gyurigyerek Elküldve November14, 2017 Megoszt Elküldve November14, 2017 Sziasztok ! A megnövekedett autopályás km-ek miatt elszántam magam a tempomat beépítésére. Y17dt 2004-es a vas. Ha jól emlékezem németországban összeszerelt. A fékpedálnál és a kuplungnál bent van a kapcsoló és be van vezetékelve. A kormány oszlopon azonban nem találtam a tempomat csatiját. Elképzelhető, hogy az nincs kiépítve? Illetve lehet ilyen csatlakozót venni, vagy csipjem le a karról kinyúlót is és rakjam össze saruval esetleg forrasztással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabby1994 Elküldve November14, 2017 Megoszt Elküldve November14, 2017 1 órával ezelőtt, gyurigyerek írta: Sziasztok ! A megnövekedett autopályás km-ek miatt elszántam magam a tempomat beépítésére. Y17dt 2004-es a vas. Ha jól emlékezem németországban összeszerelt. A fékpedálnál és a kuplungnál bent van a kapcsoló és be van vezetékelve. A kormány oszlopon azonban nem találtam a tempomat csatiját. Elképzelhető, hogy az nincs kiépítve? Illetve lehet ilyen csatlakozót venni, vagy csipjem le a karról kinyúlót is és rakjam össze saruval esetleg forrasztással? Szia! Könnyen elképzelhető a dolog, hogy nincsen kiépítve előre a kormányoszlopon a csatlakozó. Nekem pl a motortéri kötegen nem volt rajta a tempomat vezetéke, beltérben meg a kormányoszlopnál ott volt... Célszerű bontásból venni egy ilyen csatlakozót, a forrasztás se rossz megoldás, de mindenképp gyáriasabb és eredetibb ha a csatival együtt behúzol mindent! Ha kell segítség az alkatrészek beszerzésében, írj bátran! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve November14, 2017 Megoszt Elküldve November14, 2017 (edited) 31 perce, Sabby1994 írta: Szia! Könnyen elképzelhető a dolog, hogy nincsen kiépítve előre a kormányoszlopon a csatlakozó. Nekem pl a motortéri kötegen nem volt rajta a tempomat vezetéke, beltérben meg a kormányoszlopnál ott volt... Célszerű bontásból venni egy ilyen csatlakozót, a forrasztás se rossz megoldás, de mindenképp gyáriasabb és eredetibb ha a csatival együtt behúzol mindent! Ha kell segítség az alkatrészek beszerzésében, írj bátran! Köszi. Egyedül ez a csatlakozó tűnik elérhetetlennek eddig. Gyári szám vagy cikkszám nagy segítség lenne a keresésben. Módosítva November14, 2017 : gyurigyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabby1994 Elküldve November14, 2017 Megoszt Elküldve November14, 2017 8 perce, gyurigyerek írta: Köszi. Egyedül ez a csatlakozó tűnik elérhetetlennek eddig. Gyári szám vagy cikkszám nagy segítség lenne a keresésben. Írtam pm-et! Ennek így külön gyári száma nincs, ez a kábelkötegen van rajta! Komplett kábelkötegnek van cikkszáma, de azt meg eléggé macerás cserélni. Egy ilyenhez egyáltalán nem is érdemes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
topyjo1 Elküldve November15, 2017 Megoszt Elküldve November15, 2017 Sziasztok! 2001-es G Astra Y17DT motorkód. Pár napja csinálja, hogy megváltozik a hangja, hangosan kerepel néhány másodpercig, mint az öreg Tranzitok, aztán abbahagyja, kigyullad a hibalámpa, és működik minden rendesen. Motor jár, jól húz, forog is, de világit a hibalámpa. Következő indításkor ismétlődik. Hibakód olvasót rádugva linking error jelzés van, holott eddig minden hibát sikerült kiolvasni, probléma nélkül. Már három különbözőt próbáltam, mindnél ugyanaz az eredmény. Légyszi valami tanácsot, merre keresgéljek, hibakód nélkül nem szeretnék feleslegesen alkatrészeket cserélgetni. Légtömegmérőt lehúztam, a csattogó jelenség akkor is megvolt, csak ugye ott már indítás után bejött a hiba . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve November15, 2017 Megoszt Elküldve November15, 2017 On 11/14/2017 at 12:53, gyurigyerek írta: Köszi. Egyedül ez a csatlakozó tűnik elérhetetlennek eddig. Gyári szám vagy cikkszám nagy segítség lenne a keresésben. Én anno felhívtam 6 bontót, egy helyen volt csatlakozó, de irreális árat montak rá. Ilyen szerelhető csatlakozóval oldottam meg végül: https://hqelektronika.hu/termekek/csat-21040-ketsoros-csatlakozo-ures-dugo-4p (plusz az ellendarab, plusz pinek mindkettőbe) Nem gyári, de legalább kiszerelhető marad a kar, és a kis pöcök miatt nem csúszik ki ez a csatlakozó sem magától. Nekem a tűzfal és a kormánykapcsoló közötti vezeték hiányzott csak a gyári kábelkötegből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve November16, 2017 Megoszt Elküldve November16, 2017 (edited) 18 órája, topyjo1 írta: Sziasztok! 2001-es G Astra Y17DT motorkód. Pár napja csinálja, hogy megváltozik a hangja, hangosan kerepel néhány másodpercig, mint az öreg Tranzitok, aztán abbahagyja, kigyullad a hibalámpa, és működik minden rendesen. Motor jár, jól húz, forog is, de világit a hibalámpa. Következő indításkor ismétlődik. Hibakód olvasót rádugva linking error jelzés van, holott eddig minden hibát sikerült kiolvasni, probléma nélkül. Már három különbözőt próbáltam, mindnél ugyanaz az eredmény. Légyszi valami tanácsot, merre keresgéljek, hibakód nélkül nem szeretnék feleslegesen alkatrészeket cserélgetni. Légtömegmérőt lehúztam, a csattogó jelenség akkor is megvolt, csak ugye ott már indítás után bejött a hiba . Felsőholtpont jeladó csere, dízel topikban van róla infó, illetve csillaggarázs? Milyen gázolaj van benne? Módosítva November16, 2017 : Handbrake Link to comment Megosztás: More sharing options...
topyjo1 Elküldve November17, 2017 Megoszt Elküldve November17, 2017 On 2017. 11. 16. at 11:03, Handbrake írta: Felsőholtpont jeladó csere, dízel topikban van róla infó, illetve csillaggarázs? Milyen gázolaj van benne? Shellnél tankolok évek óta. Ma eljutottam villamosság szerelőhöz, neki volt egy komolyabb műszere. Természetesen odafelé hibátlanul működött minden. Főtengely holtpont jeladó hiba, és valami nagynyomású szivattyú jeladó hiba volt eltárolva. Kitörölte, 20 percet kocsikáztunk, nem jött elő újra. Hazaindultunk, kb 20km után ismét hibajel. Már bezártak, nem tudtam visszamenni. Mi a rák az a nagynyomású szivattyú jeladó? Remélem az adagoló elektronika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve November20, 2017 Megoszt Elküldve November20, 2017 On 2017. 11. 17. at 20:43, topyjo1 írta: Shellnél tankolok évek óta. Ma eljutottam villamosság szerelőhöz, neki volt egy komolyabb műszere. Természetesen odafelé hibátlanul működött minden. Főtengely holtpont jeladó hiba, és valami nagynyomású szivattyú jeladó hiba volt eltárolva. Kitörölte, 20 percet kocsikáztunk, nem jött elő újra. Hazaindultunk, kb 20km után ismét hibajel. Már bezártak, nem tudtam visszamenni. Mi a rák az a nagynyomású szivattyú jeladó? Remélem az adagoló elektronika. A felsőholtpont jeladót magad is tudod cserélni. Az adagoló vezérlő elektronika már kcisit zsebbenyúlósabb + szelep csere is kell! Ha az a baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyikszi Elküldve November22, 2017 Megoszt Elküldve November22, 2017 Sziasztok! Milyen izzó kell a levegőfújó kapcsoló alá? A Kisfiammal próbáltam kiszedetni, de leesett, így nem tudom milyen való oda:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November22, 2017 Megoszt Elküldve November22, 2017 4 órája, nyikszi írta: Sziasztok! Milyen izzó kell a levegőfújó kapcsoló alá? A Kisfiammal próbáltam kiszedetni, de leesett, így nem tudom milyen való oda:) Behr vagy Delphi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyikszi Elküldve November22, 2017 Megoszt Elküldve November22, 2017 3 órája, gezoli írta: Behr vagy Delphi? Más, más izzó kell bele? Ahogy nézem Behr van nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szisszo Elküldve November22, 2017 Megoszt Elküldve November22, 2017 Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni,hogy 2004-es g astrába (1.7 diesel isuzu) tempotatot illetve vülésfűtést ki tudna beszerelni és mennyiért? Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November22, 2017 Megoszt Elküldve November22, 2017 1 óra, nyikszi írta: Más, más izzó kell bele? Ahogy nézem Behr van nekem. A Behr rendszerűnek le lehet húzni a középső gombját.1.2 wattos rizsszem izzó kell bele. http://www.zsombishop.hu/izzo-p-962.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyikszi Elküldve November23, 2017 Megoszt Elküldve November23, 2017 12 órája, Geopake írta: A Behr rendszerűnek le lehet húzni a középső gombját.1.2 wattos rizsszem izzó kell bele. http://www.zsombishop.hu/izzo-p-962.html Köszönöm, meg is vettem. Valami fogót keresek. Pedig már cseréltem, de nem emlékszem hogy tettem be Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2017 Megoszt Elküldve November23, 2017 On 2017. 11. 22. at 19:00, nyikszi írta: Más, más izzó kell bele? Ahogy nézem Behr van nekem. Ez Delphi a képen... A Behr ilyen négyszögletes, és ebbe tudsz izzót cserélni úgy hogy a középső tekerőgombot lehúzod. A Delphiben hátulról lehet cserélni, szét kell szedni az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November23, 2017 Megoszt Elküldve November23, 2017 12 órája, nyikszi írta: Köszönöm, meg is vettem. Valami fogót keresek. Pedig már cseréltem, de nem emlékszem hogy tettem be csipesszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November26, 2017 Megoszt Elküldve November26, 2017 On 2017. 11. 23. at 22:19, Geopake írta: csipesszel. Inkább a kivételhez kell csipesz, berakáshoz annyira nem. Igaz én már régen cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve November30, 2017 Megoszt Elküldve November30, 2017 (edited) Sziasztok! Segítséget kérnék gyári olvasólámpa bekötésre. Engem csak a lampa resze érdekel. Akksirol probaltam, de az olvasó égőket nem tudtam kapcsolni, folyamatosan vilagitott. Módosítva November30, 2017 : jamies Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November30, 2017 Megoszt Elküldve November30, 2017 15 perce, jamies írta: Sziasztok! Segítséget kérnék gyári olvasólámpa bekötésre. Engem csak a lampa resze érdekel. Akksirol probaltam, de az olvasó égőket nem tudtam kapcsolni, folyamatosan vilagitott. 1-es láb: MUT (1423) GY0.5; eredeti lámpa szürkéje 2-es láb: 15, F3.42, 5A, X1/10 (231); BK1; behúzott 3-as láb: -- 4-es láb: -- 5-ös láb: TEST, közösítve a 8-as lábbal 6-os láb: -- 7-es láb: -- 8-as láb: TEST (tető furat) 9-es láb: 30, F1.28, 5A, X1/76 (419); BK1; behúzott 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December3, 2017 Megoszt Elküldve December3, 2017 On 2017. 11. 26. at 7:37, imy írta: Inkább a kivételhez kell csipesz, berakáshoz annyira nem. Igaz én már régen cseréltem. én mipolán csövel csináltam /motor benzincsö/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve December3, 2017 Megoszt Elküldve December3, 2017 Sziasztok kepen melyik a 100k 1k es a 47k ellenallas? https://www.kephost.com/image/EVp9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2017 Megoszt Elküldve December3, 2017 45 perce, jamies írta: Sziasztok kepen melyik a 100k 1k es a 47k ellenallas? https://www.kephost.com/image/EVp9 Itt ki tudod keresni a színek alapján hogy az adott ellenállás mekkora:http://www.bsselektronika.hu/index.php?w=EQx1s9OlpK A kép nem olyan minőségű hogy ez alapján meg tudjam mondani, de ha ott van előtted ez az akármi akkor neked mennie fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve December3, 2017 Megoszt Elküldve December3, 2017 Sajnos nekem is a kepm minőség a probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2017 Megoszt Elküldve December3, 2017 6 perce, jamies írta: Sajnos nekem is a kepm minőség a probléma Mi ez a bigyó? Google képkeresővel talán lehet róla jobb minőségben is találni fotót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts