nagy istván Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Sziasztok! Mi lehet a baj, ha gáz üzemmódban adott fordulatszám után, lehörög? Benyánál jó.18seh lehet pár dolog:1szerűb esetben csak beállírási gond,de lehet a redi szarakodi akkor pedíg felújítás. esetleg falslevegő valahol...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 lehet pár dolog:1szerűb esetben csak beállírási gond,de lehet a redi szarakodi akkor pedíg felújítás. esetleg falslevegő valahol...... ;) Köszi! Azt elfelejtettem odaírni, hogy ez a hiba nem mindig van. Amikor éppen "eszébe jut", de menet közben nem változik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Köszi! Azt elfelejtettem odaírni, hogy ez a hiba nem mindig van. Amikor éppen "eszébe jut", de menet közben nem változik. akkó sanszos a redi membránjának a behalása.......... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 akkó sanszos a redi membránjának a behalása.......... ;) Anyagilag huzós? (Gondolom szakszervízes.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Anyagilag huzós? (Gondolom szakszervízes.) magam szoktam megoldani.......épp holnap újítom a magamét fel. ;) milyen tipus a tiéd(a redire gondolok)? olyan 3-10-ig vannak a felújító készletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Anyagilag huzós? (Gondolom szakszervízes.) ha kell segítek megoldani(nem kell a szervízre költened). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 magam szoktam megoldani.......épp holnap újítom a magamét fel. ;) milyen tipus a tiéd(a redire gondolok)? olyan 3-10-ig vannak a felújító készletek. A gázrendszer típusa Lowato. Ősszel beleraktak egy mechanikus szelepet, a gyári mellé, mert nem tudták a gyárival beállítani a Co-t. Azóta rendetlenkedik. Elötte jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 A gázrendszer típusa Lowato. Ősszel beleraktak egy mechanikus szelepet, a gyári mellé, mert nem tudták a gyárival beállítani a Co-t. Azóta rendetlenkedik. Elötte jó volt. hááááát................rá kellene néznem,így nem tudok okosat mondani. merre vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 hááááát................rá kellene néznem,így nem tudok okosat mondani. merre vagy? E-maiben ekküldtem a címem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoca1983 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Sziasztok! Van egy eladó 92-es Omega Caravanom,nincs benne motor és váltó.Bordó metál,sperr-difi.... Szélvédő sérült. Ár: 75.000- (Sülysáp-Pest-megye) Tel:06 20 387 1238 vagy: chevroletv8@itromail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Sziasztok! Van egy eladó 92-es Omega Caravanom,nincs benne motor és váltó.Bordó metál,sperr-difi.... Szélvédő sérült. Ár: 75.000- (Sülysáp-Pest-megye) Tel:06 20 387 1238 vagy: chevroletv8@itromail.hu Nem semmi ;) Most vettem egy B omit 96-ost százezerért igaz hengerfejes..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nem semmi ;) Most vettem egy B omit 96-ost százezerért igaz hengerfejes..... ja,hát vannak még optimista emberek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Valaki meg tudná mondani, hogy az A omegában a motorok felfogatási pontjai egyeznek-e?? Például 2000-es helyett belemegy-e egy az egyben a 3000-es, nyilván váltócserével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Valaki meg tudná mondani, hogy az A omegában a motorok felfogatási pontjai egyeznek-e?? Például 2000-es helyett belemegy-e egy az egyben a 3000-es, nyilván váltócserével. iiiigen........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 iiiigen........ :lol: Ez mit jelent?? Meg tudod mondani? Vagy belemegy??? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ez mit jelent?? Meg tudod mondani? Vagy belemegy??? ;) :lol: :lol: a kasznin ugyanott vannak a felfogatási pontok,csak a motor és váltóbakok másak. legalább is amit én szedtem szét 24v-t abba bele lett rakva 1 c20ne moci és minden passzolt.csak 1 csomó más sallang kellett hozzá,pl:más a hűtő ventilátor körüli burka,stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Kedves István! Úgy néz ki, megvan a hiba, hogy miért nem ment egy bizonyos fordulatnál feljebb gáz üzemmódban. Van egy csatlakozó, az elektronikus egységnél a szélvédő alatt az anyósülés oldalán, ami kicsúszott. Visszanyomtam, és működik. Könnyen kicsúszik. Bízom benne, hogy ez volt az oka, és nem egy másik rejtett hiba. Köszönöm a felajánlásod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Kedves István! Úgy néz ki, megvan a hiba, hogy miért nem ment egy bizonyos fordulatnál feljebb gáz üzemmódban. Van egy csatlakozó, az elektronikus egységnél a szélvédő alatt az anyósülés oldalán, ami kicsúszott. Visszanyomtam, és működik. Könnyen kicsúszik. Bízom benne, hogy ez volt az oka, és nem egy másik rejtett hiba. Köszönöm a felajánlásod! nincs mit....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 a kasznin ugyanott vannak a felfogatási pontok,csak a motor és váltóbakok másak. legalább is amit én szedtem szét 24v-t abba bele lett rakva 1 c20ne moci és minden passzolt.csak 1 csomó más sallang kellett hozzá,pl:más a hűtő ventilátor körüli burka,stb. Köszönöm. ;) Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az omega difije, illetve féltengelyei mennyire bírják a difilehegesztést??? (Nem utcai autóba lenne.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 nincs mit....... ;) Sajnos nem a csatlakozó a hiba. Megint előjött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Sajnos nem a csatlakozó a hiba. Megint előjött. gondoltam..... ;) :lol: sztem keress meg.jobban jász valszeg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Köszönöm. :lol: Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az omega difije, illetve féltengelyei mennyire bírják a difilehegesztést??? (Nem utcai autóba lenne.) 1x 1 ismim csinálta driftre......neki nem volt vele gondja.inkább a kuplung döglött meg neki. monyjuk nem tom meddíg bírta neki...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 1x 1 ismim csinálta driftre......neki nem volt vele gondja.inkább a kuplung döglött meg neki. monyjuk nem tom meddíg bírta neki...... ;) Köszi. Hát akkor majd próba szerencse, ha eljön az ideje. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 gondoltam..... :lol: :lol: sztem keress meg.jobban jász valszeg. :lol: Az lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Az lesz. :lol: ok. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts