Giri187 Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Nem tudod berakni az ülőlapot, mert másmilyen a forgáspontjuk. Méretileg egyformák. Rögzítés nélkül berakhatod, de ezt még nem próbáltam, és nem is túl szabályos. aha értem, akkor így felejtős, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mecgregor Elküldve Augusztus23, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2015 Caravanba valo kart kellett volna vegyel. Gezolinak sedanja van es nincs ablaktorloje hatul. Na megoldottam a problemat, azert irom le hogyha mas is igyjar mint en akkor tudja hogy mitcsinal. Kibontottam mind a 2 kapcsolot es magat a kart is szetszedtem, lenyeges , a biztosito rudat kiutottem es magat a kart csereltem meg csak, es mukodik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus23, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2015 Sziasztok! Használ valaki Osram LED DRL 401 nappali menetfényt és ráadásul ködlámpája is van? A felfogatást, rögzítést hogyan sikerült megoldani, nem lóg ki nagyon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Az mitől lehet, hogy ha fénykűrtölök , akkor néha beragad valami, mert nem vált vissza tompítottra, csak hosszas bajuszkapcsoló rángatás után? Valami relére gondolok. Hol van ez helyileg a kocsiban és mit kell kicserélni? A segítséget előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Lehet hülye kérdés. A riasztót hogyan tudnám tesztelni? A kocsiban Laserline 270 IR van. A második zárásra sípol kettőt, és az index is villan. Kipróbáltam hogy a hátsó ablakot lehúztam , majd zártam a kocsit. Kb.: 30-40 mp után benyúltam kézzel a kocsiba de semmi riasztás, elöl a napellenzőnél mindkét oldalon van érzékelő. Valami nem okés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Az mitől lehet, hogy ha fénykűrtölök , akkor néha beragad valami, mert nem vált vissza tompítottra, csak hosszas bajuszkapcsoló rángatás után? Valami relére gondolok. Hol van ez helyileg a kocsiban és mit kell kicserélni? A segítséget előre is köszönöm! bal szélsőt cseréld meg a mellette levővel 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Lehet hülye kérdés. A riasztót hogyan tudnám tesztelni? A kocsiban Laserline 270 IR van. A második zárásra sípol kettőt, és az index is villan. Kipróbáltam hogy a hátsó ablakot lehúztam , majd zártam a kocsit. Kb.: 30-40 mp után benyúltam kézzel a kocsiba de semmi riasztás, elöl a napellenzőnél mindkét oldalon van érzékelő. Valami nem okés? Lehet hogy nem lát rá a hátsó ablakokra az érzékelő. Maradj bent a kocsiban, úgy zárd be és próbáld ki. Nem tudom van e élesedési ideje de az enyémnél van 15-30s míg éles lesz a rendszer. Lehet azt neked is meg kell várni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 (edited) bal szélsőt cseréld meg a mellette levővel A reflektort a dudáéval? Hülye kérdés, de akkor meg a duda fog beragadni néha, ha dudálok? Vennék bele újat, nem lehet egy ökör ára! :icon1: Módosítva Augusztus26, 2015 : Probert Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 A reflektort a dudáéval? Hülye kérdés, de akkor meg a duda fog beragadni néha, ha dudálok? Vennék bele újat, nem lehet egy ökör ára! :icon1: Nem fog beragadni. A reflektor sokkal nagyobb árammal, és sokkal hosszabban üzemel, mint a duda. Ha mégis beragadna, azt észre fogod venni... Cromaxnál 2000 körül van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Nem fog beragadni. A reflektor sokkal nagyobb árammal, és sokkal hosszabban üzemel, mint a duda. Ha mégis beragadna, azt észre fogod venni... Cromaxnál 2000 körül van. Köszönöm nagyúr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Lehet hülye kérdés. A riasztót hogyan tudnám tesztelni? A kocsiban Laserline 270 IR van. A második zárásra sípol kettőt, és az index is villan. Kipróbáltam hogy a hátsó ablakot lehúztam , majd zártam a kocsit. Kb.: 30-40 mp után benyúltam kézzel a kocsiba de semmi riasztás, elöl a napellenzőnél mindkét oldalon van érzékelő. Valami nem okés? Hagyd nyitva a hátsó ajtót így is tudod tesztelni. Vagy nyomod a nyitásérzékelőt és perc után elengeded. Másik is amit írtak h maradj bent, riasz be, ha mozogsz nem fog még riasztani de jelez h vmi nem oké. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Az mitől lehet, hogy ha fénykűrtölök , akkor néha beragad valami, mert nem vált vissza tompítottra, csak hosszas bajuszkapcsoló rángatás után? Valami relére gondolok. Hol van ez helyileg a kocsiban és mit kell kicserélni? A segítséget előre is köszönöm! a kapcsoló a hibás nekem is volt hasonlo pr. szétszedtem a kapcsolót meg lehet javitani 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 a kapcsoló a hibás nekem is volt hasonlo pr. szétszedtem a kapcsolót meg lehet javitani Ez bizti? Ez sem egy ökör ára, ha nem a gyárit veszem. Nem kínlódnék a szét és összeszereléssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Sziasztok! Használ valaki Osram LED DRL 401 nappali menetfényt és ráadásul ködlámpája is van? A felfogatást, rögzítést hogyan sikerült megoldani, nem lóg ki nagyon? Na akkor megválaszolom magamnak, hátha valakinek még jól jön a jövőben. Ködlámpa fölé nem lehet felrakni ezt a típust, túl széles, nagy, nem fér el. Mellé tökéletesen fel lehet fogatni, ki sem lóg a lökös síkjából. Képek: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 Ez bizti? Ez sem egy ökör ára, ha nem a gyárit veszem. Nem kínlódnék a szét és összeszereléssel. én nekiálltam de ha félsz töle akkor menj egy bontoba és vegyél egy jót és csere 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BalAstra Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 Sziasztok! Osram DRL 401 nappali menetfény beüzemeléséhez kérnék egy kis infót. A narancs szálhoz kell gyújtás pozitívot adni, honnan célszerű legkisebb bontás és rombolás nélkül ? Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcslaci Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 Sziasztok! Osram DRL 401 nappali menetfény beüzemeléséhez kérnék egy kis infót. A narancs szálhoz kell gyújtás pozitívot adni, honnan célszerű legkisebb bontás és rombolás nélkül ? Köszi a válaszokat! Nekem is 401 van, a pirosat és a narancsot is egy helyre, gyújtás pozitívra kell kötni a helyes működéshez. Én így csináltam, nem tudom minek a reléje és biztije, de működik :) http://kepfeltoltes.hu/view/150828/doboz1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150828/doboz2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 Sziasztok! Osram DRL 401 nappali menetfény beüzemeléséhez kérnék egy kis infót. A narancs szálhoz kell gyújtás pozitívot adni, honnan célszerű legkisebb bontás és rombolás nélkül ? Köszi a válaszokat! Nekem is 401 van, a pirosat és a narancsot is egy helyre, gyújtás pozitívra kell kötni a helyes működéshez. Én így csináltam, nem tudom minek a reléje és biztije, de működik :)http://kepfeltoltes.hu/view/150828/doboz1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150828/doboz2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Pont két napja szereltem be én is ezt a típust. bcslaci által linkelt második képen jól látszik van egy kék biztosíték, annak egyik lábán van kapcsolt +12V. Onnan érdemes leszedni így még duplán biztosítva van. Én onnan szedtem le. Ha jól tudom talán az AC relé biztosítéka!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 én nekiálltam de ha félsz töle akkor menj egy bontoba és vegyél egy jót és csere És szétszedve mire kell figyelnem, hogy jó is legyen? Valahol meg van kopva, rugó gyenge vagy mit keressek, amitől fennáll a hiba néha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 Üdv mindenki! Légterelőt hol érdemes venni? (ami stabil, és igényesen néz ki) Kettőt találtam, árban van eltérés, bár a Szatuna most ingyen szállít ha regisztrálsz. - 7800HUF/első két ablak: http://www.szatuna.hu/legterelo/opel/astra-g/4/1998- - 8500HUF/4db: http://www.szatuna.hu/legterelo/opel/astra-g/4/1998- Én itt vettem a 4 ajtóra: http://olcsolegterelo.hu/legterelo/opel/astra-g/4-5/1998- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 Igaz B Veki, de ma tettem fel a Szatunát. Nagyon stabil. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 És szétszedve mire kell figyelnem, hogy jó is legyen? Valahol meg van kopva, rugó gyenge vagy mit keressek, amitől fennáll a hiba néha. van benne egy fehér müanyag ami támassza a kart az megkopik és akkor szorakozik én IS-el feltöltöttem olyan fél mm-t száradás után összerak és jo a rugokra figyelj legjobb ha mozdulatonként lefotózod 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 kobraCode: ezt hogyan lehet rögzíteni? Kb hány centire lehet lehúzni az ablakot, h ne verjen be az eső? A szokásos U alakú rögzítők vannak hozzá csak nem tudom mennyi pontosan 3-4/légterelő. Kb 5-7cm-t lehet talán lehúzni de ez nem biztos, legközelebb vasárnap leszek kocsi közelben akkor pontosan megtudom mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 Üdv mindenki! Légterelőt hol érdemes venni? (ami stabil, és igényesen néz ki) Kettőt találtam, árban van eltérés, bár a Szatuna most ingyen szállít ha regisztrálsz. - 7800HUF/első két ablak: http://www.szatuna.hu/legterelo/opel/astra-g/4/1998- - 8500HUF/4db: http://legterelo.hu/oldalablak-legterelo/lgt-opel/1143-heko-opel-astra-g-4-ajtos-5-ajtos-1998-4db-os-sedanhtb-legterelo-25336 Én Heko-t vettem az szerintebb szebb, mert vékonyabb. felszereléshez én nem használtam a fém tartókat, mer így is előfordult, hogy visszaengedte az ablakot, annyira passzentos. arra figyelj, hogy olyat vegyél mint a videóban van, az lemegy a tükör alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 Én Heko-t vettem az szerintebb szebb, mert vékonyabb. felszereléshez én nem használtam a fém tartókat, mer így is előfordult, hogy visszaengedte az ablakot, annyira passzentos. arra figyelj, hogy olyat vegyél mint a videóban van, az lemegy a tükör alá. Enyémhez müanyag rögzítőket adtak mindet fel is használtam de az ablakkal sosem volt gond. Max annyi ha sterimoval mosom a kocsit a kapcsoknál 1-2 csepp víz lefolyik belül is az ablakon. A tükörig sem ér le ez a fajta, de eddig nem éreztem hátrányát. Persze mindenki olyat vesz ami tetszik neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts