frankee Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Sziasztok, érdeklődnék arról, hogy találkozott valaki közületek a láng alkatészáruházban árult tuning lámpával. Nem az AngelEyes típusú hanem totál úgy néz ki mint a gyári xenon csak éppen H7 foglalatú. Szerintetek milyen minősége lehet? Lámpa fényerő, beázik vagy nem passzol a helyére stb. http://webshop.langauto.hu/List.aspx?G&...x?IGCB|11|3|2|2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rele Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Sziasztok, érdeklődnék arról, hogy találkozott valaki közületek a láng alkatészáruházban árult tuning lámpával. Nem az AngelEyes típusú hanem totál úgy néz ki mint a gyári xenon csak éppen H7 foglalatú. Szerintetek milyen minősége lehet? Lámpa fényerő, beázik vagy nem passzol a helyére stb. http://webshop.langauto.hu/List.aspx?G&...x?IGCB|11|3|2|2 Szia, én angol fórumokon látom, hogy arrafelé nagyon kedvelik ezt a fajta DEPO lámpát(sharkeye-nak hívják arrafelé). Nem láttam még rá panaszt. Viszont nekem egy valami nem tetszik benne, hogy amiket láttam képeket azon látszik, hogy a különböző engedély kódok meg egyéb szövegek azok az üvegen, a búrán vannak és szerintem tök hülyén néz ki, mert rettentően látszik, de ez ugye ízlés kérdése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rele Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Valaki szerelt (vagy szereltetett) már be ilyet? Waeco MSH-50 Mik a tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Van valakinek xenon a kocsiban az lenne a kérdésrm, hogy hallottam olyat, hogy minden márkával passzol, de G astránál kell kicsit alakítani a foglalaton. Így van?? meg a fedélzeti ki fogja írni hogy kiégett egy izzó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 igen, és igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Van valakinek xenon a kocsiban az lenne a kérdésrm, hogy hallottam olyat, hogy minden márkával passzol, de G astránál kell kicsit alakítani a foglalaton. Így van?? meg a fedélzeti ki fogja írni hogy kiégett egy izzó?? Vegyél 1 projektoros lámpát és akkor nem kell hebrákolni, bár akkor nem lesz autómata magasság állításod..hacsak át nem teszed a motort bele.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Vegyél 1 projektoros lámpát és akkor nem kell hebrákolni, bár akkor nem lesz autómata magasság állításod..hacsak át nem teszed a motort bele.. Már ha át lehet tenni..... Nekem sajnos a Sonar-ba nem lehetett..... Én is javasolnám a projektoros lámpát. Xenonnal szerelve kevésbé vakítja a szembejövőket mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Már ha át lehet tenni..... Nekem sajnos a Sonar-ba nem lehetett..... Én is javasolnám a projektoros lámpát. Xenonnal szerelve kevésbé vakítja a szembejövőket mint a gyári. Enyémbe sincs áttéve, de lehetne... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Enyémbe sincs áttéve, de lehetne... :D az enyémbe át van <_< FK :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 köszönöm a válaszokat. Mostmár bazi villágos minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Valaki elmondaná pontosan mi is az a projektoros lámpa? A xenon és annak utólagos beszereléséből már profi vagyok itt a fórumozók jóvoltából(kösz mindenkinek!) de ezt csak mindíg emlegetitek én meg sztem nem láttam még élőben ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Valaki elmondaná pontosan mi is az a projektoros lámpa? A xenon és annak utólagos beszereléséből már profi vagyok itt a fórumozók jóvoltából(kösz mindenkinek!) de ezt csak mindíg emlegetitek én meg sztem nem láttam még élőben ilyet. Origón van egy cikk a világítástechnikáról, de most az Istennek sem találom meg. Amúgy meg Google a barátod. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Az 1 éves szervíznél sikerült megoldani,hogy az első ablakok ajtózáráskor felhúzódjanak a távirányítóval,modul beépítése nélkül.Faca lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Vonóhorog problematikánátesett már valaki? Hol érdemes venni, szereltetni, ilyesmik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Valaki elmondaná pontosan mi is az a projektoros lámpa? A xenon és annak utólagos beszereléséből már profi vagyok itt a fórumozók jóvoltából(kösz mindenkinek!) de ezt csak mindíg emlegetitek én meg sztem nem láttam még élőben ilyet. A fényforrás (izzó) fényét nem/nem csak/nem elsödlegesen a mögötte elhelyezett tükör tereli a megfelelő irányba, hanem az előtte elhelyezett spec. vetítőlencse (is) alakítja ki, vetíti az útra a fénycsóvát. Ez a világítási mód a hagyományosnál jobb, összeszedettebb, koncentrált fényt eredményez, mivel kevesebb fény vész el a szóródás álltal. Projector (ang.) = vetítő Kb. ennyi volna a lényege nagyonnagy vonalakban <_< . Link to comment Megosztás: More sharing options...
trapp Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Az 1 éves szervíznél sikerült megoldani,hogy az első ablakok ajtózáráskor felhúzódjanak a távirányítóval,modul beépítése nélkül.Faca lett. Kifejtenéd kicsit bővebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vologya Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ködlámpások! A tietek is párásodik belülről? Vadiúj kocsi, gyári lámpa. Vágjam a fejükhöz, vagy mi a teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Az 1 éves szervíznél sikerült megoldani,hogy az első ablakok ajtózáráskor felhúzódjanak a távirányítóval,modul beépítése nélkül.Faca lett. Ez engem is érdekelne. Mennyit ér egy ilyen művelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ez engem is érdekelne. Mennyit ér egy ilyen művelet? Kb 5-10ezer..megveszed a window modult és beleteszed vagy rakatod, persze az pluszköltség! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Vonóhorog problematikánátesett már valaki? Hol érdemes venni, szereltetni, ilyesmik. :huh: Nekem levehető "tuning" <_< Bosal márkájú van. Keresőbe írd be, jó márka és sok helyen építik be. Utána meg mehetsz műszakiztatni a gépet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trapp Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kb 5-10ezer..megveszed a window modult és beleteszed vagy rakatod, persze az pluszköltség! <_< De hát azt irta,hogy modul beépités nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 De hát azt irta,hogy modul beépités nélkül Úgy-úgy! Mintha valaki már korábban azt írta volna, hogy valamit átforrasztottak. Ha a kulcs elfordításával is fel lehet húzni, akkor tényleg már csak egy kis elektronikai ismeret kellhet! Vagy nem ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Kifejtenéd kicsit bővebben. A Srác vmi vezetéket kötött vagy forrasztott át,hogy melyiket nem tudom,mert pont arról lemaradtam,de rá fogok kérdezni.Egyébként az ablakot csak fel tudja húzni záráskor,a nyitásnál történő lehuzást nem tudja,mint az újabbakon.De már ez is haladás.2000 pénzbe került zsebbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 A Srác vmi vezetéket kötött vagy forrasztott át,hogy melyiket nem tudom,mert pont arról lemaradtam,de rá fogok kérdezni.Egyébként az ablakot csak fel tudja húzni záráskor,a nyitásnál történő lehuzást nem tudja,mint az újabbakon.De már ez is haladás.2000 pénzbe került zsebbe. Az nagyon jó ár érte! El árulod hol csinálták? Azonnal be jelentkezek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Szerintem aki opelnál villamosságizott meg tudja csinálni. És tényleg kb ennyi. Nekem is működik sőt be is lehet "állítani" hogy csak reteszeléskor működjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts