Gabo Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 3.0 24v. 204 lóóóóóó........ez elég lenne??? :D 3.2 24V... 218 lóóó, elég lett egy időre :lol: Hát igen, Tas öreg, bölcs mondása.. a legjobb motortuning egy nagyobb motor :D) Én betartottam kérem!... sajna nincs nagobb az Omega piacon.. kár hogy nincs 5,7V8... így max turbósíthatok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 3.2 24V... 218 lóóó, elég lett egy időre :lol: Hát igen, Tas öreg, bölcs mondása.. a legjobb motortuning egy nagyobb motor :D) Én betartottam kérem!... sajna nincs nagobb az Omega piacon.. kár hogy nincs 5,7V8... így max turbósíthatok :lol: :lol: a tiéd v6 nem?én sor hatra gondoltam,A omiba az való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 a tiéd v6 nem?én sor hatra gondoltam,A omiba az való. Tudom, tudom, de lényegtelen :D Amúgy is meghasonlok néha mikor hol ezzel hol azzal, hol a 3.al autózom... Régen volt A Omi, meg B Omi, most meg.. A, B B 3,2 - me apám nem vágja, hogy kék (lévén az A meg a 2,2 es is kék... szal bajok vannak.. lehet el is adom a 3,2 est.. csak ezért (Családi ok! :lol: :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Vannak már olyan gázszettek, amikkel ugyanúgy megy, ellenben többet zabál gázból (de még úgy is olcsóbbra jön ki - de én gázellenes vok, szal több infót tölem ne várj :P :lol: ) És igen! bízom benne (titkon), hogy 1-2 év múlva a motor még jó lesz dde lerohad a kaszni :lol: :lol: - BOCS :D de tervezek egy hengerfejcserét az én tartalék C20NE-men, hogy egy 18SEH-ét tegyem fel... :D :lol: Az kizárt dolog! ;) Tavaly búvárkodott benne a lakatos. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 3.0 24v. 204 lóóóóóó........ez elég lenne??? :lol: Háááát...talán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Háááát...talán. :lol: van még 1 megoldás:LOTUS......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 van még 1 megoldás:LOTUS......... :D Igen! 1 előre, egy meg hátra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Egy ismerősöm javasolta, hogy cseréljem le a motorolajat egy nagyobb fokozatúra. Megtettem, és azóta nem jelez elégtelen nyomást a kijelző. Eddig azért jelzett, (de csak alapjáraton, és meleg motornál) mert kopott a szivattyú, és alapjáraton nem kergette rendesen az olajat. Persze ez nem jelenti azt, hogy elöbb-utóbb ne cseréljem ki a szivattyút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Egy ismerősöm javasolta, hogy cseréljem le a motorolajat egy nagyobb fokozatúra. Megtettem, és azóta nem jelez elégtelen nyomást a kijelző. Eddig azért jelzett, (de csak alapjáraton, és meleg motornál) mert kopott a szivattyú, és alapjáraton nem kergette rendesen az olajat. Persze ez nem jelenti azt, hogy elöbb-utóbb ne cseréljem ki a szivattyút. ez addig jó megoldás míg meg nem melegszik az olaj rendesen 1x.utána garantáltan ua. lessz a helyzet....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ez addig jó megoldás míg meg nem melegszik az olaj rendesen 1x.utána garantáltan ua. lessz a helyzet....... :lol: Tudom, hogy nem maradhat így a végletekig, de legalább addig is jó, míg összeszedem a javításra a lét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 sziasztok, 1 hónapja van egy A omegám. szükségem lenne egy megbízható, nem lehúzós szerelőre budapesten. ha tudtok ilyet, vagy ha van fórumos szerelő, akit sokan ismernek ajánlanak, az még jobb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 sziasztok, 1 hónapja van egy A omegám. szükségem lenne egy megbízható, nem lehúzós szerelőre budapesten. ha tudtok ilyet, vagy ha van fórumos szerelő, akit sokan ismernek ajánlanak, az még jobb lenne. a legjobb ha megtanulod magad szerelni,mert 1 ilyen öreg autónál a gatyád is rámegy a szerelésre még akkor is ha nem húz le a szerelő.....sztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 sziasztok, 1 hónapja van egy A omegám. szükségem lenne egy megbízható, nem lehúzós szerelőre budapesten. ha tudtok ilyet, vagy ha van fórumos szerelő, akit sokan ismernek ajánlanak, az még jobb lenne. Egy kis segítség. :D http://www.omegaclub.hu/muhely00.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 a legjobb ha megtanulod magad szerelni,mert 1 ilyen öreg autónál a gatyád is rámegy a szerelésre még akkor is ha nem húz le a szerelő.....sztem. :lol: egyetértek. de se kert, se szerszámok :D amúgy kopó cuccokat kell cserélni csak, nem rossz állapotú, úgyh bizakodom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Egy kis segítség. :D http://www.omegaclub.hu/muhely00.html köszi :lol: az lehetséges, h magyar nyelvű szerelési könyv csak a 2.0, 2.3d-khez van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 köszi :D az lehetséges, h magyar nyelvű szerelési könyv csak a 2.0, 2.3d-khez van? Szívesen! :lol: Nem tudom. Nekem ez jó volt, mert 18seh-som van. Neked milyen kellene? (Hátha összefutok valamelyik honlapon vele.) Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Szívesen! :lol: Nem tudom. Nekem ez jó volt, mert 18seh-som van. Neked milyen kellene? (Hátha összefutok valamelyik honlapon vele.) Üdv. nekem 2.6-osom van (c26ne) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 mellesleg, ha tud vki arról, h ilyen motort bontanak.. kéne nekem az a gumicső a szívósor és a légtömegmérő közé Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 mellesleg, ha tud vki arról, h ilyen motort bontanak.. kéne nekem az a gumicső a szívósor és a légtömegmérő közé a fehér holló ehez képest mindennapos dolog...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 a fehér holló ehez képest mindennapos dolog...... :lol: Hívjál fel autósboltokat. Én is így akadtam egyre.Én ide szoktam járni: Opel autósbolt:(1) 2941972. Pestimre. Lehet, hogy van nekik, vagy megrendelhető. Szerintem gumi alkatrészeket jobb inkább újat venni, mert öregszik az anyaguk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Hívjál fel autósboltokat. Én is így akadtam egyre.Én ide szoktam járni: Opel autósbolt:(1) 2941972. Pestimre. Lehet, hogy van nekik, vagy megrendelhető. Szerintem gumi alkatrészeket jobb inkább újat venni, mert öregszik az anyaguk. :D anno jártam úgy,hogy lett volna új gumicső(légtömegmérő-pill.szelep közé) csak arany árban,asszem 34.000 huf lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 a fehér holló ehez képest mindennapos dolog...... :lol: nem bánnám, ha vmi pozitívumot is tudnál írni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Hívjál fel autósboltokat. Én is így akadtam egyre.Én ide szoktam járni: Opel autósbolt:(1) 2941972. Pestimre. Lehet, hogy van nekik, vagy megrendelhető. Szerintem gumi alkatrészeket jobb inkább újat venni, mert öregszik az anyaguk. :lol: ja jobb, csak ne akard tudni mennyiért. majd megkérdezem, valószínűleg sokkos állapotban leszek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 nem bánnám, ha vmi pozitívumot is tudnál írni :lol: saját tapasztalat,hogy tudj autótszerelni és legyen tartalék alkatrészed,mert akkor nem érhet semmi váratlanul...... :D :D öreg autóval sajnos mindig akad gond főleg ha napi használatban van,de nem mondanám hogy nem érdemes öreg autóval rohangálni. ez már +!!!!!! remélem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wpetya Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 ja jobb, csak ne akard tudni mennyiért. majd megkérdezem, valószínűleg sokkos állapotban leszek.. :D Az is jó, ha kifogsz egy bontott fiatal alkatrészt egy törött autóból. A viseltesebb gumi alkatrészek le-felrakáskor tönkre mehetnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts