kori Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Bontott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Bontott. Pontosssan.Csak jól nézd meg nehogy még egy selejtest vegyél.Vagy ha azt az összeget rászánod akár egy komplett autót is kaphatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CPeti Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Köszi. A javításra másfél év garit adnak, ha bontottat veszek, lehet, hogy amint nyomás alá kerül, ereszteni fogja az is az olajat. Mondjuk egy komplett kocsi jól jöhetne a meghibásodott alkatrészek pótlására, csak sajna nem tudnám hol tárolni. Házilag nem lehet kicserélni a szimeringeket a kormányszervóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Én B Omiban az alsó szimeringet cseréltem már. Egy zéger gyűrű tartja benn a szimmeringet. Kiszedtem, és méret alapján rendeltem egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CPeti Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ez bíztatóan hangzik. Köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
buru Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Sziasztok, 1988 2.0i automata váltós Omegám van, ki tud nekem ajánlani egy váltóst, aki olajcserét és átmosást vállal Budapesten vagy környékén? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peta Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Sziasztok!! Az én autóm egy 92-es kiadású benzin+ gázos szekér.Mióta meg vettem benzinnel csak döcögött,gázzal viszont kitűnően működött.Most valami oknál fogva benzinnel egyáltalán nem akar menni. Akkor gurulgat ha épphogy nyomom a gáz pedált.Ha jobban lépem meg áll !Hűtő csere után ki vágta mindig a biztimet,és az óra mellé kinyomott egy F betűt!Amúgy az autó nagyon sokat eszik! Légyszi írjatok valamit hogy mi lehet a baj! Szia kedves omegás koléga. Tudom ez már régi téma,de én csak most regisztráltam magam.Nekem is benzin-gáz üzemü a járgányom 91-es c20ne caravan.kérdezném hogy te milyen olajat használtál és milyen közönként cserélted?és milyen gyertya kéne bele?üdv peta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sziasztok, 1988 2.0i automata váltós Omegám van, ki tud nekem ajánlani egy váltóst, aki olajcserét és átmosást vállal Budapesten vagy környékén? Köszi előre is! Nem reklám de a 17. kerületben akad egyén. Lóerő magazinban hirdetnek ( XVII. Kotász u. :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissödi Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 szia mindenki!! két kérdésem lenne, az 1.8-as motorhoz is van bc? a másik meg hogy a ecu oldalán a potméter mire szolgál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi1980 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Sziasztok! Omega A automata váltóval lenne egy kis problémám, az automataváltó topicban leírtam. Ha tud segiteni valaki azt megköszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lengyel666 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Szevasztok! Lenne egy kérdésem: Nemrég vettem egy 2.0i A vectrát és előjött egy olyan probléma,hogy minden sebességben rángat az alapjárat! Ez mitől lehet???Légyszi segítsetek,mert ez az első kocsim és ha ez a hiba megoldódik akkor minden nagyon zsír lesz! Előre is kössz mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Hogyhogy minden sebességben rángat az alapjárat? Nem értem hogy mi köze az alapjáratnak a sebességfokozatokhoz? Ha simán csak egyenetlen az alapjárat, akkor jó eséllyel vagy alapjárati motort kell tisztítanod, vagy fals levegőt szív valahol. Amúgy a Vectrának van saját topikja, ha oda írsz akkor valószínűleg több típustárs olvassa, és esetleg többen is tudnak segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lengyel666 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Hogyhogy minden sebességben rángat az alapjárat? Nem értem hogy mi köze az alapjáratnak a sebességfokozatokhoz? Ha simán csak egyenetlen az alapjárat, akkor jó eséllyel vagy alapjárati motort kell tisztítanod, vagy fals levegőt szív valahol. Amúgy a Vectrának van saját topikja, ha oda írsz akkor valószínűleg több típustárs olvassa, és esetleg többen is tudnak segíteni. Berakom sebességbe és ha nem nyomom a gázt akkor ugrál mint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi zsolt Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Sziasztok! Nemrég vettem egy 90-es évjáratú omega A 2.0i tipusú autót. Termosztátcserében tud nekem valaki tippet adni, bonyolult művelet ennél az autónál? köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peta Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Sziasztok! Nemrég vettem egy 90-es évjáratú omega A 2.0i tipusú autót. Termosztátcserében tud nekem valaki tippet adni, bonyolult művelet ennél az autónál? köszönöm! Sziasztok.van egy omega A caravánom ABS es.Beinditom elalszik az ABS lámpa de gurolok pár métert és kigyullad mi lehet a baja?jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Sziasztok.van egy omega A caravánom ABS es.Beinditom elalszik az ABS lámpa de gurolok pár métert és kigyullad mi lehet a baja?jeladó? Valamelyik kerékfordulati jeladó nincs a helyzet magaslatán.De okozhat ilyen hibát az is ha eltér pl. az első és a hátsó kerekek átmérője.Némelyik tipuson ki lehet olvasni az ABS hibakódjait is.Vagy hibátlan autó alkatrészeinek a csereberéjével lehet próbálkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
landers Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sziasztok! A köv problémában kérek segítséget: most vettem működő (hibátlan) rádiót az autómba ('89 2.0i CD Diamant) és nem szól a rádiója, szemmel láthatóan az antennával van probléma. Hogyan lehet hozzáférni ahhoz, egyáltalán hol van az autóban? Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sziasztok! A köv problémában kérek segítséget: most vettem működő (hibátlan) rádiót az autómba ('89 2.0i CD Diamant) és nem szól a rádiója, szemmel láthatóan az antennával van probléma. Hogyan lehet hozzáférni ahhoz, egyáltalán hol van az autóban? Köszi előre is Az első szélvédőbe van integrálva.Megfigyelhetsz egy vékony fémcsikot,ami az anyósoldalról,a műszerfaltól indul a tükör felé.Na az az antenna.Érdemes egy utólagosat beépiteni valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 gondolkozom erőteljesen 1 A omi beszerzésén,mert addig nem tudom a másikat szétdönteni. kérdésem mik a gyenge pontjaik?a cih mocikat ismerem belőlük mást sajna nem. arra gondoltam veszek 1 kicsit lelakott állapotút és megcsinálom,meret az legalább biztosan jó lessz. milyen árakon vannak az alkatrészek?gondolok a kopo cuccokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 gondolkozom erőteljesen 1 A omi beszerzésén,mert addig nem tudom a másikat szétdönteni. kérdésem mik a gyenge pontjaik?a cih mocikat ismerem belőlük mást sajna nem. arra gondoltam veszek 1 kicsit lelakott állapotút és megcsinálom,meret az legalább biztosan jó lessz. milyen árakon vannak az alkatrészek?gondolok a kopo cuccokra. C20NE motoros mindenképp.Egyetlen gyenge pontja az olajszivattyú.Vagy C30NE :) A dízel nem egy nagy eresztés,az összesnek a nagy hibája a lelakottság és a nemtörődöm tulajok :rolleyes: .Bármilyet veszel jól nézd át.Az alkatrészár nem vészes.A rozsda nagy ellenségük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 C20NE motoros mindenképp.Egyetlen gyenge pontja az olajszivattyú.Vagy C30NE :) A dízel nem egy nagy eresztés,az összesnek a nagy hibája a lelakottság és a nemtörődöm tulajok :rolleyes: .Bármilyet veszel jól nézd át.Az alkatrészár nem vészes.A rozsda nagy ellenségük. az olajszivattyút honnan venni észre?ezeken aszem nincs olajóra. dízel meg sem fordult a fejembe. hol rozsdásodnak?karavant gondoltam vásárolni.a hátsó íveket láttam,hogy szétdőlnek.mindenképp az ujabbat(91 utánit)szeretnék venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 az olajszivattyút honnan venni észre?ezeken aszem nincs olajóra. dízel meg sem fordult a fejembe. hol rozsdásodnak?karavant gondoltam vásárolni.a hátsó íveket láttam,hogy szétdőlnek.mindenképp az ujabbat(91 utánit)szeretnék venni. Állítólag zajosabb,ha már a végét járja.A legegyszerűbb alapból kicserélni.Hátsó iven kivül még a küszöbök és a hátsó ajtók alja jöhetnek szóba.91 utániban jó választás lehet a 2.6Dual Ram is.A lényeg,hogy alaposan át kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Állítólag zajosabb,ha már a végét járja.A legegyszerűbb alapból kicserélni.Hátsó iven kivül még a küszöbök és a hátsó ajtók alja jöhetnek szóba.91 utániban jó választás lehet a 2.6Dual Ram is.A lényeg,hogy alaposan át kell nézni. újra vagy használtra?azt sem tudom az ohc-ben milyen szívattyú van........ a 2.6-ot meg szidták rendesen,legalább is nekem ez a tapasztalat.akkor már vagy 2.4 vagy 3.0. a hátsó fütómű mennyire kényes jószág?gondolok itt a difire és a szilentekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 újra vagy használtra?azt sem tudom az ohc-ben milyen szívattyú van........ a 2.6-ot meg szidták rendesen,legalább is nekem ez a tapasztalat.akkor már vagy 2.4 vagy 3.0. a hátsó fütómű mennyire kényes jószág?gondolok itt a difire és a szilentekre. Valami excenteres jószág a szivattyúja,a főtengely végére van ráhúzva.A futómű birja,nekem még a gyári szilentek vannak benne,nagyon minimális morgása van 300E km után.Műszakin simán átment vele,semmi nem lógott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Valami excenteres jószág a szivattyúja,a főtengely végére van ráhúzva.A futómű birja,nekem még a gyári szilentek vannak benne,nagyon minimális morgása van 300E km után.Műszakin simán átment vele,semmi nem lógott. kösz a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts