Gabo Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 3.0 24v. 204 lóóóóóó........ez elég lenne??? :D 3.2 24V... 218 lóóó, elég lett egy időre :lol: Hát igen, Tas öreg, bölcs mondása.. a legjobb motortuning egy nagyobb motor :D) Én betartottam kérem!... sajna nincs nagobb az Omega piacon.. kár hogy nincs 5,7V8... így max turbósíthatok :lol: :lol:
nagy istván Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 3.2 24V... 218 lóóó, elég lett egy időre :lol: Hát igen, Tas öreg, bölcs mondása.. a legjobb motortuning egy nagyobb motor :D) Én betartottam kérem!... sajna nincs nagobb az Omega piacon.. kár hogy nincs 5,7V8... így max turbósíthatok :lol: :lol: a tiéd v6 nem?én sor hatra gondoltam,A omiba az való.
Gabo Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 a tiéd v6 nem?én sor hatra gondoltam,A omiba az való. Tudom, tudom, de lényegtelen :D Amúgy is meghasonlok néha mikor hol ezzel hol azzal, hol a 3.al autózom... Régen volt A Omi, meg B Omi, most meg.. A, B B 3,2 - me apám nem vágja, hogy kék (lévén az A meg a 2,2 es is kék... szal bajok vannak.. lehet el is adom a 3,2 est.. csak ezért (Családi ok! :lol: :lol:)
wpetya Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Vannak már olyan gázszettek, amikkel ugyanúgy megy, ellenben többet zabál gázból (de még úgy is olcsóbbra jön ki - de én gázellenes vok, szal több infót tölem ne várj :P :lol: ) És igen! bízom benne (titkon), hogy 1-2 év múlva a motor még jó lesz dde lerohad a kaszni :lol: :lol: - BOCS :D de tervezek egy hengerfejcserét az én tartalék C20NE-men, hogy egy 18SEH-ét tegyem fel... :D :lol: Az kizárt dolog! ;) Tavaly búvárkodott benne a lakatos. ;)
wpetya Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 3.0 24v. 204 lóóóóóó........ez elég lenne??? :lol: Háááát...talán. :D
nagy istván Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Háááát...talán. :lol: van még 1 megoldás:LOTUS......... :D
wpetya Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 van még 1 megoldás:LOTUS......... :D Igen! 1 előre, egy meg hátra. :lol:
wpetya Elküldve Február1, 2009 Elküldve Február1, 2009 Egy ismerősöm javasolta, hogy cseréljem le a motorolajat egy nagyobb fokozatúra. Megtettem, és azóta nem jelez elégtelen nyomást a kijelző. Eddig azért jelzett, (de csak alapjáraton, és meleg motornál) mert kopott a szivattyú, és alapjáraton nem kergette rendesen az olajat. Persze ez nem jelenti azt, hogy elöbb-utóbb ne cseréljem ki a szivattyút.
nagy istván Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Egy ismerősöm javasolta, hogy cseréljem le a motorolajat egy nagyobb fokozatúra. Megtettem, és azóta nem jelez elégtelen nyomást a kijelző. Eddig azért jelzett, (de csak alapjáraton, és meleg motornál) mert kopott a szivattyú, és alapjáraton nem kergette rendesen az olajat. Persze ez nem jelenti azt, hogy elöbb-utóbb ne cseréljem ki a szivattyút. ez addig jó megoldás míg meg nem melegszik az olaj rendesen 1x.utána garantáltan ua. lessz a helyzet....... :D
wpetya Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 ez addig jó megoldás míg meg nem melegszik az olaj rendesen 1x.utána garantáltan ua. lessz a helyzet....... :lol: Tudom, hogy nem maradhat így a végletekig, de legalább addig is jó, míg összeszedem a javításra a lét. :D
Dannert Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 sziasztok, 1 hónapja van egy A omegám. szükségem lenne egy megbízható, nem lehúzós szerelőre budapesten. ha tudtok ilyet, vagy ha van fórumos szerelő, akit sokan ismernek ajánlanak, az még jobb lenne.
nagy istván Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 sziasztok, 1 hónapja van egy A omegám. szükségem lenne egy megbízható, nem lehúzós szerelőre budapesten. ha tudtok ilyet, vagy ha van fórumos szerelő, akit sokan ismernek ajánlanak, az még jobb lenne. a legjobb ha megtanulod magad szerelni,mert 1 ilyen öreg autónál a gatyád is rámegy a szerelésre még akkor is ha nem húz le a szerelő.....sztem. :D
wpetya Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 sziasztok, 1 hónapja van egy A omegám. szükségem lenne egy megbízható, nem lehúzós szerelőre budapesten. ha tudtok ilyet, vagy ha van fórumos szerelő, akit sokan ismernek ajánlanak, az még jobb lenne. Egy kis segítség. :D http://www.omegaclub.hu/muhely00.html
Dannert Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 a legjobb ha megtanulod magad szerelni,mert 1 ilyen öreg autónál a gatyád is rámegy a szerelésre még akkor is ha nem húz le a szerelő.....sztem. :lol: egyetértek. de se kert, se szerszámok :D amúgy kopó cuccokat kell cserélni csak, nem rossz állapotú, úgyh bizakodom..
Dannert Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Egy kis segítség. :D http://www.omegaclub.hu/muhely00.html köszi :lol: az lehetséges, h magyar nyelvű szerelési könyv csak a 2.0, 2.3d-khez van?
wpetya Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 köszi :D az lehetséges, h magyar nyelvű szerelési könyv csak a 2.0, 2.3d-khez van? Szívesen! :lol: Nem tudom. Nekem ez jó volt, mert 18seh-som van. Neked milyen kellene? (Hátha összefutok valamelyik honlapon vele.) Üdv.
Dannert Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 Szívesen! :lol: Nem tudom. Nekem ez jó volt, mert 18seh-som van. Neked milyen kellene? (Hátha összefutok valamelyik honlapon vele.) Üdv. nekem 2.6-osom van (c26ne) :D
Dannert Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 mellesleg, ha tud vki arról, h ilyen motort bontanak.. kéne nekem az a gumicső a szívósor és a légtömegmérő közé
nagy istván Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 mellesleg, ha tud vki arról, h ilyen motort bontanak.. kéne nekem az a gumicső a szívósor és a légtömegmérő közé a fehér holló ehez képest mindennapos dolog...... :D
wpetya Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 a fehér holló ehez képest mindennapos dolog...... :lol: Hívjál fel autósboltokat. Én is így akadtam egyre.Én ide szoktam járni: Opel autósbolt:(1) 2941972. Pestimre. Lehet, hogy van nekik, vagy megrendelhető. Szerintem gumi alkatrészeket jobb inkább újat venni, mert öregszik az anyaguk. :D
nagy istván Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 Hívjál fel autósboltokat. Én is így akadtam egyre.Én ide szoktam járni: Opel autósbolt:(1) 2941972. Pestimre. Lehet, hogy van nekik, vagy megrendelhető. Szerintem gumi alkatrészeket jobb inkább újat venni, mert öregszik az anyaguk. :D anno jártam úgy,hogy lett volna új gumicső(légtömegmérő-pill.szelep közé) csak arany árban,asszem 34.000 huf lett volna.
Dannert Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 a fehér holló ehez képest mindennapos dolog...... :lol: nem bánnám, ha vmi pozitívumot is tudnál írni :D
Dannert Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 Hívjál fel autósboltokat. Én is így akadtam egyre.Én ide szoktam járni: Opel autósbolt:(1) 2941972. Pestimre. Lehet, hogy van nekik, vagy megrendelhető. Szerintem gumi alkatrészeket jobb inkább újat venni, mert öregszik az anyaguk. :lol: ja jobb, csak ne akard tudni mennyiért. majd megkérdezem, valószínűleg sokkos állapotban leszek.. :D
nagy istván Elküldve Február7, 2009 Elküldve Február7, 2009 nem bánnám, ha vmi pozitívumot is tudnál írni :lol: saját tapasztalat,hogy tudj autótszerelni és legyen tartalék alkatrészed,mert akkor nem érhet semmi váratlanul...... :D :D öreg autóval sajnos mindig akad gond főleg ha napi használatban van,de nem mondanám hogy nem érdemes öreg autóval rohangálni. ez már +!!!!!! remélem. :lol: :lol:
wpetya Elküldve Február7, 2009 Elküldve Február7, 2009 ja jobb, csak ne akard tudni mennyiért. majd megkérdezem, valószínűleg sokkos állapotban leszek.. :D Az is jó, ha kifogsz egy bontott fiatal alkatrészt egy törött autóból. A viseltesebb gumi alkatrészek le-felrakáskor tönkre mehetnek. :lol:
Recommended Posts