tascona Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 sziasztok. volna egy kérdésem a difikkel kapcsolatba,van egy c20ne caravánom kézi váltos kivan kopva a difi.Van nekem egy c20ne -es limuzin difim,és egy c20ne caraván autómata difim melyiket tegyem be és mi a külömbség közöttük? ätetel nezd meg a caravan difi lehet hogy speres ;) de bärmelyik jo ;) abs tema fekezessel nem lätod a hibät hisz pont ezt korigälja az abs valamelyik jeladonak van gyikja vagy a csatinäl kontakt hibäs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ätetel nezd meg a caravan difi lehet hogy speres ;) de bärmelyik jo ;) abs tema fekezessel nem lätod a hibät hisz pont ezt korigälja az abs valamelyik jeladonak van gyikja vagy a csatinäl kontakt hibäs ;) Köszi a választ.De honnan tudom meg hogy speres a difi vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 abs tema fekezessel nem lätod a hibät hisz pont ezt korigälja az abs valamelyik jeladonak van gyikja vagy a csatinäl kontakt hibäs ;) én már átskubiztam az összes csatit és a jeladókat is kicseréltam tuti jóra de még mindíg világítanan ha meg nem szereltem vóna(találós kérdés:hogyan szervízeltem meg???). egyébként meg ha teszi a dolgát(ez teszi ugy néz ki),akkor nem érdekel 1 lámpa...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 én már átskubiztam az összes csatit és a jeladókat is kicseréltam tuti jóra de még mindíg világítanan ha meg nem szereltem vóna(találós kérdés:hogyan szervízeltem meg???). egyébként meg ha teszi a dolgát(ez teszi ugy néz ki),akkor nem érdekel 1 lámpa...... :P ;) ;) ;) kivetted az egöt :P -_- :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 [quote name='tascona' date='2009-04-28 - 08:11' post='50224 Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 ätetel nezd meg a caravan difi lehet hogy speres ;) de bärmelyik jo ;) abs tema fekezessel nem lätod a hibät hisz pont ezt korigälja az abs valamelyik jeladonak van gyikja vagy a csatinäl kontakt hibäs ;) Az áttétel eltérésben mit lehet észrevenni az autón? Melyikkel milyen lessz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Sziasztok kedves OPELES kollégák. Olyan kérdésem volna hogy c20ne s omegám van benzin-gáz.Ha gázzal megyek és 60 km/h sebesség felett kirakom üresbe az autót leáll a motor.60 alatt nem.Benzinnel nincs ilyen gondom. Nemtudjátok mi lehet?Választ elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Sziasztok kedves OPELES kollégák. Olyan kérdésem volna hogy c20ne s omegám van benzin-gáz.Ha gázzal megyek és 60 km/h sebesség felett kirakom üresbe az autót leáll a motor.60 alatt nem.Benzinnel nincs ilyen gondom. Nemtudjátok mi lehet?Választ elöre is köszi. van rá pár ötlet,de így látatlanba......... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 van vkinek lövése,hogy miért nem akar az autómatám 6000 ford. alatt felváltani? akárhogyan játszok nem megy....pedig amikor elhoztam simán felváltott már 2800-3000-nél. ja c30se-röl van szó. szétb@sz az ideg ezzel az autóval.vmi mindíg szar rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 van vkinek lövése,hogy miért nem akar az autómatám 6000 ford. alatt felváltani? akárhogyan játszok nem megy....pedig amikor elhoztam simán felváltott már 2800-3000-nél. ja c30se-röl van szó. szétb@sz az ideg ezzel az autóval.vmi mindíg szar rajta. nincs eleg olaj benne elvan dugulva a szürö egyszerre csak elkezdte? vagy fokozatosan rükit könnyen veszi???? mert ha nem tuti az olaj keves most szedtem szet 3db automatät alunak meg femnek pched van ;) eladäs elött lehet kisfekolajjal följavitani rövid ideig vält es kuka ;) tegyel be kezit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 nincs eleg olaj benne elvan dugulva a szürö egyszerre csak elkezdte? vagy fokozatosan rükit könnyen veszi???? mert ha nem tuti az olaj keves most szedtem szet 3db automatät alunak meg femnek pched van ;) eladäs elött lehet kisfekolajjal följavitani rövid ideig vält es kuka ;) tegyel be kezit ;) van benne rendesen olaj és 10000km-el ezelött cserélték.ez hihető is,mert 1 igazi autóbuz#tól vettem. 1x csak elkezdte.minden mást jól csinál.nem rángat nem csúszik.ugyhogy nem tom.legalább hallom a hangját a motornak.csak a fogyi ne lenne horror. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 van benne rendesen olaj és 10000km-el ezelött cserélték.ez hihető is,mert 1 igazi autóbuz#tól vettem. 1x csak elkezdte.minden mást jól csinál.nem rángat nem csúszik.ugyhogy nem tom.legalább hallom a hangját a motornak.csak a fogyi ne lenne horror. úgylátszik itt is le kell írjam ;) fontos dolog amiért a váltóolaj csere után tönkre megy a váltó, BE KELL ÁLLÍTANI A FÉKSZALLAGOKAT !!!! Gyári technológia szerint, ami a váltó oldalán kivitelezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 úgylátszik itt is le kell írjam ;) fontos dolog amiért a váltóolaj csere után tönkre megy a váltó, BE KELL ÁLLÍTANI A FÉKSZALLAGOKAT !!!! Gyári technológia szerint, ami a váltó oldalán kivitelezhető. esetleg vmi segítség ebben? a régebbi opel autómaták nem voltak ennyire nyügösek.és a merciéké sem. akkor ezt jól megettem.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 van rá pár ötlet,de így látatlanba......... ;) Szia .És mégis mi volna az a pár ötlet?Vagy ugy tervezem hogy megyek a találkozóra ,esetleg ott tud -e mondani rá valaki valamit hogy mitöl lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Szia .És mégis mi volna az a pár ötlet?Vagy ugy tervezem hogy megyek a találkozóra ,esetleg ott tud -e mondani rá valaki valamit hogy mitöl lehet? mióta csinálja? lehet a menetszél okozza a gondot......de simán lehet reduktor hiba is .mivel a rediben a menbránok a használattal együtt öregszenek ezért időnként(amíg persze lehet)utána kell állítani a gázrendszert is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 mióta csinálja? lehet a menetszél okozza a gondot......de simán lehet reduktor hiba is .mivel a rediben a menbránok a használattal együtt öregszenek ezért időnként(amíg persze lehet)utána kell állítani a gázrendszert is. Szia azóta csinálja mióta be lett téve a gáz.2-3 éve kb 50000km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Szia azóta csinálja mióta be lett téve a gáz.2-3 éve kb 50000km. akkor simán lehet konstrukciós hiba is(nem megfelelő keverőfej,nem megfelelő emulátor,stb.) és nem vitted vissza ahoz aki berakta????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 akkor simán lehet konstrukciós hiba is(nem megfelelő keverőfej,nem megfelelő emulátor,stb.) és nem vitted vissza ahoz aki berakta????? De vissza vittem ö is valami menetszeles valamit mondott de azt mondta hogy avval nem tud mit csinálni.de ugy érzem inkább nem akart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 De vissza vittem ö is valami menetszeles valamit mondott de azt mondta hogy avval nem tud mit csinálni.de ugy érzem inkább nem akart. te is a menetszelet emlegetted avval mit lehet kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 te is a menetszelet emlegetted avval mit lehet kezdeni? elég sokat.......de ahoz látni kell a pácienst. <_< szivesen megnézem és ha tudom meg is csinálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 De vissza vittem ö is valami menetszeles valamit mondott de azt mondta hogy avval nem tud mit csinálni.de ugy érzem inkább nem akart. én biztos belevertem volna a fejét valami betonnál keményebb tárgyba. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 elég sokat.......de ahoz látni kell a pácienst. <_< szivesen megnézem és ha tudom meg is csinálom. Majd meglátjuk de addig is köszi a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Majd meglátjuk de addig is köszi a segitséget. ok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Látom régóta nem szólt itt hozzá senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Látom régóta nem szólt itt hozzá senki. Mert mindenkinek pöpec a verdája.. ezek még majdnem az öröklétnek készültek :( :P mondjuk egy hűtő jól jönne egy ismimnek C20NE-be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts