RazoR Elküldve Június21, 2016 Megoszt Elküldve Június21, 2016 (edited) On 2016. 06. 19. at 19:20, astra írta: igy igaz én is ezt tettem olyan betétet keresel amibe bele megy a kulcsod nem baj ha nem fordul el a szaki át rakja neked a lamellákat és királyság . Köszi a tanácsokat, ezt fogom tennia valószínüleg. Az új kapcsoló megvan, müködik is (leszámítva hogy nem marad a helyén), remélem át tudják lamellázni. Más: valami tipp, hogy a központi távirányítója miért csinálja, hogy megnyomom, hosszan világít és ha elaludt a led csak akkor zár/nyit normálisan? Módosítva Június21, 2016 : RazoR Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június21, 2016 Megoszt Elküldve Június21, 2016 Gyári bőrkormányt hogyan lehetne újra festeni? Kicsit meg van kopva. Olyan megoldásra gondolok ami utána nem fogja be a kezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június21, 2016 Megoszt Elküldve Június21, 2016 Az újrabőrözés nem opció? Én a gyári bőrkormányt huzattam újra a váltószoknya.hu-s Janival, méghozzá úgy hogy az eredeti bőr is rajta maradt, mert szeretem ha jó vastag fogású a kormány. Tavalyelőtt 12e-ért csinálta, úgy hogy kétoldalt perforált, alul és felöl pedig sima fekete bőrrel és drapp cérnával varrta. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2016 Megoszt Elküldve Június21, 2016 Sziasztok. Igaz nem G Astra hanem B Vectra. Multikormány gomboknak nincs funkciója, mert nem gyári a rádióm. Rá lehet esetleg kötni a gombokat a tempomatra? Ne az indexkaron kapcsoljam, hanem mondjuk a kormány jobb oldalán a + - o gombokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június22, 2016 Megoszt Elküldve Június22, 2016 6 órája, Tiv. írta: Sziasztok. Igaz nem G Astra hanem B Vectra. Multikormány gomboknak nincs funkciója, mert nem gyári a rádióm. Rá lehet esetleg kötni a gombokat a tempomatra? Ne az indexkaron kapcsoljam, hanem mondjuk a kormány jobb oldalán a + - o gombokkal? Szerintem egy kis barkácsolással kivitelezhető. A gyenge láncszem a kormány átvezető szalag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június22, 2016 Megoszt Elküldve Június22, 2016 6 órája, Tiv. írta: Sziasztok. Igaz nem G Astra hanem B Vectra. Multikormány gomboknak nincs funkciója, mert nem gyári a rádióm. Rá lehet esetleg kötni a gombokat a tempomatra? Ne az indexkaron kapcsoljam, hanem mondjuk a kormány jobb oldalán a + - o gombokkal? Ccorsaban mar lattam ilyen kivitelezest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ozikS Elküldve Június23, 2016 Megoszt Elküldve Június23, 2016 Sziasztok ! Több fórumon kérdezgettem a problémámat, sajnos nem kaptam választ rá. Ausztriából hozott Zafimba nem tudom a fedélzeti komputeremet kezelni, a használatija meg az ablaktörlő kapcsolatot mutatja, csak éppen az enyém más fajta mint kiderült navigációs. Van valakinek ilyen kijelzője ? Márkaszervíz segítségével kiderítettem, hogy a gyári NCD 1100 rádióval lehetett kezelni a fed komputert, és nem az ablaktörlő karral.. Úgy érzem halott ügy, hogy kivezetéssel lehetne a menüt kezelni utólag szerelt gombokkal.Jól érzem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június23, 2016 Megoszt Elküldve Június23, 2016 On 2016. 06. 22. at 6:37, spzoli írta: Ccorsaban mar lattam ilyen kivitelezest. Ez egy elég jól megfontolandó ötlet lenne. A 4 szál vezetéket ami az index karon van, simán át lehet vezetékelni a kormányra, nyilván akkor a rádió funkció ugrik. Egyébként szerintem a kormány átvezetőn át lehet "vinni", csak ott közvetlenül át kell kötni és ennyi. Vagy rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június23, 2016 Megoszt Elküldve Június23, 2016 12 perce, Handbrake írta: Ez egy elég jól megfontolandó ötlet lenne. A 4 szál vezetéket ami az index karon van, simán át lehet vezetékelni a kormányra, nyilván akkor a rádió funkció ugrik. Egyébként szerintem a kormány átvezetőn át lehet "vinni", csak ott közvetlenül át kell kötni és ennyi. Vagy rosszul gondolom? Én is így gondolom! Egyébként nem vagyok teljesen kibékülve az indexkaron lévő kapcsolókkal. Gyári a kar, mégis a gombokat elég nehéz nyomogatni. Először utángyártott kart raktam be. Azt hittem ezért nehéz a gombok nyomogatása. Kicseréltem a kart bontottra, de u.a.. Viszont ez az egyik extra amit nagyon szeretek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 11 órája, Handbrake írta: Ez egy elég jól megfontolandó ötlet lenne. A 4 szál vezetéket ami az index karon van, simán át lehet vezetékelni a kormányra, nyilván akkor a rádió funkció ugrik. Egyébként szerintem a kormány átvezetőn át lehet "vinni", csak ott közvetlenül át kell kötni és ennyi. Vagy rosszul gondolom? Ja, lenyegeben ennyi. Ember azert pont ccorsanal csinalta, mert abba meglehetosen ritka a tempomatos indexkar es nincs utangyartott sem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 Nyilván előnyben van akinek most is multikormánya van, de gombsort lehet venni külön is, az átvezető az érdekes, majd utánanézek mi pénzt lehet ilyenért kiadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 21 perce, Handbrake írta: Nyilván előnyben van akinek most is multikormánya van, de gombsort lehet venni külön is, az átvezető az érdekes, majd utánanézek mi pénzt lehet ilyenért kiadni. Emlékeim szerint a gombsor berakható eredetileg nem multis kormányba is. Kicsit faragni kell, de a rögzítési pontok megvannak. Az átvezető 5Eft körül mozog. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 (edited) 14 órája, gezoli írta: Én is így gondolom! Egyébként nem vagyok teljesen kibékülve az indexkaron lévő kapcsolókkal. Gyári a kar, mégis a gombokat elég nehéz nyomogatni. Először utángyártott kart raktam be. Azt hittem ezért nehéz a gombok nyomogatása. Kicseréltem a kart bontottra, de u.a.. Viszont ez az egyik extra amit nagyon szeretek. Én utángyártott, Magneti Marelli márkájú kart vettem. Az irányjelzésnél túl erősen kell nyomni, hogy bekattanjon, a tempomat gombok pedig ezen is túl merevek. Ezen kívül gyakran benyomva maradt az R gomb melegben. Szétszedtem a kapcsolót, de mindenhol meg volt zsírozva ahol mozgó alkatrész van benne. Végül az előző, tempomat nélküli kapcsolóból áttettem az irányjelző rugóját (nem ugyanolyan keménységű volt!), az I és R gombok alatti rugókból pedig levágtam 2 menetet. Szerintem most olyan, amilyennek lennie kellene gyárilag. Módosítva Június24, 2016 : Krajcso Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 Ezt már a múltkorában is kérdeztem, de most hátha valaki akinek Comfort felszereltségű az autója megmondja a tutit.. Szóval lehetséges , hogy be van vezetékelve a tempomat (kuplung kapcsoló megvan),nálam, s csak egy indexkapcsoló kell, meg egy tanítás és lesz tempomatom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 3 perce, oggy írta: Ezt már a múltkorában is kérdeztem, de most hátha valaki akinek Comfort felszereltségű az autója megmondja a tutit.. Szóval lehetséges , hogy be van vezetékelve a tempomat (kuplung kapcsoló megvan),nálam, s csak egy indexkapcsoló kell, meg egy tanítás és lesz tempomatom? Lehetséges. De nem sokat kell bontani hozzá szedd le a kormányburkolatot és meglátod ott bent van e tempomatos indexkarnak a csatija. Ha az is bent van akkor valószínűleg már csak a programozás kell. Amúgy mi a motorkódod? Ilyen csatit keress, vagyis ennek az ellentettjét: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 Ha van OP-COM megtudod nézni, mert a részegységeket le lehet tesztelni. Elegance felszereltségbe megvolt a kuplung kapcsoló csatija is félre téve a bal lábtérbe, kapcsoló be, program, és ment. Persze a kar is bekerült, annak is ott volt a csatija fent. Fontos, ha beállítottátok teszteljétek le a gombokat, meg a kapcsolókat. MENET KÖZBEN IS! Faternál jártunk úgy, hogy a kuplung kapcsolót az istenért nem ismerte fel, újra vezetékeltük, átforrasztottuk stb. Egyébként is jó volt, csak a szoftver nem érzékelte BUGos..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 34 perce, kobraCode írta: Lehetséges. De nem sokat kell bontani hozzá szedd le a kormányburkolatot és meglátod ott bent van e tempomatos indexkarnak a csatija. Ha az is bent van akkor valószínűleg már csak a programozás kell. Amúgy mi a motorkódod? Ilyen csatit keress, vagyis ennek az ellentettjét: Óó ezer köszönet (Handbrake-nek is) ! Y17DT a motorkódom és a francokat Comfort a felszereltségem, Elegance az ! A 10 légzsákon meg a hátsó elektromos ablakokon kívül minden benne van a kocsiba! Nopersze meg a tempomat, de ma leszedem a kormányburkolatot, s megnézem a csatit, a kuplungkapcsoló az bennevan, a múltkor láttam. Örülnék a tempomatnak, ha lenne, sokat megyek hosszú úton, a Bárdiban már megkérdeztem a kart, 3000 pénzért hozzámvágják+ismimnek van gépe, így kis ráfordításból meglenne eme hasznos szerkezet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június24, 2016 Megoszt Elküldve Június24, 2016 (edited) Egy négypólusu csatit találtam! Téglalap alakú, sztem ez a tempomat indexkar csatija. Olyasmi mint kobraCode képén. Minden bennevan a kocsiba ! Tempomat projekt indul! Módosítva Június24, 2016 : oggy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2016 Megoszt Elküldve Június25, 2016 Ha kell legzsakatvezeto privatban megtalalsz. Van egy tempomat szettem is elektromos gazpedaloshoz. Kar+2pedalkapcsolo. Egyebkent, ha a kormanynal megvan a csati meg egyaltalan nem biztos hogy a motorterben is benne van. En igy jartam az asszony autojaval, pedig abban tenyleg sok extra van gyarilag. Harom szal, nem a vilag, ellenben bosszanto. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június25, 2016 Megoszt Elküldve Június25, 2016 Nekem a 2.0 dizel B Vekinél csak a kart kellett kicserélni, és összedugni a csatikat. Nem kellett programozni semmit. Gyárilag benne voltak a pedálkapcsolók is. Először arra gondoltam, eredetileg tempomatos volt, csak valamelyik előző gazda ilyen karra cserélte ki. De nem, mivel gyári vakdugóval volt ledugózva a kormánynál a csatlakozó. Érdekes hogy ilyenen spórolt a gyár annak idején. Én is azért gondolkozom a multikormány gombokra kötni a tempomatot, mert nekem is beragad néha az egyik gomb. De ha jól tudom, a gomboktól oldalanként csak egy vezeték megy át az átvezetőn, mert a gombok különböző ellenálással adják a jelet. Lehet hogy hülyeséget írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzozz Elküldve Június25, 2016 Megoszt Elküldve Június25, 2016 Sziasztok! Van valami ötletetek, hogy honnan tudnék szerezni a vezetőoldali kivehető szőnyeghez rögzítőt? A szőnyegen ott a 2 lyuk, a padlón a 2 patent, csak a 2 ellendarab hiányzik... még az ebayen is elég beteg árak vannak... Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június25, 2016 Megoszt Elküldve Június25, 2016 22 perce, nzozz írta: Sziasztok! Van valami ötletetek, hogy honnan tudnék szerezni a vezetőoldali kivehető szőnyeghez rögzítőt? A szőnyegen ott a 2 lyuk, a padlón a 2 patent, csak a 2 ellendarab hiányzik... még az ebayen is elég beteg árak vannak... Köszönöm A kollégám csináltatott itt régen szőnyeget.Én hoztam el,és mintha benne lett volna az ellendarabja a pöcöknek. http://xn--autsznyeg-76a05h.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzozz Elküldve Június25, 2016 Megoszt Elküldve Június25, 2016 1 órával ezelőtt, Geopake írta: A kollégám csináltatott itt régen szőnyeget.Én hoztam el,és mintha benne lett volna az ellendarabja a pöcöknek. http://xn--autsznyeg-76a05h.hu/ Én is méretpontos szőnyegszettet rendeltem anno (nem innen), de ahhoz nem volt sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június26, 2016 Megoszt Elküldve Június26, 2016 19 órája, nzozz írta: Én is méretpontos szőnyegszettet rendeltem anno (nem innen), de ahhoz nem volt sajnos. én 6-os lemezcsavarral oldottam meg.és nem mozog Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június26, 2016 Megoszt Elküldve Június26, 2016 19 órája, nzozz írta: Én is méretpontos szőnyegszettet rendeltem anno (nem innen), de ahhoz nem volt sajnos. Én így oldottam meg: https://picasaweb.google.com/105711764262201946747/SzonyegLefogatas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts