Janó32 Elküldve Július29, 2017 Megoszt Elküldve Július29, 2017 4 órája, zotya975 írta: Üdv...a beteg egy ezüst G sedan, motorkódját nem tudom de szerintem nem is lényeges. ( de amúgy érdekes hogy a szelepfedélen Ecotech van a kocsi hátulján Twinport, de ez lehet csak nekem fura) töltésjelző pislákol, és makacsul világít, ilyenkor elnehezül a szervó, ami ha jól tudom elektromos. Az akku 12.5Voltot ad ami járó motornál csak 12.3Volt. A hosszbordásszíj megvan, jól tippelek generátor hibára? Nem kérték hogy csináljam meg, csak "mi lehet a baja?" mondtam vigyék el autó villamosságihoz. A generátor hátulján műanyag burkolat, rémlik hogy valamelyiknél hozzáférhető a diódahíd vagy talán a fesszabályzó bontás nélkül. Új akkut tavaly kapott az indítás ( télen is) probléma mentes, közben nem esik nagyot a fesz. Generátornak tűnik (legalábbis töltés hibának, esetleg test hibának), autóvillamosságis szaki két perc alatt megmondja méréssel. Egyébként a Twinport is Ecotec motor, tehát Ecotec felirat van a motoron... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július30, 2017 Megoszt Elküldve Július30, 2017 11 órája, Janó32 írta: Generátornak tűnik (legalábbis töltés hibának, esetleg test hibának), autóvillamosságis szaki két perc alatt megmondja méréssel. Egyébként a Twinport is Ecotec motor, tehát Ecotec felirat van a motoron... Kösz, akkor nem mondtam neki hülyeséget. Sose néztem utána de valahogy mindíg azt képzeltem a Twinport-Ecotec tök más. A Twinportról mindíg csak arra a zörgő szelepre asszociáltam a szívósoron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július30, 2017 Megoszt Elküldve Július30, 2017 23 órája, Janó32 írta: Generátornak tűnik (legalábbis töltés hibának, esetleg test hibának), autóvillamosságis szaki két perc alatt megmondja méréssel. Egyébként a Twinport is Ecotec motor, tehát Ecotec felirat van a motoron... Igen sajnos Ecotec a Twinport is,legalábbis az olajfogyasztás szempontjából Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Július31, 2017 Megoszt Elküldve Július31, 2017 On 2017. 07. 29. at 17:28, zotya975 írta: Üdv...a beteg egy ezüst G sedan, motorkódját nem tudom de szerintem nem is lényeges. ( de amúgy érdekes hogy a szelepfedélen Ecotech van a kocsi hátulján Twinport, de ez lehet csak nekem fura) töltésjelző pislákol, és makacsul világít, ilyenkor elnehezül a szervó, ami ha jól tudom elektromos. Az akku 12.5Voltot ad ami járó motornál csak 12.3Volt. A hosszbordásszíj megvan, jól tippelek generátor hibára? Nem kérték hogy csináljam meg, csak "mi lehet a baja?" mondtam vigyék el autó villamosságihoz. A generátor hátulján műanyag burkolat, rémlik hogy valamelyiknél hozzáférhető a diódahíd vagy talán a fesszabályzó bontás nélkül. Új akkut tavaly kapott az indítás ( télen is) probléma mentes, közben nem esik nagyot a fesz. Elméletileg hozzáférhető a feszültségszabályzó, generátorral a helyén. Azonban akkora szívás így levenni a fedelet, majd alatta a fesz szabalyzot, hogy egyszerűbb először kiszerelni az egész generátort. Egyszerűen sehogy nem férni hozzá se Astrán, se Corsán. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2017 Megoszt Elküldve Július31, 2017 47 perce, Krajcso írta: Elméletileg hozzáférhető a feszültségszabályzó, generátorral a helyén. Azonban akkora szívás így levenni a fedelet, majd alatta a fesz szabalyzot, hogy egyszerűbb először kiszerelni az egész generátort. Egyszerűen sehogy nem férni hozzá se Astrán, se Corsán. Jaja néztem, hogy felülről nem nagyon érni el, alá meg nem is másztam. Most autó villamosságit keresnek, hát jó szórakozást hozzá. Aki a környékünkön van az egyik, az eléggé igénytelen a másikhoz nem lehet bejutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus1, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2017 (edited) Tegnap 15 Forintból komfortosítottam a záramat ! Annyiért vettem egy diódát, s azt beleforrasztottam a megfelelő lábakra a központizár vezérlőben és tárám, messziről zárásra felhúzza mindkét első elektromos ablakot! Módosítva Augusztus1, 2017 : oggy Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus1, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2017 59 perce, oggy írta: Tegnap 15 Forintból komfortosítottam a záramat ! Annyiért vettem egy diódát, s azt beleforrasztottam a megfelelő lábakra a központizár vezérlőben és tárám, messziről zárásra felhúzza mindkét első elektromos ablakot! Nekem a hátsókat is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus1, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2017 5 órája, oggy írta: Tegnap 15 Forintból komfortosítottam a záramat ! Annyiért vettem egy diódát, s azt beleforrasztottam a megfelelő lábakra a központizár vezérlőben és tárám, messziről zárásra felhúzza mindkét első elektromos ablakot! Szia! Egy képet tudnál ide feldobni,hogy hova,melyik lábakra forrasztottad,és mekkora diódát? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 (edited) 20 órája, bocs írta: Szia! Egy képet tudnál ide feldobni,hogy hova,melyik lábakra forrasztottad,és mekkora diódát? Köszönöm! Szia! Parancsolj! Azért csináltam róla képet, mert gondoltam hátha más is belevág ebbe a mutatványba! A dióda talán 1N4007 volt? Nincs nagy jelentősége, mert nem folyik át rajta nagy áram. free image hosting Módosítva Augusztus2, 2017 : oggy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 (edited) On 2017. 08. 01. at 15:13, gezoli írta: Nekem a hátsókat is! Ha hátra, állandóra beültetek egy hosszúkezű és gyors embert aki eléri egyszerre mindkét ablaktekerőt, akkor a hátsókat is felfogja húzni, (meg akár leis, bibííí) ! Merthogy a hátsó ablakok villanyosításával utólagosan nem fogok kínlódni az hótziher! A tempomatot azt még beraktam utólag, de csak azért mert minden elő volt készítve gyárilag, meg még ezt a csukom azt felhúzza, aztán itt nekem elég a fullosításból! Módosítva Augusztus2, 2017 : oggy Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 9 perce, oggy írta: Ha hátra, állandóra beültetek egy hosszúkezű és gyors embert aki eléri egyszerre mindkét ablaktekerőt, akkor a hátsókat is felfogja húzni, (meg akár leis, bibííí) ! Merthogy a hátsó ablakok villanyosításával utólagosan nem fogok kínlódni az hótziher! A tempomatot azt még beraktam utólag, de csak azért mert minden elő volt készítve gyárilag, meg még ezt a csukom azt felhúzza, aztán itt nekem elég a fullosításból! Nekem az autó az egyik hobbim, ezért éreztem jó kihívásnak az utólagos extrák beépítését. Az összes extra ami most az autóban benne van tudom, hogy a következőben alapból benne kell legyen. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 (edited) 14 perce, gezoli írta: Nekem az autó az egyik hobbim, ezért éreztem jó kihívásnak az utólagos extrák beépítését. Az összes extra ami most az autóban benne van tudom, hogy a következőben alapból benne kell legyen. Mondjuk, énis imádok barkácsolni, szerelgetni (az a szerencse az én vasam gyárilag se egy fapados darab), meg ugye mindenféle fórumot bújni, de van egy határ, ami fölé nem megyek! Nekem igazából a motorozás hobbim. Módosítva Augusztus2, 2017 : oggy Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 3 órája, oggy írta: Mondjuk, énis imádok barkácsolni, szerelgetni (az a szerencse az én vasam gyárilag se egy fapados darab), meg ugye mindenféle fórumot bújni, de van egy határ, ami fölé nem megyek! Nekem igazából a motorozás hobbim. Off: nini még egy motoros, aki nem is lakik olyan messze tőlem On" Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 4 órája, oggy írta: Szia! Parancsolj! Azért csináltam róla képet, mert gondoltam hátha más is belevág ebbe a mutatványba! A dióda talán 1N4007 volt? Nincs nagy jelentősége, mert nem folyik át rajta nagy áram. free image hosting Szia! Köszönöm a képet és az infót! Sokat segítettél. Üdv. Robi 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 4 órája, kobraCode írta: Off: nini még egy motoros, aki nem is lakik olyan messze tőlem On" .. igen, motorozni jó.. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Augusztus5, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2017 On 2017. 08. 02. at 3:13 PM, oggy said: Szia! Parancsolj! Azért csináltam róla képet, mert gondoltam hátha más is belevág ebbe a mutatványba! A dióda talán 1N4007 volt? Nincs nagy jelentősége, mert nem folyik át rajta nagy áram. free image hosting Szia. Neked alapból felhúzta az ablakot ha kulccsal zártad és elfordítva tartottad a kulcsot a zárban? Múltkor én is kipróbáltam, de nekem nem ment. Az én ablakom kulcsra sem záródik. Valamint, ha hosszan nyomom az ablak gombját, csak lefelé megy automatikusan, felfelé végig nyomnom kell a gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicso1976 Elküldve Augusztus7, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2017 Sziasztok! Azt a relét keresem amelyik automatikusan felkapcsolja a tompított lámpákat! Kinek van felesleges reléje illetve az összes astra g-ben ki van vezetékelve? Merre található ez a relé? gm13101741 62 38 618 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2017 1 óra, csicso1976 írta: Sziasztok! Azt a relét keresem amelyik automatikusan felkapcsolja a tompított lámpákat! Kinek van felesleges reléje illetve az összes astra g-ben ki van vezetékelve? Merre található ez a relé? gm13101741 62 38 618 Nekem van egy ha minden igaz. Hogy az összesben ki van-e vezetékelve, azt nem tudom, az enyémben ki volt. A csatlakozója a műszerfal alatt, a biztosítéktábla mögött van. Én azért vettem ki végül alig 1 hét használat után, mert rájöttem hogy a xenonnak nem tesz jót az állandó fel-le kapcsolgatás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicso1976 Elküldve Augusztus7, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2017 6 perce, tgabika76 írta: Nekem van egy ha minden igaz. Hogy az összesben ki van-e vezetékelve, azt nem tudom, az enyémben ki volt. A csatlakozója a műszerfal alatt, a biztosítéktábla mögött van. Én azért vettem ki végül alig 1 hét használat után, mert rájöttem hogy a xenonnak nem tesz jót az állandó fel-le kapcsolgatás. Mennyiért tudnál megszabadulni tőle?posta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2017 1 perc, csicso1976 írta: Mennyiért tudnál megszabadulni tőle?posta? Írok PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis1213 Elküldve Augusztus7, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2017 19 perce, tgabika76 írta: Nekem van egy ha minden igaz. Hogy az összesben ki van-e vezetékelve, azt nem tudom, az enyémben ki volt. A csatlakozója a műszerfal alatt, a biztosítéktábla mögött van. Én azért vettem ki végül alig 1 hét használat után, mert rájöttem hogy a xenonnak nem tesz jót az állandó fel-le kapcsolgatás. Tudna valaki felrakni egy képet a helyéről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2017 9 perce, Atis1213 írta: Tudna valaki felrakni egy képet a helyéről? Bár én rengeteget turkáltam ott emiatt és tempomat ügyben is, de valahogy sosem jutott eszembe lefényképezni, úgyhogy netes a kép, de ilyet keress: Az hogy "a biztosítéktábla mögött", az úgy értendő hogy ki kell billenteni a biztosítéktáblát a helyéről, amihez ugye a pedálok feletti takaróelemet és az alatt levő szellőző/fűtéscsövet is ki kell venni, és még így is elég szívás hozzáférni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2017 Wááá, mégiscsak lefényképeztem a műveletet, íme egy kis elrettentés: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2017 14 órája, tgabika76 írta: Wááá, mégiscsak lefényképeztem a műveletet, íme egy kis elrettentés: Így ki lehet húzni a biztitáblát? Mégis csak kocsit kell cserélnem.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paprikab4 Elküldve Augusztus8, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2017 Sziasztok! Tudja valaki esetleg, hogy G cabriohoz hol lehet kapni méretpontos szövetszőnyeget? Vagy esetleg megegyezik a simáéval? A küszöbök vastagsága miatt gondolom nem stimmel. A másik kérdés, az antenna szár vajon ugyan az mint a simáé? Sajnos el van törve a belseje és így elég gyenge a rádió vétel. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts