speter Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 nem valószínű ha a magnócsatiknál hármas csatlakozó van a korbácson 1 multikormány 2 - 3 táp és hangszórók Igen hármas, majd megnézem mennyi drót megy be az egyesbe. Ennyi erővel, akkor hat nyomógombbal simán lehetne is vezérelni a rádiót? Mert ha jól sejtem, akkor azok a multikormányra szeretl "kapcsolók" sima nyomógombok nem? hali valaki rakott már be lámpamosót ha igen kérném írja le hogy mi kell hozzá pontosan - két fúvóka - csövek - műanyag vízelosztó biz-baszok - új tartály - új szivattyú - +1 relé EPC-ből nézd ki a cikkszámokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Igen hármas, majd megnézem mennyi drót megy be az egyesbe. Ennyi erővel, akkor hat nyomógombbal simán lehetne is vezérelni a rádiót? Mert ha jól sejtem, akkor azok a multikormányra szeretl "kapcsolók" sima nyomógombok nem? - két fúvóka - csövek - műanyag vízelosztó biz-baszok - új tartály - új szivattyú - +1 relé EPC-ből nézd ki a cikkszámokat. mezei kapcsolók nem rádiósak és nem infrásak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Igen hármas, majd megnézem mennyi drót megy be az egyesbe. Ennyi erővel, akkor hat nyomógombbal simán lehetne is vezérelni a rádiót? Mert ha jól sejtem, akkor azok a multikormányra szeretl "kapcsolók" sima nyomógombok nem? - két fúvóka - csövek - műanyag vízelosztó biz-baszok - új tartály - új szivattyú - +1 relé EPC-ből nézd ki a cikkszámokat. honnan lehet ingyen megszerezni az opc-t ami fut is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 honnan lehet ingyen megszerezni az opc-t ami fut is Azt sokan szeretnénk ingyen megszerezni! B) OPC - Opel Performance Center EPC - Electronic Product Code Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Eleve olyan felszereltséggel veszik meg az autót, amire szükségük van, mert az a tuti Kösz, de azért csodálkozom mert 120 000ft-ot nem ér meg az a szar tempomat, de házilag simán beszerelem akár. Csodálkozásom oka: nekem a szalonban kínálták mint kérhető extra (CL2-m van!). Lehet hogy ha viszem éves szervízre akkor rákérdezek de van arra esély hogy illeszthető lenne bele mégis utólagosan vagy kizárt a dolog? - két fúvóka - csövek - műanyag vízelosztó biz-baszok - új tartály - új szivattyú - +1 relé EPC-ből nézd ki a cikkszámokat. Erről valakinek van esetleg leírása? Neten nem találtam semmit B) Ehhez a lököst ki kell vágni, vagy mi a felerősítés módja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 EPC - Electronic Product Code Majdnem... EPC=Electronic Parts Catalog, de igazából nincs jelentősége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Majdnem... EPC=Electronic Parts Catalog, de igazából nincs jelentősége... Hoppá! Igazad van! B) Az egyik termék kód, míg a másik alkatrész katalógus. Annyira nem mindegy, de most tényleg jelentéktelen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Azt sokan szeretnénk ingyen megszerezni! B) OPC - Opel Performance Center EPC - Electronic Product Code van olyan, ami netes, naprakész, mullerauto.hu-ról el lehet érni. Vagy úgy, mint minden mást. ;) Erről valakinek van esetleg leírása? Neten nem találtam semmit :blush: Ehhez a lököst ki kell vágni, vagy mi a felerősítés módja? igen, ki kell vágni, vagy fúrni, úgy mint a ködlámpához is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 van olyan, ami netes, naprakész, mullerauto.hu-ról el lehet érni. Vagy úgy, mint minden mást. B) De nekem itt nem jelenít meg képeket, hiába próbálom telepíteni a kért beépülő modult..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 De nekem itt nem jelenít meg képeket, hiába próbálom telepíteni a kért beépülő modult..... Helló! Ha jól értem beléptél az EPC-be, de a képeket nem jeleníti meg! Internet Explorerrel próbálod? Mert csak azzal működik, Firefox-szal nem! Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Helló! Ha jól értem beléptél az EPC-be, de a képeket nem jeleníti meg! Internet Explorerrel próbálod? Mert csak azzal működik, Firefox-szal nem! Sok sikert! ERROR:Failed to successfully install java runtime environment ezt írja ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 ERROR:Failed to successfully install java runtime environment ezt írja ki Nálam is! Akár Explorer, akár Firefox. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Nálam is! Akár Explorer, akár Firefox. Detto Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Ha jól emlékszem IE7 nem támogatott az EPC-nél, szóval downgrade IE6-ra ha képeket akarsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Ha jól emlékszem IE7 nem támogatott az EPC-nél, szóval downgrade IE6-ra ha képeket akarsz... Sziasztok! Először is köszöntök mindenkit, mivel friss fórumtag vagyok. Egy kis segítség a muller.hu-hoz:Ha az Ön gépére nincs telepítve a szükséges képnézegető akkor töltse le az alábbi módon:1. lépés: lépjen a www.frsoft.hu - ra 2. lépés kattintson a képernyő közepén, felül található dobókockára (bal felső sarok)3. töltse le a képnézegető programját (pl opel képnéző telepítő) 4. megnyitás után a jelszó: Ferihegy Csak Exploreren működik! Az alkatrészkatalógusok használata némi gyakorlással elsajátítható. Ha kérdése lenne a működéssel kapcsolatban akkor forduljon kollégáinkhoz. Másrészt máris szeretnék segítséget kérni. Nekem egy 2004-es G Astrám van, sajnos szilveszter este a 13. kerületben lelopták a komlett első lökhárítót. Már megvettem kb mindent hozzá, csak azt nem tudom biztosra, hogy a rögzítéshez mi kell hozzá. Megtaláltam a földön 4 csavart, az új lököshöz pedig adtak patentokat, mi kell még a rögzítéshez? A másik dolog ami érdekelne, hogy lehet-e utólag tempomatot beépíteni a kocsiba, valamint az érdekelne még, hogy tudtok-e ajánlani valakit, aki beépít nekem egy kütyüt, hogy a riasztó felhúzza az ablakot is. Ja és szuper a fórum! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 A másik dolog ami érdekelne, hogy lehet-e utólag tempomatot beépíteni a kocsiba, valamint az érdekelne még, hogy tudtok-e ajánlani valakit, aki beépít nekem egy kütyüt, hogy a riasztó felhúzza az ablakot is. Ja és szuper a fórum! Az elektronikus kérdések topicban az elmúlt egy héten volt aktív téma a tempomat. előtte megtalálod a riasztós kérdésedre a választ. Üdv a fórumon! Motto: ne légy rest visszaolvasni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 De nekem itt nem jelenít meg képeket, hiába próbálom telepíteni a kért beépülő modult..... csak IE alatt megy, és csak rendszergazda jogosultság esetén lehet telepíteni ÉS használni is, hogy stupid userként miért nem azt nem tom. Másrészt máris szeretnék segítséget kérni. Nekem egy 2004-es G Astrám van, sajnos szilveszter este a 13. kerületben lelopták a komlett első lökhárítót. Már megvettem kb mindent hozzá, csak azt nem tudom biztosra, hogy a rögzítéshez mi kell hozzá. Megtaláltam a földön 4 csavart, az új lököshöz pedig adtak patentokat, mi kell még a rögzítéshez? - 2 patent felül - 3 patent alul - 2-2 csavar a kerékdobnál Hogy a halálba tudnak épségben lelopni egy lököst? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Sziasztok! Először is köszöntök mindenkit, mivel friss fórumtag vagyok. Egy kis segítség a muller.hu-hoz:Ha az Ön gépére nincs telepítve a szükséges képnézegető akkor töltse le az alábbi módon:1. lépés: lépjen a www.frsoft.hu - ra 2. lépés kattintson a képernyő közepén, felül található dobókockára (bal felső sarok)3. töltse le a képnézegető programját (pl opel képnéző telepítő) 4. megnyitás után a jelszó: Ferihegy Csak Exploreren működik! Az alkatrészkatalógusok használata némi gyakorlással elsajátítható. Ha kérdése lenne a működéssel kapcsolatban akkor forduljon kollégáinkhoz. Másrészt máris szeretnék segítséget kérni. Nekem egy 2004-es G Astrám van, sajnos szilveszter este a 13. kerületben lelopták a komlett első lökhárítót. Már megvettem kb mindent hozzá, csak azt nem tudom biztosra, hogy a rögzítéshez mi kell hozzá. Megtaláltam a földön 4 csavart, az új lököshöz pedig adtak patentokat, mi kell még a rögzítéshez? A másik dolog ami érdekelne, hogy lehet-e utólag tempomatot beépíteni a kocsiba, valamint az érdekelne még, hogy tudtok-e ajánlani valakit, aki beépít nekem egy kütyüt, hogy a riasztó felhúzza az ablakot is. Ja és szuper a fórum! Köszönöm végre vannak képek is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Sziasztok! Először is köszöntök mindenkit, mivel friss fórumtag vagyok. Egy kis segítség a muller.hu-hoz:Ha az Ön gépére nincs telepítve a szükséges képnézegető akkor töltse le az alábbi módon:1. lépés: lépjen a www.frsoft.hu - ra 2. lépés kattintson a képernyő közepén, felül található dobókockára (bal felső sarok)3. töltse le a képnézegető programját (pl opel képnéző telepítő) 4. megnyitás után a jelszó: Ferihegy Csak Exploreren működik! Az alkatrészkatalógusok használata némi gyakorlással elsajátítható. Ha kérdése lenne a működéssel kapcsolatban akkor forduljon kollégáinkhoz. Másrészt máris szeretnék segítséget kérni. Nekem egy 2004-es G Astrám van, sajnos szilveszter este a 13. kerületben lelopták a komlett első lökhárítót. Már megvettem kb mindent hozzá, csak azt nem tudom biztosra, hogy a rögzítéshez mi kell hozzá. Megtaláltam a földön 4 csavart, az új lököshöz pedig adtak patentokat, mi kell még a rögzítéshez? A másik dolog ami érdekelne, hogy lehet-e utólag tempomatot beépíteni a kocsiba, valamint az érdekelne még, hogy tudtok-e ajánlani valakit, aki beépít nekem egy kütyüt, hogy a riasztó felhúzza az ablakot is. Ja és szuper a fórum! király vagy ember köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni. Egyébként a lökhárítót valószínűleg 31-én lopták le, felhívtam az Opel Schillert, szerintük ez nagyon gyakori, sok tulaj megy hozzájuk ilyen priblémával, mivel a piacon kelendő cucc az első lökhárító, ráadásul az enyém ködlámpás volt. Az a gáz hogy a kábeleket elvágták, úgyhogy most rohangálhatok csatlakozókért a bontókba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni. Egyébként a lökhárítót valószínűleg 31-én lopták le, felhívtam az Opel Schillert, szerintük ez nagyon gyakori, sok tulaj megy hozzájuk ilyen priblémával, mivel a piacon kelendő cucc az első lökhárító, ráadásul az enyém ködlámpás volt. Az a gáz hogy a kábeleket elvágták, úgyhogy most rohangálhatok csatlakozókért a bontókba... Ezek szerint újat vettél? Mennyit kóstált? Nem ajánlották fel útközben, hogy van épp egy, épp véletlenül, épp a Te kocsid színében :-D Na jó, ez azért szomorú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ezek szerint újat vettél? Mennyit kóstált? Nem ajánlották fel útközben, hogy van épp egy, épp véletlenül, épp a Te kocsid színében :-D Na jó, ez azért szomorú. Hirtelen felindulásból megvettem egy boltban, mostmár tudom, nem a legolcsóbban. A lökös 14 volt+a ködlámpa darabja 8+hőmérő gyári 4+ 2 szoknya alulra, darabja 8+ a festés 18. Valamint kell még a bontóbol ködlámpa+hőmérő csati, az nem lehet nagy lóvé. Össz így 70 körül lesz+ kinlódhatok a felszereléssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hirtelen felindulásból megvettem egy boltban, mostmár tudom, nem a legolcsóbban. A lökös 14 volt+a ködlámpa darabja 8+hőmérő gyári 4+ 2 szoknya alulra, darabja 8+ a festés 18. Valamint kell még a bontóbol ködlámpa+hőmérő csati, az nem lehet nagy lóvé. Össz így 70 körül lesz+ kinlódhatok a felszereléssel. Nem kínlódás a csere, egyszerű. Én már nagy gyakorlatot szereztem benne.... B) . Mondjuk én sem lennék boldog ha lelopnák az elsőt , de van tartalékba itthon 1 gyári és 1 coupe első+ 1 caravan hátsó.... Össz vissz70 ez nem rossz, nekem az egyedi elsőm van kb ennyibe.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem kínlódás a csere, egyszerű. Én már nagy gyakorlatot szereztem benne.... B) . Mondjuk én sem lennék boldog ha lelopnák az elsőt , de van tartalékba itthon 1 gyári és 1 coupe első+ 1 caravan hátsó.... Össz vissz70 ez nem rossz, nekem az egyedi elsőm van kb ennyibe.... ;) Néhány szóban le tudnád írni, hogy kezdjek neki az összeszerelésnek? Mivel nem én szedtem le, nem tudom hogy kezdjek bele a fölszereléshez..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Sziaszotk! Van-e arra mód, hogy a hátsó ajtó kinyitásakor is bekapcsoljon a belső világítás? Gondolom be kellene kábelezni az ajtó-érzékelőig. Vagy esetleg elő lehet készítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts