morattila Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 Ez engem is érdekelne... indexkar, pedálkapcsolók, LED visszajelző beépítve, csak az a fránya modul hiánycikk... 1-2 hónappal ezelőtt (is) érdeklődtem DV-nél, de még nem kaptam + választ :cry: Ugyan ebben a cipőben járok én is ezért kérdeztem, de ezek szerint még semmi előre lépés az ügyben. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 Sziasztok! Nem tudjátok hogy a szivargyújtó biztosítéka a táblán hányas számú helyen van? Szia! Elméletileg a 36-os számú. https://www.dropbox.com/s/0x0m0eqovkllkb2/Screenshot_2015-08-11-09-58-11.png?dl=0 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 (edited) Köszi, megyek megszakértem! Köszi, megoldva!!!!!!! Módosítva Augusztus11, 2015 : OpelAtti Link to comment Megosztás: More sharing options...
L4Fleur Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 Van itt olyan, akinek le van fóliázva az autója? Astra Caravan, az 5 hátsó ablakot szeretném. Mennyibe kerülne kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 Van itt olyan, akinek le van fóliázva az autója? Astra Caravan, az 5 hátsó ablakot szeretném. Mennyibe kerülne kb? Nekem tavaly 30 ezerért csinálták az 5 ablakot + szélvédőcsík. Link to comment Megosztás: More sharing options...
L4Fleur Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 A szélvédőn hülyén nézne ki a csík? Király kék az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 (edited) Szia, nem néz ki hülyén, én 2 napja barátkozom vele, szintén királykék Astrán. A csíkot szokni kell, ha magas vagy. Nem zavaróan, de kicsit belóg nekem. Szerintem érdemes úgy "méretet venni", hogy bent ülsz. Lehet, hogy mostani fejemmel pár centivel kisebbet kérnék. A szélvédőn hülyén nézne ki a csík? Király kék az autó. Módosítva Augusztus12, 2015 : NW1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 A hátsó kapaszkodót lecserélném világítósra. Az egyik bontó 10e forintért adná darabját (sokkallom), és azt mondták, hogy nem elég a kábelt behúzni, hanem a vezérlést is módosítani kell. Ez igaz? Nem láttam nyomát sehol ilyen infónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 A hátsó kapaszkodót lecserélném világítósra. Az egyik bontó 10e forintért adná darabját (sokkallom), és azt mondták, hogy nem elég a kábelt behúzni, hanem a vezérlést is módosítani kell. Ez igaz? Nem láttam nyomát sehol ilyen infónak. 5-8e környékén mennek kompletten, de figyel, mert a szalag kábel kell a könnyű bekötéshez! csak a szalag kábel kell hozzá ami a tetőn fut végig. és kell 2 ajtó nyitás érzékelő a hátsó ajtókba.(ingyen tudok adni) semmi más nem kell! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 Kapaszkodot tudok adni de szalagkabel sajnos nincs hozza. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
albinka Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan lehetne az OBD csatlakozót előre vinni, a müszerfal alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 (edited) tiszteletem . ma az auto 40fokba állt 2 órát nem akart indulni betolásra elindult azt hittem hogy a gy.kapcs. elektromos része . vettem egy újat beraktam szintén zenész vissza tettem a régit és jó.mi lehetett a gond? köszi a választ. y17dt caraván -rol van szó. hiba kodot nem csinált. Módosítva Augusztus12, 2015 : astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
L4Fleur Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 Szia, nem néz ki hülyén, én 2 napja barátkozom vele, szintén királykék Astrán. A csíkot szokni kell, ha magas vagy. Nem zavaróan, de kicsit belóg nekem. Szerintem érdemes úgy "méretet venni", hogy bent ülsz. Lehet, hogy mostani fejemmel pár centivel kisebbet kérnék. Szia. Tényleg, egész jó. ???? Apám Passat-ján is van, szóval ott már kezdtem hozzászokni. Na meg ha kell, úgy állítom az ülésmagasságot. Itt az enyém: http://kepfeltoltes.hu/view/150812/DSC_0655_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 Szia. Tényleg, egész jó. ???? Apám Passat-ján is van, szóval ott már kezdtem hozzászokni. Na meg ha kell, úgy állítom az ülésmagasságot. Itt az enyém: http://kepfeltoltes.hu/view/150812/DSC_0655_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Engem nem zavar a csík.Néha jól jön mikor a 2 napellenző között süt be a nap.Mondjuk én napszemüvegben vezetek,mert eléggé fényérzékeny a szemem.Ráadásul a legsötétebb fóliát rakattam fel.Skyfol.Hívom is a héten a fóliást rakjon az első üvegekre is átlátszót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 Ha tudnám, én is állítanám. Nagyra nőttem, így is alsó fokozatban van az ülés. :D Szia. Tényleg, egész jó. ???? Apám Passat-ján is van, szóval ott már kezdtem hozzászokni. Na meg ha kell, úgy állítom az ülésmagasságot. Itt az enyém: http://kepfeltoltes.hu/view/150812/DSC_0655_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 tiszteletem . ma az auto 40fokba állt 2 órát nem akart indulni betolásra elindult azt hittem hogy a gy.kapcs. elektromos része . vettem egy újat beraktam szintén zenész vissza tettem a régit és jó.mi lehetett a gond? köszi a választ. y17dt caraván -rol van szó. hiba kodot nem csinált. Mondjuk az akkumulátor? Milyen van a kocsiban? Gondozásmentes vagy sima? Ha sima akkor a celláket illik desztvízzel feltölteni 2 hetente pláne ilyen melegben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Augusztus13, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2015 Szia. Tényleg, egész jó. ???? Apám Passat-ján is van, szóval ott már kezdtem hozzászokni. Na meg ha kell, úgy állítom az ülésmagasságot. Itt az enyém: http://kepfeltoltes.hu/view/150812/DSC_0655_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szép az autód, gratula! De azt a fránya szemöldökfát direkt festetted más színűre mint a kocsid színe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus13, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2015 Mondjuk az akkumulátor? Milyen van a kocsiban? Gondozásmentes vagy sima? Ha sima akkor a celláket illik desztvízzel feltölteni 2 hetente pláne ilyen melegben. :) gondozásmentes . de most valszeg önindito lesz mert azota is indit .okosok tudosok mondták . Link to comment Megosztás: More sharing options...
L4Fleur Elküldve Augusztus13, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2015 Szép az autód, gratula! De azt a fránya szemöldökfát direkt festetted más színűre mint a kocsid színe? Ne is mond... Hamarosan színre lesz fújva az is. De tudtátok, hogy elvileg a rendőr büntet a szemöldökért? Nagy hülyeségnek tartom, de bármit kinézek belőlük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Augusztus13, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2015 Ne is mond... Hamarosan színre lesz fújva az is. De tudtátok, hogy elvileg a rendőr büntet a szemöldökért? Nagy hülyeségnek tartom, de bármit kinézek belőlük. Ez így van! Most én is azon gondolkodom, hogy Njoy lámpára vagy erre cserélem le, mert vizsgára nem tudom leszedni, úgy odaragasztottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Augusztus14, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2015 Sziasztok! Létezik 5 ajtóshoz külön antenna talp tömítés? És ha létezik hol lehet külön ilyet venni? Az enyém még annyiban speckós hogy ez a talp a gyári navis kivitel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sültkrumpli Elküldve Augusztus15, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2015 Sziasztok! A következő problémával fordulok hozzátok: ha a távval akarom bezárni az autót a vezető oldal kivételével az összes zár csukódik, de kis idő elteltével újra kinyitnak. Ha a kulcsal zárom be a kocsit és után a távval nyitom ki, a vezető oldal zárva marad. A vezető oldali pöcköt lenyomom akkor bezár az összes ajtó, ha felhúzom akkor meg nyitnak. A vezető oldali zár vezérli a többit, azzal nincsen gond, csak ha a távirányítóval akarom nyitni/zárni akkor nem jön össze. Szerintem a központi zár vezérlőjéből nem jut el a jel a vezető oldalhoz és ezért nem működik távval. Hogyan tudom ezt leellenőrözni? Ajtó csatlakozót már nézegettem, de kapcsolási rajz és normális ábra nélkül gondban vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2015 Sziasztok! A következő problémával fordulok hozzátok: ha a távval akarom bezárni az autót a vezető oldal kivételével az összes zár csukódik, de kis idő elteltével újra kinyitnak. Ha a kulcsal zárom be a kocsit és után a távval nyitom ki, a vezető oldal zárva marad. A vezető oldali pöcköt lenyomom akkor bezár az összes ajtó, ha felhúzom akkor meg nyitnak. A vezető oldali zár vezérli a többit, azzal nincsen gond, csak ha a távirányítóval akarom nyitni/zárni akkor nem jön össze. Szerintem a központi zár vezérlőjéből nem jut el a jel a vezető oldalhoz és ezért nem működik távval. Hogyan tudom ezt leellenőrözni? Ajtó csatlakozót már nézegettem, de kapcsolási rajz és normális ábra nélkül gondban vagyok. Vezetőoldali zár csere és működni fog a távos zárás is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Augusztus15, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2015 Valaki megtudja nekem súgni, hogy a kapaszkodót rögzítő csavarnak mi a mérete, mert az istennek sem találok. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Augusztus18, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2015 (edited) Kicseréltem a lámpámat a leszedhetetlen szemöldökfa miatt egy Njoy lámpára. Valaki említette, hogy ezek az utángyártott TYC lámpák a bemattult gyárihoz képest jobban világítanak, de foltosan egy kicsit. Akarnék bele venni valami nagyobb fényerejű égőt. Mit ajánlanátok? Valami ilyesmire gondoltam. Módosítva Augusztus18, 2015 : Probert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts