wpetya Elküldve Szeptember21, 2009 Elküldve Szeptember21, 2009 az autó nem járdára való :D :rolleyes: <_< valszeg "jól" csinálták meg az első futóművet.ha nem megfelelően rakják be a silent-eket akkor azok elég hamar kipurcannak. szal attól,hogy most csinálták nem biztos hogy jó is. Valamikor kénytelen vagyok járdázni. Ha lehet, akkor elkerülöm, mert hamar odaveri az alját. A ropogás csak kitekert kormányállásnál van. Egyenes kerekekkel nincs, még magas járdánál sem. A jobb oldalon viszont rugózáskor nyekereg, és úgy vettem észre, hogy a kormányösszekötőnél. Egy haverom szerint a WD 40 megoldaná, mert túl száraz a szilent.
nagy istván Elküldve Szeptember21, 2009 Elküldve Szeptember21, 2009 ikor kénytelen vagyok járdázni. Ha lehet, akkor elkerülöm, mert hamar odaveri az alját. A ropogás csak kitekert kormányállásnál van. Egyenes kerekekkel nincs, még magas járdánál sem. A jobb oldalon viszont rugózáskor nyekereg, és úgy vettem észre, hogy a kormányösszekötőnél. Egy haverom szerint a WD 40 megoldaná, mert túl száraz a szilent. ha jól csinálják meg akkor nem kell gányolni. -_- szerinted gyárilag melyik autót fujkodják mindenféle letyekel? :rolleyes: <_< :D
wpetya Elküldve Szeptember21, 2009 Elküldve Szeptember21, 2009 ha jól csinálják meg akkor nem kell gányolni. -_- szerinted gyárilag melyik autót fujkodják mindenféle letyekel? :rolleyes: <_< :D Gyárilag szerintem lefújva rakják bele.Itt meg tán lemaradt... Amúgy a szervízzel még nem volt gondom.
wpetya Elküldve Szeptember21, 2009 Elküldve Szeptember21, 2009 és azt meg tudná nekemmondani valaki hogy honnan számoljuk a hengereket(1-2-3-4)? köszi Ez talán segít: http://www.omegaclub.hu/muhely00.html
nagy istván Elküldve Szeptember21, 2009 Elküldve Szeptember21, 2009 és azt meg tudná nekemmondani valaki hogy honnan számoljuk a hengereket(1-2-3-4)? köszi mindíg a vezérlés felöl kell számítani. jelen esetben az első henger a hűtő felöli a 4. pedíg a váltó felöli.
TZSOLT Elküldve Szeptember22, 2009 Elküldve Szeptember22, 2009 mindíg a vezérlés felöl kell számítani. jelen esetben az első henger a hűtő felöli a 4. pedíg a váltó felöli. meg tudnád mondani nekem hogy a vezérlést hogyan kell pontosan beállítani, mert valószinü hogy gyűrűtörésem van és meg kéne gyűrűzni köszi!
nagy istván Elküldve Szeptember22, 2009 Elküldve Szeptember22, 2009 meg tudnád mondani nekem hogy a vezérlést hogyan kell pontosan beállítani, mert valószinü hogy gyűrűtörésem van és meg kéne gyűrűzni köszi! felhívsz és elmondom,mert leírni kissé hosszú lenne. :rolleyes:
satyi Elküldve Szeptember24, 2009 Elküldve Szeptember24, 2009 Hali Megtudná nekem valaki mondani hogy mitől forralja a vizet az omegám?C20NE motoros autómata váltóval szerelve.A vizpumpa jó a hengerfej felújitva a termosztátot kivettem és akkor is rotyog benne a viz
nagy istván Elküldve Szeptember24, 2009 Elküldve Szeptember24, 2009 Hali Megtudná nekem valaki mondani hogy mitől forralja a vizet az omegám?C20NE motoros autómata váltóval szerelve.A vizpumpa jó a hengerfej felújitva a termosztátot kivettem és akkor is rotyog benne a viz az ohc motort nem vágom,de nem mindíg jó kivenni a termostatot.van olyan hogy a nyitott termostát lezár bizonyos járatot és ha nincs benn akkor érdekesen áramlik a víz. ha 1ik napról a másikra jött elő akkor nem biztos hogy a hűtő. nem mind1 mitől forr a víz,ha a HF repedt(égéstér felöl)akkor hidegen már az indítás után 1-2 percel is fog buborék keletkezni.amúgy meg hogy felújitott még nem gari semmire. amúgy mióta forralja?
Gabo Elküldve Szeptember24, 2009 Elküldve Szeptember24, 2009 Hali Megtudná nekem valaki mondani hogy mitől forralja a vizet az omegám?C20NE motoros autómata váltóval szerelve.A vizpumpa jó a hengerfej felújitva a termosztátot kivettem és akkor is rotyog benne a viz Talán ventilátor is kellene a hűtéshez meg egy jó hűtő... a viszko tuti halott lehet... a hűtő vízköves, behajlott lamellák... Mennyi idő alatt kezdi el forralni?
Gabo Elküldve Szeptember24, 2009 Elküldve Szeptember24, 2009 ha 1ik napról a másikra jött elő akkor nem biztos hogy a hűtő. Hacsak nem valahol megadta magát... és a kevés vízmennyiség miatt kezd veszettül forrni...
satyi Elküldve Szeptember24, 2009 Elküldve Szeptember24, 2009 az ohc motort nem vágom,de nem mindíg jó kivenni a termostatot.van olyan hogy a nyitott termostát lezár bizonyos járatot és ha nincs benn akkor érdekesen áramlik a víz. ha 1ik napról a másikra jött elő akkor nem biztos hogy a hűtő. nem mind1 mitől forr a víz,ha a HF repedt(égéstér felöl)akkor hidegen már az indítás után 1-2 percel is fog buborék keletkezni.amúgy meg hogy felújitott még nem gari semmire. amúgy mióta forralja? Az autót most vettem hengerfejesen,üzemképtelen volt.
nagy istván Elküldve Szeptember24, 2009 Elküldve Szeptember24, 2009 Az autót most vettem hengerfejesen,üzemképtelen volt. akkor ott a hiba :rolleyes: <_< :D naitt elkezdhetsz akkor gondolkozni.akár a hűtő is lehet innen már. kezd a hűtővel és a wisco-val.meg rakj bele 1 jó termostatot.
Gabo Elküldve Szeptember24, 2009 Elküldve Szeptember24, 2009 akkor ott a hiba :rolleyes: <_< :D naitt elkezdhetsz akkor gondolkozni.akár a hűtő is lehet innen már. kezd a hűtővel és a wisco-val.meg rakj bele 1 jó termostatot. Arra utal István, hogy valamitől hengerfejes lett (mellékesen megjegyezném, hogy a legenda szerint C20NE nagyon ritkán lesz hengerfejes) Szal minél előbb ki kellene deríteni, hogy mi okozta a tünetet...
TZSOLT Elküldve Szeptember25, 2009 Elküldve Szeptember25, 2009 felhívsz és elmondom,mert leírni kissé hosszú lenne. :rolleyes: el tudnád kűldeni a számodat amin felhívhatlak? köszi.
satyi Elküldve Szeptember26, 2009 Elküldve Szeptember26, 2009 Talán ventilátor is kellene a hűtéshez meg egy jó hűtő... a viszko tuti halott lehet... a hűtő vízköves, behajlott lamellák... Mennyi idő alatt kezdi el forralni? Hali A viszko állandóan megy a hűtő tuti jó.90 fokot mutat az óra és rotyog a viz a csőbe.Alapjáraton járatva kb 30perc alatt kezdi el forralni
nagy istván Elküldve Szeptember26, 2009 Elküldve Szeptember26, 2009 Hali A viszko állandóan megy a hűtő tuti jó.90 fokot mutat az óra és rotyog a viz a csőbe.Alapjáraton járatva kb 30perc alatt kezdi el forralni miből gondolod,hogy a hűtőd jó???? az mit jelent hogy állandóan megy?mert annak mindíg forognia kell,nem elektromos kapcsolású.szokott a wisco úgy meghalni,hogy ha meleg levegőt kap akkor pont fordítva mükszik.csökken az olaj ellenálása és kevésbé fog hűteni.de ezt elég nehéz észrevenni. a vízet meg műszerrel meg lehet mérni,nem nagy kaland.
Gabo Elküldve Szeptember26, 2009 Elküldve Szeptember26, 2009 Hali A viszko állandóan megy a hűtő tuti jó.90 fokot mutat az óra és rotyog a viz a csőbe.Alapjáraton járatva kb 30perc alatt kezdi el forralni És mennyivel pörög a ventilátor? Mert mint István is írta, az hogy forog, nem jelenti azt, hogy melegebb üzemhőmérsékleten is jobban forog... (Nincs nagyfokozat ) Menet közben mennyi idő alat forr fel? Hogy jelentkezett először a vízforralás? Első indítás óta a motorfelújítás óta? Azért én megnézném azt a "jó" vízpumpát is. (Vízcsövek mennyire kemények? Hűtővíz olajos?) A hűtőt hogy mondod, hogy tuti jó? Mindenhol kb homogén a hőmérséklet? Pl 90 fokon akkor (majdnem) rotyog a víz, ha nincs nyomás alatt pl... szal vagy nincs vízpumpád, vagy elengedi vhol a nyomást... Fűtésed milyen? Fűtőradiátor nem folyik?
satyi Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 És mennyivel pörög a ventilátor? Mert mint István is írta, az hogy forog, nem jelenti azt, hogy melegebb üzemhőmérsékleten is jobban forog... (Nincs nagyfokozat ) Menet közben mennyi idő alat forr fel? Hogy jelentkezett először a vízforralás? Első indítás óta a motorfelújítás óta? Azért én megnézném azt a "jó" vízpumpát is. (Vízcsövek mennyire kemények? Hűtővíz olajos?) A hűtőt hogy mondod, hogy tuti jó? Mindenhol kb homogén a hőmérséklet? Pl 90 fokon akkor (majdnem) rotyog a víz, ha nincs nyomás alatt pl... szal vagy nincs vízpumpád, vagy elengedi vhol a nyomást... Fűtésed milyen? Fűtőradiátor nem folyik? Hali A ventilátor fixre van csinálva ugyhogy annyival pörög ahogy a motor.A hűtőt egy jó omegából vettük ki azzal nem volt gond a vizpumpa pedig nem csöpög sehol,a fűtőradiátor nincs benne mert lukas de a két cső össze van kötve de ott se csöpög.A vizcsövek kemények a hűtőviz nem olajos.Ahogy össze lett rakva és forrt a viz az egyik fagydugónál nyomta ki először a nyomást.Az is meg lett csinálva utána meg a hűtősapkánál.Lehet hogy nem lett jó a hengerfej?Pedig le lett nyomáspróbázva is.
nagy istván Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 Hali A ventilátor fixre van csinálva ugyhogy annyival pörög ahogy a motor.A hűtőt egy jó omegából vettük ki azzal nem volt gond a vizpumpa pedig nem csöpög sehol,a fűtőradiátor nincs benne mert lukas de a két cső össze van kötve de ott se csöpög.A vizcsövek kemények a hűtőviz nem olajos.Ahogy össze lett rakva és forrt a viz az egyik fagydugónál nyomta ki először a nyomást.Az is meg lett csinálva utána meg a hűtősapkánál.Lehet hogy nem lett jó a hengerfej?Pedig le lett nyomáspróbázva is. van olyan hogy elkorrodál/leesik a pumpa lapátkereke.akkor ez tud lenni pl. lehet a tömítés a rossz.
Gabo Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 Hali A ventilátor fixre van csinálva ugyhogy annyival pörög ahogy a motor.A hűtőt egy jó omegából vettük ki azzal nem volt gond a vizpumpa pedig nem csöpög sehol,a fűtőradiátor nincs benne mert lukas de a két cső össze van kötve de ott se csöpög.A vizcsövek kemények a hűtőviz nem olajos.Ahogy össze lett rakva és forrt a viz az egyik fagydugónál nyomta ki először a nyomást.Az is meg lett csinálva utána meg a hűtősapkánál.Lehet hogy nem lett jó a hengerfej?Pedig le lett nyomáspróbázva is. Hűtő : Belül a sok lerakodott vízkő is csökkenti a hűtőteljesítményt. Megnézted a hűtő mindenhol egyformán meleg? Én még vmi csődugulásra, csőmegtörésre, vagy beszűkülésre tippelnék, merthogy úgy tűnik nincs vízkörforgás... (Ez lehet akár a blokknál is, meg kéne nézni a kijövő fagydugó környékét - Mert tényleg lehet hogy szarul lett összerakva a hengerfej... és beesett egy anya ami most útjában van a víznek.) A vízpumpánál inkább az a kellemetlenebb, ha nem szállít mint hogy csöpög.
Seniman Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 Hali A ventilátor fixre van csinálva ugyhogy annyival pörög ahogy a motor.A hűtőt egy jó omegából vettük ki azzal nem volt gond a vizpumpa pedig nem csöpög sehol,a fűtőradiátor nincs benne mert lukas de a két cső össze van kötve de ott se csöpög.A vizcsövek kemények a hűtőviz nem olajos.Ahogy össze lett rakva és forrt a viz az egyik fagydugónál nyomta ki először a nyomást.Az is meg lett csinálva utána meg a hűtősapkánál.Lehet hogy nem lett jó a hengerfej?Pedig le lett nyomáspróbázva is. Öntsd fel ecettel a rendszert,az kiszed minden vizkövet.
zotja Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 hello hello. van egy g. astrám. kiégett a bal első tompitott. miylen izzó kell bele? és hogy tudok hozzáférni? mert nézegettem de gőzöm nicns h kéne leszedni,kihúzni akármi :rolleyes:
Gabo Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 hello hello. van egy g. astrám. kiégett a bal első tompitott. miylen izzó kell bele? és hogy tudok hozzáférni? mert nézegettem de gőzöm nicns h kéne leszedni,kihúzni akármi :rolleyes: Asztat mi nem tudhassuk, mi eccerű segghajtányos Omegások vagyunk... esetleg Senatorosok... Szal az ilyeneket kéretik a megfelelő (Astra G) topicba feltenni
Gabo Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 Öntsd fel ecettel a rendszert,az kiszed minden vizkövet. izé .. pamac nem jó? csak ecet?... hm, pedig a pemzlire is gondoltam már :rolleyes: <_< :D
Recommended Posts