peacetrang Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Ha minden igaz olyan kell bele mint az óracsoportba, de ez nem 100% még nem szedtem szét és nem vagyok benne biztos. De ha olyan kell akkor az ilyen: https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41130000-izzo-foglalat/41130612-muszerfal-vilagitas-izzo/142001-muszerfal-vilagitas-izzo-opel-astra-g-1998-2009 Jót linkeltél, ez kell bele 2db. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Jót linkeltél, ez kell bele 2db. http://kepfeltoltes.hu/view/150629/__www.kepfeltoltes.hu_.jpg :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 http://kepfeltoltes.hu/view/150629/__www.kepfeltoltes.hu_.jpg :icon1: A TID/MID kijelzőről volt szó, de köszi a képet, még jól jöhet :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ginola Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 (edited) A TID/MID kijelzőről volt szó, de köszi a képet, még jól jöhet :icon1: Kössz. Insignia fúvókára cserélném én is a gyárit. Volt egy link, ami az angol fórumra irányított, sajnos nem jó már a link, amivel lehet állítani a spricnit. Mi lenne az, és merre kell állítanom, hogy feljebb fújjon? Létezik vmi egyszerű háti megoldás erre? Ehhez mindenképpen le szükséges venni az ablaktörlő karokat, nem fér be a kéz a műanyag mögé a kicseréléshez, mint itt? Módosítva Június29, 2015 : ginola Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Kössz. Insignia fúvókára cserélném én is a gyárit. Volt egy link, ami az angol fórumra irányított, sajnos nem jó már a link, amivel lehet állítani a spricnit. Mi lenne az, és merre kell állítanom, hogy feljebb fújjon? Létezik vmi egyszerű háti megoldás erre? Ehhez mindenképpen le szükséges venni az ablaktörlő karokat, nem fér be a kéz a műanyag mögé a kicseréléshez, mint itt? darthvödör oldalán találsz segítséget ;) Le kell venni mindenképp, a 2 régi spriccni lehet, hogy meg lesz picit szorulva, én finoman kalapáccsal kiütögettem (persze nem a 10kg-os samuval :D ). Nagyon király lesz, majd meglátod! Megéri kicserélni, 15-20perces művelet :icon10: Nekem nem kellett állítani, beraktam és teljesen jól szórja a vizet, normál esetben szerintem nem kell állítgatni rajta. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ginola Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 (edited) darthvödör oldalán találsz segítséget ;) Le kell venni mindenképp, a 2 régi spriccni lehet, hogy meg lesz picit szorulva, én finoman kalapáccsal kiütögettem (persze nem a 10kg-os samuval :D ). Nagyon király lesz, majd meglátod! Megéri kicserélni, 15-20perces művelet :icon10: Nekem nem kellett állítani, beraktam és teljesen jól szórja a vizet, normál esetben szerintem nem kell állítgatni rajta. köszönöm, remélem lejön a lapát könnyedén, aut hiszem 16.os kulcs kell hozzá...... A fúvókák darabára 1000 Ft a cromaxban, létezik ennél olcsóbban? Módosítva Június30, 2015 : ginola Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Sziasztok! A műszerfali vízhőfok mutató padlón van egy ideje. A mutató ki sem tér alap állásból. A thermosztát melletti jeladó gombát kicseréltem ,de a helyzet változatlan. Van valakinek ötlete merre tovább? Van ennek valahol biztositékja? Az Ecu kap valahonnan jelet mert kiolvastam Elm327-el és ott van hőmérséklet érték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 köszönöm, remélem lejön a lapát könnyedén, aut hiszem 16.os kulcs kell hozzá...... A fúvókák darabára 1000 Ft a cromaxban, létezik ennél olcsóbban? Ha nem jön le, akkor sincs baj, mert már korábban is leírtam, hogy NEM kell leszedni az ablaktörlőkarokat a spricni cseréjéhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Ha nem jön le, akkor sincs baj, mert már korábban is leírtam, hogy NEM kell leszedni az ablaktörlőkarokat a spricni cseréjéhez. Pedig a "NagyÚr" is leszedte: https://sites.google.com/site/opelccled/insignia-spriccni 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Pedig a "NagyÚr" is leszedte: https://sites.google.com/site/opelccled/insignia-spriccni Én is leszedtem volna, ha lejön, de kénytelen voltam máshogy megoldani. Aztán ha egyszer van egyszerűbb megoldás, akkor minek küzdeni vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
L4Fleur Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Sziasztok! :) Új vagyok. Én a szemüvegtartó miatt találtam ide, de a képen látható tartót nem tudom betenni. Ilyen patentok tarják jelenleg a kapaszkodót: (tehát nem tudnám hova csavarozni) http://kepfeltoltes.hu/view/150703/20150703_120705_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Viszont az Insignia fúvókákat beszereltem, és tökéletes! Városban 60-nál, elkerülőn 120-al egyaránt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Ha nem jön le, akkor sincs baj, mert már korábban is leírtam, hogy NEM kell leszedni az ablaktörlőkarokat a spricni cseréjéhez. Olyan nincs hogy nem jön le. WD40 + megmozgatás. Ezután a kar tövét megfogni és lefelé nyomni. Ezután szépen le lehet venni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IPV754 Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Le kell vágni róla a két kiálló kis bizbaszt,hogy síkba legyen,majd a két takaró műanyagba fúrni kell lyukakat és ehhez önmetsző csavarral fel lehet rögzíteni.Nem tudom hogy ez mennyire esztétikus,a neten találtam pár képet rólahttp://www.allcorsa.co.uk/forums/showthread.php/fitting-sunglasses-holder-2648.html#/forumsite/21023/topics/2648 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Sziasztok! Elkezdtem beszerelni a térképolvasós lámpát. E közben találtam két becsomagolt csatlakozót. Egyik sokeres, a másik 3 eres kis dobozka. A sokeresen találtam vastag állandó 12V-ot és gyújtáskapcsolt vékony 12V-ot. Mik lehetnek ezek? Használhatom ezeket a napellenzők és a beltér világítás meghajtására? A régi lámpán a szürke a multitimer vezetéke? Ezen 12V-ot mértem akkor is, amikor a lámpa nem világított. A multitimer ezek szerint testet kapcsol? Vagy mi a bekötése a régi lámpának? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Sziasztok! Elkezdtem beszerelni a térképolvasós lámpát. E közben találtam két becsomagolt csatlakozót. Egyik sokeres, a másik 3 eres kis dobozka. A sokeresen találtam vastag állandó 12V-ot és gyújtáskapcsolt vékony 12V-ot. Mik lehetnek ezek? Használhatom ezeket a napellenzők és a beltér világítás meghajtására? A régi lámpán a szürke a multitimer vezetéke? Ezen 12V-ot mértem akkor is, amikor a lámpa nem világított. A multitimer ezek szerint testet kapcsol? Vagy mi a bekötése a régi lámpának? elvileg a napfénytető kábelezése. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 (edited) On 2015. 07. 01. at 21:21, kobraCode írta: On 2015. 07. 03. at 19:28, wakond írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Mivel még nem volt róla leírás, és a spriccni rögzítése is ismeretlen volt számomra, ezért szedtem le. Szerintem, (2011,09,03.-án frissen forrott lábbal) nem is nagyon akartam vele kínlódni. Igen, a napfénytető csatlakozói. A nagy a vezérlésé, a kicsi a nyomógombé. Köszönöm a gyors választ! Hú, már csak egy napfénytető kéne....régi vágyam. Persze nem fogom kiflexelni a tetőt... :S A nyomógomb vezetékét használhatnám a beltérvilágításhoz és a napellenzőkhöz? Vagy azt nem bírná el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Sziasztok, mekkora szofita égő kell az utastéri tetőlámpába? 36mm? Ledesíteni szeretnék méghozzá az újabb típusú cob leddel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Képek a szemüvegtartó átalakításáról (jobb első kapaszkodó szükséges hozzá két acéltüskével): ezek alapján ma én is megcsináltam magamnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Sziasztok! Az mitől lehet, hogy a napfénytető kapcsolt 12V-ját és testét használtam a napellenzőkhöz és a beltér világítás megfelelő lábára, de problémám adódott. Összekötéskor a rádió bekapcsolt, ajtónyitásra pedig sípolt, mintha kulcs lenne a gyújtáskapcsolóban, pedig nem volt. A kapcsolt 12V leválasztása után mind helyre állt, persze most a napellenzők a térképolvasó rész nem megy. Kapcsolási rajz alapján a kapcsolt 12V megegyezik a szivargyújtó és a tetőablak esetében. Csak másik biztosítékon keresztül. Mivel lehet baj? Vagy a test nem jó? Arról nem találtam rajzot! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Sziasztok, mekkora szofita égő kell az utastéri tetőlámpába? 36mm? Ledesíteni szeretnék méghozzá az újabb típusú cob leddel. Szerintem 42-es. Nekem a kapaszkodókba hátul cob ledes van, mivel kicsi a nyílás és az jobban bement, de nincs különbség a fényerőben, legalábbis én nem vettem észre. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
IPV754 Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 ezek alapján ma én is megcsináltam magamnak! És hogyan tudtad a tüskés bizbaszt leszedni róla??? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 És hogyan tudtad a tüskés bizbaszt leszedni róla??? arra a fém hengerre gondolsz amin van az eredeti felfogatás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
IPV754 Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 arra a fém hengerre gondolsz amin van az eredeti felfogatás? Neked a takaró müanyag alatt két kis lyuk van? Mert nekem egy ovális nyílás,amibe fém kapcsokat kell bepattintani és ebbe kell a tartót beszerelni,mint a két hátsó kapaszkodóknál.Csavar nem is kell hozzá,ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ginola Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Sziasztok A hátsó ablaktörlőm eléggé viharvert, de jól látom, hogy speciális, és csak drágán oldható meg a cseréje, mivel csak a nagy gyártók csinálnak ilyet? Előre neke nagyon beváltak az Auchanben kapható Sheron márkájú lapátok. Jó lenne ha hátra is blade típusú lenne, de olyat meg nem találok. Köszi előre is a tanácsokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts