kyga Elküldve Június4, 2015 Megoszt Elküldve Június4, 2015 Tudnál írni pontos címet? Nem vagyok pösti és csak GPS-sel találok oda! Köszi! 1188 Budapest, Nemes utca 73. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június4, 2015 Megoszt Elküldve Június4, 2015 (edited) 1188 Budapest, Nemes utca 73. 302669611 a tel. a hunyadi opel pl.209445124 az kispesten van a HUNYADI U-BAN Módosítva Június4, 2015 : astra 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomcsika1 Elküldve Június4, 2015 Megoszt Elküldve Június4, 2015 sziasztok! Aminap belefutottam egy olyan problémába, hogy nemtudtam a gyujtáskapcsolóba elfordítani a kulcsot. Ezt a kulcs zárbavaló beütésével sikerült orvosolnom ideiglenesen, aztán Miskolcon a "kulcskirály" kicserélt minden kopó alkatrészt a gyujtáskapcsolóban és így már tökéletes az indítás. Ezt csak így előszóként. A probláémám az az hogy az astrámhoz 1darab központis kulcs van, viszont nagyon jó lenne szerezni mégegy másik központis kulcsot, hogy legyen tartalék, mi a menete ennek, esetleg tud valaki valami teljes leírást adni hogy hogy működik, hogy programozzák fel a központiját és a chipet hogy csinálják meg illetve hogy kb mi milyen öszegbe kerül. (ha lehet olcsóbb megoldásokat részesítenék előnyben). Köszi üdv: Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június4, 2015 Megoszt Elküldve Június4, 2015 sziasztok! Aminap belefutottam egy olyan problémába, hogy nemtudtam a gyujtáskapcsolóba elfordítani a kulcsot. Ezt a kulcs zárbavaló beütésével sikerült orvosolnom ideiglenesen, aztán Miskolcon a "kulcskirály" kicserélt minden kopó alkatrészt a gyujtáskapcsolóban és így már tökéletes az indítás. Ezt csak így előszóként. A probláémám az az hogy az astrámhoz 1darab központis kulcs van, viszont nagyon jó lenne szerezni mégegy másik központis kulcsot, hogy legyen tartalék, mi a menete ennek, esetleg tud valaki valami teljes leírást adni hogy hogy működik, hogy programozzák fel a központiját és a chipet hogy csinálják meg illetve hogy kb mi milyen öszegbe kerül. (ha lehet olcsóbb megoldásokat részesítenék előnyben). Köszi üdv: Tamás Pár héttel ezelőtt számoltuk össze, hogy kb 35Eft-ba fáj egy ilyen mutatvány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Június4, 2015 Megoszt Elküldve Június4, 2015 sziasztok! Aminap belefutottam egy olyan problémába, hogy nemtudtam a gyujtáskapcsolóba elfordítani a kulcsot. Ezt a kulcs zárbavaló beütésével sikerült orvosolnom ideiglenesen, aztán Miskolcon a "kulcskirály" kicserélt minden kopó alkatrészt a gyujtáskapcsolóban és így már tökéletes az indítás. Ezt csak így előszóként. A probláémám az az hogy az astrámhoz 1darab központis kulcs van, viszont nagyon jó lenne szerezni mégegy másik központis kulcsot, hogy legyen tartalék, mi a menete ennek, esetleg tud valaki valami teljes leírást adni hogy hogy működik, hogy programozzák fel a központiját és a chipet hogy csinálják meg illetve hogy kb mi milyen öszegbe kerül. (ha lehet olcsóbb megoldásokat részesítenék előnyben). Köszi üdv: Tamás Pár héttel ezelőtt számoltuk össze, hogy kb 35Eft-ba fáj egy ilyen mutatvány! Márkaszervizben nekem márciusban (Szekszárd) 38ezer ft-ot számolt össze a "kedves" szervizes, mindennel együtt, plusz a munkadíj ha kérnek valamit akármiért. Nekem is tervben van, de egyelőre még nincs rá keret, vannak fontosabbak is sajnos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június5, 2015 Megoszt Elküldve Június5, 2015 sziasztok! Aminap belefutottam egy olyan problémába, hogy nemtudtam a gyujtáskapcsolóba elfordítani a kulcsot. Ezt a kulcs zárbavaló beütésével sikerült orvosolnom ideiglenesen, aztán Miskolcon a "kulcskirály" kicserélt minden kopó alkatrészt a gyujtáskapcsolóban és így már tökéletes az indítás. Ezt csak így előszóként. A probláémám az az hogy az astrámhoz 1darab központis kulcs van, viszont nagyon jó lenne szerezni mégegy másik központis kulcsot, hogy legyen tartalék, mi a menete ennek, esetleg tud valaki valami teljes leírást adni hogy hogy működik, hogy programozzák fel a központiját és a chipet hogy csinálják meg illetve hogy kb mi milyen öszegbe kerül. (ha lehet olcsóbb megoldásokat részesítenék előnyben). Köszi üdv: Tamás nekem tönkrement az elektronika a kulcsban közvetlen használtam a kulcsot mintha nem távirányitos lenne vettem bele egy használt elektronikát 5000ficcs 3000-ért tech-2 felinstallálták ennybe került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feketeimre Elküldve Június9, 2015 Megoszt Elküldve Június9, 2015 SZiasztok! Olyan problémám van, hogy a 2002-es Zafirámban egyik pillanatról a másikra néhány lámpa elaludt. Nem működik a rendszámtábla világítás, műszerfal háttérvilágítás, ködfényszórók, ezek visszajelzése sem és az ajtó + világításnál sípoló hangocska sincs. Ellenben van, fényszóró, fényszóró magasság állítás, beltér világítás ki és bekapcsolása is. A biztosítéktáblát a kocsiban belül csekkoltam, valamint elmentem bontóba és kicseréltem a világítás kapcsolót. Nem segített. Merre keresgéljek? Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Június13, 2015 Megoszt Elküldve Június13, 2015 nekem tönkrement az elektronika a kulcsban közvetlen használtam a kulcsot mintha nem távirányitos lenne vettem bele egy használt elektronikát 5000ficcs 3000-ért tech-2 felinstallálták ennybe került. Ez is egy opció, ha sikerül (működőképes az elektronika). Másik lehetőség, 17.300 Ft-ért Cromaxban kapsz gyári kulcs távirányítót, majd 5 ezer Ft-ért Opel szerviz Tech2-vel hozzátársítja az autóhoz (és a régit törölteted az ECU-ból). https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20400000-ajtok-es-alkatreszei/20400380-ajtozar-kulcs-alkatreszei/185599-kulcs-taviranyito-opel-astra-g-zafira-a Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június13, 2015 Megoszt Elküldve Június13, 2015 Ez is egy opció, ha sikerül (működőképes az elektronika). Másik lehetőség, 17.300 Ft-ért Cromaxban kapsz gyári kulcs távirányítót, majd 5 ezer Ft-ért Opel szerviz Tech2-vel hozzátársítja az autóhoz (és a régit törölteted az ECU-ból). https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20400000-ajtok-es-alkatreszei/20400380-ajtozar-kulcs-alkatreszei/185599-kulcs-taviranyito-opel-astra-g-zafira-a + egy nyers kulcs valamint kulcsmásolóval másoltatni a kulcsot. Tehát 22.300ft+ a nyerskulcs+ a másolás és már veri is a 35-öt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június14, 2015 Megoszt Elküldve Június14, 2015 Astra g Mid kábelt cserélt már valaki? Mert találtam 3500 ért új kábelt de valaki tudja hogy kell kicserélni? Kell hozzá valami spec dolog? A pixelfixnél javíttatott már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 (edited) Üdv! Antenna talp tömítést keresek, ha létezik külön. A nap és a kószáló pele közös munkájával elszakadt, és most kb 2-3mm rés keletkezett, amin szépen csordogál a víz az antenna alá. Cromax és Unix keresés sikertelen. Következő kérdés: 3. féklámpa felől kell leszerelni? Az onnan belülről hogy jön le? Köszi. Módosítva Június15, 2015 : beghyn Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Üdv! Antenna talp tömítést keresek, ha létezik külön. A nap és a kószáló pele közös munkájával elszakadt, és most kb 2-3mm rés keletkezett, amin szépen csordogál a víz az antenna alá. Cromax és Unix keresés sikertelen. Következő kérdés: 3. féklámpa felől kell leszerelni? Az onnan belülről hogy jön le? Köszi. Nem létezik külön, és a tetőkárpit felől kell támadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 (edited) Nem létezik külön, és a tetőkárpit felől kell támadni. Bontottban lehet kapni jó állapotút (mármint kompletten, antennával)? Mennyit kérnek érte? Módosítva Június15, 2015 : vsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Bontottban lehet kapni jó állapotút (mármint kompletten, antennával)? Mennyit kérnek érte? Előbb vagy utóbb mindegyiket megeszi a nap. Biztos lehet kapni, de a 90% már szar, a maradék fele meg majd leszedés után derül ki hogy használhatatlan. Az ár innen már kérdőjeles. 500ftért nem hinném h erőlködik az ember, 3000et meg úgysem ad érte senki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 (edited) Na a spanyolok láttak már közelről ilyet. Már csak az ebayt kell feltúrnom :) Szerk..... A t...om, kinyomom fekete szilóval :D Majd kárpitot bontok...aha. Módosítva Június15, 2015 : beghyn Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Üdv! Antenna talp tömítést keresek, ha létezik külön. A nap és a kószáló pele közös munkájával elszakadt, és most kb 2-3mm rés keletkezett, amin szépen csordogál a víz az antenna alá. Cromax és Unix keresés sikertelen. Következő kérdés: 3. féklámpa felől kell leszerelni? Az onnan belülről hogy jön le? Köszi. Nem vagyok a gányolás híve, de ezt nem szívesen cserélném. Gyógyszertárban lehet fillétekért inekciós fecskendőt kapni. Azzal szépen lehet szilozni az anntenna talp tömítésének helyét. Én az F Astránkét úgy csináltam, és ahogy majd a G-Astrájé megérik, azt is úgyanígy fogom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 antenna talp gumi csere: bemész egy vizes boltba veszel egy lapos tömítést ami a wc tartály alján van belül, ez nem engedi a kiürülést. Pont jó, középen lyukas ezt bedobod a talp alá lehúzatod és pengével körbevágod fel se tűnik és nem ázik be Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 (edited) Na a spanyolok láttak már közelről ilyet. Már csak az ebayt kell feltúrnom :) Szerk..... A t...om, kinyomom fekete szilóval :D Majd kárpitot bontok...aha. http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/kiegeszito_tartozek/antenna_talp_opel_astra_g_2084088743.html Módosítva Június15, 2015 : astra 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Nekem is beázott a tömítésnél.Megbontottam a tetőkárpitot dugókulccsal kitekertem az antennát.A belsőtér világítás alatt van a csavar.Nyomtam alá fbs-t.Azóta teljesen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/kiegeszito_tartozek/antenna_talp_opel_astra_g_2084088743.html Ezt ugye viccnek szántad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Ezt ugye viccnek szántad? Ha kokányolni szeretsz :icon1: akkor szilikont kell használni,én kicseréltem újra. http://kepfeltoltes.hu/view/150616/20150424_081607_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgy Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Sziasztok! Nem tud nekem valaki segíteni G Astra kijelző javításban vay cserében. Alap, 2 soros verzió, egy 2006-os vasban. Előre is köszönöm a segítő szándékot! sgy_@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Sziasztok! Sikerült hozzájutnom frankó cuccokhoz! A bekötésben tudtok segíteni? Gyárilag mikor kell a napellenzőknek működnie? Csak gyújtáson? A beltérvilágításra pedig jó sok vezeték megy.... nagy segítség lenne egy leírás! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 A beltérvilágításra pedig jó sok vezeték megy.... nagy segítség lenne egy leírás!Egy lábkiosztás vázlattal tudok szolgálni a csatlakozó lámpatest felőli oldaláról, Darthvödör jóvoltából: 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Üdv! Antenna talp tömítést keresek, ha létezik külön. A nap és a kószáló pele közös munkájával elszakadt, és most kb 2-3mm rés keletkezett, amin szépen csordogál a víz az antenna alá. Cromax és Unix keresés sikertelen. Következő kérdés: 3. féklámpa felől kell leszerelni? Az onnan belülről hogy jön le? Köszi. Olvasva a hozzászólásodat én is megnéztem a magam antennatalp tömítését. Nálam is el van repedve. Ha jól értelmezem akkor a listában a második 6-os elem kell hozzá, ha valakinek sok pénze van. A magányos talptömítés meg valószínűleg ez lesz. Ennek az ára már barátibb mint az előzőnek. Ahogy néztem, a tetőkárpitot ki kell fejteni a gumitömítés pereme alól, majd óvatosan alányúlni és feszíteni lefelé. Úgy tűnt mintha tépőzár flekkek fognák hozzá a tetőhöz. Jobban nem piszkáltam. Majd csak akkor ha kicserélem a tömítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts