nagy istván Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 1000 éve nem javítom az A Omegámat :lol: :huh:
Gabo Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 1000 éve nem javítom az A Omegámat :D :huh: jó autót nem is kell... Hát ja, meg tudod a B2 hajtása jobban lefoglal :lol: :lol:
nagy istván Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Hát ja, meg tudod a B2 hajtása jobban lefoglal :lol: :lol: én meg asszem eladom az omimat,szopok vele annyit hogy még soha nem látam ilyet. mire jó a váltó utána a féltengely törik el,de a rúd közepén.anyaghiba......majdnem felgyújtottam a próbaúton. :huh: benne van 1 valag pénzben és még használni sem tudom. tudtam,hogy csak kék autót szabad vennem,azok még nem hagytak cserben.
Gabo Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 én meg asszem eladom az omimat,szopok vele annyit hogy még soha nem látam ilyet. mire jó a váltó utána a féltengely törik el,de a rúd közepén.anyaghiba......majdnem felgyújtottam a próbaúton. :huh: benne van 1 valag pénzben és még használni sem tudom. tudtam,hogy csak kék autót szabad vennem,azok még nem hagytak cserben. Tuti a gáz miatt :lol: :lol:
nagy istván Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Tuti a gáz miatt :huh: :lol: még benne sincs a gáz,sőt mi több még etanolt sem látott nálam. :lol:
Gabo Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 még benne sincs a gáz,sőt mi több még etanolt sem látott nálam. :lol: Akkor ez a baj!! :huh:
kopasz1 Elküldve November30, 2009 Elküldve November30, 2009 üdv omega fanok :D :lol: kérdésem volna,C20NE motor menyire szereti az etanolt??aztat olvastam vhol h felesbe mehet neki nyugottan :lol: esetleg hátránya,mire kell figyelni,vagy vmi alk. idöközönként pucolni stb stb köszönöm :huh:
nagy istván Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 help!!!!!! az mért van,hogy a sima 2.0--s(c20ne)féltengely nem annyira akar paszolni az enyémbe????????sikerült ebböl is több félét gyártani? ott tartok,hogy huzok 1 csövet a féltengelyemre és korbevarrom co-val......isten bíz'. :huh: :lol: :lol:
CPeti Elküldve December6, 2009 Elküldve December6, 2009 (C20NE) A hűtővizet szeretném fagyállóra cserélni, de nem találok a hűtő alján leeresztőcsapot, és leszívni is csak egy keveset tudtam az ioncserélt vizből, mert nincs külön hűtővíztartály, hanem csak a hűtő tetején egy kupak, melyen keresztül a folyadékot lehet beletölteni. Látok a hűtő alsó részéhez bilincselve egy gumicsövet. A hűtő leeresztésének egyetlen módja az lenne, ha ezt a bilincset kioldom, lehúzom a csövet, a víz pedig távozik?
tgabika76 Elküldve December7, 2009 Elküldve December7, 2009 Pontosan. A hűtő aljában fog maradni hűtőfolyadék (ha jól emlékszem a teljes mennyiség majd' egyharmada, olyan másfél liter), ezt teljesen leereszteni csak úgy tudod ha kiveszed a hűtőt. De hacsak nincsen teljesen elvízkövesedve a rendszer és emiatt esetleg nincs fűtésed vagy netán folyat valahol akkor szvsz teljesen szükségtelen azt a kevés maradékot is leengedni a rendszerből, nyugodtan rátöltheted az új fagyállót, nem lesz annak semmi baja. Azért a fagyállósági fokot majd ellenőrizd.
CPeti Elküldve December7, 2009 Elküldve December7, 2009 Köszi Gabi! Leeresztettem a vizet, ahogy mondtad, feltöltöttem fagyállóval, járattam a motort, megint töltöttem bele, amennyit csak tudtam, majd mentem vele egy kört, és újra feltöltöttem, de a fűtés még mindig nem működik. (eddig nem volt gondom vele) Lehet, hogy még nem tudott a fűtéshez is eljutni a hűtővíz? Na majd holnap meglátom, ha megyek vele. Szerk.: Idő közben eljutott a hűtővíz a fűtéshez is, úgyhogy már újra működik. :huh:
maci 1 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 sziasztok.c20 ne omegám van tágulási tartály nélküli ,és a fütésem elég szar nem tudjátok mi lehet vele?a hütö teljesen be van takarva.
MiBa Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 sziasztok.c20 ne omegám van tágulási tartály nélküli ,és a fütésem elég szar nem tudjátok mi lehet vele?a hütö teljesen be van takarva. Szia!!!Mennyire melegszik fel a víz??Valszeg termosztát lesz..De érdemes megnézni a fűtés kapcsolót is...Lehet a bovden is szar ami állítja a hideg meleget!!!
maci 1 Elküldve December21, 2009 Elküldve December21, 2009 Szia!!!Mennyire melegszik fel a víz??Valszeg termosztát lesz..De érdemes megnézni a fűtés kapcsolót is...Lehet a bovden is szar ami állítja a hideg meleget!!! sziasztok. a viz sem akar nagyon felmenni,mentem vele autópályán 120 körül és folyamatosan a kék mezöbe volt a viz és csak lanygyos levegöt fújt. idöközben kivettem a hütöt és a fütöradiátort kivül -belül átmostam trisóval plussz az egész rendszert. amugy mindig fagyálló van benne. a bovden müködik szépen nyit és zár.
maci 1 Elküldve December21, 2009 Elküldve December21, 2009 sziasztok. a viz sem akar nagyon felmenni,mentem vele autópályán 120 körül és folyamatosan a kék mezöbe volt a viz és csak lanygyos levegöt fújt. idöközben kivettem a hütöt és a fütöradiátort kivül -belül átmostam trisóval plussz az egész rendszert. amugy mindig fagyálló van benne. a bovden müködik szépen nyit és zár. Még azt kérdezném hogy ezekbe elvileg nincs fütéscsap igaz?Csak a kis ajtó szabályozza a a hideg meleg levegöt.
MiBa Elküldve December21, 2009 Elküldve December21, 2009 Még azt kérdezném hogy ezekbe elvileg nincs fütéscsap igaz?Csak a kis ajtó szabályozza a a hideg meleg levegöt. Szia... Nincs fűtés csap....Cseréld ki a termosztátot....És jóóó lesz!!!!!
maci 1 Elküldve December21, 2009 Elküldve December21, 2009 Szia... Nincs fűtés csap....Cseréld ki a termosztátot....És jóóó lesz!!!!! megpróbálom majd jelentkezem addig is köszi a segitséget.
vargatibor Elküldve December22, 2009 Elküldve December22, 2009 Szevasztok! C26NE vasblokkhoz szeretnék fagydugókat venni, összesen 12 db kell, de nem ismerem a pontos méreteket. Tudna valaki pontos információval szolgálni? Előre is köszönöm a segítséget! Varga Tibi
maci 1 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 megpróbálom majd jelentkezem addig is köszi a segitséget. Sziasztok .Elöször is minden kedves OPEL tulajdonosnak kellemes ünnepeket kivánok. Afütéssel kapcsolatba még azt szeretném kérdezni hogy természetes e az hogy reggel beinditom az autót járatom pár percet aztán elindulok megyek pár száz métert ,és nézem hogy ami jön csö a termosztáttol a hütöhöz meleg,és leveszem a hütö sapkáját és meleg a viz a hütöbe. nem kéne lezárni a termosztátnak a viz utját a hütö felé amig hideg? Elöre is köszi.MACI 1.
nagy istván Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Sziasztok .Elöször is minden kedves OPEL tulajdonosnak kellemes ünnepeket kivánok. Afütéssel kapcsolatba még azt szeretném kérdezni hogy természetes e az hogy reggel beinditom az autót járatom pár percet aztán elindulok megyek pár száz métert ,és nézem hogy ami jön csö a termosztáttol a hütöhöz meleg,és leveszem a hütö sapkáját és meleg a viz a hütöbe. nem kéne lezárni a termosztátnak a viz utját a hütö felé amig hideg? Elöre is köszi.MACI 1. de le kellene. tehát sz@r a termostat.
maci 1 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 de le kellene. tehát sz@r a termostat. köszi a választ majd kicserélem aztán meglátjuk.
maci 1 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Sziasztok. szeretném kérdezni hogy c20ne caraván benzin -gáz (lovató)milyen gyertya hézaggal járjak vele,? A másik kérdésem hogy a termosztát ház másik oldalán a generátor felöl van egy gomba,az volna a benzin befecskendezö högombája?
nagy istván Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Sziasztok. szeretném kérdezni hogy c20ne caraván benzin -gáz (lovató)milyen gyertya hézaggal járjak vele,? A másik kérdésem hogy a termosztát ház másik oldalán a generátor felöl van egy gomba,az volna a benzin befecskendezö högombája? a c20ne mocit ne vágom,de én is gázozom immár 15 éve és nekem beváltak a gyári értékek.sőt a gyári gyertyák is......... ha 2 vezetékes a gomba akkor valószínűleg az lesz.
zsolt1982 Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Sziasztok és Kellemes ünepeket mindenkinek.. Olyan gondom lenne hogy mikor reggel inditom az autót akkor olyan mintha nemhuzna be a bendix...amikor beindul akkor is még valami 1-2 másodpercig ilyen hülye (mintha tekerne még valami) hangot ad..bendixre gyanakszom...melegen utána megy minden rendesen ezt csak akkor csinálja mikor teljesen kihül.de ha van ötletetek akkor szivesen veszem..az auto astra f x14nz..
maci 1 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 köszi a választ majd kicserélem aztán meglátjuk. kicseréltem a termosztátot és jó lett a fütésem.köszi az infót.
Recommended Posts