Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Asszem az oldalsó ablakokra marad EZ

én ilyet nem akartam felrakni. Inkébb semmi mint ez. Hátra a műanyagba van nekem befúrva, magában a csomagtér ajtóban, ott ahol a pótféklámpa van.

Elküldve
én ilyet nem akartam felrakni. Inkébb semmi mint ez. Hátra a műanyagba van nekem befúrva, magában a csomagtér ajtóban, ott ahol a pótféklámpa van.

Az nem is olyan rossz ötlet, köszi! :D

Keresek valami kisebb patentet!

Elküldve
Akkor olvass bele a fóliázás topicomba...ha jól emlékszem leírtam...azóta nem tudom a KKF-nek változott e a dolga, de anno, azt írták, hogy kis hazánkban nincs olyan fólia engedélyezve, mert ugye mindnek engedély száma van, ami legalább 70%-os fényáteresztő...szóval, ha vki még ki is mert állítani ilyet az tuti bukta, mert ilyen fólia nincs (vagy legalábbis akkor nem volt)...szóval úgy megbüntiz a közeg, hogy öröm lesz vakarni...hacsak azóta nem változott vmi...lehet most megint intézek egy levelet, de szerintem nincs változás.... :D

ez tévedés mert van legális fólia. Nekem az van fent van kis plasztikkártyás, hivatalos engedélyem róla.Jah és azóta a szabályozás is változott már...

Elküldve
és mik voltak a rossz tapasztalatok?(hogy mire figyeljek oda) :D

Egyszerűen néhány hónap használat után szét hullottak. Szerintem ha ilyen mellett döntenél, akkor csakis a minőségit vedd meg. De ki tudja melyik a minőségi? :D

Elküldve
Egyszerűen néhány hónap használat után szét hullottak. Szerintem ha ilyen mellett döntenél, akkor csakis a minőségit vedd meg. De ki tudja melyik a minőségi? :D

Én Ezzel szemezgetek. Remélem nem hullik szét. Csak nem tudom, hogy 90 vagy 100cm széles legyen, még leméregetem, de ahogy néztem a 100-as nem férne el, ha az 5. ajtóra rakom.

Másik kérdés:

Ezt a könyöklöt is kénéztem, ha már rendelek tőlük. Szerintetek méretben felmegy?

Egy másik(lehet buta kérdés :D ), de a kardánboxra csak simán felfurom, és kész? Vagy a kardánboxban lévő műanyagra kell? Egyikben sem tudok elfurni semmit sem? (vezeték, cső)

Elküldve
Én Ezzel szemezgetek. Remélem nem hullik szét(ha mégis rendelek mégegyet, és lessz alkatrészem :D ). Csak nem tudom, hogy 90 vagy 100cm széles legyen, még leméregetem, de ahogy néztem a 100-as nem férne el, ha az 5. ajtóra rakom.

Másik kérdés:

Ezt a könyöklöt is kénéztem, ha már rendelek tőlük. Szerintetek méretben felmegy?

Egy másik(lehet buta kérdés :D ), de a kardánboxra csak simán felfurom, és kész? Vagy a kardánboxban lévő műanyagra kell? Egyikben sem tudok elfurni semmit sem? (vezeték, cső)

Elküldve
szerintem ilyet ne vegyél. elég silány. Nekem is van egy elfekvőben a szekrényben, de nem szerelem be.

Miért, mi a baj vele, mi silány rajt, vagy? Lötyög, gyenge, stb?

Egyszer régebben hasonlóra valaki mondta ugyanazt, mind Te....de az nem ugyanez volt..

Elküldve
szerintem ilyet ne vegyél. elég silány. Nekem is van egy elfekvőben a szekrényben, de nem szerelem be.

Valaki tudna ajánlani jó minőségű könyöklőt? Az se baj ha jó áron :D

Elküldve

nekem az astra ba tavaly tavasszal került bel a napfény roló az előző autómból,. még semmi baja. az oldalsók 2 hónaposak még nem hullott szét.

Elküldve

Nekem utángyártott ködlámpát mutassatok jó áron.

Megesz a fene, mert keresgéltem a témában, találtam is TYC gyártmányút H3 izzósat 3700Ft-ért. Most meg nem találom a linket, a weboldal nevére meg nem emlékszem. :D

Szóval agyrém.

Elküldve
egyik

másik

minőségibb, Astra G

Lehet mazsolázni ;)

Amit belinkeltem az sem nézett ki rosszabbul. :D Vagy mégis rosszabb? :D

Hova kell csavarozni, ugy hogy semmiben ne csináljak kárt? És késöbbiekben ha kiveszem ne látszodjona helye?

Ködlámpa:

asszem a birnernél láttam, otthol a gépemen fent van a katalógus, csak a melóhelyemen nincs :P Ha holnap estefele dobsz egy privit megnézem Neked!

Elküldve
Biztossan nem, nekem a gyári üvegek(2007) a törvényben megengedettek...ennél sötétebb nem lehet, aztán allig látszik, hogy sötétített. :D

A gyári sötétítés, tehát ami az "üvegben" benne van, az törvényes és lehet kevesebb is mint 70%-os...!!!

Elküldve
Miért, mi a baj vele, mi silány rajt, vagy? Lötyög, gyenge, stb?

Igen! Valahogy így, ebben a sorrendben, ahogy írtad....

Nézzé má rá!! (ezt nem bántásképpen írtam) milyen silány műanyag, meg az ára??

Nekem a G Astrámba gyári volt, közel húsz ropiért, az könyöklő volt és passzolt a szín árnyalata, erezete a műszerfalhoz és a többi műanyag erezetéhez!

Ha veszel, normálisat vegyél (gyárit, vagy használtan gyárit), erre rákönyökölsz kétszer, veszel egy balos kanyart erősebben oszt összecsuklik alattad, te meg átesel anyóshoz a másik oldalra....

Elküldve
A hozzászólásom alján (aláírásban) van két link. Abból kattints a másodikra, és csodát látsz :D

Van esetleg tapasztalatod is vele? Vagy valaki másnak?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.