rfamp Elküldve Július25, 2015 Megoszt Elküldve Július25, 2015 http://www.harr-harr.de/include.php?path=article&contentid=60 hétvégi barkács club... És honnét lehet ezt a tartót beszerezni? Valami másik Opel típusé vagy mi a szösz? Nagyon sukárul néz ki... (y) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rfamp Elküldve Július25, 2015 Megoszt Elküldve Július25, 2015 (edited) ilyesmire gondoltam.. https://www.youtube.com/watch?v=1SVBD1L1A60 Ez egy PIC mikrovezérlővel, PIC16F628A - val lett megoldva. (lásd a video alatt a spanyol(?) leírást..) Tehát feltételez némi elektronikai + ASM vagy C programozási ismeretet... ;) Tehát nem fog úgy menni hogy a vezérlőben átkötünk valamit oszt jóvan... Módosítva Július25, 2015 : rfamp Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 (edited) És honnét lehet ezt a tartót beszerezni? Valami másik Opel típusé vagy mi a szösz? Nagyon sukárul néz ki... (y) ;) B vectra szemüvegtartó a hivatalos neve ha jól tudom. A vaterán most árulnak pont egyet ha érdekel. http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/utaster_csomagter/egyeb/opel_vectra_b_felso_pakolorekesz_tetokarpitnal_2096621630.html Módosítva Július26, 2015 : morattila Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 Sziasztok! Riasztóval kapcsolatban kérdeznék, mivel az előző tulaj nem tudott semmit mondani róla. LaserLine 270IR van a kocsiban. Van hozzá az a kis kulcs+a váltó fölött beépítve az aljzat. Az utastérben van két senzor. Letöltöttem hozzá a használati utasítást, de nem mentem vele sokra. http://www.laserlineautoriaszto.hu/ A központi nyitásával/zárásával villan egyet az index. A leírásban két villanásnak kellene lennie, meg hangjelzésnek. A riasztó kulcsát berakom az aljzatba, folyamatosan akkor van 1-2-3 villanás a piros led-en. Próbáltam nyitott ablaknál benyúlni, a zárt kocsiba, de semmi reakció. Nem tudom, valamit nem jól csinálok, vagy nem működik-elromlott..........? Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 Ez egy PIC mikrovezérlővel, PIC16F628A - val lett megoldva. (lásd a video alatt a spanyol(?) leírást..) Tehát feltételez némi elektronikai + ASM vagy C programozási ismeretet... ;) Tehát nem fog úgy menni hogy a vezérlőben átkötünk valamit oszt jóvan... köszi az infót, ebben az esetben jó lenne ha valaki legyártaná, szvsz innen a topicból is többen megvennék azonnal.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rfamp Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 B vectra szemüvegtartó a hivatalos neve ha jól tudom. A vaterán most árulnak pont egyet ha érdekel. http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/utaster_csomagter/egyeb/opel_vectra_b_felso_pakolorekesz_tetokarpitnal_2096621630.html Köszönöm nagyuram, meglesem! :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rfamp Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 köszi az infót, ebben az esetben jó lenne ha valaki legyártaná, szvsz innen a topicból is többen megvennék azonnal.. :) Ha kis időm lesz magamnak elsőre megcsinálom. Nem azért mert egy önző dög vagyok, hanem már csak azért is hogy tisztában legyek a KP. zárvezérlő és a rádió vevő kimeneteinek logikai kapcsolatával, feszültségszintekkel..stb. Mert a mikrovezérlő az biza nem 12V os, tehát illeszteni kell a PIC et és az auto 12V os rendszerét egymással. Ez nem annyira bonyi mint amilyennek elsőre hangzik, viszont lényeges. Az, ha elárulnátok hogy hol találom a kp. zárvezérlőt, rádió vevőt (esetleg az egész egybe integrált dolog e..stb) nagy segítség lenne mert magához az autóhoz láma vagyok, azt sem tudom hol keressem ezeket... :icon11: Ha működik nálam ez a dolog akkor tovább mehetünk és segítek az áramkör és a paneltervezésben, mikrovezérlő programozásban..stb. Mondjuk eléggé el vagyok havazva általában, így max hét végén tudok a dologgal foglalkozni. (ha a család hagyja..) De a "munka nagy része" abban merül ki hogy fel kell deríteni egyáltalán hogyan működik a kp zárvezérlő és rádió vevő. Pl ha a belinkelt videót jobban megnézed, az autó nyitását és egyben az ablakok leengedését úgy vezérli a tag hogy kinyitja az autót, visszazárja egyre, majd ismét kinyitja. Gondolom így van megírva a programja a PIC nek. Hogy miért kell az újboli visszazárás nem vágom, mert én pl úgy irnám meg a programot hogy ha normál nyitni akarom az autót akkor egy gombnyomás, ha ablak le funkcióval akkor pl. 3sec en belül kerll még egy nyitást nyomni a távirányítón. Ez egyelőre csak elképzelés részemről, a végleges megoldás akkor születik meg ha beletúrok az említett vezérlőkbe és tisztában vagyok mi hogyan működik. Pl a rádió vevő kimenetei hogy viselkednek egy gomnyomásra. Impulzus jellegű logikai szintet vált (monostabil) , az állapotát megtartja (bistabil) avagy egészen addig tart a szint változás míg nyomom a gombot (szerintem a legelőbbi, ezért gondoltam a többszöri gombnyomásos vezérlésre...) Ezek nagyon nem mindegy kategóriák, és csak ezek pontos ismeretében lehet nekiállni az áramkör tervezésének, a program megírásáról nem is beszélve.. :icon1: Egyébként belefutottam a belső / külső levegő keringtetés hibába is, a csappantyú tengelye törött el. A szépsége a dolognak hogy még a tengelyből is hiányzott egy 2 centis darab, de megoldottam. Még szét van szerelve az egész (külön feladat volt kitalálni hogy jön ki onnét a helyéről mert a "darthvodor" féle leírással ellentétben ennél a 2005 ös G astra kombinál teljesen máshogy van ennek a motoros csappantyús izének a rögzítése. Elölről, a motorház felől is tartja 3 csavar, az ablaktörlő alatt lévő műanyag takaró lemez alatt. Vért h@gyoztam mire rájöttem... :D ) Most az elektronikán agyalok, lehet nem végálláskapcsolós sem időzítéses megoldást választok, hanem áramfigyelésen alapuló megoldást. Ha végállásra ér a motor és megszorul akkor jóval több áramot vesz fel, a motor áramát folyamatosan figyelve le lehet állítani mindkét végálláson, + arra is jó hogy ha valahol pl. közép állásban megszorul valamitől, nem ég le a motor = örök élet. Ez megoldható "mezei" analóg komparátorokkal vagy az általam favorizált mikrovezérlőkkel is. (azokban is van általában komparátor + a kimenetei logikai állapotait bele lehet fűzni a programba különböző feltételek szerint, így nagyon komoly kis elektronikát lehet építeni belőlük akár körömnyi méretben. ) De lehet maradok az időzítőnél az hamar megvan, már nagyon raknám össze a verdát. Gyalázatosan néz ki így belül szétszedve... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 Sziasztok! Riasztóval kapcsolatban kérdeznék, mivel az előző tulaj nem tudott semmit mondani róla. LaserLine 270IR van a kocsiban. Van hozzá az a kis kulcs+a váltó fölött beépítve az aljzat. Az utastérben van két senzor. Letöltöttem hozzá a használati utasítást, de nem mentem vele sokra. http://www.laserlineautoriaszto.hu/ A központi nyitásával/zárásával villan egyet az index. A leírásban két villanásnak kellene lennie, meg hangjelzésnek. A riasztó kulcsát berakom az aljzatba, folyamatosan akkor van 1-2-3 villanás a piros led-en. Próbáltam nyitott ablaknál benyúlni, a zárt kocsiba, de semmi reakció. Nem tudom, valamit nem jól csinálok, vagy nem működik-elromlott..........? Nyomd meg mégegyszer a távirányitón a zárást, akkor ad majd hangjelzést, ilyenkor (nekem) az ablakokat is felhúzza. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 Ha kis időm lesz magamnak elsőre megcsinálom. Nem azért mert egy önző dög vagyok, hanem már csak azért is hogy tisztában legyek a KP. zárvezérlő és a rádió vevő kimeneteinek logikai kapcsolatával, feszültségszintekkel..stb. Mert a mikrovezérlő az biza nem 12V os, tehát illeszteni kell a PIC et és az auto 12V os rendszerét egymással. Ez nem annyira bonyi mint amilyennek elsőre hangzik, viszont lényeges. Az, ha elárulnátok hogy hol találom a kp. zárvezérlőt, rádió vevőt. Az anyós ülés lábtérnél lévő műanyag kárpit mögött. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 Sziasztok! Riasztóval kapcsolatban kérdeznék, mivel az előző tulaj nem tudott semmit mondani róla. LaserLine 270IR van a kocsiban. Van hozzá az a kis kulcs+a váltó fölött beépítve az aljzat. Az utastérben van két senzor. Letöltöttem hozzá a használati utasítást, de nem mentem vele sokra. http://www.laserlineautoriaszto.hu/ A központi nyitásával/zárásával villan egyet az index. A leírásban két villanásnak kellene lennie, meg hangjelzésnek. A riasztó kulcsát berakom az aljzatba, folyamatosan akkor van 1-2-3 villanás a piros led-en. Próbáltam nyitott ablaknál benyúlni, a zárt kocsiba, de semmi reakció. Nem tudom, valamit nem jól csinálok, vagy nem működik-elromlott..........? Bár nem ismerem ezt a riasztót, de majdnem mindegyiken van egy olyan funkció hogy szerviz funkció. Ilyenkor ki lehet kapcsolni a riasztót tehát ha pl szervizbe viszed ott ne zavarja a szerelőket. Tiéden nincs ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 (edited) On 2015. 07. 26. at 20:23, rfamp írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
rfamp Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 (edited) Üdv a klubban! A leírásom a BEHR féle szellőztetőrendszert írja le. Az áramfigyelő komparátor nem jó! A motor (elektro) indulási árama 7-10 szerese a névlegesnek. Az elakadt/megszorult motor (végállás állapota) kb 1A. Figyelned kell még a forgásirány váltást is. Ekkor, nyilván kell egy késleltetés is, mivel az ellenkező irányba indulna a motor. Lényegesen egyszerűbb, és olcsóbb egy időzítő... Üdv Neked, Nektek is! Nos, az indulási áramot (és a hirtelen irányváltáskor keletkező nagy áramot) ki lehet kerülni szoftveresen késleltetéssel. De valóban könnyebb / gyorsabb egy időzítő, csak ilyenkor egy új feladatnál elindul az agyam... :icon1: Lehet az 555 el felépítettet összedobom holnap, van 7555 öm, az jó stabilizátor nélkül 12V ra. A rajzot még nem néztem, lehet Te is a CMOS változatot adtad meg... Módosítva Július27, 2015 : rfamp Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Július26, 2015 Megoszt Elküldve Július26, 2015 Ha kis időm lesz magamnak elsőre megcsinálom. Nem azért mert egy önző dög vagyok, hanem már csak azért is hogy tisztában legyek a KP. zárvezérlő és a rádió vevő kimeneteinek logikai kapcsolatával, feszültségszintekkel..stb. Mert a mikrovezérlő az biza nem 12V os, tehát illeszteni kell a PIC et és az auto 12V os rendszerét egymással. Ez nem annyira bonyi mint amilyennek elsőre hangzik, viszont lényeges. Az, ha elárulnátok hogy hol találom a kp. zárvezérlőt, rádió vevőt (esetleg az egész egybe integrált dolog e..stb) nagy segítség lenne mert magához az autóhoz láma vagyok, azt sem tudom hol keressem ezeket... :icon11: Ha működik nálam ez a dolog akkor tovább mehetünk és segítek az áramkör és a paneltervezésben, mikrovezérlő programozásban..stb. Mondjuk eléggé el vagyok havazva általában, így max hét végén tudok a dologgal foglalkozni. (ha a család hagyja..) De a "munka nagy része" abban merül ki hogy fel kell deríteni egyáltalán hogyan működik a kp zárvezérlő és rádió vevő. Pl ha a belinkelt videót jobban megnézed, az autó nyitását és egyben az ablakok leengedését úgy vezérli a tag hogy kinyitja az autót, visszazárja egyre, majd ismét kinyitja. Gondolom így van megírva a programja a PIC nek. Hogy miért kell az újboli visszazárás nem vágom, mert én pl úgy irnám meg a programot hogy ha normál nyitni akarom az autót akkor egy gombnyomás, ha ablak le funkcióval akkor pl. 3sec en belül kerll még egy nyitást nyomni a távirányítón. Ez egyelőre csak elképzelés részemről, a végleges megoldás akkor születik meg ha beletúrok az említett vezérlőkbe és tisztában vagyok mi hogyan működik. Pl a rádió vevő kimenetei hogy viselkednek egy gomnyomásra. Impulzus jellegű logikai szintet vált (monostabil) , az állapotát megtartja (bistabil) avagy egészen addig tart a szint változás míg nyomom a gombot (szerintem a legelőbbi, ezért gondoltam a többszöri gombnyomásos vezérlésre...) Ezek nagyon nem mindegy kategóriák, és csak ezek pontos ismeretében lehet nekiállni az áramkör tervezésének, a program megírásáról nem is beszélve.. :icon1: előre is köszi! ;) segítségnek egy ilyet találtam gyorsan: http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_10416.html?pg=1 kapcsrajzokat astra G-hez itt találsz: http://www.astra-g-anleitungen.de/astra-g-und-zafira-a-faqs/wo-finde-ich-schaltplaene-vom-astra.html igen az a nyitás-zárás-nyitás kombó a videon nekem sem jön be, jobb lenne akkor már amit mondtál, vagy egyszerűen az, mintha bent ülnék a kocsiban, ha nyomva tartom 2s-ig, akkor lemegy az ablak, vagy addig megy, ameddig tartom.. itt talán az lenne gond, hogy egy gombbal, hogy vezérelsz 2-4 ablakot (tetőablak-tükrök majd a rev2.0-ban :D) vagy ez egy pic-el könnyen megoldható? (persze úgy hogy a belső vezérlés is megmarad, ill. arra nem lesz ráhatással) magát a kp modult ott találod, ahol gezoli is írta, darthvödör oldalán meg is nézheted: https://sites.google.com/site/astragextra/komfort-eablak hmm.. most ahogy nézem ezt az oldalt, itt Balageaxe is foglakozott a dologgal igaz a zárással, de ha az ő megoldását, nem a kp-zár zárása indítaná, hanem a nyitása, akkor már elvileg működhetne is a dolog jól gondolom? ehhez csak annyi kell talán, hogy nem a ablakkapcsolók záró, hanem a nyitó irányú vezetékre kell tenni a "jelet" a diódákon keresztül, amit most nem a "Fekete-Kék" vezeték a kp-vezérlőben, hanem a "Piros-Fehér" adna.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rfamp Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 Az anyós ülés lábtérnél lévő műanyag kárpit mögött. Köszönöm Nagyuram! :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 Nem hittem volna de mégis sikerült.. tempomatos lettem :) :w00t: :devlish: Nagyon jó a cucc, mondjuk még a kuplung szürke vezetékét nem sikerült rájönni hova kell kötni pontosan (remélem nem az ecu-ba) de így is működik csak nem old kuplungra dehát a héten az is megoldódik. Érdekes ez a mechanikus szerkezet, picit fázis késése van de nagyon jó cucc. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 Nem hittem volna de mégis sikerült.. tempomatos lettem :) :w00t: :devlish: Nagyon jó a cucc, mondjuk még a kuplung szürke vezetékét nem sikerült rájönni hova kell kötni pontosan (remélem nem az ecu-ba) de így is működik csak nem old kuplungra dehát a héten az is megoldódik. Érdekes ez a mechanikus szerkezet, picit fázis késése van de nagyon jó cucc. Gondolj bele, hogy akkor a "Z"-s motorok tempomatja milyen jó. Én amikor csináltam akkor addig az ECU-ban nem is lehetett aktiválni amíg az összes vezeték nem volt a helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 Gondolj bele, hogy akkor a "Z"-s motorok tempomatja milyen jó. Én amikor csináltam akkor addig az ECU-ban nem is lehetett aktiválni amíg az összes vezeték nem volt a helyén. De a legjobb a xep-es mert abba nem is lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 elég lenne egy leírás, onnan már csak össze lehetne rakni.. :) eddig annyit sikerült kiderítenem, hogy a teljes zárásra van egy "total close pulse" bemenet a kpzárban, amire mindent felhúz/becsuk, tehát csak arra kell fesz. hogy ez megtörténjen, erre van a kpzrárban átkötve az a kábel is, hogy a távirányítóval is működjön a kulcsos "teljes zárás" funkció.. "total open pulse" nincs. Elvileg elég egy vezérlő is. h astrába benne van ez a funkció. enyémen próbáltam de nem megy, gondolom a riasztó miatt. Sziasztok! Riasztóval kapcsolatban kérdeznék, mivel az előző tulaj nem tudott semmit mondani róla. LaserLine 270IR van a kocsiban. Van hozzá az a kis kulcs+a váltó fölött beépítve az aljzat. Az utastérben van két senzor. Letöltöttem hozzá a használati utasítást, de nem mentem vele sokra. http://www.laserlineautoriaszto.hu/ A központi nyitásával/zárásával villan egyet az index. A leírásban két villanásnak kellene lennie, meg hangjelzésnek. A riasztó kulcsát berakom az aljzatba, folyamatosan akkor van 1-2-3 villanás a piros led-en. Próbáltam nyitott ablaknál benyúlni, a zárt kocsiba, de semmi reakció. Nem tudom, valamit nem jól csinálok, vagy nem működik-elromlott..........? Én is azt mondom h ki lett kapcsolva gondolom. Záráskor 2 csippanás, nyitáskor 1 hosszú (ha rövid akkor történt riasztás). Nem tudom merre fele laksz, de Budaörsön van egy szervíz aki ezzel a tipussal foglalkozik. Én itt rakattam be, ultrahangos, nyitásérzékelős (még akkor is ha a kesztyűtartót nyitva hagyom), záráskor felhúzza az ablakokat. De megnézetném, mert tuti nem ok nélkül van kikapcsolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andrew933 Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 elég lenne egy leírás, onnan már csak össze lehetne rakni.. :) eddig annyit sikerült kiderítenem, hogy a teljes zárásra van egy "total close pulse" bemenet a kpzárban, amire mindent felhúz/becsuk, tehát csak arra kell fesz. hogy ez megtörténjen, erre van a kpzrárban átkötve az a kábel is, hogy a távirányítóval is működjön a kulcsos "teljes zárás" funkció.. "total open pulse" nincs. Nem tudom volt-e már gondoltam hátha segít Darth Úr leírása :D https://sites.google.com/site/astragextra/komfort-eablak 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rfamp Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 Köszönöm nagyuram, meglesem! :icon1: Megnéztem ezt a vaterásat... hát elég ramatyul néz ki. Tiszta kosz - redva, kérdés hogy ez műanyag és denszesszel vagy valami alkoholos tisztítóval le lehet e pucolni? Vagy abból a plussös karton anyagból van mint a tetőkárpit? De kérdeztem a fickótól a színét is mert nekem vaj színű kéne a képen meg nem egyértelmű hogy szürke vagy vajszínű. Nem is válaszolt a tag, komolytalan. Majd megnézem bontóban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 Megnéztem ezt a vaterásat... hát elég ramatyul néz ki. Tiszta kosz - redva, kérdés hogy ez műanyag és denszesszel vagy valami alkoholos tisztítóval le lehet e pucolni? Vagy abból a plussös karton anyagból van mint a tetőkárpit? De kérdeztem a fickótól a színét is mert nekem vaj színű kéne a képen meg nem egyértelmű hogy szürke vagy vajszínű. Nem is válaszolt a tag, komolytalan. Majd megnézem bontóban. ;) Műanyag az tuti, simán tisztítható, én tőle vettem a külön kapcsolható lámpát és nem volt gond. Hát igen mondjuk a szín így képen inkább szürkés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Belegondoltam :D 3 évig használtam a z22se coupe-ban, és most tűnik fel hogy azért az eletronika vezérlelte dolog sokkla jobb volt. De 3 hét múlva megyek németországba és így is hibátlan segítség lesz ez. Gondolj bele, hogy akkor a "Z"-s motorok tempomatja milyen jó. Én amikor csináltam akkor addig az ECU-ban nem is lehetett aktiválni amíg az összes vezeték nem volt a helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 (edited) Sziasztok! Nincs a fűtés állító csavaró és mellette lévőknél háttérvilágítás. Nem tudom neki is van külön bizti? Mert csak azoknál nincs világítás. A biztosíték táblán melyik lehet a biztosítéka? Módosítva Július28, 2015 : OpelAtti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Sziasztok! Nincs a fűtés állító csavaró és mellette lévőknél háttérvilágítás. Nem tudom neki is van külön bizti? Mert csak azoknál nincs világítás. A biztosíték táblán melyik lehet a biztosítéka? Próbálj meg valamit: csak simán kocogtasd / kopogtasd meg a ventilátor bekacsoló gombját (tusos, amin az 1-2-3-4 felirat van). Az izzó (ha az a típusú a rendszered) ott van mögötte, nálam pl ki tud rázkódni... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Sziasztok! Nincs a fűtés állító csavaró és mellette lévőknél háttérvilágítás. Nem tudom neki is van külön bizti? Mert csak azoknál nincs világítás. A biztosíték táblán melyik lehet a biztosítéka? Behr rendszernél ott egy rizsszem izzó van. Az égett ki valószínűleg. Le kell húzni a középső tekerőt, mögötte tudod cserélni. De csak Behrnél. aláírásomban van link. Ott találsz leírást, hogy neked milyened van! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts