tascona Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 maci 1 írta: sziasztok. volna egy kérdésem a difikkel kapcsolatba,van egy c20ne caravánom kézi váltos kivan kopva a difi.Van nekem egy c20ne -es limuzin difim,és egy c20ne caraván autómata difim melyiket tegyem be és mi a külömbség közöttük? ätetel nezd meg a caravan difi lehet hogy speres ;) de bärmelyik jo ;) abs tema fekezessel nem lätod a hibät hisz pont ezt korigälja az abs valamelyik jeladonak van gyikja vagy a csatinäl kontakt hibäs ;)
maci 1 Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 tascona írta: ätetel nezd meg a caravan difi lehet hogy speres ;) de bärmelyik jo ;) abs tema fekezessel nem lätod a hibät hisz pont ezt korigälja az abs valamelyik jeladonak van gyikja vagy a csatinäl kontakt hibäs ;) Köszi a választ.De honnan tudom meg hogy speres a difi vagy nem?
nagy istván Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 tascona írta: abs tema fekezessel nem lätod a hibät hisz pont ezt korigälja az abs valamelyik jeladonak van gyikja vagy a csatinäl kontakt hibäs ;) én már átskubiztam az összes csatit és a jeladókat is kicseréltam tuti jóra de még mindíg világítanan ha meg nem szereltem vóna(találós kérdés:hogyan szervízeltem meg???). egyébként meg ha teszi a dolgát(ez teszi ugy néz ki),akkor nem érdekel 1 lámpa...... ;)
tascona Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 nagy istván írta: én már átskubiztam az összes csatit és a jeladókat is kicseréltam tuti jóra de még mindíg világítanan ha meg nem szereltem vóna(találós kérdés:hogyan szervízeltem meg???). egyébként meg ha teszi a dolgát(ez teszi ugy néz ki),akkor nem érdekel 1 lámpa...... :P ;) ;) ;) kivetted az egöt :P -_- :D :D
nagy istván Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 [quote name='tascona' date='2009-04-28 - 08:11' post='50224
maci 1 Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 tascona írta: ätetel nezd meg a caravan difi lehet hogy speres ;) de bärmelyik jo ;) abs tema fekezessel nem lätod a hibät hisz pont ezt korigälja az abs valamelyik jeladonak van gyikja vagy a csatinäl kontakt hibäs ;) Az áttétel eltérésben mit lehet észrevenni az autón? Melyikkel milyen lessz?
maci 1 Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Sziasztok kedves OPELES kollégák. Olyan kérdésem volna hogy c20ne s omegám van benzin-gáz.Ha gázzal megyek és 60 km/h sebesség felett kirakom üresbe az autót leáll a motor.60 alatt nem.Benzinnel nincs ilyen gondom. Nemtudjátok mi lehet?Választ elöre is köszi.
nagy istván Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 maci 1 írta: Sziasztok kedves OPELES kollégák. Olyan kérdésem volna hogy c20ne s omegám van benzin-gáz.Ha gázzal megyek és 60 km/h sebesség felett kirakom üresbe az autót leáll a motor.60 alatt nem.Benzinnel nincs ilyen gondom. Nemtudjátok mi lehet?Választ elöre is köszi. van rá pár ötlet,de így látatlanba......... ;)
nagy istván Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 van vkinek lövése,hogy miért nem akar az autómatám 6000 ford. alatt felváltani? akárhogyan játszok nem megy....pedig amikor elhoztam simán felváltott már 2800-3000-nél. ja c30se-röl van szó. szétb@sz az ideg ezzel az autóval.vmi mindíg szar rajta.
tascona Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 nagy istván írta: van vkinek lövése,hogy miért nem akar az autómatám 6000 ford. alatt felváltani? akárhogyan játszok nem megy....pedig amikor elhoztam simán felváltott már 2800-3000-nél. ja c30se-röl van szó. szétb@sz az ideg ezzel az autóval.vmi mindíg szar rajta. nincs eleg olaj benne elvan dugulva a szürö egyszerre csak elkezdte? vagy fokozatosan rükit könnyen veszi???? mert ha nem tuti az olaj keves most szedtem szet 3db automatät alunak meg femnek pched van ;) eladäs elött lehet kisfekolajjal följavitani rövid ideig vält es kuka ;) tegyel be kezit ;)
nagy istván Elküldve Április30, 2009 Elküldve Április30, 2009 tascona írta: nincs eleg olaj benne elvan dugulva a szürö egyszerre csak elkezdte? vagy fokozatosan rükit könnyen veszi???? mert ha nem tuti az olaj keves most szedtem szet 3db automatät alunak meg femnek pched van ;) eladäs elött lehet kisfekolajjal följavitani rövid ideig vält es kuka ;) tegyel be kezit ;) van benne rendesen olaj és 10000km-el ezelött cserélték.ez hihető is,mert 1 igazi autóbuz#tól vettem. 1x csak elkezdte.minden mást jól csinál.nem rángat nem csúszik.ugyhogy nem tom.legalább hallom a hangját a motornak.csak a fogyi ne lenne horror.
omi x20xew Elküldve Április30, 2009 Elküldve Április30, 2009 nagy istván írta: van benne rendesen olaj és 10000km-el ezelött cserélték.ez hihető is,mert 1 igazi autóbuz#tól vettem. 1x csak elkezdte.minden mást jól csinál.nem rángat nem csúszik.ugyhogy nem tom.legalább hallom a hangját a motornak.csak a fogyi ne lenne horror. úgylátszik itt is le kell írjam ;) fontos dolog amiért a váltóolaj csere után tönkre megy a váltó, BE KELL ÁLLÍTANI A FÉKSZALLAGOKAT !!!! Gyári technológia szerint, ami a váltó oldalán kivitelezhető.
nagy istván Elküldve Április30, 2009 Elküldve Április30, 2009 omi x20xew írta: úgylátszik itt is le kell írjam ;) fontos dolog amiért a váltóolaj csere után tönkre megy a váltó, BE KELL ÁLLÍTANI A FÉKSZALLAGOKAT !!!! Gyári technológia szerint, ami a váltó oldalán kivitelezhető. esetleg vmi segítség ebben? a régebbi opel autómaták nem voltak ennyire nyügösek.és a merciéké sem. akkor ezt jól megettem.... ;)
maci 1 Elküldve Április30, 2009 Elküldve Április30, 2009 nagy istván írta: van rá pár ötlet,de így látatlanba......... ;) Szia .És mégis mi volna az a pár ötlet?Vagy ugy tervezem hogy megyek a találkozóra ,esetleg ott tud -e mondani rá valaki valamit hogy mitöl lehet?
nagy istván Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 maci 1 írta: Szia .És mégis mi volna az a pár ötlet?Vagy ugy tervezem hogy megyek a találkozóra ,esetleg ott tud -e mondani rá valaki valamit hogy mitöl lehet? mióta csinálja? lehet a menetszél okozza a gondot......de simán lehet reduktor hiba is .mivel a rediben a menbránok a használattal együtt öregszenek ezért időnként(amíg persze lehet)utána kell állítani a gázrendszert is.
maci 1 Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 nagy istván írta: mióta csinálja? lehet a menetszél okozza a gondot......de simán lehet reduktor hiba is .mivel a rediben a menbránok a használattal együtt öregszenek ezért időnként(amíg persze lehet)utána kell állítani a gázrendszert is. Szia azóta csinálja mióta be lett téve a gáz.2-3 éve kb 50000km.
nagy istván Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 maci 1 írta: Szia azóta csinálja mióta be lett téve a gáz.2-3 éve kb 50000km. akkor simán lehet konstrukciós hiba is(nem megfelelő keverőfej,nem megfelelő emulátor,stb.) és nem vitted vissza ahoz aki berakta?????
maci 1 Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 nagy istván írta: akkor simán lehet konstrukciós hiba is(nem megfelelő keverőfej,nem megfelelő emulátor,stb.) és nem vitted vissza ahoz aki berakta????? De vissza vittem ö is valami menetszeles valamit mondott de azt mondta hogy avval nem tud mit csinálni.de ugy érzem inkább nem akart.
maci 1 Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 maci 1 írta: De vissza vittem ö is valami menetszeles valamit mondott de azt mondta hogy avval nem tud mit csinálni.de ugy érzem inkább nem akart. te is a menetszelet emlegetted avval mit lehet kezdeni?
nagy istván Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 maci 1 írta: te is a menetszelet emlegetted avval mit lehet kezdeni? elég sokat.......de ahoz látni kell a pácienst. <_< szivesen megnézem és ha tudom meg is csinálom.
nagy istván Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 maci 1 írta: De vissza vittem ö is valami menetszeles valamit mondott de azt mondta hogy avval nem tud mit csinálni.de ugy érzem inkább nem akart. én biztos belevertem volna a fejét valami betonnál keményebb tárgyba. <_< :lol:
maci 1 Elküldve Május5, 2009 Elküldve Május5, 2009 nagy istván írta: elég sokat.......de ahoz látni kell a pácienst. <_< szivesen megnézem és ha tudom meg is csinálom. Majd meglátjuk de addig is köszi a segitséget.
nagy istván Elküldve Május6, 2009 Elküldve Május6, 2009 maci 1 írta: Majd meglátjuk de addig is köszi a segitséget. ok. <_<
wpetya Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Látom régóta nem szólt itt hozzá senki.
Gabo Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 wpetya írta: Sziasztok! Látom régóta nem szólt itt hozzá senki. Mert mindenkinek pöpec a verdája.. ezek még majdnem az öröklétnek készültek :( :P mondjuk egy hűtő jól jönne egy ismimnek C20NE-be :)
Recommended Posts