak. szal attól,hogy most csinálták nem biztos hogy jó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Visszanézel pár hozzászólást tuti találsz tőle is kommentet, és püt küldesz neki, azt biztos olvassa. ezt is szoktam -_- B) :D :D ;) néha......azé mer omim is van nem mindíg olvasom eztet a forumot :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Kitekert kormánynál is sík úton is hallod? És csak azt? Akkor csak a tervezési hibát hallod... A ropogást kitekert kormánynál. Ezekszerint nem rendellenes? És mi okozza? Mi ropog? A nyikorgást minden kormánypozicíóban rugózáskor. (Meglökdösöm, gödör, stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts