Amusing Elküldve Április4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2005 és most milyen van fennt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2005 Rendben, csak el ne felejtsem levinni. Azért szedtem le, mert mondta a fóliás srác, hogy elképzelhető, hogy kikezdi a fóliát, mivel lecsökken a hely, ahova az üveg megy bele. Pl. suzukik némelyik légterelője felsérti a fóliát. Én inkább nem kockáztattam. na ezért nem lesz fóliám 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 és most milyen van fennt? Nincs semmilyen légterelő, de nem is baj. Mivel klímás az ótó, már nem lesz olyan gondom, mint a Corsánál, hogy nyári esőben párásodom. Akkor nagyon jó volt az ilyen légterelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 na ezért nem lesz fóliám 8) Én meg a fóliára voksolok a légterelő ellenében. Majd délután megnézed és repíted is le azonnal alégterelőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2005 Én meg a fóliára voksolok a légterelő ellenében. Majd délután megnézed és repíted is le azonnal alégterelőt :D legalább majd én is kapok 1 sört valakitől :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Öööö....most melik léterelőről van szó?? Arról amelyik az első oldalablakokon van, hogy ne fújjon be a menetszél oan nagyon...plexi! Nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Öööö....most melik léterelőről van szó?? Arról amelyik az első oldalablakokon van, hogy ne fújjon be a menetszél oan nagyon...plexi! Nem?? Ön nyert :D elviszi a nyereményt? Vagy mehetünk a következő kérdésre? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nektek oan gyárilag van?? :shock: Majd elhozom..persze! :D ...bár nekem van klíma is... :roll: ..de az nem kizáró ok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nektek oan gyárilag van?? :shock: Majd elhozom..persze! :P ...bár nekem van klíma is... :roll: ..de az nem kizáró ok.. Nem gyári, csak ajándékba kaptam opeléktől, mert kicsit megvárattak (Kb. 1,5 órát) :D Egyébként valami Szatuna nevű cég kreálmánya, de nem ragasztós, hanem jobb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2005 én a riasztóstól kaptam ajándékba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 ....Egyébként valami Szatuna nevű cég kreálmánya, de nem ragasztós, hanem jobb megoldás.... Szatuna az jóóóóóóóóóóóó :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Szatuna az jóóóóóóóóóóóó Akkor nem elég egy sör :twisted: Csak vicceltem. Ha tetszik Haga, akkor sör nélkül is a Tiéd lehet, de nem sértődöm meg, ha belém akarsz dönteni egy doboz cseh, vagy bajor nedűt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Pista! ...ööö ...nincs valami más dógod mostan neked??? :shock: :shock: :D :P Söröt! 1 -et! ...még a végin 1 ládával kell vinnem! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Pista! ...ööö ...nincs valami más dógod mostan neked??? :shock: :shock: :D :P Söröt! 1 -et! ...még a végin 1 ládával kell vinnem! :roll: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, telepakolhatod a csomitartót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nekem is nekem is!!!! Nem tudjátok v-Let-len merre lehet venni online? Kéne nekem is szélfogótörővezető Nekem (8000 e!!!!!!! Ft-ot mondtak! //sokkkkllalom) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nekem is nekem is!!!! Nem tudjátok v-Let-len merre lehet venni online? Kéne nekem is szélfogótörővezető Nekem (8000 e!!!!!!! Ft-ot mondtak! //sokkkkllalom) :D On-line-t nem tudok, de Újpalotán van egy bolt, ahol szinte mindenféle van. A Corsámra anno 5 eFt-ért vettem. Mekkora vihart kavartam az ajánlatommal :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 A Szatuna annyi körül szokott lenni, kb. ez a szokásos ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 thx 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nekem is nekem is!!!! Nem tudjátok v-Let-len merre lehet venni online? Kéne nekem is szélfogótörővezető Nekem (8000 e!!!!!!! Ft-ot mondtak! //sokkkkllalom) :D Dremu te mikor lépsz be a MOTE -ba??? Jössz Fótra? Ha jössz Fótra, és ott belépsz, akkor lemondok a javadra Jimi terelőjéről!! Nnah?? ...nekem van klímám.. áll az alku? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Dremu te mikor lépsz be a MOTE -ba??? Jössz Fótra? Ha jössz Fótra, és ott belépsz, akkor lemondok a javadra Jimi terelőjéről!! Nnah?? ...nekem van klímám.. áll az alku? Jól csinálja a srác a beszervezést... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Jól csinálja a srác a beszervezést... :wink: Ja-ja. Nekem is tetszett nagyon, de Neki van igaza. Valamit-valamiért :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Az nekem sajnos nagyon messzire van!!! Köszönöm szépen a lehetőséget ha közelebb lenne ternészetesen élnék vele de így add másnak aki közelebb van! :D :P :D :D Mondjatok erről a MOTE-rol még valamit 1ébKént... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Az nekem sajnos nagyon messzire van!!! Köszönöm szépen a lehetőséget ha közelebb lenne ternészetesen élnék vele de így add másnak aki közelebb van! :D :P :D :D Mondjatok erről a MOTE-rol még valamit 1ébKént... :roll: www.opelclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 www.opelclub.hu Ez egy rövid, velős és lényegretörő válasz volt :D :taps: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Érdekelne - már ha jó és műxik :D. Küldj egy mailt s megbeszéljük a részleteket. Te mond meg ,hogy hova kéred azt az emilt? :smt024 Mert címet azt nem adtál. Küldjél te nekem. Mindenesetre Fótra viszek egyet. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts