Krajcso Elküldve November2, 2016 Megoszt Elküldve November2, 2016 7 perce, Biszabolcs írta: Sziasztok van egy opel astra g m 2 literes dizel motoral amej reggel inditas utan nem megy kereken a motor mintha nem mukodne minden henger,de miutan bemelekszik normalisan mukodik hibakod nincs ,mi lehet a baja . tud valaki segiteni ? Első körben az izzítógyertyákat kellene megnézetni. Jártam úgy, hogy 1 nem izzított rendesen, de semmiféle hibakódot nem kaptam rá, csak darabosan járt a motor az elején. Ha nagyon régóta nem volt kicsavarva az izzítógyertya, érdemes segítséget kérni hozzá, mert szeret beletörni és akkor kezdődik a szívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Biszabolcs Elküldve November2, 2016 Megoszt Elküldve November2, 2016 2 perce, Krajcso írta: Első körben az izzítógyertyákat kellene megnézetni. Jártam úgy, hogy 1 nem izzított rendesen, de semmiféle hibakódot nem kaptam rá, csak darabosan járt a motor az elején. Ha nagyon régóta nem volt kicsavarva az izzítógyertya, érdemes segítséget kérni hozzá, mert szeret beletörni és akkor kezdődik a szívás. koszonom szepen hat 3 eve van nalam azota nem volt hoza nyulva es elotte ki tudja mikor volt . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November3, 2016 Megoszt Elküldve November3, 2016 21 órája, zotya975 írta: Két oldalt van átvezetés a kábeleknek a tűzfalon, a vezetőoldalt a kiegyenlítő tartály mögött, az anyósoldalt meg az ablakmosó tartály mögött. Az utastérből az utóbbihoz férni jobban hozzá. Ne írj már marhaságokat! Legalább annak nézz utána, hogy G Astranál hol van az ablakmosó tartály!!! On 2016. 11. 01. at 22:43, Coredump írta: Sziasztok, biztos volt mar kerdes, de nem talalom vmiert. Astra G X14XE... hol kene atvezetnem az erolkodo tabkabelet a tuzfalon ? En a kormanyoldalon keresgeltem, de ott az vastag kabelkoteg es nem hinnem ,h ott at tudom tuszkolni. Lehet furnom kellene a masikoldalon es keresztbe visszavinni az aksi moge ahol a nagy gumigomba van ? Elore is koszi a valaszt !!! Core A gázpedál fölött van egy gumi dugó, ott be tudod vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2016 Megoszt Elküldve November3, 2016 30 perce, gezoli írta: Ne írj már marhaságokat! Legalább annak nézz utána, hogy G Astranál hol van az ablakmosó tartály!!! A gázpedál fölött van egy gumi dugó, ott be tudod vinni. Bocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coredump Elküldve November3, 2016 Megoszt Elküldve November3, 2016 15 hours ago, gezoli said: Ne írj már marhaságokat! Legalább annak nézz utána, hogy G Astranál hol van az ablakmosó tartály!!! A gázpedál fölött van egy gumi dugó, ott be tudod vinni. Sziasztok, Igen en is gondoltam szolok ,h az ablakmosotartaly a vezetooldalon van. Azert koszonom a valaszokat. Foleg az utolsot, akkor vak vagyok nem lattam ,de megkeresem. Koszi! Core Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve November3, 2016 Megoszt Elküldve November3, 2016 15 órája, gezoli írta: Ne írj már marhaságokat! Legalább annak nézz utána, hogy G Astranál hol van az ablakmosó tartály!!! A gázpedál fölött van egy gumi dugó, ott be tudod vinni. X-es motorja van, akkor ott nincs gumidugó hanem gázbowden kijárat és az foglalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November4, 2016 Megoszt Elküldve November4, 2016 11 órája, Déneske írta: X-es motorja van, akkor ott nincs gumidugó hanem gázbowden kijárat és az foglalt És mellette szerinted nem fér be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve November4, 2016 Megoszt Elküldve November4, 2016 4 órája, gezoli írta: És mellette szerinted nem fér be? 0,75-ös biztos befér. Csak gondoltam szólok hogy ne dugót keressen. Kiszállok a történetből 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Angyal János Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 Sziasztok! Kb. 1 hónapja vettem egy Astra G Z14XE 2004.07 havi autót. Az utastér a szivargyújtó és a csomagtartó és kesztyűtartó világításom nem működik, egy égőt kivettem az jó. A világitás kapcsoló kihúzására sem működik az utastér világitás. A 28-as biztosíték 5 A az jó! Van valakinek ötlete, hol lehet a hiba! Segítséget előre is köszönöm. Üdv. János Link to comment Megosztás: More sharing options...
matrix19 Elküldve November6, 2016 Megoszt Elküldve November6, 2016 Sziasztok lehet feltették már páran előttem ezt a kérdést sőt biztos is vagyok benne,de sajnos nem találom sehol remélem valaki le tudja írni annak nagyon megköszönném.Szeretnék beépíteni utólag első ködlámpát.Első lépésben beszereztem egy másik világításkapcsolót (benyomtam de a műszerfalon nem villant ki semmi ellentétben a hátsóval,lehet nincs is kontrol lámpa a műszerfalon ) a másik lépésben beszereztem egy ködlámpa szettet .Esély van rá hogy gyári kapcsolóval felkapcsoljam őket?nem gond ha műszerfalon nem villan ki semmi csak a gyári kapcsolóval működjön Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve November6, 2016 Megoszt Elküldve November6, 2016 37 perce, matrix19 írta: Sziasztok lehet feltették már páran előttem ezt a kérdést sőt biztos is vagyok benne,de sajnos nem találom sehol remélem valaki le tudja írni annak nagyon megköszönném.Szeretnék beépíteni utólag első ködlámpát.Első lépésben beszereztem egy másik világításkapcsolót (benyomtam de a műszerfalon nem villant ki semmi ellentétben a hátsóval,lehet nincs is kontrol lámpa a műszerfalon ) a másik lépésben beszereztem egy ködlámpa szettet .Esély van rá hogy gyári kapcsolóval felkapcsoljam őket?nem gond ha műszerfalon nem villan ki semmi csak a gyári kapcsolóval működjön Milyen motor, évjárat? Nálam sem volt plugandplay sajnos...ha csak simán bedobod az új kapcsolót, nyilván nem csinál semmit. Szükséged lesz még relére is és ha nincs szerencséd, akkor kábelezned is kell, mint nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve November7, 2016 Megoszt Elküldve November7, 2016 On 2016. 11. 05. at 8:01, Angyal János írta: Sziasztok! Kb. 1 hónapja vettem egy Astra G Z14XE 2004.07 havi autót. Az utastér a szivargyújtó és a csomagtartó és kesztyűtartó világításom nem működik, egy égőt kivettem az jó. A világitás kapcsoló kihúzására sem működik az utastér világitás. A 28-as biztosíték 5 A az jó! Van valakinek ötlete, hol lehet a hiba! Segítséget előre is köszönöm. Üdv. János Nézd meg a képen pirossal bekarikázott zöld színű relét, valószínű az ment tönkre és cserélni kell. A 29-es biztosítékot is ellenőrizheted hogy jó-e.Kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve November7, 2016 Megoszt Elküldve November7, 2016 Ahojj. nemtudom ide tartozik-e, és hogy mekkora hülyeséget kérdezek, de ha nincs bordcomputer a kocsiba megtudom nézni, hogy milyen szoftver vezérli a motrot és ha van újabb azt szervízbe rá tudják rakni? (Nembiztos van értelme, csak megfuttattam itt hétfőeste néhány hallott infót) Link to comment Megosztás: More sharing options...
matrix19 Elküldve November7, 2016 Megoszt Elküldve November7, 2016 On 11/6/2016 at 15:21, peacetrang írta: Milyen motor, évjárat? Nálam sem volt plugandplay sajnos...ha csak simán bedobod az új kapcsolót, nyilván nem csinál semmit. Szükséged lesz még relére is és ha nincs szerencséd, akkor kábelezned is kell, mint nekem x16szr 99 es.gondoltam hogy kábelezni kell az nem gond abból van bőven mint ahogy reléből is.csak nem tudom hova és mit kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve November8, 2016 Megoszt Elküldve November8, 2016 7 órája, matrix19 írta: x16szr 99 es.gondoltam hogy kábelezni kell az nem gond abból van bőven mint ahogy reléből is.csak nem tudom hova és mit kell egy email cím privátban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Freeman007 Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 Sziasztok újfent. Be kéne húznom egy kábelt az aksitól a középkonzolhoz, van tippetek hol, merre tudom elvezetni? X14XE, 1,4 benzin, 2000. G astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Merkava Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudja valaki esetleg hogy pontosan milyen típúsú izzók kellenek egy G astra műszerfalába? a világításkapcsolótól elkezdve az óracsoportig? A középkonzolról találtam/mutattak leírást. Illetve van egy óracsoportos is de ott meg nem írja hogy milyen izzó kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 11 órája, Merkava írta: Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudja valaki esetleg hogy pontosan milyen típúsú izzók kellenek egy G astra műszerfalába? a világításkapcsolótól elkezdve az óracsoportig? A középkonzolról találtam/mutattak leírást. Illetve van egy óracsoportos is de ott meg nem írja hogy milyen izzó kell bele. Első sorban a kocsi és motor adata kellene mert típus függő és milyen a fűtésrendszer Behr vagy Delphi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Merkava Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 7 perce, astra 1 írta: Első sorban a kocsi és motor adata kellene mert típus függő és milyen a fűtésrendszer Behr vagy Delphi. 2003/01 G astra caravan z14xe. A fűtésrendszer jó kérdés, miből derül ki hogy melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 Engedelmetekkel kimásolva a G astra okosságokból "A vezetőoldali ajtón a pedálok felé benézve ha azt látod a műszerfal középső részének az alján, hogy a burkolat csavarral van rögzítve akkor Delphi! Ha pedig patenttel van rögzítve a burkolat akkor Behr!" 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Merkava Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 8 perce, Geopake írta: Engedelmetekkel kimásolva a G astra okosságokból "A vezetőoldali ajtón a pedálok felé benézve ha azt látod a műszerfal középső részének az alján, hogy a burkolat csavarral van rögzítve akkor Delphi! Ha pedig patenttel van rögzítve a burkolat akkor Behr!" Köszi a tippet. Holnap akkor ránézek. Legalább nem kell bontanom hozzá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 (edited) . Módosítva November14, 2016 : agoo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 (edited) On 2016. 11. 11. at 22:27, agoo írta: Hello Mindenki ! Eladó hűtővíz - hűtőfolyadék szint ellenőrző jellemzői : - szivargyújtóról működik 5 Volt (USB-s adapterrel) - led-es fény visszajelzés - hang visszajelzés - bármilyen autóba szerelhető utólag Ha nem jó helyre írtam, akkor sorry. 25 ezerért nem hiszem hogy kapkodni fogják. Amúgy milyen elven működik? A kiegyenlítő tartály nem olyan átlátszó mint a folyékony szappanos flakon. Módosítva November13, 2016 : forumadmin Telefonszámot ne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Merkava Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 15 órája, Merkava írta: 2003/01 G astra caravan z14xe. A fűtésrendszer jó kérdés, miből derül ki hogy melyik? Na szóval akkor a fűtésrendszer behr mert patentos a rögzítés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 17 perce, Merkava írta: Na szóval akkor a fűtésrendszer behr mert patentos a rögzítés! Üdv. Igazából semmi jelentősége, hogy milyen fűtésű rendszerrel szerelt a verda, hiszen igy is úgy is szét kell kapni az egész középkonzolt, ha mindenhol izzót akarsz cserélni. A behr típusnál annyival jobb a helyzet, hogy ott magában a fűtéskonzolban az izzócsere a középső tekerő lehúzása után lehetséges. Ha nem tévedek akkor t5-ös foglalatú izzó, led kell oda, meg a szivargyújtóhoz is. Az óracsoportba illetve a többi helyre T5 B8.5D foglalatú kell . A világítás kapcsolóban van egy foglalat nélküli led is, azt csak forrasztani lehet a megfelelő ellenállással. Ilyen lett a végeredmény 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts