Janó32 Elküldve Április23, 2016 Megoszt Elküldve Április23, 2016 2 órája, gömbhal írta: Sziasztok 2008-as Astra g tulajdonosa lettem,érdeklődnék hogy a hátsó ajtókba ki van-e építve a hagszóróknak a vezeték,mekkora hangszórókat lehet bele tenni,gyári van az első kettőbe de nagyon gyengén szólnak. Sajnos a Classic II modellekben ezen (is) spóroltak... Ha már ekkora melót bevállalsz, akkor szerintem cseréld az első hangszórókat is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Április23, 2016 Megoszt Elküldve Április23, 2016 7 órája, Janó32 írta: Sajnos a Classic II modellekben ezen (is) spóroltak... Ha már ekkora melót bevállalsz, akkor szerintem cseréld az első hangszórókat is... Nekem elöl hátul van hangszóró.Lehet még az előző tulaj rakatta bele.Az igaz,hogy a hátsók alig szólnak.Ki kellene cserélni valami jobbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Április23, 2016 Megoszt Elküldve Április23, 2016 17 perce, Geopake írta: Nekem elöl hátul van hangszóró.Lehet még az előző tulaj rakatta bele.Az igaz,hogy a hátsók alig szólnak.Ki kellene cserélni valami jobbra. A Tiéd Lengyelországban készült? A 2005-ös szerintem még nagyon a Classic széria eleje. Én részemről elégedett vagyok a gyári szettel (8 hangszóró), nagyjából lefedi az igényeim. Az én 1992-es F Astra-ban (pedig GL felszereltségű volt) is 6 hangszóró volt gyárilag, én azzal is elégedett voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Április23, 2016 Megoszt Elküldve Április23, 2016 Gliwicében gyártották.Nagyon az eleje lehet mert nem twinport. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gömbhal Elküldve Április24, 2016 Megoszt Elküldve Április24, 2016 14 órája, Janó32 írta: A Tiéd Lengyelországban készült? A 2005-ös szerintem még nagyon a Classic széria eleje. Én részemről elégedett vagyok a gyári szettel (8 hangszóró), nagyjából lefedi az igényeim. Az én 1992-es F Astra-ban (pedig GL felszereltségű volt) is 6 hangszóró volt gyárilag, én azzal is elégedett voltam... Az enyém 2009-ben lett forgalomba helyezve újonnan apósomé volt csak vett egy Toyotát és nekünk adta 50.000km van benne és csak akkor érte eső,napsütés ha néha kiállt a garázsból,Lengyel vagy nem azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gömbhal Elküldve Április24, 2016 Megoszt Elküldve Április24, 2016 22 órája, Atala írta: Vagy elég onnan behúzni a vezetéket. :D. Én megfúrtam a csatit, hogy átférjen rajta a vezeték. Nem tervezem sűrűn a szétszedését így nem kell az egész hátsó ajtó vezetékét cserélni. ;) Ha első hangszórót is akarsz cserélni akkor kell kiemelőt is szerezni. Volt már egy pár autóm szedtem ki hangszórókat,de esküszöm nem tudom mi az a kiemelő,anélkül nem lehet kiszedni a hangszórót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2016 Megoszt Elküldve Április24, 2016 17 perce, gömbhal írta: Volt már egy pár autóm szedtem ki hangszórókat,de esküszöm nem tudom mi az a kiemelő,anélkül nem lehet kiszedni a hangszórót? Hangszóró kiemelő keret: https://www.google.hu/search?q=hangszóró+kiemelő+keret&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5qYLe3qbMAhWH2SwKHeE1C7wQ_AUIBygB&biw=1366&bih=611 Akkor kell ha olyan hangszóróra cserélsz aminek nagyobb a mélysége és enélkül beleérne a letekeredő ablaküvegbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bartha89 Elküldve Április27, 2016 Megoszt Elküldve Április27, 2016 Sziasztok lenne egy kérdésem adott az 1.6-os benzines G astrám a kijelzője tönkrement ami fedélzetis találtam helyette másikat ami dízeleshez való van rá valami mód h kompatibilis legyen vagy halott ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mediumgecso Elküldve Április29, 2016 Megoszt Elküldve Április29, 2016 Sziasztok! Hozattam be egy G Astrát (2003-as, 1.6 16V 101LE) szeretnék bele fényre sötétedő visszapillantót. Aki esetleg csinált ilyet, segítene hogy lehet kivitelezni? Előre is köszönöm. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április29, 2016 Megoszt Elküldve Április29, 2016 5 perce, mediumgecso írta: Sziasztok! Hozattam be egy G Astrát (2003-as, 1.6 16V 101LE) szeretnék bele fényre sötétedő visszapillantót. Aki esetleg csinált ilyet, segítene hogy lehet kivitelezni? Előre is köszönöm. Üdv Először is kell egy tükör! Tükör, A63, 4db láb. 1-es láb: F3.13 5A (15 gyujtás kapcsolt), X1-es csatlakozo 40-es lab. 2-es láb: TEST 3- as láb: RFS (tolató lámpa kapcsoló S31, +12V-ot kapcsol a lábra), X1-es csatlakozó 18-as láb. 4-es láb: MUT 33-as láb, X1-es csatlakozó 66-os láb. Ez a beltér lámpa szürkéje!!!!!! 1. Fekete - kapcsolt +12V 2. Barna - test 3. Szürke - kapcsolt test (belső világítás felkapcsolása esetén a sötétedő funkciót kiiktatja, hiszen ilyenkor a belső fény váltaná azt ki és nem a hátulról jövő vakítás, az esetleg már sötét tükör ilyenkor kivilágosodik) 4. Fehér/fekete - hátramenet jel +12V (tolatásnál a tükör az előző pontban már leírt módon viselkedik, ezáltal tolatáskor a tükör a fényviszonyoktól függetlenül mindig világos) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Április30, 2016 Megoszt Elküldve Április30, 2016 Nincs meg véletlen valakinek a hátsó elektromos ablakemelő bekötésének leírása ami Darthvödör oldalán volt megtalálható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április30, 2016 Megoszt Elküldve Április30, 2016 2 órája, TibAnd írta: Nincs meg véletlen valakinek a hátsó elektromos ablakemelő bekötésének leírása ami Darthvödör oldalán volt megtalálható? Ugye milyen jó volt míg elérhető volt! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Április30, 2016 Megoszt Elküldve Április30, 2016 11 perce, gezoli írta: Ugye milyen jó volt míg elérhető volt! Neked nincs meg?Gondolom Te is az alapján csináltad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április30, 2016 Megoszt Elküldve Április30, 2016 30 perce, TibAnd írta: Neked nincs meg?Gondolom Te is az alapján csináltad. Sajnos nincs! Az alapján csináltam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Április30, 2016 Megoszt Elküldve Április30, 2016 4 órája, TibAnd írta: Nincs meg véletlen valakinek a hátsó elektromos ablakemelő bekötésének leírása ami Darthvödör oldalán volt megtalálható? miért nem cseréled a vezeték köteget a hátsó ajtóban?Úgy is szét kell szedni az ajtót,az első ajtóban csak kapcsolót kell cserélni 4-re,és az egész beépítés nem kokányolás lesz .Ha nem szakszerű,a bontókban lehet venni olcsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 (edited) 9 órája, astra 1 írta: miért nem cseréled a vezeték köteget a hátsó ajtóban?Úgy is szét kell szedni az ajtót,az első ajtóban csak kapcsolót kell cserélni 4-re,és az egész beépítés nem kokányolás lesz .Ha nem szakszerű,a bontókban lehet venni olcsón. Miből gondolod, hogy amit csináltam az kókányolás? Úgy gondolod, hogy elég ha az ajtókban lévő kábelköteget cseréli? Hát nem! Főleg, hogy 2006-os XEP! Épp az a kábelköteg hiányzik ami az X1-től a hátsó ajtókig megy. Ha kap is ilyet bontóban akkor cserélje az egészet? Módosítva Május1, 2016 : gezoli 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 (edited) 7 órája, gezoli írta: Miből gondolod, hogy amit csináltam az kókányolás? Úgy gondolod, hogy elég ha az ajtókban lévő kábelköteget cseréli? Hát nem! Főleg, hogy 2006-os XEP! Épp az a kábelköteg hiányzik ami az X1-től a hátsó ajtókig megy. Ha kap is ilyet bontóban akkor cserélje az egészet? Természetesen ezt nem sértésnek szántam,de én így csináltam és kiváloan működik .De B oszlopig vezetékelvel van,ami a fúrását faragást illeti azt kokányolásnak tartom,ettől függetlenül mindenki úgy csinálja meg magának ahogy szeretné .A másik pedig a vezeték ről hiányzik a kapcsoló aljzat ami emeli az ablakot, és ha még hàtra hangszóró is kellene az sincs,ezért én úgy gondolom ,hogy vezeték. Cserével gyorsabb megoldás . Módosítva Május1, 2016 : astra 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 34 perce, astra 1 írta: Természetesen ezt nem sértésnek szántam,de én így csináltam és kiváloan működik .De T oszlopig vezetékelvel van,ami a fúrását faragást illeti azt kokányolásnak tartom,ettől függetlenül mindenki úgy csinálja meg magának ahogy szeretné .A másik pedig a vezeték ről hiányzik a kapcsoló aljzat ami emeli az ablakot, és ha még hàtra hangszóró is kellene az sincs,ezért én úgy gondolom ,hogy vezeték. Cserével gyorsabb megoldás . Nekem nem volt behúzva a vezeték a "B" oszlopig. Így gondolom egy lengyel gyártásúban sem lesz. Odáig én magam készítettem el a kábelköteget. Az ajtókban pedig már nekem is gyári a kábelköteg! Köszönettel spzoli!!! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 4 órája, gezoli írta: Nekem nem volt behúzva a vezeték a "B" oszlopig. Így gondolom egy lengyel gyártásúban sem lesz. Odáig én magam készítettem el a kábelköteget. Az ajtókban pedig már nekem is gyári a kábelköteg! Köszönettel spzoli!!! Jól gondolod,valóban nincs bekábelezve,ehhez kellett volna a leírás.Az ajtókhoz megvannak a gyári kábelkötegek.Akkor túrom tovább a netet hátha találok valamilyen értelmes leírást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sbazsi Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 (edited) Adott egy A Zafira. 2002-es. Motorkód: Z16XE Ha én ebbe szeretnék tempomatot, akkor elég lecserélni az index-kart, vagy más teendő is van? Módosítva Május1, 2016 : sbazsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 19 perce, sbazsi írta: Adott egy A Zafira. 2002-es. Motorkód: Z16XE Ha én ebbe szeretnék tempomatot, akkor elég lecserélni az index-kart, vagy más teendő is van? szia! gezoli fórumtárs aláírásában,ott van a menete. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sbazsi Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 Köszi! Hú, azt hittem ez egyszerűbb Ez nekem kicsit macerás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 53 perce, sbazsi írta: Köszi! Hú, azt hittem ez egyszerűbb Ez nekem kicsit macerás. Semmi macera! Mindent leírtam hogyan kell csinálni. Én 0 elektronikai tudással raktam be. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sbazsi Elküldve Május2, 2016 Megoszt Elküldve Május2, 2016 Nem a leírással van a gond. Hanem azzal, hogy nekem 0 autószerelési tapasztalatom van. Tehát amikor azt írod, hogy a fékrásegítő mellett van egy gumidugó, akkor kb halvány fogalmam sincs, hogy merre keressem Az alkatrészek hozzá 10-15 körül vannak. 25ért be is szerelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts