gezoli Elküldve Május20, 2016 Megoszt Elküldve Május20, 2016 7 órája, tgabika76 írta: Támogatom az ötletet! Az enyém is ezen elvek alapján született, bár nekem a nem látható rész (a fűtőbetét az ülésben) nem gyári, hanem BMW eredetű. A gyárival ellentétben az ülőlapot és a támlát is nagyobb felületen fűti, viszont a combtámaszt meg egyáltalán nem. A gyári kapcsolóval össze tudtad hozni? Én ezért vetettem el az utángyártott fűtőlap lehetőségét mert úgy tudom nem lehet illeszteni a potihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ozikS Elküldve Május20, 2016 Megoszt Elküldve Május20, 2016 Sziasztok ! Használt már valaki kínai Opel tech2 usb kábelt (kék színű) ? Nekem nem ad választ a vezérlőegység, ez miért van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Május21, 2016 Megoszt Elküldve Május21, 2016 (edited) Sziasztok! Sikerült beszerelnem a tempomatot, teljesen jól is működik, de a visszajelző LED-je nem világít a műszeregységen. Ez gyárilag is ilyen, vagy még valamit be kellene kötnöm? A kapcsolási rajzon PSG16 motorvezérlőnél nem találtam semmilyen kimenetet erre a célra. Láttam pár megoldást neten relékkel, de gyárilag hogy volt ez megoldva? Köszönöm! Módosítva Május21, 2016 : Krajcso Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május22, 2016 Megoszt Elküldve Május22, 2016 13 órája, Krajcso írta: Sziasztok! Sikerült beszerelnem a tempomatot, teljesen jól is működik, de a visszajelző LED-je nem világít a műszeregységen. Ez gyárilag is ilyen, vagy még valamit be kellene kötnöm? A kapcsolási rajzon PSG16 motorvezérlőnél nem találtam semmilyen kimenetet erre a célra. Láttam pár megoldást neten relékkel, de gyárilag hogy volt ez megoldva? Köszönöm! Erre is meg volt a megoldás Darthvödör jóvoltából, csak hát jött valaki aki ezeket nem igazán tudta értékelni. De nem akarom újra a kedélyeket rombolni! Igaz nem gyári csak egy utólagos fejlesztés, de teszi a dolgát. Ha bekapcsolom az tempomatot akkor bekapcsol, ha kikapcsolom akkor kikapcsol. Gyújtás ráadásakor a visszajelzők tesztjekor is világít. Szóval meg vagyok vele elégedve. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Május22, 2016 Megoszt Elküldve Május22, 2016 4 órája, gezoli írta: Erre is meg volt a megoldás Darthvödör jóvoltából, csak hát jött valaki aki ezeket nem igazán tudta értékelni. De nem akarom újra a kedélyeket rombolni! Igaz nem gyári csak egy utólagos fejlesztés, de teszi a dolgát. Ha bekapcsolom az tempomatot akkor bekapcsol, ha kikapcsolom akkor kikapcsol. Gyújtás ráadásakor a visszajelzők tesztjekor is világít. Szóval meg vagyok vele elégedve. Nem csak te, nekem is üzemel szépen. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel Omega Y25DT Elküldve Május22, 2016 Megoszt Elküldve Május22, 2016 Valaki nem tudja veletlenül hogy egy 2002 es Omega B2 es 2.5DTI be hogyan lehet,vagy egyaltalan lehet e utolagos fedelzeti komputert beepiteni !? Nem ragaszkodom minden funkciohoz,pl a folyadek szintek nem kellenek..az üzemanyaggal kapcsolatos infok erdekelnek csak..fogyasztas,maradek üzemanyag. Azt tudom hogy kell ezy ilyen kijelző,es egy olyan ablaktörlökar,,de hogyan tovabb? Sajnos előkeszitest nem talaltam,lehet bevan gyűrve,el van dugva...tud valaki ebben segiteni? Jo neven vennem ha a geza70@gmail.com ra is elkuldene a valaszt,mert mibillal itt el lehet veszni..sajnos egy darabig nm leszek gep előtt..köszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május22, 2016 Megoszt Elküldve Május22, 2016 49 perce, kobraCode írta: Nem csak te, nekem is üzemel szépen. Meg nálam is, bár nekem szerintem még a prototípus van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május25, 2016 Megoszt Elküldve Május25, 2016 On 2016. 05. 19. at 11:34, kobraCode írta: Leírás legyen ám róla! Kész az ülésfűtés (gyári)! Leírás hamarosan! 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május26, 2016 Megoszt Elküldve Május26, 2016 A dudám elnémult. Biztik ok. Mi lehet a baj ? Kormányátvezető? Minden ötletet köszönök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május27, 2016 Megoszt Elküldve Május27, 2016 6 órája, oggy írta: A dudám elnémult. Biztik ok. Mi lehet a baj ? Kormányátvezető? Minden ötletet köszönök... Relé, kormányátvezető, biztosíték, kürt. Van itthon egy kormány átvezetőm (nem multis), ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május27, 2016 Megoszt Elküldve Május27, 2016 (edited) 3 órája, gezoli írta: Relé, kormányátvezető, biztosíték, kürt. Van itthon egy kormány átvezetőm (nem multis), ha érdekel. Köszi! A relét, meg a kürtöt még nem néztem, csak a biztosítékokat. Nem tudom melyik lehet a duda reléje, de talán a kezelésiből ki tudom bogarászni (Olaszul van ) Kormányom nem multis, ha a kormány átvezető a ludas, érdekelne a tiéd. Módosítva Május27, 2016 : oggy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május27, 2016 Megoszt Elküldve Május27, 2016 21 perce, oggy írta: Köszi! A relét, meg a kürtöt még nem néztem, csak a biztosítékokat. Nem tudom melyik lehet a duda reléje, de talán a kezelésiből ki tudom bogarászni (Olaszul van ) Kormányom nem multis, ha a kormány átvezető a ludas, érdekelne a tiéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május27, 2016 Megoszt Elküldve Május27, 2016 37 perce, gezoli írta: Óóó, ezer köszi , de közben találtam Magyar nyelvű kezelési könyvet a neten. Tehát a 10-es bizti, meg az 1-es relé a harsonáé Az a tervem, hogy felcserélem az 1-es és a 2-es relét, de elsőkörben a harsonát nézem meg, mert tegnap egy galambbal volt afférom, pont ott jobbelől, s lehet az rendezett el valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május27, 2016 Megoszt Elküldve Május27, 2016 Ismét köszönöm Gezoli önzetlen munkáját! Most a gyári ülésfűtés részletes leírásával bővült az oldal. Az alábbi linken megtalálhatjátok: https://sites.google.com/site/gastraokossagok/ https://sites.google.com/site/gastraokossagok/extra-felszerelesek#TOC-Gy-ri-l-sf-t-s-ki-p-t-se: 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május28, 2016 Megoszt Elküldve Május28, 2016 16 órája, Stofl írta: Ismét köszönöm Gezoli önzetlen munkáját! Most a gyári ülésfűtés részletes leírásával bővült az oldal. Az alábbi linken megtalálhatjátok: https://sites.google.com/site/gastraokossagok/ https://sites.google.com/site/gastraokossagok/extra-felszerelesek#TOC-Gy-ri-l-sf-t-s-ki-p-t-se: Majd teszek föl képeket a beépítés utáni állapotról, mert az kimaradt a leírásból! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május30, 2016 Megoszt Elküldve Május30, 2016 Harsona anomáliám megoldódott, a relé halt meg, valószínű klímapucolásom eredményeként. Ugyanis fújtam a tisztító habból a levegő járatokba is, nem csak a hőcserélőhöz (a flakon haszn. utasítása alapján), és innét pár csepp a biztosíték táblán landolt (még jóhogy nem okozott nagyobb galibát), ezt viszont a legszélső relé nem komálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Május30, 2016 Megoszt Elküldve Május30, 2016 On 2016. 05. 22. at 7:51, gezoli írta: Erre is meg volt a megoldás Darthvödör jóvoltából, csak hát jött valaki aki ezeket nem igazán tudta értékelni. De nem akarom újra a kedélyeket rombolni! Igaz nem gyári csak egy utólagos fejlesztés, de teszi a dolgát. Ha bekapcsolom az tempomatot akkor bekapcsol, ha kikapcsolom akkor kikapcsol. Gyújtás ráadásakor a visszajelzők tesztjekor is világít. Szóval meg vagyok vele elégedve. Ha szépen megkerlek,tudnál nekem leírást adni,hogy hogyan lehet bekotni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május31, 2016 Megoszt Elküldve Május31, 2016 6 órája, Zolika77 írta: Ha szépen megkerlek,tudnál nekem leírást adni,hogy hogyan lehet bekotni? Köszi Sajnos nem! Én készen kaptam az áramkört és meg volt adva, hogy mit hová kell kötni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május31, 2016 Megoszt Elküldve Május31, 2016 Mivel feljebb szóba jött a tempomat és már vagy 3 éve nem követem a témát, ezért megkérdezném, hogy Z14XEP motorhoz még mindig nincsen tempomat megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Május31, 2016 Megoszt Elküldve Május31, 2016 1 óra, DM101 írta: Mivel feljebb szóba jött a tempomat és már vagy 3 éve nem követem a témát, ezért megkérdezném, hogy Z14XEP motorhoz még mindig nincsen tempomat megoldás? 2005-ös modellévi a legfrissebb kapcsolási rajzom, azon ehhez a motorhoz sajnos nincs tempomat lehetőség jelölve. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június1, 2016 Megoszt Elküldve Június1, 2016 Ha esetleg valaki Z16XE tempomat beszerelésén gondolkodik, ne szívjon annyit mint én. Elegance felszereltség minden csati, kábel benne volt, össze kell dugni, OP-com felprogramozni és kész. HA AZ OP-COM azt írja a Kuplung kapcsolóra, hogy NEM MŰKÖDIK, próbáljátok ki menet közben MERT JÓ! Mi így jártunk vele, + vezetékeltünk, stb. nem kellett volna! Minden szépen működik! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Június1, 2016 Megoszt Elküldve Június1, 2016 Az OP-COM engem is megviccelt, a tempomat kar gombjait akartam kipróbálni bekötés után, mielőtt elindulok az autóval. Vagy invalid értéket írt, vagy egy másik gomb megnyomását érzékelte, vagy egyszerre többét. A valóságban természetesen teljesen jól működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Június1, 2016 Megoszt Elküldve Június1, 2016 On 2016. 05. 31. at 8:25, DM101 írta: Mivel feljebb szóba jött a tempomat és már vagy 3 éve nem követem a témát, ezért megkérdezném, hogy Z14XEP motorhoz még mindig nincsen tempomat megoldás? Sajnos mienkbe nem lesz... Projekt abba maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
L4Fleur Elküldve Június2, 2016 Megoszt Elküldve Június2, 2016 Ilyenkor tudok örülni a németországi Astrámnak :D Nekem csak ülés kellett, (ami ráadásul bőr) lett és a kapcsolók. Minden ki van vezetékelve, bővül is szépen az extra lista. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június2, 2016 Megoszt Elküldve Június2, 2016 13 perce, L4Fleur írta: Ilyenkor tudok örülni a németországi Astrámnak :D Nekem csak ülés kellett, (ami ráadásul bőr) lett és a kapcsolók. Minden ki van vezetékelve, bővül is szépen az extra lista. ;) Az enyém azért más, mert én csináltam. Benne van a kezem munkája! 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts